Grande Punto
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
« Re: Sraz-Praha
Ahojky. Dávám jeden dobrý tip na večerní posezení učastníků srazu. Hotel-Restaurace Bouček se nachází přibližně 12km od Prahy. V obci Mochov. Je tam příjemné posezení a hezké prostředí a lze tam parkovat bez problémů s více vozy. Mrkni na www.mochov.com
GP 1.4 16V Sport Exotica Red -
"-- skrytý --" 04.02.07 10:02
« Bez nadpisu
Mohu se na zde přítomné pražáky obrátit s jednou prosbou? Chtěl bych se zeptat, zda nevíte o nějáké hospodě,l kde by se dalo zaparkovat více aut...Myslim na to večerní posezení. Já znám bohužel hospody jen v centru a to jak sami dobře víte by nebylo to pravé ořechové. Může to být i kousek za Prahou... -
"-- skrytý --" 03.02.07 22:42
« SRAZ-PRAHA
Sraz se bude konat 24.2. 2007. Začátek mezi 14.00 - 14.30 a to na střešním parkovišti nového obchodního centra šestka na Praze 6 Ruzyni. Mapu nejdete zde a zde . Příjezd k OC je směr od Evropské, směr terminál Jih a dále odbočit vlevo přímo do OC. Na střechu se dotanete následujícím způsobem, po odbočení k OC se dáte první křižovatku vpravo a dále pak už rovně za nosem. Kdyby někdo nevěděl jak se tam dostat, napište mi na mail, budu se snažit Vám poradit. !!!Pozor!!! Účast nutno potrvdit e-mailem předem. Připomínky pište buď na mail, nebo do diskuze pod článek.
Program - sraz mezi 14.00 - 14.30
- focení
- projižďka Prahou
- posezení u limonády popřípadě večeře .)
P.S.: Pokud se domluvíte na ten sraz v Košicích, mohu Vám ho také šoupnout na naše stránky... -
"-- skrytý --" 02.02.07 19:08
« Bez nadpisu
příští týden si jedu pro nové GP 1.4 Dynamic, ale bohužel tam není mnou vysněná loketní opěrka. Dá se někde pořídit a vlastními silami přimontovat? Když jsem se ptal přímo u dealera, tak říkal, že bohužel oni to zařídit nemohou, když se jedná o skladovku. Pouze, když by to bylo samozřejmě z výroby. -
"-- skrytý --" 02.02.07 16:16
« velky test v českom AMS
Myslím, že u nás nedostanem české vydanie automotorsport.
[odkaz]
Už ste sa niekto k tomu dostali? Je tam zaujimave porovnanie:
Fiat Punto 1.4 16V, Ford Fiesta 1.4, Hyundai Getz 1.4, Nissan Micra 1.4, Opel Corsa 1.4 16V, Peugeot 207 1.4 16V, Renault Clio 1.4 16V, Seat Ibiza 1.4 16V, Škoda Fabia 1.4 16V, Toyota Yaris 1.3, Volkswagen Polo 1.4 16V. Ve velkém mezinárodním Mastertestu jsme zjišťovali, kdo je králem u nás tak populární třídy malých hatchbacků. Uspěly spíš novinky, nebo osvědčená klasika? -
« Bez nadpisu
OK. Z mojej strany nie je problem, mozeme zrealizovat aj tu v Kosiciach zraz GP-ciek. Ja dufam,ze zaciatkom marca mam auto tu,takze nebude problem.
MATUS: k tej vymene oleja, podla mna to urcite vymen. Prospeje to motoru a urcite neuskodi. Ja to tiez urobim ked budem mat cca 2000km. Tak som to robil aj pri Fabii a dodnes som s motorom nemal ziaden problem. -
"-- skrytý --" 01.02.07 19:00
« Bez nadpisu
Caute vsetci, tak uz som sa prehupol cez 3000km a auto funguje SUPER :-! . Spotreba po 2900km je 6,23l/100km. Co si myslim, ze na zimu a jazdu po meste s novym autom je celkom slusne. Sem tam mu uz davam zabrat a "cistim trubky". Rozmyslam aj nad vymenou oleja. Co poviete oplati sa?
Jeden kolega si kupil tiez GP, sice jazdene ale len 12t km a necely rok stare. Je v ciernej farbe, co vyzera celkom dobre, ale interier je sivy :-( . Inak tiez rozmyslam nad kupou elektronov, len sa mi zda, ze sa neoplati kupovat v klasickom obchode ale cez net. Zatial co som pobehal tak maju ceny vyssie min. o 1000Sk/ks ako na nete. Tak asi objednam cez net. Tak zatial sa majte a vela stastnych kilometrov >:D -
"-- skrytý --" 01.02.07 15:17
« Bez nadpisu
Mluvil jsem s proidejci v saloně Fiat a připravuje se nová verze českých stránek, kde opět budou všechny naftové verze.
Zajímalo mě to proto, že jsem ssi objednal sice benzín 1.4, ale podle italů už v modelovém roce 2007 bude i ve verzi Dynamic manuální klima adalší vylepšení. -
"-- skrytý --" 01.02.07 14:31
« Bez nadpisu
Ahoj kluci,
je pravda, že barva na autě je moc důležitá, ale ty barvy co má fiat jsou více méně všechny skvělé.
A když se k nim dají pěkná kola, nemá to chybu.
Včera večer jsem se smál, jak jsme v podstatě všichni vybírali mez různými auty a pak vybrali GP.
Ono je opravdeově designově nejlepší, takové čisté, vyvážené. Je prostě hezčí než clio, než pažouti, a myslím, že je i hezčí než ta nová corsa.
Ve mně do okamžiku, než ukázali novou fabii hlodal malý červíček, ale ¨když jsem ji viděl. už ani trošku nelituji. -
"-- skrytý --" 01.02.07 13:58
« Re:
No já si vybral oranžovou, poněvadž se mi líbí ten interiér v oranžový. Ale nad tou modrou jsem též uvažoval. Jó to byli časy, kdy jsem si zkoušel v konfigurátoru ruzný barvy a tak... >:D Ale jsem rád za tu oranžovou, ikdyž ostatní řidiče asi jaksi dráždí...A co teprve ta Octanova oranžová