Prodeje dieselů v Evropě narostly o 7% na 49%
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Ojetá auta
-
« Bez nadpisu
PetrT - já se zase musím smát tvým naivním příspěvkům, které jsou úplně mimo téma. Jaké jsou prosím tebe tvé zkušenosti s moderními diesely? Máš doma malou soukromou stanici na měření emisí, kde je testuješ? Nebo o jakých zkušenostech to mluvíš? Mimochodem bylo by dobré se zdržet osobních útoků... Ty v mých očích také nevypadáš, že bys byl schopen jakékoliv úvahy natož hlubší a objektivní a přesto nemám potřebu to sem psát....... Držme prosím diskusi ve věcné rovině - argumenty proti argumentů. Já vím, že zastánci levné nafty a drahého benzinu obhajují neobhajitelné a tak to mají těžké, protože žádné argumenty nemají. To tě ovšem neomlouvá..... -
"-- skrytý --" 21.02.06 19:44
« Musím se smát
Musím se smát Radime, jak jsi přechytračil celou Evropu. To je skutečně úžasné, jak do toho vidíš a jak jsi skutečně vynikající ve vnímání věcí kolem dieselového "smradu" jak ty říkáš.
Být tebou, vyzkoušel bych prvně celou řadu moderních dieselů a zapomněl bych na staré Avie a načipovaná TDička.
Ale ty stejně moc nevypadáš na to, že by jsi byl schopen nějaké hlubší úvahy. A tvoje objektivita, hanba mluvit...
No co, psi štěkají ale karavana jde dál... -
"-- skrytý --" 21.02.06 18:04
« Bez nadpisu
to "Ekologický aktivista": Hm,to sotva,ve třech letech kroužek neuměla,neuměla ani číst,nepoznala ani žádné písmenko a hlavně: v roce 1994 nebyly parlamentní volby.Byly v r. 1992 a díky nim máme svůj stát,což byl můj dlouhodobý sen. Přesnost a exaktnost, tomu nás technika naučila :D
Jóóó, jak to dopadlo s těmi palivy? Kudy půjde cesta vývoje pohonných jednotek? Nějak se to stále nerozseklo.
Dnes info a idnes.cz, jak olympijské vozidlo Fiat Sedici se bude asi prodávat se 2 motory a je uveden i odhadovaný podíl.No jo,co s tím naděláte.Asi nic. >:D Tak se tu mějte. ;-)
[odkaz] -
« Re: Jen 50%
Petr T. - zase buď realista. Jednou si toho smradu někdo všimne a pak to utne. Ne vážně - politici už teď vidí jakou paseku přílišným zvýhodněním dieselů napáchali. Zdražit naftu se ale bojí (těmi kaminony a traktory se ty dálnice tak dobře blokují a tak dobře se to vyjímá ve večerních správách - hlavně před volbama) a tak vymýšlejí jaké jiné daně by na diesely připravily. Inu proč to dělat jednoduše, když u nás v Evropě to jde i složitě.... -
"-- skrytý --" 21.02.06 16:28
« Bez nadpisu
A co jako?Já psal o konkrétní situaci, ne o obecné v zemi,což je podstatný rozdíl. Určitě lepší,než nadávat a nejít nikam.
Co naděláme,dcera toho kandidáta osobně zná,občas spolu prohodí pár vět když se potkají,on je na 2., tj. volitelném místě,je to náš kamarád a bydlí kousek od nás.Je zaměstnancem PS PČR ;-) Jí jde o ten "pocit", možnost alespoň nepřímo se zúčastnit a "spolurozhodnout".Proč jí to neumožnit? Navíc,nemám čas se hrabat v hromadě lístků,abych hledal ten správný.I babičce pomůže s volbou "správného" lístku.
Jistě, pokud by šla volit sama za sebe, volila by stejně.I v 15 je možné mít ve věcech jasno.Teď jí napsala základka do přihlášky na sš,krom jiného..."... že má své vlastní názory, v rámci slušnosti se je snaží prosazovat a stojí si za nimi". -
"-- skrytý --" 21.02.06 15:51
« Bez nadpisu
Jo,volby,na ty jsem zapomněl: kandidátky leckde uzavřeny,ale jistě se dá najít prostor,kandidovat za něco nové,uspět a ovlivnit chod věcí veřejných,vč. daní atd...Lidé by se do toho měli dát.Tudy vede cesta řešení... My doma budeme spíš zase jenom pracovat (politiku nesledujeme), ale spolu se starší dcerou jen přesně víme,koho budeme volit a proč a koho určitě ne. Mladší nám ty lístky zakroužkuje-pref.hlas.Aby měla pocit "spoluúčasti" na rozhodování.Dělá to odmala,dělávala to i její starší sestra(dnes zkušený volič). Ona se nesplete a bude to přesný lístek a jedno konkr. jméno. Má v tom naprosto jasno,na svých 15...
Ale více se těší opět na pár dnů do Paříže na náš oblíbený podzimní autosalon. Sudý rok je tu...
mari: Alespoň vidiš,že to čtu fakt velice zběžně,ani nic nehledám mezi řádky. Já mám co se týče konstr.motorů ve věci jasno. Jestli se lidé poučí:to bych si netrofl tipovat a zase nebyl takový optimista. Viděl jsem včera podle SPZ hodně novou Fabii a rval to tam u pumpy=LPG. Berme to takhle: někdo se tím živí-přestavba, jiný zase opravami motorů,takže pokud to vedle mne někde zrovna nebouchne,tak můj zaměstnanec má peníze za opravy. Docela slušné. Co víc si přát. ;-) -
Arnold Hackel 21.02.06 15:37
« Re: IT
o LPG vím svoje :-) . Nevím jestli je to sen, ale pokládal jsem ironickou otázku: proč asi nejezdí s LPG...atd..viz níže a navazovalo to na tu slavnou bionaftu- myslel jsem to jako nadsázku samozřejmě :-)
Ale Tvůj příspěvek bude určitě poučný pro budoucí zájemce o LPG >:-[]