Grande Punto
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
"-- skrytý --" 23.02.07 16:55
« Korekční lak
Dnes sem si byl koupit korekční lak na ty poškrábaný dveře. Natřel sem to zatím jednou, uvidíme...Jinak před prodejnou byli zrovna lidi a okukovali nejdříve AR147 a pak GP. Když sem odjížděl, mohli si krky ukroutit :shock: , zkrátka GP se stále líbí a je o něj zájem i přes nemarketingový přístup zastoupení Fiat CZ/SK :? -
"-- skrytý --" 23.02.07 14:36
« Špatné startování
Čauky chlapi, nějak tu chcíp pes, už dva dny a žádný příspěvek, že by za to GP nestálo? To snad ne!!! Tak jsem přijel ze servisu, výměna startéru Hitachi za Bosch proběhla v průběhu 45 minut včetně předání vozu a dokumentace. Zatím nevím co to bude dělat po delší odmlce, tj. stání, a dále při ochlazení teploty, ale i když zn. Hitachi je víc než Bosch, mohu už nyní říct, že samotný start s Boschem je mnohem rychlejší než předchozí starty s původním startérem. No tak uvidíme jak se to bude chovat dál. Jinak co se týče servisu u nás v Budějkách, musím je pochválit, rychlá a perfektní práce, perfektní vystupování a chování k zákazníkovi. -
"-- skrytý --" 21.02.07 23:12
m4lcolm zaujimave ze mne sa spiatocka radi bez akychkolvek problemov a ta teplota oleja prevodovky sa mi prejavuje zas pri radeni 2ky. Ale snad na jar a v lete to uz bude ok >:D . A teplota by nemala vplyvat na radenie spiatocky, treba to tam pomalicky s citom vtlacit, ak nejde staci vratit do neutralu a este raz, netreba asi ani slapat na spojku. Ak nejde ani tak tak neutral,1az2x stlacit spojkovy pedal a zaradit..... -
"-- skrytý --" 20.02.07 18:03
« Re: Re:zpátečka
tak se nám to tu něják hroutí, skoro jako cafe.auto >:D To sem také ještě nepsal. Stalo se to stejný den jako s těmi dveřmi. Kámoš couval a něják neodhadl vzdálenost, drcnul mi do značky >:-[] Odpružením toho nárazníku vypadla ta spodní mřížka. Nasadil jsem jí tam zpět, naštěstí šla lehce. Já vim Bubu s fóbií by se mi to nestalo, holt prostě Fiat. >:D -
Giorgio 20.02.07 09:49
« Re: Špatné startování
Já bych tomu i věřil, momentálně jezdím s autem trasy cca 1 + 1 + 2 km (garáž - tesco - domů - garáž) a když auto stojí víc jak týden odstavené, tak vlivem pasivního odběru už je loterie, jestli auto chytne. Je třeba ho asi vážně brávat i na delší cesty, já už takhle (asi) odrovnal baterii (naštěstí ji vyměnili v záruce, takže možná byla vadná).
A ještě k té převodovce. To bude asi taky bolest, kterou chlapci v Turíně za deset let nevychytali, občas mi to dělá taky, a to stojím a neřadím tu zpátečku jak o život. Co mě mrzí, že tohle nedělá ani škodovka, ale fiat ano. :( -
"-- skrytý --" 20.02.07 09:31
« Re:zpátečka
Mám zámek zpátečky a někdy se tam té zpátečce nechce..... tak si poskočím v sedle :*) .... auto se kousek pohne a jde tam jak po másle.
Než jsem si zvykl, také jsem 2x počítal zuby >:-[]
Jinak jsem po zadním nárazu, před přechodem za mnou nedobrzdil >:-[]
...nárazník je celý, jen na jednom místě lehce popraskal lak. -
"-- skrytý --" 20.02.07 08:13
ono mne ta cervena kontrolka zasvietila aj vcera >:D a to bola urcite mensia zima ako dnes..
