Opravy deformací- vyrovnávání promáčklin bez poškození laku

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.08.07  20:48

« Opravy deformací karoserií bez poškození laku.

Vše co bylo na internetu řečeno o opravách deformací na karosériích bez poškození laku panem Coufalem je pravda! Před pár dny mi pan Coufal opravil promáčkliny na mé MAZDĚ 323 F. Čekal jsem na opravu skoro měsíc (objednací lhůta) a z mého bydliště jsem jel 300 km, ale rozhodně se to vyplatilo, protože pan Coufal mi opravil auto takovým způsobem, že je to až k neuvěření, že se dají pomačkané plechy vyrovnat úplně do původního stavu a to bez sebemenšího poškození laku!
    Na MAZDĚ 323 F mi na parkovišti nějací ukrajinci dveřmi minivanu způsobili promáčkliny tím nejhorším možným způsobem, protože na svažitém terénu spodním rohem rozražených předních dveří mi udělali hlubokou promáčklinu na předním blatníku a hranou zadních dveří minivanu třemi prudkými nárazy, kdy postupně mi na autě vznikly 3 promáčkle „schodky“, tak jak se po nárazu vnější plech dveří postupně ohýbal o vnitřní plechy (výstuhy) a to na tak viditelném místě u kliky řidičových dveří. Vypadalo to hrozně. První oprava proběhla v autorizovaném servisu Mazdy (to jsem ještě nevěděl o panu Coufalovi) a to způsobem vytahováním promáčklých plechů pomocí takové přísavky podtlakem (pan Coufal tuto metodu používá také). Deformace se zlepšily asi o 60%. Jenže po této metodě je nutné přistoupit k dalšímu způsobu a pomocí speciálních pák a dalšího nářadí se z vnitřní strany plechů promáčkliny postupným vytlačováním a dorovnáváním úplně spraví – a to umí jen pan Coufal. Chce to cit a mnohaletou zkušenost. Pan Coufal je skutečný odborník ve svém řemesle a po necelých 2 hodinách mi opravil obě promáčkliny a zaleštil i plno škrábanců v laku a to vše za velice přijatelnou cenu! Pan Coufal je velice ochotný a všem Vám jej doporučuji – opravdu se to vyplatí k němu si zajet i z daleka. Případný kontakt na něj je : mobil 777 812 333, email: ocoufal@seznam.cz.
    Chtěl by jsem touto cestou panu Coufalovi ještě jednou poděkovat za precizní práci.

Spokojený zákazník.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.01.07  10:24

« Re: Re:

Nevím kde vidíš překlep. :shock: >:D tel. ti bude stačit 604 634161 každopádně mu zavolej tak 14dnů předem. zdarec
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.01.07  22:15

« Re:

Nezlob se na mně, ale těch překlepů je v jedné zprávě až moc >:D
    Jaká je tedy správná adresa ?
  • 00 Reagovat !

foto

05.01.07  18:20

« Bez nadpisu

kotnakt je m.wwcars.centrum je to v hlešově tel. 604 634161 /604116859
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.01.07  20:48

« Bez nadpisu

Dej se klidně ten kontakt. V Kroměříži mám rodiče, mohlo by se mi to hodit. Díky
  • 00 Reagovat !

foto

04.01.07  11:34

« Bez nadpisu

Moc dobrá dobrá věc!! Na Zlínsku to taky někdo dělá, někde u kroměříže.Známej si to moc pochvaloval. Mněl tam 3 tukance .Oprava prej min. 8 tis. Zajel za borcem a ten to udělal za 2.5tis za 4 hodky.Akurát čekal 14 dní než ho vzal. Ale krásná práce fakt. Kontakt klidně pošlu!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.11.06  10:28

« Re:

bylo by dobre znat zkusenosti vice lidi, kteri to pouzivaji :)
    bohuzel informace ktere mam, pochazi pouze z internetu a clanku v casopise
  • 00 Reagovat !

foto

13.11.06  19:18

« Bez nadpisu

Šikovná věc, něco podobného také používam ale bohužel to vytáhne malé percento promáčklin, jak je deformace trošku hlubší nebo je v ní ostřejší hrana tak to nezmůže vubec nic
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.11.06  21:38

« mrknete na Dentvanish

[odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    vice v casopise AUTO7 cislo 45/06
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.11.06  15:59

« dodo

Casopis AUTO7 [odkaz]
    V poslednim cisle je clanek o zajimave vychytavce na dolicky v karoserii.
    Podivam se doma, jak se to presne jmenuje, ale pokud nekde uvidite v trafice posledni cislo AUTO7 mrknete do nej.
    CO JE TO? 32
    Neopatrné parkování nebo kaštan spadlý ze stromu dokáží na karoserii vytvořit nepěkný dolíček. Přelakovat kvůli tomu celý díl je neekonomické, a tak se většinou s drobnou vadou na kráse smíříme. Přitom existuje docela jednoduchá pomoc.

ps: vecer to zkusim pripadne vyfotit a hodit sem
  • 00 Reagovat !

foto

10.11.06  15:09

« vyrovnávání promáčklin

www.karosar.websnadno.cz
  • 00 Reagovat !

foto

23.08.06  22:30

« Bez nadpisu

:?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.08.06  09:36

« Re: Brno I

Odeslal jsem kontakt na tvuj email, ale vratilo se mi to jako nedorucitelne.......
    Je ta odresa spravne ?
    Samozrejme zavinac jsem nahradil @,tecka za .
  • 00 Reagovat !

foto

15.08.06  09:07

« Brno I

Pokud chcete, muzete dat kontakty (ivosh zavinac ivosh tecka com) a v pripade, ze se bude stihat, muzu operativne zavolat. Naklady na dilnu jsou pouze podil na flasce pro jejiho majitele. Termin zatim neni znam, ale mozna pristi ci prespristi vikend.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.08.06  09:23

« Re: Re: Re: Re: Re:

No já mám sice 2 důlky, ale myslím si, že to taky nebude na 5 minut, když jsem tehdy s panem Coufalem mluvil, tak říkal 2 hodiny, tak si myslím, že by se mu mělo zavolat, víc jak 5 aut si myslím, že za den neudělá, já se taky podívam po nějaké garáži.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.08.06  12:25

« Re: Re: Re: Re:

* :?
  • « 00 Reagovat !

foto

04.08.06  12:24

« Re: Re: Re:

Tady ta nase puvodni skupinka ma uz dilnu zajistenou, ale bohuzel jen na jeden den :(
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.08.06  12:15

« Re: Re:

Já to taky nemám na 5 minut....:-(
    Nevím jestli to chtěl p.Coufal vzít na otočku, to asi nezvládne tolik aut. To znamená že by musel přespat, potom asi předpokládám, že to nebude dělat venku na parkovišti, ideální by byla nějaká garáž či dvorek, tu já ale nemám....
  • « 00 Reagovat !

foto

04.08.06  12:12

« Re:

DodoDuke> To Brno, o kterym Ti psal organizuji ja. Kdyz se divam na fotky tech nasich 4 aut, tak pochybuji, ze je to prace na jeden den, nicmene jsem je jeste p. Coufalovi neposilal, takze nemam jeho vyjadreni. To bude brzo, cekam na fotky jeste jednoho auta.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.08.06  09:03

« Bez nadpisu

ještě jsem sehnal svýho kámoše, takže teoreticky 7 aut
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…