Toyota Corolla Verso 1.8 benzín V 2.2D (100kW) diesel
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Toyota
-
« TCV
T.E.CH
takze dojmy z jazdy na TCV 1.8 automat boli uspokojive alebo viac ako uspokojive???.
Jasne ze nik neocakava od TCV 1.8 extra nadvykon, uz z povahy auta nie je to ziaden spickovy sprinter (ale ani lenivec) ani panter ale solidne rodinne auto. Podla teba a 600km ubehnutych je celkom dost na primerane prvotne zhodnotenie, ta benzinova jednotka stacila na toto tazsie a vysie auto??? vykonovo a dynamicky alebo predsa len bolo citit malo vykonu v momente ked ho bolo zapotreby?????.
Celkovo ako zaposobilo auto, pripade ak si ho testoval s rodinkou, manzelkou, co oni na to??? A aka bola spotreba, hodnota vysoka, nic nevypoveda >:D
Ja este len cakam na skusobnu jazdu s 1.8.
Osobne som ochotny priplatit za diesel - svoje vyhody uricte ma , no co odradza ma je navysenie rocnych nakladov za poistky a dan, ktora je v SRN oproti benzinovemu motoru dost znacna.
Honda je a bola dobra znacka tak ako japoncici len dobri mozu byt. Hondu Civic 1996 - 6G(?)som mal, 85000km bez problemov nalietala okrem vymeny oleja ziadna porucha
ale FRV sa Honde extra nevydarilo mna osobne nenadchlo (ale inak by som ten cln co davaju k auticku vyuzil na 100%). -
modus ponens 10.06.06 00:12
« Re: Re: Avensis facelift
matuS:
Je to trosku zlozitejsie. Slovo "dlhodobo" je totiz velmi zradne. Vyvoj cien ropy (a nasledne PHM) je jedna vec a vyvoj vysky ostatnych nakladov vec druha. Osobne neverim tomu, ze sa casom podstatne zvyhodnia dieslove motory, pretoze kazdy stat ma zaujem co najviac profitovat. Preto to vidim tak, ze pokial by malo dojst k tomu, ze diesel sa podstatne zvyhodni a obrati sa pomer predavanych aut vyrazne v prospech dieslov, "odrazu" sa zacnu vynarat zdovodnenia, preco uvalit dan na dieselove motory. Snaha bude vytazit z tohto stavu maximum, co bude opat viest k vyrovnaniu nakladov pre priemerneho motoristu.
Ad spotreba. Rozdiel medzi spotrebou diesla a benzinu je zavisly na sposobe jazdy. Minule som skusal dialnicnu jazdu medzi Salzburgom a BA stylom max. 120km/h (vynimkou boli len obmedzene useky). Inspiraciou mi bol niekdajsi dablov test svojej 626-ky pri tejto rychlosti. PP mi po prichode do BA ukazoval 5,8... Ak bude stat benzin 50+ Skk, bude takto jazdit coraz viac ludi (i ked na Sk dialniciach sa tak jazdi uz aj dnes) a rozdiel v spotrebe sa este znizi.
A kupovat auto s takym motorom, ze ho po x rokoch predam drahsie? To snad nie... Ako chces objektivne posudit, o kolko vyhodnejsie a ci vobec si predal diesel oproti benzinovej verzii? Kazdy predaj je specificky, s mnozstvom vstupnych parametrov. Povedat, ze vdaka dieslu som dostal o x tis. Skk viac je akurat dobry sebaklam. ;-) -
« mno
Tak s 1,8 TCV v automatu jsem jezdil celý víkend.(cca 600km).Je to velice dobré auto , aspoň mě vyhovovalo.Sice jízda je "nuda" , ale to k tomuto autu patří.Spotřeba byla docela vysoká, ale tlačil jsem na pilu fest, takže se není co divit.Osobně preferuji taky diesel, ale je potřeba vyzkoušet oba vozy a pokud rozdíl v penězích není pro tebe zásadně důležitý, tak si vyber to co bude pocitově lepší.Je to těžké velké auto, pokud budeš jezdit svižněji či hodně ve městě rozdíl bude víc jak 1,5 litru...ale i tak asi platí, že ekonomicky celkově bude výhodnější benzín.Není to jednoduché rozhodování....a co takhle HONDA FRV, nad ní jsi neuvažoval ??Cenově by to mělo být levnější, aspoň v ĆR určitě a je to srovnatelné...obzvlášt když dostaneš sportovní paket za 20 litrů.No máš dilema :D -
« Oplati???
