Opravy deformací- vyrovnávání promáčklin bez poškození laku
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Bez nadpisu
Pánové výborné téma,
máme na Fabii od nějakyho *, který nenechal ani kontakt a couval s otevřenými zadnimi dveřmi, pěkný důlek před víčkem nádrže, vyzkouším pana Coufala, protože ve škodovce chtějí přelakovat celej pravý zadní bok a cca. 12tisíc. Dám vědět.. :) -
"-- skrytý --" 05.06.06 23:30
« Re: Opravy deformací- vyrovnávání promáčklin bez poškození l
Též múžu doporučit pana Coufala. Dnes jsem se vrátil z Mnichova Hradiště a jsem spokojen . Vyplatilo se mi tam zajet až z Olomouce . Po třech a púl hodině práce na mém mondeu se podařilo vyrovnat řadu dúlků a promáčklin . Skvělá práce. Ještě jednou dík! :) -
« lak
kdyz uz jsme u toho laku panove, v noci me na chalupe navstivila asi kocka bohuzel ctyrnoha a trosku si zatancila na strese moji otiny a na plose cca. 30x30 jsou skrabance ve skodovce mi rekli striknout strechu je to metaliza jiny lakyrnik taky, ale me se do toho moc nechce nemate nekdo nejakou radu??Popr neda se to jen nejak rozlestit??Dik za info -
« Re:
Ty fotky jsou působivé..........jak to vlastně provádíš ?? Píšeš, že i před zákazníkem, takže to asi tajné není !?
Pak mě ale zajímá ještě druhá věc : pokud se nemýlím, tak lak jako takový není nijak tažný ani pružný, na rozdíl od kovového blatníku. Pokud se tedy lak na hraně pokouší kopírovat zdeformovaný blatník, musí nutně popraskat, což možná není hned vidět, ale koroze v tom místě je podle mě velmi pravděpodobná, protože do těch prasklinek se bude voda a sůl dostávat dále........... -
« Opravy deformací- vyrovnávání promáčklin bez poškození laku
Dobrý den.Chtěl bych Vám nabídnout své služby.Můj obor se týká karosářských prací a to přesněji specializace na drobné opravy promáčklin důlků deformací které opravuji bez poškození laku.Ušetří se práce s lakováním díl zůstává v původním laku a téměř ve většině případech bez poznání kde se deformace nacházela.Opravitelné je opravdu mnoho např auta poškozená kroupami možno i táhlejší deformace apod.Dále provádim opravy s větším poškozením dílů tak aby nemusel být kytován popř minimálně.Opravy provádím přímo většinou na počkání a před zákazníkem.
Další info - Email ocoufal@seznam.cz tel 777 812 333
Zde jsou některé ukázky mé práce www.karosar.websnadno.cz
pozeral som na ukazku prace.. a vyzera to fakt skvele. skoda ze u nas na SK to nikto nerobi. do cz je to zas dost daleko.
Pali