Nová PANDA
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
"-- skrytý --" 06.08.10 19:14
« Autorádio a Panda
Ahoj, nechal jsem v servisu namontovat do své Pandy autorádio. Ze servisu je zapojeno tak, že lze zapnout jen tehdy, je-li zapnut klíček zapalování. Stojí-li mi tedy auto v garáži, a chci-li přitom poslouchat rádio (třeba při práci), musím tedy zapnou zapalování - a tím i veškeré el. obvody auta.
Ptám se: neškodí jim to, když auto takto zapnuté stojí třeba i několik hodin? Vždyť je všechno pod proudem... -
"-- skrytý --" 04.08.10 21:16
« Re: Dobrý vtip na Fiat.cz
Mě dnes přišlo na email toto:
Vážený zákazníku,
rádi bychom Vás pozvali na akci Bezpečnostní prohlídka, v rámci níž máte až do 30. 9. 2010 možnost nechat si zkontrolovat např. brzdy na Vašem vozidle. A to jen za 99 Kč!
Můžete rovněž využít 20% slevu na brzdové destičky, kotouče, čelisti a zadní bubny.
Při zakoupení alespoň jedné z těchto položek získáte navíc originální asistenční službu LongAssist na jeden rok zdarma.
Více informací naleznete v kterémkoli autorizovaném dealerství Fiat. -
jenik1 03.08.10 19:01
« Dobrý vtip na Fiat.cz
Na webových stránkách fiat.cz nabízejí za 99 korun "zajímavý" servisní úkony. Je jich celkem šest a docela jsem se zasmál:
1. Kontrola brzd na přímém příjmu
2. Kontrola hladiny oleje a brzdové kapaliny
3. Kontrola stavu akumulátoru
4. Kontrola stěračů a ostřikovačů
5. Kontrola opotřebení a tlaku vzduchu v pneumatikách
6. Kontrola platnosti STK a měření emisí -
"-- skrytý --" 23.07.10 17:18
« Chybějící pryžový profil
Ahoj, tak jsem zjistil, že mi na tom černém plastovém krytu pod předními stěrači chybí na jeho přední hraně polovina pryžového těsnicího profilu (je vidět po zvednutí př. kapoty) - pravá tam je, levá nikoliv. Na dotaz v autosalonu odpověděli, že tam už není z výroby. Co tím výrobce sleduje? Ta samotná půlka tam vypadá dost divně... ;-\ -
gtv6 15.07.10 14:35
« Re: Teploměr
Destičky, myslím, že jsou bez identefikátoru opotřebení. Až uslyšíš pravidelně brzdy skřípat a škrkat, nebo se ti bude zdát že to brzdí nějak hůře než obvykle tak je vyměň, při normálním ježdění vydrží 60-80 tkm, v servisu při pravidelné prohlídce ti řeknou jestli vydrží do další prohlídky nebo ne, nebo to nechají jak budeš chtít, auto bue brzdit i když to bude zcela sjetý na plech. Teploměr - měří kapalinu - vodu. Větrák se ti spíná při studeným motoru protože máš zaplou klimu.