matuS
Ak by som mal auto prihlasene na SVK znackach a v SVK poistovni, tak diesel by bol jasnym a ekonomicky-rychlo navratnym prinosom a bez mrknutia okom teraz aj do buducna. Cena navyse za diesel by bola tak rychlo navratna pri usetrenom palive.
Zial v SRN ho v mojom pripade znevyhodnuje, tak ako som pisal hlavne vyska poistneho a rocna dan na diesle.
Auto ak bude spolahlive a bude s nim spokojnost, tak bude sluzit minimalne 5r-6r z toho prve 3roky ako 1 auto a potom ako 2 rodinne auto.
A aky bude po 5r max 6r dopyt po tomto aute a motorizacii???? tazko predvidat.
Pravdepodobne o x rokov sa bude diesel lahsie predavat s mensiou stratou oproti povodnej cene, uz aj vzhadom na neustaly rast ropy a 1,5l /100km ustreneho bude prestavovat celkom slusnu sumicku.
Apropo, myslim si, ze nova SR vlada, veeelmi rychlo siahne k opatreniam (naplnit zdierstvom prazdnu statnu kasu)a uvali akusi ekologicku dan za auta (benzin aj naftu) obdobne ako maju nemci -rocnu dan.
Pre slovenksy tazko skusany ozobracovany narod ,dufam ze to nespravia!!!!!! -
matuS 09.06.06 17:59
« Re: Avensis facelift
dizel sa oplati - dlhodobo. Sice mozno prerobis par korun teraz pri kupe, ale ked to auto budes predavat o 3-5 rokov a benzin bude stat 50sk, tak 1,8 alebo dvojliter nebude nikto chciet, tak ako teraz nikto nechce 2,5l a vacsie objemy. Takze pri predaji sa to ti vrati nielen tym, ze dostanes za neho o dost viac ale hlavne sa auta zbavis rychlo. -
« Avensis facelift
SirAnton urcite vyskusame Avensis, zadame si nejaku skusobnu jazdu a potom sa uz uvidi pre co sa rozhodneme, ci TCV alebo Avensis. TCV zatial ma 75percent sancu, nova Avensis ak sa manzelke zapaci tak z 25 si polepsi na 35percent.
Dilemou ale ostava, ci benzin alebo diesel??
Viem kazdy tu uz pisal svoj nazor, vyhody dieselu .......,
Ale ja musim pridat dalsie nemenej dolezite skutocnosti, ktore z hladiska ekonomickeho dost znevyhodnuju diesel:
auto z dovodu trvaleho pobytu v SRN prihlasene a poistene v SRN. Zistoval som si a :poistenie diesela 2120EUR/rok (vsetke 3typy )je o cca 480EUR drahsie ako pri benzine 1650EUR/rok.
Rocna dan 355EUR za diesel je tiez o 240eur drahsia ako pri benzine 122EUR.
Rocny nabeh cca 20.000km ( 3/4tankovani bude na SVK lebo auto vacsinou vyuzijeme na cestu domov zo SRN na SVK a spat)
1.)vyssia spotreba pri benzine cca 1,5l/100km
2.)vstupna cena nafty a benzinu SVK 1:1
150*1,5l=225l vyssia spotreba ako diesel *41Sk= 250EUR
+ v SRN tankujem o cca 23centov drahsie benzin ako diesel ; 50*1,5l +(50*7,5*0,23)=75+94=169EUR
Vysledok : 720EUR -419= 301EUR navyse na diesel a tu este nie je zaratane, ze diesel je pri kupe o cca 960EUR drahsi ako benzin .
Zaver : ak budem dodrziavat zakony SRN a rocne nabeham 20000km diesel je hlboko minusovy.
