Ojazdene auto do 11000 Eur. Velke tazke a bezpecne.
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Ojetá auta
-
« Re: Re:
Dusan_ a ty obhajuješ evropu nebo ameriku, přišlo mi, že evropu, teď zas, že ameriku. nemluvím o stylu ani ničem podobném - to je pouze čistej technickej fakt... jasný, že síla motoru se nedá se s 1,4 srovnávat, jde jen o to, že podobně silný evropský auta jezdí o 50km/h rychleji. jinak to byla reakce na příspěvek níž (fabia htp vs. 250ps amerika) -
"-- skrytý --" 10.05.06 18:32
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mitsi:
kesk: Mna vybava nezaujima, som zastanca mensieho zastupenia elektronickych blbosti - pracujem totiz s automatickymi systemami a viem, ze co sa moze pokazit, to sa pokazi ...
Ak vybava, tak jedine bezpecnostne systemy, ktore spominal mitsi -
"-- skrytý --" 10.05.06 18:27
« Bezpecnost
Ked sme sa teda dospracovali k nazoru, ze starsi Offroad/SUV bezpecnost zasadne neriesi a nezlepsuje, co je podla vas teda spravna volba?
Ale prosim nie riesenia ako oktavia II, grande punto, alebo nove clio ... Nove auto je bud predrazene (oktavia), alebo je male (punto, clio....) a male auto uz jednoducho nechcem.
V com si pomozem, ak pojdem po vacsich starsich autach str. triedy, ale to sa dostaneme niekam k 10 rocnym autam s 200 tis. km.... alebo nie? -
"-- skrytý --" 10.05.06 18:24
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mitsi:
zvejkal: I v amerických autech samozřejmě najdeš plno "třípísmenkových prvků", a to v míře přinejmenším srovnatelné s Evropou, jenže žádná z nich (těch zkratek) Ti nevykompenzuje např. poddimenzované brzdy a zcela jinak nastavený podvozek (s přihlédnutím k evropským požadavkům). A to už raději vůbec nemluvím o tom, že řada na první pohled v Evropě i v USA "stejných vozů" se obvykle dost odlišuje konstrukční stránkou pod oním "stejným kabátem". Jinými slovy: např. prostou výměnou tlumičů ty odlišnosti určitě nevymažeš! -
"-- skrytý --" 10.05.06 18:17
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mitsi:
Na Thaliu nemozem povedat krive slovo ... akurat si myslim, ze podlieha predsudkom, kvoli ktorym sa na nu mnohi "odbornici" pozeraju s usmevom a cez prsty, ale to tu riesit nemienim.
kazdy nech si kupi auto, na ktore ma a ktore mu pripada ako dobra volba. -
IJK 10.05.06 18:12
« Re: Re: Re: Re: Re: Mitsi:
VelSatis bolo fuckt pekne auto...
Souhlasil bych s tou bezpečností a vlajkovou lodí, ale jinak mi to přišlo jako jedno z nejhnusnějších, co jsem kdy viděl. O trochu líp vypadala (celkem vzácná) dvoudveřová verze, zejména ve dvoubarevnym provedení, to už bylo natolik ujetý, že se to někomu mohlo i líbit - jako třeba první verze Multiply :-)
Ty přištípnutý zadky aut jako VelSatis, Signum, krátký Mégane, nový Toledo mi hodně nesedí. Ale vkus je subjektivní věc. A je pravda, že když někde jel VelSatis, tak se za ním každý druhý otočil, to se nestává ani mnohem prestižnějším značkám, o různě votuzenejch sériovkách ani nemluvě. Mnohému majiteli to může dělat dobře.
ale aj amici, ktori maju aspon trochu rozumu, si kupuju japoncov. alebo bavoraky