Kde v Praze najít místo k ježdění pro začátečníka?
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 18.05.06 10:02
« ježdění na černo, bacha!!!!
:) tak koukám - dostáváme se do sítě zákazů, trestných činů...také je tu nějaká materiální podstata trestného činu, že? - když jsem byl malý, známý mě vzal na klín a už jsme drandili po polní cestě a byl jsem mu za to vděčný - to byl ale kriminálník... osobně - až budou moje děti na autoškole - tak je taky vezmu na nějakou tu polní cestu, ať si to zkusí, ovládání min. tunového a ne zrovna laciného auta, je docela složitá věc - poprvé, protože rovnou sednout za volant do provozu...no comment, nebo na parkoviště - jinak nápad - po zavírací hodině - no problem - jen bych se asi bál staříka v ochrance... :roll: co si krátí chvíli sledováním monitorů, aby jej podezřelé vozidlo příliš nezaujalo.... :arrow: -
Daff 06.05.06 13:26
« Re: Kde v Praze najít místo k ježdění pro začátečníka?
Tak něco podobného jsem řešil sám asi před 8 lety, když jsem si dělal řidičák. Tehdy pár míst u nás na Praze 4 bylo, ale momentálně už se ani na jedno nedá. Navíc o žádném nevím. Jen tak mne napadlo - co si zajet tak třeba ve 23hod do Průhonic. Tam jak je Makro, Hypernova a ostatní. Dá se tam určitě dobře trénovat na parkovištích. Ahooj.