Servis C&K Toyota Brno
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
- Servis C&K Toyota Brno 30.05.2006 15:25
- Lexus od C&K 31.05.2006 19:57
- Corrolla 01.06.2006 06:31
- Bez nadpisu 01.06.2006 08:01 Saab
- Zkusenost mluvi. 15.06.2006 03:24
- Bez nadpisu 15.06.2006 14:48
- Servis 15.06.2006 15:20
- Landcruiser 15.06.2006 17:21
- Bez nadpisu 15.06.2006 18:40
- Bez nadpisu 15.06.2006 19:38
- Nafta 15.06.2006 20:31
-
"-- skrytý --" 30.05.2006 15:25
Servis C&K Toyota Brno
Jaké máte zkušenosti se servisem CK v brně?Jsem docela dost zklamnej -
Lexus od C&K
Viděl jsem odtud opravovanýho Lexuse: lakovna - takovou prasečinu jsem ještě v životě neviděl. Po přestříkání poškozených dveří viditelné bublinky na laku. Elektrikáři - při demontáži autorádia (asi montáž hands free) viditelně poškozená kůže kolem. Jinak všude na utě nevkusné nálepky C&K (blatníky, zadní okno, strašné podložky pod registrační značkou). Rozhodně bych si tam nenechal nic dělat.-
« Re: Lexus od C&K
S tim lakem je to pravda, vim to z vlastni zkusenosti. Bubliny a ryha v novem laku, s klidem mi auto predali, i kdyz ta ryha mela asi 10 cm a lak mel nekolik bublin. Nemaji vlastni lakovnu, takze musel prijet manik z lakovny a podivat se, co provedl >:D Vubec mne nezajimalo, kdo to lakoval, zadaval jsem to do C&K, ne nejake lakovne. Tech spatnych zkusenosti je vic, jeste, ze je Toyota spolehliva, takze tam nemusim moc casto. Je v Brne nejaky dobry servis Toyoty?
-
-
"-- skrytý --" 01.06.2006 06:31
Corrolla
Již rok mám problém.Mám Corollu r.v. 2003 3D,1.6/110k.Rozsvítila se mi kontrolka motoru.Jel jsem do servisu a tam chybovou hlášku vymazali.Prý to byla nízká teplota chladící kapaliny.Od té doby auto občas pocukává a ztrácí se mu výkon.Když jsme je upozorňovali na tento problém tak se nám pomalu vysmívali do ksichtu.Teprve až jsme tento problém začali řešit přez dovozce tak s tím začli něco dělat.První týden- auto prohlídli a řekli že je vše (s CK jste)ok.Auto nám vrátili.Cukalo to pořád.Druhý týden-za tento týden nám auto akorát umyli,jak zvenku tak zevnitř ale nic jinýho.Když jsem se před týdnem nemohl rychle rozjet a to samý na dvojku,byl jsem hustej jak na servis tak na prodej a nějak jsem se jich dotkl(asi citově) tak to zase začli řešit.Závadu našli a teď čekám na náhradní díl.Už jste někdy viděli porouchanou Corollu? -
-
Saab 15.06.2006 08:00
« Re: Zkusenost mluvi.
Sakem a útratou to nebude.
