Ojazdene auto do 11000 Eur. Velke tazke a bezpecne.
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Ojetá auta
-
« Re: SACO
A co bys chtěl u té 10 let staré ameriky jako měnit? Jo pardon, zapoměl sem na destičky, kotouče a čepy.....
Já měl původní tlumiče eště ve 179 000,- Km, ramena sou původní dosud. Eště se měnil paliv. filtr vyjma uvedené. Co bys chtěl měnit? Půl motoru? válce, písty, nebo ojnici? Nebo snad jen tak pro srandu blatníky a kapotu? Nebo třeba že by jiný sedačky a volant jo??? >:D >:D :D -
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: zadek
Barik: Nene, zhřešil jsem, mým favoritem se stala Toyota Landcruiser. Géčko je sice skvělá věc, ale tuhle věc nějak netoužím vlastnit, neni to pohodlný a nelíbí se mi příliš...
Saco: Máš pravdu, jsem fakt asi zvláštní "případ", osmiválcový potvory nemáme na denní ježdění, to jenom na neděli, na srazy a na svezení občas - když je nálada. I když manzelka nekolik let měla na denní ježdění petilotrovou S-klasse starou - nájezd kolem 40tkm ročně. Ted manzelka zabavila Landcruisera, vubec ji nemohu z něj zadnym zpusobem vysadit... Ale na dlouhý štreky- na služebky, když jede třeba Ostravu, tak si bere kombika 124/300TDT:) -
"-- skrytý --" 06.06.06 11:48
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: zadek
"Pokud vyloučíme varianty A a B, nehrozí velké riziko a už vůbec menit 2x stejný díl. To dělají některé serisy,které vymění např. ŘJ když je závada úplně někde jinde a oprava stojí 2000, zatímco oni sou schopni vyměnit věci za 40 000,-
K ve všema merikám není problém sehant servisní manuál (dílenská příručka ) s kompletním vyobrazením oprav atd.
Obecně platí že u dobrého kusu stačí měnit náplně, tlumiče, svíčky, po určitém počtu km i kabely ke svíčkám, palce, víko rozdělovače (to jak kdy), rozvody, řemeny, samo pneu atd....A to jest vše...."
1. Pochybujem že Zvejkal si servis bude robiť sám !!! a servisy u nás a zvlášť na Ameriky no neviem, možno sa mýlim, ale tam mu naúčtuju o čom sa mu ani snívať nebude , no ale veru osobné skúsenosti s amerikami nemám a keď píšeš, aký tam stačí servis tak ten olej a fitre si veru vymení aj sám.
Proste Ameriky to sú autá z iného sveta /za 15 r. vymením okrem bežného spotrebáku kabely ke svíčkám, palce/ :*) . Och ja blázon, že som to nevedel skôr !!! Od revolúcie som ešte teraz mohol jazdiť v parádnej amerike bez problémov ! ;-)
No z mojej strany je to jasné, moje ďalšie auto bude 10 r. AMERIKA !!! :*) :*) :*) Ďakujem R.Barrichello, ďakujem zadek524 konečne ste mi otvorili oči. :arrow: :idea: :!:
:shock: >:D -
"-- skrytý --" 06.06.06 11:37
« saco
Moju financnu situaciu tu neriesme... chcem velke auto a to bude zrat svoje, ci uz to je stredna trieda, alebo SUV. Ja osobne som sa rozhodol pre SUV, ake konkretne, tak to este uvidim. Inak, vyzera to, ze to dochadzanie sa znizi tak cca o 50%, pretoze rozsirujeme pobocku, ktora bude blizsie mojmu bydlisku a budem travit viac casu tam (co je cca 25km tam a 25 spat).
Este by som chcel zdoraznit, ze cisla, co som uviedol - napr. cena - su cisla maximalne. Kludne do toho vrazim aj menej :-) Aby ma to potom tolko nemrzelo....:)
Jo, Ford Explorer, model 96 sa vyrabal az do 2001, (s SOHC motorom od 97meho), nikde som nenapisal, ze rok vyroby 96.... potom vznikaju take prispevky, akoze "jeezis, on chce za 400 litrov 10 rocne auto z bazaru" apod. To nie je pravda. Za auto zaplatim adekvatnu cenu jeho stavu a historii.
Momentalne platim cca 5000 Sk mesacne na benzin. Potom mi to bude vychadzat cca na dvojnasobok. Za to mi to stoji, ratam s tym... -
« Re: Re: Re: Re: Re: zadek
Jo jenže u té ojetiny sou už vychytané všechny problémy....
Ta hrozí dvě rizika:
A) je to bouraná slepenina - dá se poznat
B) je to vrak, který neměl aptřičnou údržbu a špatn se s ním zacházelo
C) slušný vůz u kterého se ale časem mohou projevit určetié problémy s ohledem na jeho stáří a najeté km
Pokud vyloučíme varianty A a B, nehrozí velké riziko a už vůbec menit 2x stejný díl. To dělají některé serisy,které vymění např. ŘJ když je závada úplně někde jinde a oprava stojí 2000, zatímco oni sou schopni vyměnit věci za 40 000,-
K ve všema merikám není problém sehant servisní manuál (dílenská příručka ) s kompletním vyobrazením oprav atd.
Obecně platí že u dobrého kusu stačí měnit náplně, tlumiče, svíčky, po určitém počtu km i kabely ke svíčkám, palce, víko rozdělovače (to jak kdy), rozvody, řemeny, samo pneu atd....A to jest vše....