Ojazdene auto do 11000 Eur. Velke tazke a bezpecne.
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Ojetá auta
-
"-- skrytý --" 12.05.06 18:51
« Bez nadpisu
Som sice priaznivec americkych aut (mam Camaro V8 280 Hp), ale rozne sedany s V6 a prednym nahonom by som nikomu neodprucal. V tejto kategorii je kopu lepsich europskych a japonskych aut (ale ani tieto by som ja nebral) Clovek by si mal v prvom rade rozmysliet ci chce predny nahon, zadny, alebo 4x4 a nie miesat vsetko dokopy su to predsa charakterovo uplne ine auta.
Za 400 000 SK by som si ja kupil BMW 740i E38 z poslednych serii.
zvejkal predsa nepise ze potrebuje jazdit v terene, takze SUV nepotrebuje a aktivna bezpecnost takeho BMW je lepsia ako hocijakeho SUV, ako aj kvalita, pohodlie a vsetko ostatne ... -
« Bez nadpisu
Barrichello_no to vím, že se nevyráběl i bez listování v katalogu, jen me zmátlo to, že máš evropskýho chryslera, myslel jsem v evropě vyrobenýho, a to je snad jen voyager (pro evropu) crossfire a frankochrysler-řeznickej 160/180(GC)/2 litres a 1307/1308 + španělská naftová verze řeznickýho. A ty asi myslíš v US vyrobenou evropskou verzi,že? zajímá jen tak ze zvědavosti :) -
« HM
Listni si někdy jen tak pro ilustraci katalogem. Píšu v době kdy se sem vozili Stratusy, Visiony a New Yorkery (LHS). V tý době nebyl Crossfire ani nq rýsovacim prkně >:D Tyhle auta se přestaly dělat + - 2000
Crossfire je fajn, ale bohužel nekradu abych na něj měl a kdybych měl, tak bych si ho stejně nekoupil >:D
A vůbec. Co vás to zajímá, ameriky sou plečky ne :D -
"-- skrytý --" 11.05.06 16:56
« Re: Re: Re: Re:
zvejkal: Ano, nejlepší - a to z mnoha hledisek - je opravdu velká limuzína: pohodlí, bezpečnost, výdrž! A když půjdeš po něčem, o co je jen malý zájem (velký motor, neoprávněně špatná pověst, vyšší povinné ručení či spotřeba, drahé náhradní díly, zřídkavý výskyt...), určitě to koupíš levněji, než nějakou šunku, která je ale tzv. "in".
Ke konkrétním příkladům zde uvedeným:
ad Lancia Kappa - neznám mnoho vozů ani té dnešní produkce, které by se jí dostatečně vyrovnaly; spolehlivost sice mohu osobně stěží posuzovat, ale při jízdě mi vadila pouze příliš velká vzdálenost mezi volantem a levými dveřmi neumožňující odložit si loket na parapet bočního okna (a to už je říct, neboť na většině aut mi toho vadí mnohonásobně více!)
ad Honda Legend - stěží budeš hledat méně nápadné, ale přitom max. prostorné, pohodlné a zejména absolutně spolehlivé auto s takovou výdrží; bohužel dost papá a na výběr máš pouze jeden motor (alespoň v té předposlední generaci spadající do Tvého finančního limitu) 3.5 V6 benz. v kombinaci s jedinou/automatickou převodovkou a jediné provedení kaste/sedan -
« Re: Re: Re: 123
Hm, já slyšel něco jinýho, policejní Viktorky (pro neznalé - Ford Crown Victoria, poslední klasický křižník s náhonem na zadní) je zašitá na každym rohu, vypadá to že nikde nejsou, ale rychle se vyloupnou když je třeba. Jo, nebyl sem ve státech, ale jak řikam mam to od člověka co je tam už pár let a je tam furt, ne jen na pár měsíců.
Připomínáš mi místního experta s nickem florida, ten údajně žil na floridě, nesnášel us auta a všechno věděl nejlíp. Nejsi jeho příbuznej??? >:D >:D
15-ti letej Chrysler fakt nemám, trochu uber :D -
"-- skrytý --" 11.05.06 14:35
« Re: Re: 123
na east coast su tak preplnene dialnice ze tam mozes ist aj 35mph, ale na normalnych dialniciach vo vnutrozemi si kazdy reze okolo 90 mph, policajnu victoriu stretnes iba zriedka
a nie som idiot aby som neuposluchol vyzvu
ty kecas z hladu, lebo si v amerike nikdy nebol, ale si najmudrejsi lebo mas 15 rocny chrysler -
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: uvazujem podobne
NO Kappa už se taky dýl nedělá, takže ceny jsou nízko to vim.
Co by neišlo, ono ide každé, jen je potřeba vybrat zachovalý kousek a věnovat mu trochu údržby.
Proti japoncům nic nemám, sou spolehlivý, ale není to zázrak. Ale běžte si koupit originál katalyzátor na 98 Camry a padnete do mdlob :D
a nemas ty nahodou aj benzinku? >:D