Nová PANDA

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 12.08.10  10:47

« Re: Rozvody Pandy

Ten rozvodový řemen. Označit si třeba šroubky, jestli s nimi vůbec otočili
  • « 00 Reagovat !

foto gtv6

gtv6 12.08.10  09:00

a co ?
  • « 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 12.08.10  08:51

Dík, pozná se nějak jestli ho v servisu opravdu vyměnili?
  • « 00 Reagovat !

foto gtv6

gtv6 12.08.10  00:03

Ahoj, ozubený řemen jeden, měnil jsem ho ve 100.000 + mikrodrážkový taky jeden ( alternátor ) neměnil jsem ho ( nyní 196.tis a 7 let) ozubený pohání i čerpadlo ( neměnil jsem ).
  • 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 11.08.10  09:00

« Rozvody Pandy

Zdravím, hlavně se chci zeptat gtv6, prosím tě, rozvodový řemen se má podle servisní knížky měnit jednou za 5 let nebo 120 tisíc, mě čeká na jaře jeho výměna. Kolik je tam vlastně řemenů? Pohání v Pandě řemen také vodní čerpadlo? Díky
  • « 00 Reagovat !

foto gtv6

gtv6 08.08.10  19:33

« Re: jakou baterku

100Ah bude stačit. [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto gtv6

gtv6 08.08.10  19:31

« Re: Autorádio a Panda

Ne neškodí, jen po několika hodinách baterku vybiješ ( otázka "vyhulenosti " rádia ). Autorádio jde zapojit i tak aby bylo pod napětím i při vypnutém zapalování. Nejjednoduší je to řešit rádiem v garáži do zásuvky.
  • « 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 06.08.10  20:48

Mám autorádio zapojené stejně. Podle zvuků z motorového prostoru po zapnutí zapalování je toho pod napětím mnohem více.
  • « 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 06.08.10  20:43

Tady se diskutuje o Pandě a ne o dieslové popelnici. :-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.08.10  20:24

« jakou baterku

Můžete mi někdo poradit jakou si do Peugeota 407 2,0 HDI můžu pořídit baterku. (jak silnou nejvíc)?

díky
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.08.10  19:14

« Autorádio a Panda

Ahoj, nechal jsem v servisu namontovat do své Pandy autorádio. Ze servisu je zapojeno tak, že lze zapnout jen tehdy, je-li zapnut klíček zapalování. Stojí-li mi tedy auto v garáži, a chci-li přitom poslouchat rádio (třeba při práci), musím tedy zapnou zapalování - a tím i veškeré el. obvody auta.
    Ptám se: neškodí jim to, když auto takto zapnuté stojí třeba i několik hodin? Vždyť je všechno pod proudem...
  • « 00 Reagovat !

foto bubaaaack

bubaaaack 06.08.10  11:03

« Re: Dobrý vtip na Fiat.cz

Vypadá to, že ve Fiatu mají své zákazníky natolik v oblibě, že je prostě musí vidět za každou cenu >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.08.10  21:16

« Re: Dobrý vtip na Fiat.cz

Mě dnes přišlo na email toto:

Vážený zákazníku,

rádi bychom Vás pozvali na akci Bezpečnostní prohlídka, v rámci níž máte až do 30. 9. 2010 možnost nechat si zkontrolovat např. brzdy na Vašem vozidle. A to jen za 99 Kč!

Můžete rovněž využít 20% slevu na brzdové destičky, kotouče, čelisti a zadní bubny.

Při zakoupení alespoň jedné z těchto položek získáte navíc originální asistenční službu LongAssist na jeden rok zdarma.

Více informací naleznete v kterémkoli autorizovaném dealerství Fiat.
  • 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 03.08.10  19:01

« Dobrý vtip na Fiat.cz

Na webových stránkách fiat.cz nabízejí za 99 korun "zajímavý" servisní úkony. Je jich celkem šest a docela jsem se zasmál:

1. Kontrola brzd na přímém příjmu
    2. Kontrola hladiny oleje a brzdové kapaliny
    3. Kontrola stavu akumulátoru
    4. Kontrola stěračů a ostřikovačů
    5. Kontrola opotřebení a tlaku vzduchu v pneumatikách
    6. Kontrola platnosti STK a měření emisí
  • « 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 24.07.10  13:41

« Re: Chybějící pryžový profil

Mám to tam taky tak. To ale neřeším, mám najeto 90 tisíc a žádný problém...to je důležitější než nějaká guma pod kapotou. Asi to mají tak vymyšlený...nikam mi pod kapotu neteče.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.07.10  17:18

« Chybějící pryžový profil

Ahoj, tak jsem zjistil, že mi na tom černém plastovém krytu pod předními stěrači chybí na jeho přední hraně polovina pryžového těsnicího profilu (je vidět po zvednutí př. kapoty) - pravá tam je, levá nikoliv. Na dotaz v autosalonu odpověděli, že tam už není z výroby. Co tím výrobce sleduje? Ta samotná půlka tam vypadá dost divně... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.07.10  21:50

« Re: Teploměr

to je kvůli kondenzátoru klimatizace. Stlačené zahřáté chladivo v něm kondenzuje a odevzdává teplo do okolí.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.07.10  21:42

Tak s tím větrákem a klimatizací je to zajímavé. Nevěděl bys důvod, proč to tak je?
  • « 00 Reagovat !

foto gtv6

gtv6 15.07.10  14:35

Destičky, myslím, že jsou bez identefikátoru opotřebení. Až uslyšíš pravidelně brzdy skřípat a škrkat, nebo se ti bude zdát že to brzdí nějak hůře než obvykle tak je vyměň, při normálním ježdění vydrží 60-80 tkm, v servisu při pravidelné prohlídce ti řeknou jestli vydrží do další prohlídky nebo ne, nebo to nechají jak budeš chtít, auto bue brzdit i když to bude zcela sjetý na plech. Teploměr - měří kapalinu - vodu. Větrák se ti spíná při studeným motoru protože máš zaplou klimu.
  • « 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 10.07.10  20:23

S tím ventilátorem to je divné, mně třeba v zimě vůbec nezapíná, pouze v létě. Třeba když v těchto vedrech po delší jízdě zastavím a nechám motor chvilku běžet na volnoběch, tak se spustí ventilátor.

A ty destičky nevíš? Mám tam asi 5 milimetrů.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…