Ojazdene auto do 11000 Eur. Velke tazke a bezpecne.
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Ojetá auta
-
"-- skrytý --" 01.06.06 09:40
« zvejkal
No veľa šťastných km, ale že to budeš ľutovať a tých 200000 km s tým ani nespravíš/lebo ho radšej predáš/ na to by som stavil barák. /iba môj názor/. Ináč nechce sa mi hľadať, ale aká je bezpečnosť toho Explorera 96 ? , čo bolo tvoje hlavné kritérium .
Podľa mňa si mal smolu, že si tu natrafil na zarytých zástancov zánovných amerík, čo tak skúsiť založiť tému s iným názvom na inom fóre, možno tam natrafíš na nezaujatých ľudí, čo sa vážne vyznajú. -
« :Re zvejkal
Tak to mě těší. Mirek je fakt odoborník na tohle asi nejlepší kterýho tady široko daleko najdeš......A fakt s tím osobně jedzil, narozdíl od jiných....
Explorer je dobrá volba, jen bacha na auta za kterými někdo tahal těžký přívěsy - to nebrat, hrozí problémy s automatem!!
Jinak jich je tu hodně, s díly no problem a ceny sou dobrý.... -
"-- skrytý --" 01.06.06 09:12
« Barik
Jo, Mirovi som napisal, podelil sa so mnou o jeho nazory... dik.
Rozhodol som sa, ze idem do jazdeneho midsize/fullsize SUV.... dik za vase nazory.
Kedze sa stahujem na vidiek (preto tolke dochadzanie do prace), tak som do kriterii este zahrnul dopravu rodiny do prirody, k vode + bicykle a pes.
Znacku a model zatial nemam rozhodnute. Laka ma Ford Explorer 4.0 V6, Model 96 s SOHC motorom. Este musim prestudovat alternativy.... -
« Re:
Česky? Hmm, to asi sotva. Na díly si mailni nebo cikni do tria www.simix.cz www.impexta.cz a www.cartime.com
Nebo se jukni na ebay.de či ebay.com nebo na us ceny je www.rockauto.com
Pokec - jedine www.usmotors.cz, ale jedině kdo tam mě Subíka je Míra Vejman (tady byl dřív s nickem PROF), toho znáš ne??? -
« Re: Re:
Barik: Anglicky sice jakztakz umim, ale tak nejak hovorove, me nebavi louskat naky stranky, kdyz tomu nerozumim poradne...:(
Nejsou nejaky cesky stranky, treba by me zajimalo, co stojej dily na Suburbana, spotreba, nakej pokec... (česky), atd.....?
Ale je mi to předem jasný... Vždycky když mě něco zajimalo, nikdy mi nikdo nic neřek... Toužil jsem se svézt v Merceesesu 126 - nikde nebyla moznost, koupil jsem si svyho teda, pak se nám rozmnožily...
Pak jsem byl lačnej informací o Landcruiseru, nikde se fakt skoro nic nedá dozvědět... no, tak jsem si koupil svýho... A jak to tak sleduju, až našetřím a až se sejde rok s rokem, uplne stejne to bude i se Suburbanem...!!!:D:D:D -
« Re: Re: Re: zadek524
-
« Re: Re: Re: zadek524
Barik: Zaprve jsem totálně finančně vysosanej, tak mi pořizování dalších hraček nehrozí... Ale říkáš kup si něco, co je už tady u nás.. Dyt je tady toho jak safranu, se nedá vybrat... kor kdyz chci 6,5TD. Navic cesky zbastleniny bejvaj nic moc...:) -
« Re: Re: zadek524
Bari: Jsem zatizenej na to nejvetsi - to je pro me nejkrasnejsi...:) Yukon nevypada zle, brouzdam po mobile.de...
Jasně, že jedině v naftě, benzinovej nakladak zere asi hrozne moc.. Oni i ty diesely si dost vezmou..:D
GMC Suburban teda na mobile neni v nabidce... -
« Re: zadek524
Tak o dýzlu nebyla řeč...že...
Tahoe není 3 dv. ale 5 a je to vlastně menší Suburban, tudíž i levnější....Subík je hlavně delší a těžší. Si kup něco z toho co tu je a můžeš jí i do starších ročníků....
Nezapomen juknout i na značku GMC, typ Yukon a světě div se Suburban má u GMC stejnej název >:D >:D
A Dodge není taky marný nebo Fordy řady F (jestli toužíš po pikapu) -
"-- skrytý --" 25.05.06 12:39
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Naklady na prevadzku - Zvejk
Saco: dobrá otázka, si to přečti v jeho podpisu :-) Zadek na tyhle účely používá 15 let starý mercedesy, a za ty uvedené prachy si koupil 15 let staré LC. A těch 5 let a 200tis km mu to vydrží asi spolehlivěji než většině z vás o dost novější pixly, když tomu sám dělá servis... -
"-- skrytý --" 25.05.06 11:54
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Naklady na prevadzku - Zvejkal
Zadek524 :Nikto netvrdí , že Felda je bezpečné auto, aj keď pri inom náraze a inom známom to mohlo byť úplne ináč.
No a aký je tvoj názor , čo by si si kúpil za 11000 Eur , príp . trochu viac na ďalších 5 rokov a asi 200.000 km na denný dojazd do práce 2x80 km ? -
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Naklady na prevadzku - Zvejkal
Saco: Je, vo tom není diskuze...
To sou pořád dneska řeči o starejch popelnicích vysloužilejch.... Neni to tak divoky.. Vloni se vysekal známej ve starym prumerne vohnilym pianu - to je mercedes 123. Meli celni naraz s Felicii, Felda na kasi, zraneni, z piana vystoupil a behal kolem jakoby nic...
Tak to jen tak na okraj..:) -
"-- skrytý --" 25.05.06 10:37
« Re: Re: Re: Re: Re: Naklady na prevadzku - Zvejkal
zadek524 :chce čo najbezpečnejšie, spoľahlivé auto na 80 km do práce a 80 km späť za ktoré chce dať okolo 11000 Eur, je jasné, že veľké a ťažké 1 alebo 2r. neexistuje, takže otázka je či veľké , ťažké a x rokov staré a akože bezpečné /čo je nezmysel/ , alebo radšej novšie, ale to sa už tu riešilo. -
"-- skrytý --" 25.05.06 09:41
« Re: Re: Re: Naklady na prevadzku - Zvejkal
Zvejkal chce dať 11000 eur na auto , chce s tým urobiť za pár rokov 200000 km a Vy mu tu dopručujete 7-8 r. šunky, mercedesy a pod. ? Tak sa trochu zamyslite, neverím, že aj vy by ste urobili takú blbosť.
To potom si kúpim radšej nejaký zánovný 6 miest. Transit, WW transporter, MB Sprinter a pod. a máš v tom miesta až až a môžeš známych sťahovať ty.