VW GOLF V. - motor 1.4 (55kW)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
všechny z 13
-
« Re:
Jasně, kdyby to měl být totální propadák, tak by to výrobce už stáhnul z prodejů dřív. Měli hodně dobrý leasing. vlastně opravdu nulový, bez navýšení a za normální pojistné - tedy cena služby nebyla přenesena do ceny pojistného, v kterém se řada lidí neorientuje a těžko se to počítá. Jenže sem to auto chtěla na delší trasy, převážně mimo město. -
« Bez nadpisu
no tak ono je také hodně důležité k čemu se to auto bude používat, myslím že pro ženskou do města, nebo na nákupy, je to super, jasně že 1,6ka by byla ideálnější, ale rozhodně bych tu 1,4 nezatracoval....
Prostě člověk si musí uvědomit k čemu to auto bude používat.... -
« golf 1,4
Tak to sem ráda, že se mi potvrdily moje domněnky o této motorizaci. Nejela sem s ním, předváděčka nebyla k dispozici. Prodejce samozřejmě tvrdil, že je to OK, že si dosud nikdo nestěžoval, ale při té hmotnosti vozu a výkonu motoru sem si myslela své. Interiér pěkně udělaný, ten bych brala. A ani s tou deklarovanou spotřebou se moc nevytáhli. -
« Re: 1,6
Mam Golf IV 1,4 55kw. Ten motor je velmi slaby na golf, co sa tyka akceleracie a predbiehania, musis ho poriadne vytacat a ked si plne nalozeny tak je dost biedne. A hlavne ked zapnes klimu, stratis uplne vykon, podla mna o takych 10 koni. Dal som si chiptuning, teraz je tam vraj 63kw, ale nejaky vyrazny rozdiel nevidim.....ten motor je proste slaby a asi jeden z najhorsich co vw vyrobil.... rozhodni sa pre golf ale lepsi motor
všechny z 13
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
Byl jsem s nim v Chorvatsku, neni problem jet nalozeny 4lidma a kuframa pres 150. Spotreba zalezi na cloveku, ja s nim delam prumer okolo 5,5-6litru, pokud clovek jede klidne, dostane se i na mensi.
Klidne bych volil jety rok s 20tis km, na tom aute to neni znat a je to o generaci novejsi vuz. Pokud to ale dovoli situace, klidne bych priplatil za 1.6.