Ak sa mylim tak ma opravte. -
« Avensis
Dostal som pozvanku ist tuto sobotu sa pozriet a vyskusat si novu Avensis, dufam to bude skutocne novy nastupca Avensisu a nie len nejaky kozmeticky upraveny terajsi typ >:D .
Po vyskusani este porozmyslame, zvazime , ci TCV abo nova Avensis. Samozrejme ze dost zavazi aj cena :-! Predajca pise ze zakladna motorizacia 1.8 a vybava zacina na cene 19.600EUR. -
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kvalita Corolly Vers
Ad roletka - ta, v ktorej som sa vozil ja, mala roletku klasicku smerom dozadu, a smerom dopredu z nej viseli tri kusy latky s uchytkami, ktore sa zafajkli na stredny rad sedadiel. Sice skarede, ale funkcne riesenie. To tak nemaju vsetky?
Ad ceny - za ~1mil SKK by som urcite kupil radsej Avensis ako Corolu, keby bolo rozhodovanie na mne. Neviem ake ceny ma Avensis v DE, ale pri SR cenach je Avensis jedoznacne vo vyhode. -
« cena
V podstate si mozem vybrat akekolvek auto zo znacky Toyota typ + motorizaciu a vybava a zlava bude
Avensis by bol drahsi a pri nafte uz podstatnejsie ako TCV ale TCV nam dostatocne vyhovuje a za tie penizky to ujde ako pisem vsetke naklady na auto, poistky a PH + opravy budu hradene zial iba z nasej kasicky :'-( :'-( -
modus ponens 07.06.06 16:10
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kvalita Corolly
Feenix: ;-)
Ta cena je fajn, ale Verso by som z tejto mnoziny uprednostnil asi az po tom, co by som sa presvedcil, ze taku/podobnu zlavu na Avensis nedostanem. A hladal by som naozaj poctivo. :) -
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kvalita Corolly Vers
To matuS :
tiez som nad tym uvazoval, ze to plato vzadu v pripade, ze su 2sedacky vytiahnute do predu nezakryje celkom priestor pred prilis zvedavymi a dlhoprstymi zivlami. Riesenie : uricte existuju kvalitnejsie potahove latky, z ktorych sikovna krajcirka usije latkovu roletku , ktora akurat vhodne vyplni ten prazdny priestor a myslim si ze gumyckove uchytky by to mali udrzat.
To dabel a SirAnton
ak by malo byt rozhodnutie na mojej drahej polovicke, tak kupujeme novu Toyota Rav4 alebo ine terenne auto >:D >:D . Nastastie tu moje argumenty o vyhodach a nevyhodach terenaku, na nase ucely cestovania zaucinkovali a boli z mojej strany dostatocne aby sa uvazovalo o inom RODINNOM aute.
Ruku na srdce, ak by ste mali moznost kupit novu TCV Luna ako my za cca 22.000EUR respektive s dieselom za 23.250 ale k tomu -20percent zlava kto by z VAs zavahal?????????? :-! :-! :-! ak za cca 650.000Sk/685.000Sk mate velmi slusne rodinne auto. -
matuS 07.06.06 14:34
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kvalita Corolly Verso
v suvilosti s variabilitou versa by som rad este upozornil na jeden,
pre nase konciny dost zavazny, problem: ked druhy rad sedaciek
posunies dopredu, aby si mal vacsi kufor, tak nieje ziadna roletka,
ktora by zakryka vytvoreny priestor, t.j. medzi operadlom a zadnym
platom vznikne fuga, cez ktoru je vidiet dnu do kufra. Mozno v nemecku to nieje
problem, ale u nas sa takto pred hypermarketom urcite parkovat neda. -
« Re: Feenix ad poistka
To : Atis
co sy tyka rychlosti jasne ze clovek si zajazdi rad ""s vetrom o preteky ""
tu 130km rychlost spominam len preto ze je to rychlost, ktora nebrzdi ale zaroven je este privetiva k penazenke pri plateni za PH, ktore si platim sam >:D
