Béžová Cappuccino
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Octavia
-
« Bez nadpisu
Podle "meho" prodejce konci Sahara proto, jelikoz uz je jich opravdu moc...Skoda proste nechce, aby kazda druha OII byla v Sahare. Celkem jednoduchy duvod.
Howard: kde (resp. za jakych podminek) je mozne koupit chipovanou OII rovnou od novoti, aby clovek neztratil zaruku? -
« Konec Sahary
Dle mého názoru bylo na vině možná to, že Sahara byla nejprodávanější barvou nových Octavií. Nebo se VW chtěl přiblížit trendu populárních "kávových" barev současnosti (Mocca, Cappuccino) i v případě O2.
Cappuccino jsem konečně viděl in natura a musím říct, že je to velmi zdařilá barva -- není tak sladká jako Sahara, je víc do šediva.
Laco stále bloguje -
Howard 25.04.06 16:34
« Proc skoncila Sahara?
Nevite nekdo, proc vlastne skoncila Sahara? Nastesti jsem si ji stihl koupit (predtim jsem mel stribrnou - ja vim, jsu nudny, ale holt se mi takove barvy libi a je mi jedno, jestli je ma 90% nebo 2% ostatnich), presto by me to zajimalo (kdyby jen vyvinuli novou barvu a nechteli mit prilis sirokou paletu, pak nechapu, proc zrovna tuhle, co se mi libi). -
« Bez nadpisu
Já jsem se vykašlal na všelijaký ty vosky který jsou z vlastní zkušenosti na * a koupil jsem si z telekrámu ten platinum paint protektor od toho plešatýho "nichcmochra".Dal jsem ho na podzim a pořád tam je.Po umytí na omak pořád jak sklo,ale hlavně ten lesk je fakt super.A to jsem ho dával na půl roku starý auto,ale ten rozdíl byl fakt markantní. -
« Re:
to si nemyslim. auto garazujem, drhnem wapkou, niekokokrat do roka voskujem, inak po umyti vzdy na to nastriekam ten tekuty vosk z Kaerchceru, umyvam ho len tou chlpatou rukavicou, lestim Sonaxackymi utierkami z ovcieho runa a aj tak tam mam pavuciny - nie vela ale su, neviem teda ci je nejaky odolnejsi :roll: zaujimalo by ma, ci tu je niekto kto ma na aute ten keramicky nano-lak, dava ho standartne teraz MB a tusim uz aj Honda. ten by proti tym mikroskrabancom mal byt odolny viac... -
"-- skrytý --" 18.04.06 14:52
« Re: Re: Re: Re: Re: Béžová Cappuccino
No ja myslím, že to je úplně jedno jestli máš metalízu a nebo uni barvu. Kvalita musí být stejná. Já měl předtím 9 let Felicii a lak byl naprosto v pořádku i po 9 letech a to nebylo garážováno. Hodně laku pomůže, když se tak 3x do roka navoskuje a vyleští, pak myslím není problém -
Tommy100 18.04.06 14:48
« Bez nadpisu
já mám na felicii modrou hlubinnou metalízu,taky pěkná,škoda že se už nestříká. :-( Ale má dobrou náhradu,ta modrá storm je vážně krásná :shock:
Jinak jsem se byl podívat na fabii u dealera škody a učarovala mě tam octavia II combi >:D .Pořád o tom musím přemýšlet,vážně uvažuji o koupi,ale nikdy jsem tolik peněz za auto nedal.Není to škoda???? :? -
« Re: Re: Re: Re: Béžová Cappuccino
2 Marios:
Jojo proč dávat 8500 peněž za metalizu, když jsou barvy zadarmo
No,nevím-jsou ty "základové barvy" 2vrstvé?Měl jsem Fabii klasik "petrol"-hezká barva,ale bez povrchového průhledného laku je to auto po 5 letech samý škrábanec.. :'-( -
« Barva
One-z:Race Blue je taky hodně pěkná, ale víc se mi líbí modrá Storm.
To podepisuju :-) Mel jsem strasne dilema, jakou barvu vzit, ale ted jsem ji videl nazivo spinavou u mycky (docela to uslo) a pak cistou kdyz vyjela (a bylo rozhodnuto) >:D Jen ty dodaci lhuty :( -
"-- skrytý --" 13.04.06 13:45
« Re: Re: Re: Re: Re: Béžová Cappuccino
:D Jo na slunicku vypada paradne. ja ji vzal protoze jsem i na predesle Octavce Coridu a pred ni na Felicii mel tu klasickou cervenou barvu.
Ale setkal jsem se hodne s nazorem lidi, ze cervena Corida neni na O2 vubec hezka :shock: >:-[] -
"-- skrytý --" 13.04.06 09:14
« Re: Re: Re: Re: Béžová Cappuccino
Úplně nejhezčí je když se umyje a je na sluníčku. Když jsem poprvé viděl OII, tak to byla právě ona a udělala na mě takový dojem, že kdybych kupoval OII, tak zcela určitě Corridu. Race Blue je taky hodně pěkná, ale víc se mi líbí modrá Storm. -
"-- skrytý --" 13.04.06 08:57
« Re: Re: Re: Béžová Cappuccino
one-z: Jojo proč dávat 8500 peněž za metalizu, když jsou barvy zadarmo :-) Mám Corridu a vypadá fakt moc hezky to auto v této barvě. Jinak prodejce mi nabízel i tu vínovou červenou metalízu zadarmo, ale já měl jasno a místo toho jsem si vzal zadarmo 4 další reproduktrory a MAXI-DOT :-)
Jinak ještě se mi líbí hooodně modrá race blue metaliza na RSku, takže kdybych náhodou někdy mél peníze, tak bych asi chvilku váhal jestli vzít eReSko v Coridě a nebo Race blue metle.
A inak mám skúsenosti aj tmavomodrou metalízou a taktiež na nej vidno každý škrabanec. A teraz mám čiernu metalízu a detto. Takže ono tie škrabance nebudú ani tak záležať na metalíze a UNI laku, ale na farbe. Na tmavej to proste vidno, na svetlejšej nie. Koľko firemných bielych áut má škrabance (nemyslím pri mikroskopickom pohľade, ale bežnom)?