Opravy deformací- vyrovnávání promáčklin bez poškození laku

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

01.08.06  08:58

« Oprava promáčklin v Brně

Já už jsem taky kontaktoval pana Coufala asi před 2 měsíci, a taky by mě seděla ta oprava v Brně takže se hlásím jako 6 tý.......mám důlky 2....
    kontakt na mě 777/289272.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.07.06  21:45

« Bez nadpisu

Pánové z Brna a okolí, psal mi pan Coufal z Mnichova Hradiště, že by potenciálně mohl mít kšeft pro 4 auta v Brně, já bych byl pátý, měl by ještě nějaký Brňák a okolí potencionální zájem ?
    Jako že on by přijel.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.07.06  23:01

« Bez nadpisu

OK, diky, problem je, že jsem z Brna a tam je to daleko.....
    Nevíte o podobném umělci v Brně & okolí ?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.07.06  22:43

« Re:

Zakázáno nemáme, ale co ti mám asi tak říct >:D Vyfoť to, pošli panu Coufalovi ty fotky a on shruba odhadne cenu a čas ;-)
    Mě zpravil promáčklinu přes obě dveře, důlek na kufru a důlek na dveřích za 1700 a ztrávil nad tím skoro celý den, takže můžu jenom doporučit ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.07.06  22:33

« Bez nadpisu

Připadá mi, že tu máte zakázáno mluvit o ceně >:D
    Kolik tak zhruba stojí oprava větší promáčkliny od dementa, co neumí parkovat a ještě ujede ? Ptám se těch, co si to nechávali opravovat.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.07.06  16:15

« Re: Re:

Tak jsem pana Coufala taky navštívil a je to fakt perfektní. Můžu jenom doporučit. Budete mile překvapeni ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

12.06.06  09:01

« Re:

Tak pan Coufal se už po zaslání fotek ozval:
    Dobrý den, promáčklinu máte docela ve špatném místě ale i přesto bych s tím něco dokázal udělat, akorát problem bude s místem v těsné blízkosti víčka nádrže. . vnitřní plech je prilepen k postranici ale i třeba takové místo se může povést opravit.Dobu opravy odhaduji na 3 hodiny.
    Uvidím, ještě mu musím zavolat a domluvit se, jestli to má tedy smysl zkoušet opravit, aby pokud se to nepovede, nevypadalo ještě hůř...
    Dám vědět.
    Pěkný den pánové...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.06.06  21:59

« Bez nadpisu

@auto1
    pozeral som na ukazku prace.. a vyzera to fakt skvele. skoda ze u nas na SK to nikto nerobi. do cz je to zas dost daleko.
    Pali
  • 00 Reagovat !

foto

10.06.06  21:00

« Bez nadpisu

Pánové výborné téma,
    máme na Fabii od nějakyho *, který nenechal ani kontakt a couval s otevřenými zadnimi dveřmi, pěkný důlek před víčkem nádrže, vyzkouším pana Coufala, protože ve škodovce chtějí přelakovat celej pravý zadní bok a cca. 12tisíc. Dám vědět.. :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.06.06  23:30

« Re: Opravy deformací- vyrovnávání promáčklin bez poškození l

Též múžu doporučit pana Coufala. Dnes jsem se vrátil z Mnichova Hradiště a jsem spokojen . Vyplatilo se mi tam zajet až z Olomouce . Po třech a púl hodině práce na mém mondeu se podařilo vyrovnat řadu dúlků a promáčklin . Skvělá práce. Ještě jednou dík! :)
  • 00 Reagovat !

foto

04.06.06  16:37

« oprava promackliny

I ja se pripojuji ke kladnym komentarum....vcera jsem pana Coufala navstivil s promacklinou v blatniku a za necele dve hodky byl opraven tak, ze ten sram je temer neviditelny :!: Skvela prace a vrele doporucuji :!:
  • 00 Reagovat !

foto

31.05.06  14:23

« Bez nadpisu

Pokud to nejsou rýhy až do plniče dá se to přebrousit a zaleštit... určitě to bude tak o 80%lepší
  • 00 Reagovat !

foto

30.05.06  21:10

« lak

kdyz uz jsme u toho laku panove, v noci me na chalupe navstivila asi kocka bohuzel ctyrnoha a trosku si zatancila na strese moji otiny a na plose cca. 30x30 jsou skrabance ve skodovce mi rekli striknout strechu je to metaliza jiny lakyrnik taky, ale me se do toho moc nechce nemate nekdo nejakou radu??Popr neda se to jen nejak rozlestit??Dik za info
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.05.06  19:48

« Re:

Já budu moci jet za vámi až někdy v létě, takže nevim kdy je pošlu, ale určitě se s vámi spojím. On je asi největší problém to vyfotit, protože ta táhlá není moc výrazná, ale pokusim se :)
  • 00 Reagovat !

foto

29.05.06  22:23

« Bez nadpisu

Pokud máte možnost promáčklinu vyfotit a poslat mi na mejla ocoufal@seznam.cz budu Vám schopen určitě číci víc.Ale opravuji i velké deformace.
    podívejte se na tento odkaz [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.05.06  19:54

« Bez nadpisu

to auto1:
    nevedeli by ste mi poradit nejakeho kolegu na SK? ste pre mna predsa len trochu od ruky...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.05.06  19:21

« Bez nadpisu

Já bych se chtěl zeptat, jestli by šlo opravit táhlou "prohlubeň" přes skoro celý bok. Ta prohlubeň je asi 1-2 mm? Ještě je důlek na kufru, tak 0,5 cm.
  • 00 Reagovat !

foto

29.05.06  18:58

« Bez nadpisu

Lak pružný je..samozřejmě do jisté míry :-) Dál nebudu pokračovat protože by to chtělo vidět :))
  • « 00 Reagovat !

foto

29.05.06  15:30

« Re:

Ty fotky jsou působivé..........jak to vlastně provádíš ?? Píšeš, že i před zákazníkem, takže to asi tajné není !?
    Pak mě ale zajímá ještě druhá věc : pokud se nemýlím, tak lak jako takový není nijak tažný ani pružný, na rozdíl od kovového blatníku. Pokud se tedy lak na hraně pokouší kopírovat zdeformovaný blatník, musí nutně popraskat, což možná není hned vidět, ale koroze v tom místě je podle mě velmi pravděpodobná, protože do těch prasklinek se bude voda a sůl dostávat dále...........
  • 00 Reagovat !

foto

29.05.06  14:43

« Bez nadpisu

:wink:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…