Fabia - 1,2 - porucha - ?
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
-
« Re: Fabia - 1,2 - porucha - ?
Pokud nefunguje zadní ostřikovač,parkrát ho spusť a pak se pobívej pod auto před řidiče-pokud je na zemi kapalina tak pod řídící jednotkou před řidičem pod kapotou je spojka hadičky k zadnímu ostřikovači.ŘJ jde snadno sundat a spojku zatlačit.Pokud to není tohle tak to může být motorek stěrače. -
"-- skrytý --" 10.06.2006 20:09
« Re: Fabia - 1,2 - porucha - ?
Vyřadit rychlost jde a je to normální ;-) Ale jestli tam máš zamykání řadicí páky, tak se to musí zamykat, některá zařízení to myslim udělají sama po vytažení klíčku. A ten ostřikovač (tryska) může být poškozený, protože je takový vystouplý a některé lidi to láká ... :)
-
-
"-- skrytý --" 09.06.2006 11:04
Re:Fabia - 1,2 - porucha - ?
Vyřazení u stojícího auta je normální a v pořádku.
Páté dveře neostřikují, protože je někde přerušená hadička, nebo
nefunguje jeden motorek ostřikovačů. Mám dojem ,že i Fabie mají dva,jeden tlačí kapalinu dopředu, druhý dozadu .
Se zvuky v motoru se obrátit na někoho ,kdo tomu rozumí a poslechne si to, nebo na servis, to se touto formou řešit moc nedá. -
lorenzlubos 10.06.2006 21:22
ostrikovac zadnich dveri
Otevri kapotu, a pak nech se nekdo kouka, odkud to strika, kdyz to zmacknes. To same jsme resili pred 3 tydny. Blbe bylo, ze jeden, ze spoju hadicky k zadnimu oknu, ktery je navic zahnuty (a tim ho ta kapalina tlaci pred sebou, v smere sundani) je pod vzduchovym filtrem. Ten musis sejmout (takova plastova cerna krabicka lichobeznikoveho tvaru, pri pohledu pod kapotu napravo vzadu)a taky ridici jednotku (jinak ten vzduch. filtr nesundas) trochu povytahnout a pak pri blatniku.. Jo tam to bylo, ale kde je problem u Tebe, to nevim... Ale rozhodne otevri kapotu. Ja jsem nejdriv sundaval "tapacirung" patych dveri a to bylo sakramentsky zbytecny. -
Klepani
To klepani v motoru pri stani na krizovatce - zmeni se ten zvuk pri seslapnuti spojky (mel by ztichnout)? Pokud ano, tak jde o "klasiku" 1,2 motoru a zvuk jde od prevodovky (udajne klece lozisek, ale to mam od jednoho mechanika a sam tomu houby rozumim). Byl jsem otravny a reklamoval to dost durazne. Vymenili mi nejdriv spojku, pak celou prevodovku a zadna zmena. Mam vyjadreni z Boleslavi, ze jde o "charakteristickou vlastnost trivalcoveho motoru a neni to zavada". Za mesic to prodavam, tak snad i kupujici bude mit pochopeni pro "charakteristickou vlastnost" a nebude pozadovat slevu za zvuk jak z vytriskaneho atmosferickeho dieselu >:-[]
:roll: :P :shock: