Fusion

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

15.01.07  10:16

« Re: Re:

dulius: v sobotu jsem ti posílal soukromou zprávu, mrkni se na to.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.01.07  08:26

« Re: Re: Re:www.ford

No prave jde o to, ze kdosi tu psal, ze se ptal moderatora fordclubs jestli by nemohl vytvorit forum fusion. No a bylo to nejak bez odezvy, zrejme to moderator chtel nechat u fiesty. A proto se dulius nabidl, ze by udelal stranky.
  • « 00 Reagovat !

foto pilotpilot

pilotpilot 15.01.07  00:54

« Re: Re:www.ford

Zdravím, čtu vaše příspěvky pořád dokola a stejně mi nejde do hlavy, proč se za každou cenu snažíte udělat zvláštní www stránky fusion, když už podobný stránky ford existujou, a je na nich zodpovězeno spousta problému a zkušeností, který se tady řeší jako novinky...?! Navíc mají návštěvnost, a nebrání se zavést rubriku Fusion. Tolik ks Fusionů se v našich dvou republikách přeci jen neprodalo (ČR za rok 2006: Fusion-850ks, Fiesta-1386ks) a jejich příbuznost s Fiestama je předpokládám jasná. Však se zkuste podívat: [odkaz]
    Jak jsem psal, hodně věcí už je tam probráno, a tak stačí použít funkci "Hledat".
    Závěr: myslím si, že separovat se a ztěžovat si tím možnost najít odpovědi na naše otázky-problémy je kontraproduktivní.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.01.07  21:34

« Re:

na kazdej strane strechy je dlha cierna lista, tu das celu dole a pod nou sa nachadzaju dve diery na srubky ...
    kupil som original stresny nosic vo Forde (5300 Sk), ktory samozrejme obsahuje aj novu ciernu listu, ktoru das na strechu namiesto tej povodnej, ktoru si dal dole, no problem.
  • 00 Reagovat !

foto

14.01.07  17:01

« Bez nadpisu

Zdravím fusionistov. Prosím o radu. Chcem zakúpiť strešný nosič, niečo som si vyhliadol na nete s pripevnenín do upev.bodov na streche auta,ale neviem, či má fusion v streche tieto upevňovacie body. Ja mám na streche drážky prekryté plastovými lištami v celku bez otvorov, tak neviem čo je pod nimi.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.01.07  14:37

« Re: no

Na tej stranke ELIT to nie su tie plasty okolo blatnikov ale klasicke plastove podbehy ktore ma kazdy Fusion z vnutornej strany blatnikov....
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.01.07  14:24

« Re:

Tiez som este nevidel Fusion + na cestach sice mi u predajcu hovorili ze v TN predali dva kusy...chodim casto do TN a okolie ale + som nevidel....
    Osobne som tiez navnadeny na tie plasty....myslim ze ked sa poriadne osadia a zalepia tak sa pod nimy nebude drzat blato a voda..to by uz boli vsetky SUV hrdzave alebo poskodene....a urcite by som si ich dal na auto sam a nesoliehal sa na servis....
    U mojho benzinoveho Fusiona tiez palivomer neukazuje presne...raz som isiel skoro na doraz a ked som dotankoval doplna zistil som ze je tam este cca 7L.
    a to mi uz zmizli vsetky dieliky...
  • 00 Reagovat !

foto

13.01.07  10:52

« Bez nadpisu

to asi nikomu neukazuje presne... Na prvy dielik robim 130-160 km, ostatne mi miznu asi po 100-110 km....vcera svietili dva dieliky a dotankoval som 34 litrov po hrdlo (650 km)... cize nejakych 11 litrov tam este bolo..
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.01.07  09:23

« palivomer u TDCi

Zaujimalo by ma ako vam spolahlivo ukazuje palivomer u 1,4 TDCi.
    Vypozoroval som ze nie je moc presny. Ked mam v aute podla palivomera pol nadrze tak je tam uz podstatne menej ako polovica.
    Pri akom stave denneho pocitadla km vam miznu jednotlive dieliky palivomera?
  • 00 Reagovat !

foto

12.01.07  23:46

« Bez nadpisu

xxnobodyxx: mas pravdu, ze sa Fusion+ predaval u nas, bol v neoficialnej ponuke, ked som sa ja na to pytal tak este sa predaval len v Cechach ale musim priznat ze som este nikdy nikdy nevidel na SK cislach nejaky Fusion+ a ani moj dealer ziadny nikdy nepredal. Ale to oplastovanie sa mi paci, normalne ma irongear navnadil, idem sa na to popytat...
  • 00 Reagovat !

foto

12.01.07  22:04

« no

ja som sa na tie plasty spytoval normalne u dodavatela nahradnych dielov v BB ktory mi to vie aj namontovat. Odhovaral ma 2x vzdy ze je to zla vec a ze sa tam chyta blato a skor to potom hrdzavie. To ze to ma aj kdejaka opel corsa, nespominam ani suzuky a polovica SUV uz nekomentoval. Skusal som si ich vsak najst aj u ineho dodavatela a naozaj som tie plasty nasiel za 450+ Sk kus alebo tak. (www.elit.sk)
    Pri kupe auta som sa na to spytoval aj vo forde a tam mi povedali ze mi tie plasty vedia kedykolvek namontovat ale bohuzial nespytoval som sa na cenu. Takze original netusim. Je naozaj pravda ze verzia Fusion+ ma tie plasty uz na sebe (staci si pozriet foto z www.ford.sk v normalnom neakciovom cenniku). To ze ford slovensko objednal akciove modely bez plastov uz nie je problem. Kto ich chce sancu ma, len si potom musi pockat na dodavku dlhsie (nie su na centralnom sklade)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.01.07  20:58

« Re: dsa

FUSION plus sa predaval aj u nas....ked som kupoval svojho Fusiona tak bol v ponuke.....ako som pisal mam vybavu Ghia a rozdiel od Fusiona plus bol vtedy len v tej zadnej opierke a nejakych detailoch a plastoch.....tu zadnu opierku mi ponukali ale ked som si sadol dozadu s opierkou tak tam bolo podla mna malo miesta a cena opierky bola dost vysoka tak som miesto nej radsej kupil DVD do auta aby sa dcera nenudila ked ideme niekde dlhsie.
    Osobne tie plasty okolo blatnikov za rozumnu cenu by som prijal...ale dat za ne 20 - 30 tis to je trochu moc a to radsej investujem do nerezovych ramov.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.01.07  20:47

« Re: DSA

DSA - mas vcelku pravdu s tou kvalitou k nam na slovensko dodavanych fordov....ono aj zalezi v ktorom zavode ten ktory ford je vyrobeny. Ja som si dal podmienku pri kupe ze povod musi byt z Nemecka inac si ho mozu nechat...podarilo sa...s kvalitou som spokojny...som trochu detailista na auto a obzeral som ho pri kupe vyse hodinu az bol dealer nervozny...myslim ze aj ked sa kupuje auto nizsej str. triedy tak by mala byt kvalita na urovni.
    K tomu manualu som tu uz dost popisal....bol som rad ze som ho zohnal...musel som zan zaplatit kartou popredu cca 55 EU ... a trpnut zhruba 2 tyzdne ci ho dostanem...musis mat na rozbalenie WINZIP 10 ....a iso subor je robeny v POWERISO...niekolko krat som to testoval nez som to hodil na Rapid a este potom som ot raz stiahol a preskusal...vsetko fungovalo O.K.
    Original CD je dost dobre chranene voci kopirovaniu ale podarilo....
    NEODPORUCAM UVEREJNOVAT TENTO SERVISNY MANUAL NIEKDE NA OFICIALNE STRANKY KOLI AUTORSKYM PRAVAM VYDAVATELA.
  • 00 Reagovat !

