Fusion
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
"-- skrytý --" 22.04.07 21:11
« sorry
to uz nie je PhpBB ... nefunguje to tu ako predtym ... Pridal som zopar clankov (spolu je ich uz 20 :-)) Pridal som novu anketu Pridal som novy Fusion mesiaca Jemne zmeneny vyzor webu, presunul som veci aj na lavy okraj + mame noveho partnera webu Aktualizovana sekcia Zaujimave odkazy fusion.fordclubs.org .... -
"-- skrytý --" 21.04.07 11:10
« fusion
[color=red][b]15.april[/b][/color] [color=blue][b]Pridal som zopar clankov (spolu je ich uz 20 :-))[/b][/color] [color=red][b]15.april[/b][/color] [color=blue][b]Pridal som novu anketu [/b][/color] [color=red][b]15.april[/b][/color] [color=blue][b]Pridal som novy Fusion mesiaca[/b][/color] [color=red][b]15.april[/b][/color] [color=blue][b]Jemne zmeneny vyzor webu, presunul som veci aj na lavy okraj + mame noveho partnera webu[/b][/color] [color=red][b]20.april[/b][/color] [color=blue][b]Aktualizovana sekcia Zaujimave odkazy[/b][/color] [odkaz] -
« Re: TIS a MICROCAT
>STale sa mi nedari zalozit nve tema na TIS a MICROCAT ak niekto >mozte zalozte ho mam odkaz na tieto progrmay pre FORD ak by som >to vlozil do niektorej z diskusii atka by sa to urcite po casse startilo >takto to bude aspon vidiet a bude k tomu pristup tak niekto mozte >zalozte temu s nazvom
>TIS a MICROCAT pre FORD
>DIK
>BYE
nove forum zalozit nemozes, len novu temu. Vojdi napr. do technickeho fora a klikni na novu temu. Odskusane, funguje. -
pilotpilot 12.03.07 13:43
« 1,4 TDCi
... jestli ti to alespoň trochu pomůže:
1.4 Duratorq TDCi
1399 cm3 Řadový čtyřválec / Přímé vstřikování paliva se systémem common-rail a elektronickým systémem řízení motoru / Turbo / Recirkulace výfukových plynů
50 kW (68 k) při 4000 min-1
160 Nm při 2000 min-1
Odvodil bych z toho, že ideální otáčky jsou 2.000 - 4.000 -
« Výkonová křivka 1.4 TDCi
Zdravím - nemáte někdo k dispozici výkonové křivky pro 1.4 TDCi? Hledal jsem všude a nic - snad to Ford před námi netají. Koupil jsem si Fusiona s tímto motůrkem - jezdí super, ale přeci jen bych rád porovnal s křivkou jestli ho točím tam, kde to má nejradši. -
« Odpoctova prepazka
Nechtel by nekdo odpoctovou posuvnou prepazku z Fusiona ??? koupil jsem ted Fusianu 1,4 16v S klimou a mel prepazku, ted resim legalne vyjmuti, s tim ze mam papiry s CAC ze na to vozidlo nebyl udelany odpocet DPH a hlavne mam v TP M1 montazni, takze udajne jen pouze TK na mesic, udelat prestavbu a opakovacka.
Takze kdyb chtel nekdo na nove auto a na odpocet ci jen treba ze ma psa, tak mam jednu komplet na prodej, cena rozum