Fusion
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
"-- skrytý --" 13.12.06 10:04
« Bez nadpisu
Icaku, vyzkoušel jsem to a na nohy nic. Funguje to tak jak má, akorát to trochu podfukuje když nastavíš ofuk pouze na sklo, dáš max. otáčky ventilátoru a zavřeš všechny průduchy v palubce. Zapalovač to nesfoukne, a rukou to ucítíš. Když otevřeš průduchy na palubce, tak nic rukou necítíš. Zato to cítíš na hlavě, jak to podle skla fičí.
Já osobně stím ani nekvrdlám, nastavil jsem ofuk do všech míst, ventilátor na rychlost 2 a už jako kdyby to tam nebylo. Jedinný co používám je vnitřní recirkulace, když doženu nějakýho smraďocha.
Nastavitelnost průduchů má u mě velký +, mám pořád studený ruce a v zimě je pro mě jízda jinými auty děs.
Držímm palce ať nepokazí tvé auto, večer napiš. -
"-- skrytý --" 13.12.06 08:57
« Bez nadpisu
No tak som dal auticko do servisu a chran ho buh aby ho nepokazili.
Mam otazku na majitelov Fiesty a Fusiona: na mojom fusione mi stale fuka vzduch na nohy a dost ma to rozculuje, fuka nezavisle od toho kam nastavim ofukovanie. V servise sa tvaria ze u tychto aut je to normalne a je to ich vlastnost. Robi to aj vám? Da sa to lahko vyskusat , nastavte ofuk iba na sklo a ventilator na plno. Ked dam ruku na prieduchy pri nohach tak tam hodne fuka. V lete mi skoro noha odmrzla.
Dik za info -
pilotpilot 11.12.06 20:15
« Re: Kupa Fusion II
ad Bobek: SPOTŘEBA existuje zajímavý projekt se skutečnou spotřebou [odkaz]
prográmek spočítá leccos, používám ho od začátku ježdění s Fusionem.
Pokud jde o výběr motoru, s 1,4kou nemůžu sloužit, nikdy jsem v ní nejel.
Služební mám Fobii 1,4 44kW - jezdím většinou sám, ale i tak na svezení to není, jen přeprava z A do B; před Fusionem jsme měli Kadetta Combi 1,6, Lantru 1,8 a Espero 1,8. To vše jsou důvody, proč máme Fus 1,6 , vždycky se těším, že se svezu; je rezerva výkonu; jak už jsem níže psal po dálnici (německý) se dá cestovat mezi 150 - 160 km/h (při spočítané spotřebě 7,71 a nejvyšší dosažené rychlosti dle GPS 190 km/h) a km pěkně ubíhaj, a.... zkrátka slabší motor bych nechtěl, i když by možná bral o litr míň ( za 22 měsíců co ho máme je průměrná spotřeba 7,87 l/100km, drahá polovička každý den do práce cca 2km na volnoběh z kopce a 2 km studený motor do kopce, odpoledne zase obráceně: v zimě je spotřeba někdy chuťovka). Minulý týden jsem jel trasu cca 150km silnice (do 100 km/h)+ cca 200km dálnice (do 140 km/h) ve třech lidech z bagáží za průměr 6,39. Možná si někdo řekne, že celkový průměr je nějak moc, ale mě se nezdá. Nejezdím žádnou economyrun se snahou za každou cenu ušetřit, spíš tak nějak normálně.
S tou služební Fabkou mám za pět let průměr těsně pod 7 ale jak jsem psal: žádná radost. Tak tolik o spotřebě, napsáno možná trochu napřeskáčku, snad ale pochopitelně.
Pokud jde o VÝBAVU, už jsem to dlouho nesledoval, ale vím že se prodejci docela snažej (?). Auto máme z D (po bouračce) a tak ve výbavě vše užitečné i příjemné (4xAbg, ESP, vyhřívané přední sklo i zrcátka - v zimě k nezaplacení, klima - v létě k nezaplacení, el okna, atd.), chybí mi snad jen vyhřívané sedačky - v zimě je to po ránu na péřovku :-) . Obecně: výbava je o penězích, ale z toho se člověk časem vzpamatuje a pak si pár let všeho pěkně radostně užívá a neříká si já vůl, že jsem si tenkrát těch xx nepřiplatil.