foto

12.01.07  17:12

« Bez nadpisu

hmmm to je zaujimave... s tymi plastami som sa aj ja skoro poratal... myslim ze prvyraz prisli s tzv. ''akcnym modelom'' Fusion plus a bolo to v cechach, tu sa to ani oficialne nepredavalo. Tam bol dokonca velmi zaujimavo rieseny stred zadneho sedadla, kde bola velka vyberatelna opierka s uloznym priestorom. Ked som bol v BA u Forda riesit jednu zarucnu opravu, tak som sa na tie plasty pytal, naratali sme to tusim okolo 20 tisic, ale to bolo niekedy zaciatkom roka 2005.
    Co sa tyka kvality u nas predavanych aut, u Forda patri SR medzi horsie trhy ( Cesko je na rovnakej urovni s Nemeckom), je tam nejake delenie, myslim A, B, C alebo tak nejak... Ale v ramci Slovenska sa to uz dalej neriesi. Bezne vidavam v predajni auta (napr. minule zrovna pekny modry Fusion 1,6) ktore su ako keby ''nedoskladane'', tam ina spara, hentam inac prilieha naraznik, vnutri na auto.klime trcia jedny tlacitka vonku, druhe sikmo donutra... Ti Turci to flakaju...
    S tym nazvom... ja by som tiez dal nazov, ktory by obsahoval Ford aj Fusion a podtitulok k tej stranke by mohol byt Fusion club...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.01.07  14:55

« Bez nadpisu

Kde ti ponukali tie plasty za 5000 sk??? mne ich vyratali na 30 000Sk bez montaze. Nakoniec som si kupil len zasterky. Ak mate kontakt na tie plasty SEM S NIM.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.01.07  14:40

« Re: no

Ahojte....irongear - aky dovod mali v servise povedat ze tie plasty nie su dobra vec...niektore modely Fusionu pre Nemecko,Anglicko a Juznu Ameriku tieto plasty maju dane uz z vyroby....je to divne ked v servise od toho odhovoria a vo fabrike to montuju....
    Ja by som dal nazov Ford-Fusion....predsa je to len vyrobca Ford a potom model Fusion....vyhladavace s tym nebudu mat problem ak je to spojene dokopy alebo pomlckou.
  • 00 Reagovat !

foto

12.01.07  13:54

« no

ohladom toho oplastovania. Nie je to problem a nalepia to aj vo forde aj hocikde inde. Da sa to normalne objednat v kazdom velkosklade a plasty stoja tak 500sk kus, potrebujes 4 na kolesa, + podbehy + robota, takze do 5tis sa zmestis. Akurat mna uz 2x odhovorili ked som prisiel do servisu s peniazmi ze to nie je dobra vec a aby som si to nedaval :(
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.01.07  12:51

« Re:

ano, na Slovensko a na vychod nejdu najkvalitnejsie vozy, to je zname uz dlho ...
    preco sa ti paci fusion-ford a nie opacne? ehm ...
    ohladom prispevku sa urcite ozvem >:D >:D >:D
    to poplastovanie nemam, mam len tie zasterky vpredu aj vzadu, tie som dokupil hned pri kupe auta.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.01.07  12:45

« Bez nadpisu

Klesajuce ceny ma nezlostia. Skor ma stve ake akciovky su v nemecku a tou stranou, tak isto ta kvalita je tam lepsia. Jeden znami uz ma tretieho? alebo stvrteho forda a posledneho kupil v rakusku, lebo v porovnani s nasim ho vysiel lacnejsie a je tam kopu dotiahnutych veci. lepsie utlmenie hluku, ochranne listovanie a taketo malickosti co v celku to auto robia lepsim. To to je smutne a myslim ze to nie je problem len fordu ale celkovo.
    Web: mne by sa pacil nazov FUSION-FORD alebo ak by bol klub FUSION-KLUB. Ak bude treba prispevok na prevadzku stranky len sa ozvi.
    Ma niekto na fusione poplastovany spodok? Co tym myslim? Ochranny plast prekrivajuci podbehy lemuje z vonka blatniky spodnu hranu predku a zadku, a ma nieco ako zasterky v predu a vzadu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.01.07  11:55

« Re: Cena auta

ICASK: pekne, tie ceny idu pekne dole ... nad tym sa netreba zamyslat ...
    a ohladom webu, ano asi to spravime klasicky, ziadne free, ale klasika, kde adresa moze byt napriklad www.ford-fusion.sk alebo www.fusion-club.sk
    alebo mozme dat aj koncovku eu... tam je to este lacnejsie ... napr. www.ford-fusion.eu resp. www.fusion-club.eu ...
    uz som skusil kontaktovat aj Ford ... mozno odpisu ...
    treba sa len dohodnut, na rozumnom nazve ...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…