Citroën C4 1.4 16V VTR

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Citroën

• 00 Reagovat !

foto

30.04.06  10:55

« Bez nadpisu

Díky za odpověď :-) Bohužel na 1.6 HDI už nezbývají chechtáčky, jinak bych do ní šel. Hodně jsem četl, že plasty vržou, sedačky se trhají, nejdou zařadit rychlosti (samozřejmě jen z různých diskuzí). Jaké jsou Vaše zkušenosti ohledně těchto věcí? Předem díky za odpověď.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.04.06  00:04

« Re: Čím to je?

Jsem docela klidný člověk, takže čím to je? Jezdím s VTR HDI, ale tím to také nebude (mimochodem jsem moc spokojený), nesnižuji se k žádným osobním invektivám, nemusím..
    Ale nějak si nemohu pomoci.. Dušane, Dušane, nechtěl jsi náhodou změnit nick? Aby ta změna nebyla tak zásadní, mohl bys ponechat D (záměrně píšu velké písmeno) na začátku.
    Čili *
    VaškuP, ta čtrnáctistovka není špatný motor, je docela pružná a lenoch to také není. 90 benzínových koní s časováním ventilů a docela rozumnou spotřebou. Proč ne? Když budeš chtít zrychlovat na 180 do kopce (čili 190+ tachometrových u Octávie), pořiď si 1,6 HDI. Za jinou cenu, samozřejmě, ale stojí to za to. 8)
  • 00 Reagovat !

foto

29.04.06  22:28

« Bez nadpisu

Mame je ve firme jako sluzebaky, jednou jsem s nim omylem jel a uz to urcite nikdy neudelam. Na dalnici je to des a utrpeni, dynamiku to ma srovnatelnou tak s Felicii 1.3. Udrzet 150km/hod do kopce neresitelny problem, papirova maximalka nedosazitelna ani s tajfunem v zadech. Nepouzitelny tempomat, stupidni ovladani PP, nedosazitelny klakson, mizerne sedacky ze kterych po 150km boli zada, spatny vyhled dozadu, nestabilni pri rychlostech nad 130, razeni jak desetileta Filcka z pujcovny.
    Jedinou vyhodu bych videl v cene, ktera je s ohledem na vybavu opravdu bezkonkurencni.
  • 00 Reagovat !

foto lucas-

lucas. 29.04.06  22:22

« Bez nadpisu

Ta 1.4 zrejme nebude raketa, ale nehovoril by som zrovna o nejakej nebezpecnej podmotorizacii.
    Co su potom trojvalce z koncernu?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.04.06  21:23

« Re: Citroën C4 1.4 16V VTR

Tady ho testovali: [odkaz] Když vezmu, co se děje na našich dálnicích tak se ptám, jestli je auto s takovým zrychlením bezpečné? Chápu omezení rozpočtem (také ho samo mám), ale život mám já i moji blízcí jen jeden.
  • 00 Reagovat !

foto

29.04.06  21:06

« Citroën C4 1.4 16V VTR

Zdravím všechny, chci si koupit C4 1.4 16V VTR a zajímalo by mě, jaké má kdo zkušenosti s tímto autem. Zatím jsem zde našel spíše negativní hodnocení 1.6 16V, ale nic o motoru 1.4. Dost mě i překvapuje, že i přes spoustu negativ na tomto fóru je C4 na druhém místě v žebříku, kdo by si ji koupil.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…