Nová PANDA

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.03.10  17:45

« teploměr

Zdravím, mám dotaz. Chci si přidat teploměr a nevím kudy ven s čidlem, nemusí to být jenom do předu. Jedná se o Pandu II s klimatizací. Dík.
  • « 00 Reagovat !

foto gtv6

gtv6 24.03.10  10:32

« Re: STK

• « 00 Reagovat !

foto gtv6

gtv6 24.03.10  10:31

nejpozději 20.6. nebo dřív, jak budeš mít čas v 6 měsíci. Protože pokud nebudeš mít technickou 21.6. i kyž na známce je 6 měsíc a způsobíš nehodu, nemusí ti pojišťovna plnit.
  • « 00 Reagovat !

foto Flash666

Flash666 23.03.10  19:20

no to nevim,hledat se mi to nechce, ale podle me je to od prvni registrace vozidla, a co tam jit driv? nebo proste kdyz budete mit cas nekdy kolem tech datumu ?
  • 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 23.03.10  16:46

« STK

Zdravím, mám dotaz. Koupil jsem Pandu (nové auto) 14.6.2006, ale v malém techničáku mám datum registrace 20.6.2006. Mám jít tedy na technickou 14 nebo až 20 června? Dík.
  • « 00 Reagovat !

foto m-z-

m.z. 12.03.10  19:32

« Re: Diagnostická zástrčka

K čemu to budeš potřebovat?Ty si na tom chceš něco doma spravovat? :-O
  • « 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 12.03.10  17:50

A je to tedy funkční?
  • « 00 Reagovat !

foto gtv6

gtv6 11.03.10  22:57

To je pěkný že jsi našel takový faily, těch je plnej net. ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 10.03.10  19:44

Nějaký odkazy na software jsou na [odkaz] ale nevím...je tam 47 souborů archivu RAR a každý má deset mega. Jestli si to někdo stáhne a spojí do executable failu ať dá vědět...já to dělat nebudu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto gtv6

gtv6 10.03.10  17:56

Zásuvku má nad pojistkama, diag soft je nedostupnej. Pokud něco seženeš dej vědět. Všechny diagy jsou na VW group.
  • 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 10.03.10  07:30

« Diagnostická zástrčka

Zdravím, nevíte někdo (hlavně gtv6) kde má Panda diagnostickou zástrčku pro připojení počítače, případně kde se nechá sehnat diagnostický software? Dík
  • « 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 30.01.10  16:09

« Re: Zadní sedačky

Dík za rady.
  • « 00 Reagovat !

foto gtv6

gtv6 29.01.10  21:42

« Re: Zadní sedačky

Technicky možné to je. Vezmeš "myslím" 19 klíč a povolíš co uvidíš. Nikdy jsem to nepotřeboval. Opravdu to je nutný a nevejde se to, ani pod tlakem ? Možná bude lepší na transport použít jiné auto, nebo něco s koulí a použít vozík.
  • 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 29.01.10  17:30

« Zadní sedačky

Zdravím, je technicky možné vymontovat z Pandy zadní sedačky? Potřebuji něco většího přepravit. Dík gtv6.
  • « 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 22.01.10  18:00

« Re: Nové ceny Pandy

Věřím tomu, přinést 277 tisíc v hotovosti, dát jim to na stůl, tak ti Pandu 100HP za ty peníze prodají. A ještě možná dosteneš slevu. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto gtv6

gtv6 22.01.10  11:15

Nyní jsem volal na Motortec Brno a zmatená slečna mi potvrdila že to jsou ceny v hotovosti, ptal jsem se 3x a 3x mě utvrdila je to je cena i v hotovosti. Důvěryhodně, ale nepůsobila.
  • « 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 21.01.10  10:16

Máš pravdu, ten malý text jsem nečetl a asi nejsem sám, převzali to i na auto.cz. Viz clánek [odkaz]

jak je znám, určitě to bude na leasing ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto gtv6

gtv6 20.01.10  22:55

wow >:D, ale pozor ! pod cenou je krátké souvětí. Akční sleva má pouze informativní charakter a může v ní být zahrnuto leasingové zvýhodnění, pro vytvoření přesné a závazné kalkulaci kontaktujte svého prodejce Fiat.
  • 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 20.01.10  09:24

« Nové ceny Pandy

Panda 1.1 Actual za 163 tisíc. Panda 100HP za 277 tisíc !!! Platí při platbě v hotovosti. Nekup to za ty peníze ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto gtv6

gtv6 18.01.10  16:52

« Re: Převodovka

Podle E-peru převodovky jsou pouze pro pandu, myslím si ale že bude kompatibilní F500 a GP stejné motorizace, možná půjde jen o marginální odlišnosti. Spíš dotaz na nějakýho mechanika co tyhle stroje dělá.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…