Škoda Fabia 1,4 16V 74KW

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.02.06  18:04

« Bez nadpisu

no ono ta fabia 1,4 16V 100k neni zla ket to tocis ale zrovnatelne jazdne vykony podava 1,6MPI v O1 (v niecom horsie a v niecom lepsie) . O2 je uz aj s 1,6MPI jazdnymi vykonmi nad touto Fabiou ale hodne aj cenou:-).
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.02.06  22:26

« Re: Fabia 1.4 16V 74kW

to:Twister
    Docela ti závidím, že jsi měl na novou. Tenhle motor si vychutnávat od prvních km je asi prožitek :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.02.06  22:24

« Re: Fabia 1.4 16V 74kW

to:Cedric
    Trochu se lišíme, že já chci koupit co možná nejmladší (na výbavě mi moc nezáleží), abych měl trochu zaručeno, že to nebude odhuntovaný a nebude nějak hodně stočené tacho. Ale teď k tobě, Fabie se sice vyrábějí od roku 1999, ale myslím, že to bylo jen v prosinci, takže se výroba pořádně rozjela až v roce 2000. A zkraje byly právě taky nějaké ty mouchy (velice opožděný plyn - asi nejznámější).V těchto prvních ročnících byly Fabie hodně drahé, především ty lépe vybavené, a proto i teď se snaží majitelé vydupat na ceně co nejvíc. Cenu lepších motorů tlačí nahoru základní motor 1.2HTP, protože se bere jako standard (u octavie je to 1.6MPI nebo 1.9TDI a když se objeví s motorem 1.416V, tak musí jít s cenou výrazně níž). Ta tvoje má najeto kolem 100tis. km, takže si ji nech pořádně prohlídnout, protože s tímhle motorem málokdo jezdí pomalu, nicméně 100tis. km není zase nějak hodně. Teď k tý ceně, je stará šest let, ale výbavu má určitě slušnou, motor je taky dobrý, takže cena od 180tis. do 220tis.Kč (jestli se to zdá prodávajícímu málo, tak ať si uvědomí, že je to šest let starý auto). Ale nejlepší kousky jsou z Německa, jsou mladý, vybavený a hlavně levný i když je tady docela velký risk to koupit. Ku..a to sem se rozepsal >:D , ale nakonec ti řeknu, že já bych do ní nešel, hlavně proto, že je pro mě už dost stará. A rada na závěr: kdo hledá, ten najde. Já vybírám už kolem měsíce a moc sem toho nenašel, tak doufám že najdu :)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.02.06  22:36

« Fabia 1.4 16V 74kW

Zapoměl jsem dodat, že tankuju N95, N98 jsem tankoval na začátku (při zajíždění, asi prvních 2 000km)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.02.06  22:26

« Fabia 1.4 16V 74kW

Dobrý večer, Fabii s tímto motorem vlastním, 55 kW se mi zdálo málo, sahnul jsem po 74 kW. Motor je šikovnej, bez problémů (auto má najeto padesát tisíc km). V nižsích otáčkách nemá takovou sílu, s 1.2 HTP se rozjíždí snáž, ale od 4000 otček je to bomba.... Dávám jí celkem napít, jezdim okolo 8 litrů, mám to 10 kilometrů do města a pak po městě, dálku ve třech s klimoškou okolo 6 litrů. Pravda je, že s olejem nevydržím od garančky ke garančce (ale to hodně dělá styl jízdy). Jinak stoprocentní spokojenost.
  • 00 Reagovat !

foto

20.02.06  21:13

« Fabka 1,4 16V 74KW

Je to ve výbavě Elegance, a má najeto okolo 100 000 km. Tak co ty na to. Kolik by jsi za ní dal??? Díky za radu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.02.06  06:54

« Re: Škoda Fabia 1,4 16V 74KW

Tak to jsme dvá, kteří chtějí koupit 1.4 74kw :-) Nevim za kolik ji chceš koupit, ale ten motor je dobrej. Nevim kolik má najeto, ani jakou má výbavu, ale víc jak 180 tisíc bych nedal.
  • 00 Reagovat !

foto

19.02.06  22:15

« Škoda Fabia 1,4 16V 74KW

Dobrý večer pánové, potřebuji poradit. Nabídla se mi ke koupil Škoda Fabia 1,4 16V 74KW do provozu 2001 3 měsíc, del VIN výroba v roce 2000. Děkuji za jakékoliv postřehy a zkušenosti s tímto vozidlem a motorem. Děkuji.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…