u manzelky budem musiet byt zvlast opatrny >:-[] (zatial nema extra velke skusenosti a priznajme si ze 120km u takychto aut na tacho clovek ani nevie, nejako nevnima a uz to jede) lebo ta miluje rychlu jazdu
vybavu TVC ma taku aku potrebujeme a LUna zahrna takmer vsetko co by som ja rad , akurat mi chyba tempomat ,klimu bez toho uz dnes sa neoplati jazdiz a tonovane okna myslim ze to ma
jazdil som Favorit, Honda Civic 6G, Renault, Felicia, Nissan Primera
ohladne vyberu auta kazdy ma aku taku predstavu, vlastny nazor potrebny k rozhodnutiu a je to x faktorov
povedane pociarknute francuzke auta spanielske zatial kategoricky nie nemecke nemusim (neosobne a vybav to ako japoncikov tak cena nedostizna ,predrazene a poruchovost umerne stupa ako VW setri
japoncici Ok
Mazdu 5 sme si pozreli vyskusali je tazsia o 100kg motor benzin 1.8 slaby 2.0l by bol vhodny -vyssi vykon, krutak ale inak parametre ako TCV 1.8 (tu 100kg vahy navyse robi svoje)
Mazda 5 2l benzin motor s tou istou vybavou ako TCV 1.8 o 1000EUR viac + pekne papka v meste
TCV nas zaujala viac spracovanim, materialom aj tvarovo sa nam pozdava batozinovy priestor staci , ved auto nekupujeme na cely zivot :P
a
To : matuS
na skusobnu jazdu s 1.8 motorom este len cakame tak si urcite vypocujem zvukovu kulisu pri otackach 3000-4000/min
vela casu som jazdil vo Felicii 1.6 ten motor tiez nie je extra tichy a hlavne dokonale odhlucneny ale dalo sa to vydrzat a v porovnani s diesel Primerou (tichy anjel)vsaak hucal ako rypadlo
To luf: kazducke auto je predrazene a hlavne marze su vysoke to nezmenime a o kolko je predrazena tato trieda aut, to si netrufnem povedat ani odhadnut
vezmi si Skodu Octaviu II kombi, vybav ju podobnou motorizaciu a dodaj vybavu ako TCV a zaverecna suma ti urcite nemylo skrivy usmev
TCV narozdiel od niektorych konkurentov je na samostatnej podvozkovej platforme a to je plus ma ESP a .......
nedostatok miesta sa da na nevyhnutny cas , myslim tym dovolenku a ine krajne s casu na cas situacie)riesit aj zakupenim truhlika na strechu /nosnost strechy je cca100kg celkom dost)
Avensis sa nam paci o tom niet debaty ale TCV ma pre manzleku urcite ine caro a plati to co som uz napisal dole iny pohlad na auto maju zeny iny chlapi
TO :dabel
Ohladne poistky, viem ze ma nic mile necaka a platit budem ako keby som nikdy neriadil auto ,co uz , nechajme sa prekvapit cena poistenia bola satnovena na 1650EUR. Snad ju budem moct jednanim s poistovnou este nejako ponizt a ako to pisu diskutujuci este sa bude postupne rokmi ponizovat. -
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: kvalita Corolly Verso
Ak je taka ako ta moja, tak nenabojuje nic. Ma vyhranene nazory na to, co sa je paci a co nie. Takze jej auto bude nove Clio v cervenej, Scenic v tmavosedej metle alebo nove SantaFe v tmavofialovej metle, ine nemaju sancu. Ale o jej vkuse pochybujem, ked si zobrala mna >:-[]
Ja som pri vybere auta takisto vahal nad dieslom. Pritom islo o SK znacky a SK naklady. Nevzal som ho preto, ze vtedajsia vyssia cena by sa mi nevratila, resp. vratila az po prilis dlhej dobe. A kedze za benzinovy motor hovoril jeho povod a s nim suvisiaca charakteristika, vzal som nakoniec ten. Dnes mozem povedat, ze nelutujem. Sice nie som ani presvedceny, ze by diesel nebol lepsi ;-) , ale uz to, ze nelutujem, o niecom vypoveda.
Napriek tomu by som sa v pripade TCV pozeral skor po diesli. Dovodom je sprevodovanie pri 1.8-ke. Okrem toho budes jazdit najma dlhe dialnicne trasy a tam tu 1.8-ku asi moc nevyuzijes.