Mobile.de

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

22.02.07  13:23

« tuning

Zdravím, potřeboval bych poradit. Chci vzít nějakej tuning z Německa na dovoz, Němci to mají co sem slyšel všechno homologovaný. Kvůli bodovýmu systému. Neví někdo prosím Německou stránku s auty v tuningu na prodej? Hledal sem ale moje hatmatilka končí u pozdravu takže na vyhledávači sem nic nenašel.
    Jestli už tady nějaká místnost na tohle téma je a já to píšu blbě tak se omlouvám:).
  • 00 Reagovat !

foto

14.02.07  16:26

« nakupujte na mobile.de

všude nás chce někdo okrást! na už jmenovaných .mobile.de jsem si několik večeru vybiral vysněný rodinný vuz VW Sharan,narazil jsem na pěkný kousek za až neuvěřitelnou cenu a tak jsem neváhal a hned odeslal meila,jiný kontakt bohužel nebyl,a tak jsem čekal co bude dál k mé velké radosti mi hned druhý den odpověděl Dr.Brian Grogen žijíci v Irsku velmi špatnou angličtinou,přechvaloval svuj vuz jak o něj bylo pečováno a že po zaslání mích osobních inicialu atd. semozřejmě zajistí přepravu vozu přes firmu Varga Trans Ltd.?? a jak jinak než na své náklady.No nekupte to za ty prachy >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.12.06  19:30

« western union

aj tak som nepochopil ako nas chcu oklamat ked mi ma kamarat poslat peniaze cez western union ? + dalsie ich triky >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto

22.12.06  16:27

« mara

Pozor na extra výhodné koupě na mobile.de většinou jde o podvod. Jak někdo bude tvrdit že je pro něho obtížné se dostat na místo kde auto má a jako důkaz že opravdu máte zájem ať vám přítel pošle na vaše jméno peníze přes Western Union bank, tak je to jistě podvod. Já se napálit nenechal, ale už to na mě 2x zkoušeli. Taky budou tvrdit, že už jednou měli kupce a nepřijel. Také vám pošlou kopii svoji obcanky/pasu. Navic anglictina je vetšinou dost neprofesionální. Tak bacha!!! Jsme prece chytrej narod nas jen tak neodrbou :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.05.06  20:05

« Re:

no ono je to celkom logicke, keby sa dalo bez DPH, tak by si kazdy kupil auto v zahranici ;-)
  • 00 Reagovat !

foto papluh1

papluh1 21.05.06  16:37

« Bez nadpisu

Ak si to dobre pamatam z doby ked som kupoval auto v DE, tak odpocitanie DPH ( - mwst. ) pri kupe je mozne len ak predajca vedie uctovnictvo alebo inymi slovami je to firma/?zivnostnik? . Takyto sposob sa tiez musi dokladovat fakturov a nie len zmluvou.
    Co sa tyka platenia DPH, na Slovensku na dopravnom urade chcu vidiet doklad o nadobudnuti (zmluvu/fakturu) a v pripade, ze sa jedna o kupu od firmy davaju si pozor na vyjadrenie ceny. Ci je vyslovene napisane, ze obsahuje DPH/Mwst. Ak neni tak treba doniest doklad o dodaneni v SR, ak je len chybajuci udaj tak mozu pripustit novy doklad s tymto udajom alebo dodanit ;) Vsak buzeracie a penazi do rozpoctu neni nikdy dost ;)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.05.06  13:34

« Re: Re: exportpries

tu DPH ale aj tak treba potom zaplatit, nie?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.05.06  09:45

« Re: exportpries

Exportpreis většinou dávají němci na auta, která mají více najeto, jsou nějak poškozená atd. a nejsou tak už zajímavý pro prodej do německa. Proto to raději prodávají na export, protože potom už nemusí řešit Tüv,Au,záruku... Většinou tam mají napsáno " nur für export oder gewerbe ".
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.05.06  08:53

« exportpries

A co exportpreis. To je to samý nebo něco jinýho? Díky za radu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.05.06  19:29

« Re: Mobile.de

Pokud ojeté auto kupuje soukromá osoba, tak platí celou cenu (brutto), protože se nejedná o export mimo EU. Cenu bez daně ( Netto preis ) platím, pokud vůz kupuji jako firma.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.05.06  16:10

« Mobile.de

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli někdo neví, jaká cena platí pro export.
    Ve sloupci nalevo je kolonka Ex-/Import, když na ní kliknu tak se mi objeví formulář na výběr auta. Pod značkou a modelem je "Suche nach Bruttopreis a Nettopreis (export)". Potom zadám parametry pro výběr auta a dám vyhledat. A už mi to vyhledalo auta. Tak kliknu na nějaké auto a pod názvem je cena "endpreis" a pod ní je netto, MwSt. 16% a brutto.
    A tak se chci zeptat která cena platí pro dovoz auta do České republiky.
    Děkuji. Jakub Svoboda
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…