No, nějak jsem se rozepsal, končím. Chcete-li kdokoliv cokoliv vědět, zeptej se, rád napíšu, budu-li vědět.
Tak šťastný výběr! -
"-- skrytý --" 11.12.06 08:48
« Bez nadpisu
Tak v stredu to tam ide. Uz mam z toho zle sny. Doteraz som auto daval do jednej fyrmi co prestavuje auta na CNG. jedine PC nemaju co je skoda inac velmi dobre robia vsetky opravy a dalo sa na neich spolahnut. ked mi skonci zaruka supnem auto k nim a bude vystarano. -
"-- skrytý --" 07.12.06 14:55
« ceny a vykony
caute,
poradte, co je lepsie, 1.4i 59kW alebo 1.25 55kW, je ten 4 kW-ovy rozdiel taky citelny??? Ide o to ze 1.25 mensia poistka, 1.4 vacsia. Neviem ako je to so spotrebou ma 1.4 o moc vacsiu spotrebu ako 1.25.
Mate niekto skusenosti s 1.25? Stoji to za nieco??? Nie som sportovy jazdec, jazdim velmi kludne, v praci mam 1.4 55kW fabiu a to na moje uceli uplne postacuje, tak sa neviem rozhodnut kvoli spotrebe a poistke co je lepsie.
Dik za radi -
« Bez nadpisu
Ahoj KK
DO v cene je. ESP a podobne srandicky vedia pravdepodobne doplnit, ale to by som sa s cenou dostal dost vysoko.
Predbezne sme s predajcom na cene 502.000,- SKK (cca. 420.000,- CZK) o zlave mame este len hovorit, ked sa rozhodneme o kupe.
V cene je uz metaliza. V CR je v tejto cene FUSION VIVA Fusion+ (399.990 + 12.000=411.990,-CZK).
Bob -
« Re: Fusion 1,6
Ahoj
Osobne ma zaujima spotreba v meste, nakolko je to 70% mojho jazdenia. Teraz mam na Felicii 7,8 litra v zime a 7,4 litra v lete.
Mimo mesto pri 4 osobach a plnom nalozeni papka 6 litrov.
Co sa tyka poistky som si vedomy , ze budem platit viac ale rozdiel medzi 1.4 a 1.6 je cca. 500-700 Skk.
Co sa tyka vykonu 1,25 Fordu mas pravdu, ze je vyhodnejsie z pohladu poistky a vykonu, ja vsak potrebujem auto aj na predbiehanie.
Pises, ze tvoj dovezeny FORD ma bohatsiu vybavu. V nasej firme mame 2ks Kombi Octavia 4x4. Jedna bola kupena v nemecku (Berlin) a druha na Slovensku (Bratislava). Rozdiel medzi nimi je poriadne velky. Ta nemecka ma mensiu spotrebu a omnoho kvalitnejsie prevedenie. Dokonca na slovenskej nam aj odpadol kus laku. Z toho mi vychadza, ze auta predavane v nemecku su urcite I. triededa a v inych krajnach II. tieda.
Maj sa Bob -
tommi_d 04.12.06 14:51
« Fusion 1,6
Vlastním Fusion s týmto motorom cca 1/2 roka. Kupoval som ho jazdeny, vo vybave klima, vyhrievanie predneho okna (uvidím ako to funguje cez zimu, parkujem pred domom), 4 airbagy. Motor subjektivne dobry tah, spotreba okolo 7 litrov priemer, ma rád vyššie otačky, akoby druhý dych chytal pri 3500 otačkach. Do tej 1,4 by som nešiel, pokiaľ nechceš naftu, tak by som išiel do 1,6. Pokiaľ je to pre teba veľa, tak radšej by som išiel do 1,25 - vykonovy rozdiel oproti 1,4 4 kw, čo je zanedbateľné, avšak ušetríš na povinnom ručení a isto i spotrebe. Samozrejme, je tom subjektívny názor, pokiaľ chceš vedieť viac, napíš.