Robo1.2: bohuzial v niektorych servisoch ti budu tvrdit akukolvek blbost, len aby nemuseli povedat ze nemaju tusenie v com je problem..
tiez som zvedavy ako s tym Kauli dopadne..
mne niekedy zaskripe spiatocka, ostatne (aj dvojka) idu v pohode.. len obcas ide jednotka tazsie ked chcem do nej podradit, ale to je vraj normalne a je to nieco ako ochrana, aby tam clovek nepleskol jednotku omylom pri velkej rychlosti.. -
"-- skrytý --" 20.02.07 08:10
« Špatné startování
Robo, nevím zda si dělají či nedělají srandu, jak už jsem dříve napsal, řekli mi, že to byl problém i u předcházejících Punt, kdy při kratších jízdách, tj. po městě, a při nižších venkovních teplotách se nestačí dobíjet baterie tak aby utáhla stávající startér a pak to takhle blbne. Je pravda i to, že teď posledních 5 dní, kdy se ochladilo, mi to blbne pomalu při každém startu, jak kontrolka a hláška, tak i delší točení motoru. Tak uvidíme, každopádně je to v záruce viď, tak ať si s tím poradí. -
"-- skrytý --" 20.02.07 07:27
Kauli len tak logicky mi nejde do hlavy ako bateria nemoze utiahnut starter?a svieti z toho teplota motora?
A robilo to aj predchadzajuci Puntach???Si tak trocha robia srandu a strielaju z teba?
Mimochodom Hitachi je u mna daleko kvalitnejsia firma ako Bosch.Ty mas pocit ze by starter nestihal? Ten moj toci ako besny a uz niekolko dni ta kontrolka teploty to nespravila
Ale daj vediet ako to dopadlo, musi sa ale ochladit >:D
Ved vidis ze to robi aj ostatnym.... -
"-- skrytý --" 20.02.07 07:26
« Doplňky
Chlapi, ještě mám takový dotaz co se týče zavazadlového prostoru GP. Nevíte někdo,kde se dá sehnat přepažovací mříž kvůli psovi? Fiat zatím nic takového k dispozici nemá, pouze pokud si koupíte model s možností odpočtu DPH a univerzální mříž, tu mám, ale je naprd. -
"-- skrytý --" 19.02.07 22:29
zaradenie spiatocky - je to dalsia featura >:D >:D >:D
Fakt ak to jemne radite a auto stoji nemoze to skrkat, aspon si myslim
mna by skor zaujimalo preco sa tazko radi 2ka ked je auto studene, ked ho patricne zahrejem tak nema problem, aj tommy si to vsimol
No a 3ka mi "krupe" a v servise povedali ze je to normalne, ked to radim paradoxne ako pilot f1 tak je to dobre, alebo zas ked to radim ako klobucnik [pomalicky] tak je to tiez ok -
ironlionzion 19.02.07 21:42
Ahoj všem, tak jsem si se smutkem početl Mártyho příběh a nevím co k tomu říct, je mi to také moc líto ... snaď se ti Márty osud obmění a GP ti bude sloužit ke vší radosti aspoň půl milionu km bez škrábnutí a poruchy ...
PS: zpátečka mi dělá také co popisujete, zvykl jsem si řadit s citem a pomalu a no problem -
"-- skrytý --" 19.02.07 20:11
no mne spiatocka neskripe ani nerata zuby, auto musi stat a netreba sa ponahlat s radenim spiatocky, bez problemu
tommy som rad ze s tou 2kou si si to vsimol, ja ked rano radim chodi to tazko, ked je to dobre zohriate, chodi lahko
a trojka mi "krupe"
steven a nemas nejaku fotku ked si to uz rozrobil
co sa tyka vrzania interieru tiez je to zavisle od teploty, tie plasty su v zime akesi tuhe
Ako vies ze to lepsie toci? len pocitovo
A nepytal si sa ich na kontrolu remenice ?Pytam sa to zasa preto ze minule keby sa mi rozthrla a chcipol mi motor...brrrr radsej nemysliet.A vobec ma k tomu niekto nejake info?