Citroën C4 1.4 16V VTR
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Citroën
Díky za odpověď :-) Bohužel na 1.6 HDI už nezbývají chechtáčky, jinak bych do ní šel. Hodně jsem četl, že plasty vržou, sedačky se trhají, nejdou zařadit rychlosti (samozřejmě jen z různých diskuzí). Jaké jsou Vaše zkušenosti ohledně těchto věcí? Předem díky za odpověď. -
"-- skrytý --" 30.04.06 00:04
« Re: Čím to je?
Jsem docela klidný člověk, takže čím to je? Jezdím s VTR HDI, ale tím to také nebude (mimochodem jsem moc spokojený), nesnižuji se k žádným osobním invektivám, nemusím..
Ale nějak si nemohu pomoci.. Dušane, Dušane, nechtěl jsi náhodou změnit nick? Aby ta změna nebyla tak zásadní, mohl bys ponechat D (záměrně píšu velké písmeno) na začátku.
Čili *
VaškuP, ta čtrnáctistovka není špatný motor, je docela pružná a lenoch to také není. 90 benzínových koní s časováním ventilů a docela rozumnou spotřebou. Proč ne? Když budeš chtít zrychlovat na 180 do kopce (čili 190+ tachometrových u Octávie), pořiď si 1,6 HDI. Za jinou cenu, samozřejmě, ale stojí to za to. 8) -
Mame je ve firme jako sluzebaky, jednou jsem s nim omylem jel a uz to urcite nikdy neudelam. Na dalnici je to des a utrpeni, dynamiku to ma srovnatelnou tak s Felicii 1.3. Udrzet 150km/hod do kopce neresitelny problem, papirova maximalka nedosazitelna ani s tajfunem v zadech. Nepouzitelny tempomat, stupidni ovladani PP, nedosazitelny klakson, mizerne sedacky ze kterych po 150km boli zada, spatny vyhled dozadu, nestabilni pri rychlostech nad 130, razeni jak desetileta Filcka z pujcovny.
Jedinou vyhodu bych videl v cene, ktera je s ohledem na vybavu opravdu bezkonkurencni. -
« Citroën C4 1.4 16V VTR
Zdravím všechny, chci si koupit C4 1.4 16V VTR a zajímalo by mě, jaké má kdo zkušenosti s tímto autem. Zatím jsem zde našel spíše negativní hodnocení 1.6 16V, ale nic o motoru 1.4. Dost mě i překvapuje, že i přes spoustu negativ na tomto fóru je C4 na druhém místě v žebříku, kdo by si ji koupil.