Ford Fusion 1,6 09/2004 -
"-- skrytý --" 03.12.06 22:05
« Bez nadpisu
Asi bych šel do 1,6 Flair X. Ohřev předního okna je super věc, a silnější motor se vždycky hodí. Nechápu proč je u vás výbava trochu chudší. Zkus se někde svézt předváděcím a uvidíš. Pak už jen poslední, co na to tvoje peněženka. Vynechám li hodnocení motoru, tak auto hodnotím dobře. Docela mne Fusion překvapuje ( hlavně výhled a ovladatelnost ). Dost dlouho jsem tento model zavrhoval a pak když jsem ho po faceliitu uviděl a svezl se stím, tak bylo rozhodnuto. -
« Kupa Fusion II
Pekny vecer vospolok.
S manzelkou momentalne lameme dilenu, ake auto kupit. Po preskumani cennikov a zhodnoteni za a proti sme sa rozhodli pre FORD FUSION.
Uz len ostava otazkou ktory. Naftak sme zavrhli, nakolko pocet nasich kilometrov za 1rok nepresiahne hranicu, aby sa to vyplatili.
Tak, ze ostali nam 1.4 16V (Flair Plus) a 1.6 16V (Flair X).
Poprosim Vas nazor iba ku Fordu Fusion a iba ku motoru, t.j. prevadzkove skusenosti a spotreba.
Nie som ziadny pretekar, len lenivy IT clovek. Moj nazor na 1.4 s vykonom 58kW je taky, ze ten motor je slaby. Urcite pri plnom obsadeni ho treba dost tocit. Moj otec ma Espero, ktore ma 1.5 16V a 66kW. Ten motor je len tak tak. Vahovo su vsak zhodne 1.6tony. V meste dost papka a mimo ma v priemere 6.5l/100km.
Co sa tyka bezinu, tak uz jazdim na V-Power 7 rokov a aj napriek jeho cene ci v CR alebo SR, do svojho auta (Felicia 1.3) iny nedam. Ako priklad uvediem po 4 rokoch som vymenil palivovy filter (400,- Sk). S technikom sme sa dohodli, ze ho rozoberieme. Na druhy den mi volal, ze neveril vlastnym ociam alebo bol skoro cisti. Este mi povedal, ze nedavno menil filter pre auto, ktore urcite tankvalo, kde prislo a bol poriadne zaneseny.
Dik Bob -
"-- skrytý --" 24.11.06 21:18
« Bez nadpisu
S údajem počítače to vypadá na chybu cca 10% a je to nepřesný i u jiných aut ( Sharan taky trochu kecá ). Tak to budu tolerovat, hlavně že je to chyba stejným směrem a ve stejné výši.
Schéma elektriky jsem na odkazech našel, ale to co hledám ještě ne, a na jiných z vyhledávače taky ne. Snad ho někdy najdu. Chce to trpělivost.
Dneska jsem stál vedle Fabie a připadla mi nižší o víc jak 6 cm co jsem psal minule. Opsal jsem údaje z těchto stránek, tak nevim kde je chyba nebo jestli blbě nevidím. -
pilotpilot 20.11.06 01:10
« Re:
KK, z původních dokladů mám jen německej techničák (koupili jsme auto po nehodě); el. schema by mohlo být stejné jako Fiesta - stejný základ, do vyhledávače zkus fiesta klub, třeba [odkaz] nebo [odkaz] nebo [odkaz]
Asi to patří do jinýho fóra, ale k tomu proměřování počítače: u služební Fóbie (1,4 44 kW, klima, central, el. okna) mám za tu dobu skutečnou spotřebu 6,892 ale počítač naměří vždy o 0,2 - 0,3 litru méně. Zkušenosti myslím poměrně dlouhodobé, od r. 2001 dosud najeto 252 527km. -
"-- skrytý --" 19.11.06 08:56
« Bez nadpisu
Pilote díky, Jablotron mě nenapadl a mají to pro jedno okno za 452 kč, což už docela jde. S přístupem do kufru souhlasím, v jiných autech je mnohem horší.
Fabia bere míň možná i proto že je o 78 mm užší a 92 mm nižší než Fusion, bude asi i lehčí, to by ses musel podívat do techničáků a bude mít i jiný aerodynamický odpor.
Nemá někdo schéma elektroinstalace pro Fusion, nebo neví kde se to dá sehnat?
Mám 1,4 TDCI a když mi počítač ukazuje 4,7 tak skutečná je cca 5 l/100 km. Chtěl jsem 1,6 TDCI ale to bylo už moc peněz a nebyl taky v akci.