Na co si dát pozor ucFelicie ???
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia
-
"-- skrytý --" 22.03.06 16:46
« Bez nadpisu
Mam známýho u dealera Škodovky, mají i bazar a prodávají jen prověřená auta. Věřím, že když vezmu auto přes kamaráda a navíc u jeho kolegy prohlédnuté, tak je riziko spálení se minimální.
Nebo třeba zjistim, že to nakonec neni tak dobrej kamarád, ale to je spíš vtip... -
"-- skrytý --" 22.03.06 15:17
« Bez nadpisu
Osobně si myslím, že ceny za opravu budou o poznání nižší. Když sem si kupoval Fiestu, myslel sem si, že do ní vrazím pár tisíc a budu v klidu jezdit pár let a pak to bud odvezu na vrakáč, nebo za pár šlupek střelim někomu na učení. Jak sem se spletl...už spolkla min 12tis a další výdaje mne čekají, možná mám smůlu na blbej kus, aleveřte že v bazarech sem lepší neviděl...
Feldu, teda aspon podle mne, spraví každej děda v garáži. Nevim jestli si nenaseru do bot, ale Fiestu už nechci. -
« Re:
Neviem v akych cenach sa v cechach pohybuje felda, ale ja by som si kupil na tvojom mieste nieco kvalitne, co tak Mitsubishi Colt? modelove roky 93 - 96 nebudu asi tak drahe a su spolahlive. Mozno zo zaciatku zhltne par tacov, ale to by urobila aj felda. Ked chces starsie kvalitne auto, tak skus pozriet na TUV stranky, tam je spolahlivost starsich aut a podla toho si vyber. -
RRAAFF1 22.03.06 13:44
« Bez nadpisu
No,hlavní bude asi ta koroze,hlavně teda u předfaceliftových modelech.Jinak u těch holích verzí se toho zase tak moc pokazit nemůže.Možná rychleji odchází tlumiče,popřípadě rezne výfuk,ale tyto položky jsou ještě u Feldy za velmi rozumnou cenu oproti zahraničním autům nebo i Fábce a výš.Felda je takový poslední model,který má rozumný ceny dílů a oprav.Jinak ceny dílů a náročnost údržby je menší u 1,3 než u 1,6(řemen,motor VW,lepší plná syntetika).
Ovšem jízdní dynamika neporovnatelně lepší ve prospěch té 1,6. -
"-- skrytý --" 22.03.06 13:13
« Bez nadpisu
hledám auto s levným servisem, teď mám Fiestu a ze stálých oprav se asi pos... ted mi menili nejakej krokovej motorek,svíčky a kabely a nechal sem tam 4500,- ach jo, nejsem závodník, proto nepotřebuju žádný brko a Felda je levná, to je to hlavní...jak je to se zbytkem, to nevim, proto sem píšu -
"-- skrytý --" 21.03.06 18:51
« Na co si dát pozor ucFelicie ???
Ahoj, chci koupit ojetou Feldu, ale netušim na co si dát bacha, event třeba pod jakou cenu nejít, jestli se to dá říct...prostě všechno co Vás napadne, zkušenosti, závady, jak poznat kolik má nalítáno, prostě mi prosím napište co Vás napadne...dík moc
Každopádně pokud budete mít někdo jakoukoliv zkušenost, prosím podělte se se mnou o ní, dík moc.