Fusion
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
"-- skrytý --" 18.01.07 16:16
« Re: FORD TIS a Microcat
FORD TIS je servisny manual...mam ho doma...nedavno som ho hodil na web a linky tu napisane
MICROCAT je uplne detailny rozkres aut v podstate sluzi na objednanie nahradnych dielov a orientaciu v nich...mam tiez MICROCAT Ford ale je to daka verzia do roku vyroby 96 takze na starsie modely ford
Treba si dat pozor aby dotycne manualy boli na europske Fordy....na nete sa daju stiahnut rozne verzie TIS a MICROCAT ale vacsinou na USA modely... -
"-- skrytý --" 18.01.07 13:06
« Re: cena
IRONGEAR - co nevies citat...ved je tam jasne napisana cena, typ radia a plus dialkove...
PRE POCHOPENIE ESTE RAZ :
Predam CD-radio Ford 4500 - toto je typ cd radia
+ dialkove ovladanie pod volant - toto je original ford dialkove
CENA 2000 SK - VSETKO SPOLU....OPAKUJEM CENA JE 2000 Sk ZA VSETKO KOMPLET :-))))
MOBIL : 0905 403 009 -
« Bez nadpisu
xxnobodyxx, neprerobili, proste prisli o prispevky lebo to nezalohuju. Na taku diskusiu sa neoplati chodit. Suhlasim ze by sa mal spravit web resp. mozno aj klub. Ak sa v cechach rocne preda 850 fusionov ako tu niekto spominal, tak nas je celkom dost ;) Podme na to, zasluzime si vlastny web a poriadny, nech nam aj focusaci zavidia. Ja si rad precitam ako rozobrat predny panel alebo pekny nafoteny navod ako vymenit ziarovku.
To pekne spracovanie "zakapotovania" motoru odspodu bola len prva lastovicka. Zaruka tu nebude do nekonecna a ktovie co vsetko nam v servisoch pokazia pokial ta zaruka skonci :P Nemame Ceed, tak sup sup Dulius, podme na to. Kludne to dajme cele na moj web www.autovyber.sk, staci ked spravime par tagov na google a uz to bude aj najditelne pre novych fusionistov. -
"-- skrytý --" 17.01.07 20:55
« Re:FORUM
Na Fordclub.sk je veru forum o fordoch a je tam aj sekcia Fusion...mal som tam osobne dost prispevkov...potom to fotum prerobili, prispevky zmizli ale teraz to uz slape dobre....chce to konecne ujednotit a ozaj zacat niekde pisat a nie len o tom kecat.... -
"-- skrytý --" 17.01.07 20:20
« Bez nadpisu
v kratkosti poznamky:
Spirit: prijmem tvoju ponuku na priestor na tvojom webe, zalozis tam samostatnu temu FUSION ... bude tam len diskusia, take su aj tvoje stranky v podstate ...
zalozim nejaky web, ziadna diskusia len info, obrazky rady o Fusione a s diskusiou sa nebudem zaoberat, proste dam na mojom webe odkaz na tvoj web, kde bude ta diskusia, co ty na to?
Proste mne nejde len o diskusiu, to je najmensi problem, ale ide o web, kde si majitel fusionu najde o svojom aute vsetky informacie na jednom mieste
Black Storm: ten tvoj web je nejaky vseobecny a nic o fusione tam nieje, okrem toho jedneho topicu v diskusii ... opakujem, chcem spravit original web pre fusion ... -
« Fusion web + fórum
Tak jsem si kvůli vám založil účet, ale stejně z něj nemůžu přispívat :-(.
Po tom, co u nás proběhala debata o vzniku samostatné sekce Fusion, (že zájemce byl prakticky jediný a jak jsme to řešili si může každý přečíst), jsme nabídli prostor pro Fusion u nás na www.forum.fordclubs.org Duliusovi, a to bez jakýchkoliv omezení nebo podmínek z naší strany. Nevidím žádný problém ani v umístění webových stránek o Fusionu na www.fordclubs.org Ta nabídka se týkala i jakékoliv jiné formy spolupráce (platí to pro všechny majitele Fusiony, samozřejmě), podle mě by to prospělo oběma stranám. Nejsme zdaleka jenom fórum (i když to je nejvíc na očích), jak se můžete přesvědčit na uvedených odkazech.
Pokud chce někdo vytvořit svůj vlastní samostatný web a své vlastní samostatné fórum, je to jeho právo a já mu to rozmlouvat nebudu. I když si myslím, že je lepší věnovat se místo vymýšlení stránek tvorbě obsahu, vím sám dobře, kolik času a práce bylo se vznikem našich stránek - a to byla jejich původní podoba proti současnému stavu hodně jednoduchá.
Je celkem jedno, kde ten web bude, podstatné je, aby se o něj někdo staral a tvořil tam obsah, aby tam někdo chodil a nebylo tam mrtvo. A aby když to toho jednoho člověka přestane bavit, tak aby se našel někdo, kdo to vezme po něm. A přece jenom, ve větším počtu uživatelů se těch pomocných rukou najde víc. I tak to bude spousta práce a může se stát, že to původního zakladatele za dva měsíce (za rok, za dva,..) přestane bavit, lidé se mění a jejich priority taky (stačí založit rodinu nebo změnit zaměstnání a všechno může být jinak) a ta práce přijde nazmar. To by byla škoda.
DR 053 -
pilotpilot 15.01.07 10:18
« Bez nadpisu
dj_peter i ostatní, jo, to jsem byl já, omlouvám se všem za odmlčení, byl jsem teď nějakou dobu mimo připojení. (Neodpustím si ale jednu poznámku: opravdu při zadání "fusion" do vyhledávače se toho moc neobjeví, zkusil jsem tedy zadat "fiesta" a ejhle, forum.fordclubs bylo na světě. Je ale pravdou, že spojení Fusion/Fiesta prostě někoho hned nenapadne.)
Teď k věci: Koncem prosince 2006 jsem na [odkaz] nadhodil otázku, zda i Fusion. Ty stránky mají už nějakou historii, to se Fusion ještě dávno nevyráběl. Tady je to téma: [odkaz] A tady je výsledek snažení, kterej se mi zdá být dostatečně uspokojivý a akceptovatelný: [odkaz]
Tady na cafe.auto je to prima, sdělujeme si dojmy i, myslím čerstvé a zatím poměrně krátkodobé, zkušenosti. (Stačí se podívat na rok výroby aut nebo data registrace většiny přispěvatelů, až na vyjímky samozřejmě.) Kdežto fordclubs jsou daleko víc technická, chcete-li odborná, a poměrně jednoznačně a přesně vedená, což ve svém důsledku vede k vysoké přehlednosti, a tedy k nalezení hledané odpovědi, o což nám, myslím, jde.
Jak je mým zvykem, děkuju za trpělivost.
Tedy ještě jednou pardón, a: čím víc se nás na fordclubs zaregistruje, tím rychlejší bude progres.
To video s tym Fusionom spanielskym dobre....skor ma zaujali tie elektricky sklapacie zrkadla...musim to robit rucne kazdy den lebo ho parkujem vonku, nechce sa mi chodit do garaze ked kazdy den jazdim....