Já tam občas jezdím (naposledy loni v létě) se svou 13 let starou Corollou oblečen v kraťasích a tričku a vždy jsem byl s přístupem spokojen. Loni mi začali pískat brzdy a já v domnění, že je to ten "upozorňovací" plíšek, jsem tam zavolal a objednal se na výměnu destiček. Když jsem tam přijel, tak jsem jim dal auto a zašel si do Carrefouru a pak když jsem si pro auto přišel, tak mi řekli, že destičky jsou na 80% stavu a že to pískání bylo jen nečistotami, takže mi destičky zbytečně neměnili, ale jen je vyčistili, čímž mi ušetřili peníze. Přístup měli vždy bezproblémový. Je pravda, že žádný větší problém jsem z autem zatím neměl, takže možná proto mám jen dobré zkušenosti. Jednou mi dokonce věnovali i přívěšek Toyota. Asi vypadám jako moc velká socka, tak se nade mnou možná slitovali >:D
-
-
"-- skrytý --" 15.06.2006 14:48
Bez nadpisu
to tuzezlypes: ...vždyť je to jenom auto >:D Kdyby byla pravda vše, co se říká v reklamách, tak se o servisu Toyoty nebudem vůbec bavit, to by existovaly pouze prodejci Toyoty (dolejt si kapalinu a olej umí každej :-) ) 8)-
« Re:
A tak je jasné, že každé auto se může pokazit, protože ho holt vyrábějí "jenom lidi". A každý je omylný. Na druhou stranu, je to model, který se dělá hodně dlouho a tak by měl být vychytaný. I to je důvod, proč sem se rozhodla pro T.C. Ale statisticky vzato, měla by ta pravděpodobnost být notně nižší než kde jinde. Tedy tomuto aspoň věřím.
-
-
Landcruiser
Známý si koupil Landcruiser v naftě a jak neskutečné problémy s motorem mi líčil, to sem fakt nechápala. Prodejce to sváděl na to, že natankdoval někde špatnou naftu, ale asi ta závada byla generálnější, než jen nafta... x-krát to bylo na opravě, chvíli dostal coby náhradní vůz i Yaris 8-s ale tak už to má snad vyřešené. Sranda byla, že právě přes zimu - bydlí na kopci - měl ty samé problémy, jako předtím ;-) -
"-- skrytý --" 15.06.2006 18:40
Bez nadpisu
Saab: S tím přívěškem,to je fakt dobré. Srandisti se hned poznají.To mne zaujalo. Zcela vážně: musím přehodnotit přístup servisu Renault, kde už jednak pro jistotu nejezdím a protože si Laguna žádá akorát trochu nafty,tak mi to vychází nastejno, ale 2 roky mne štvalo, že nemám Avensise. Po dnešku mne to mrzí míň, seč je stále krásný a "stál by za hřích". U Rencla dávají zase pí***, že mají jakési auto ve F1.Sice moc nevidím souvislost,ale je vidět, že asi nejlepší je, trefit dobré auto a vyhnout se značkovému servisu. Šetří se peníze a nervy. Mně opravte,jestli se mýlím ;-) -
"-- skrytý --" 15.06.2006 19:38
Bez nadpisu
IT: Já bych nad Toyotou hůl nelámal.
Jestli majitel onoho LC skutečně natankoval špatnou naftu, tak se toho mohlo zmrvit celkem dost. A jestli třeba kombinoval levnou naftu s bionaftou tak toho mohlo být na odpis mnohem víc. Každý výrobce dokáže vyrobit zmetek, otázka je jak se k tomu výrobce, dovozce, prodejce a servisy postaví.
Po tom co tady ptezentoval Tom69, tak bych se Renaultu vyhnul velkým obloukem.
Mimochodem, když jsme nebyli spokojeni s přístupem prodejce Škody natolik, že jsme si v roce 93 stěžovali v Ml. Boleslavi, tak to Škoda ze stolu nesmetla, ale zřejmě zapráskala bičem, protože prodejce srazil podpatky a začal hezky kmitat :-) -
"-- skrytý --" 15.06.2006 20:31
Nafta
Lidi kvalitu nafty stále neskutečně podceňují. Naše firma zajišťuje pro Toyotu (Lexus) řešení záruk vstřikování, my máme rozkazem z Japonska měnit vše a pouze pro Japonce sbírat data, mohu zde ale prohlásit že u Toyoty (Lexusu) neexistují problémy jiného druhu než způsobené naftou. Lidi, co si koupí Toyoty mohou být 100 tkm a 36 měsíců zcela v klidu ale potom si musí začít dávat bacha. Nejlepší s tím začít okamžitě.
Tvůj známý skutečně nabral špatnou naftu, ať už vědomky nebo ne. Zdravím.