Grande Punto
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
"-- skrytý --" 13.06.06 19:30
« Kryt motoru
Tak jsem se dival na ty fotky moooc pekny akorat mi neni jasne proc tam nedavaji pod ten motor nejaky kryt.
Myslim si, ze v zime ten spodek musi dostavat pekne zabrat. Ja bych asi ten kryt objednal preci jenom voda sul mraz dokaze hodne a jak jsem videl vedou tam ruzne kabely nektere nejsou zrovna nejlepe zakoncene mam na mysli izolaci dotazenou az ke konektoru ...
No cas ukaze, ale jinak pekny... -
"-- skrytý --" 13.06.06 19:07
« Bez nadpisu
Lida: >:D OK jen to dokazuje, že GP je krásný ve většině barev, jenom doporučuju vyhnout se stříbrnejm a šedejm, viděl jsem pár a to auto nemá ten správnej šmrnc, šedá patří na VW atd ;-)
BTW Lida gratuluju, pěknej pohled na GP s ženskou za volantem ;-) -
"-- skrytý --" 13.06.06 18:46
« Bez nadpisu
Tak som tam dal aj tie fotky odspodu. NIe je tam fotka celeho podvozku. Na poslednej fotke je presne v strede preliacenina v rure vyfuku. Tam bola prave ta tycka v kontakte s vyfukom. Mate niekto predstavu, ci to nieco sposobuje? Moze to mat vplyv na nieco? -
"-- skrytý --" 13.06.06 18:06
« Bez nadpisu
No zatial sa vsetkym ta modra Orleans pacila nazivo. My sme ju objednali ale normalne som si dlho nebol touto farbou istylebo v slabom svetle je prilis tmava. Vsetci nas presviedcali ze to mala byt cervena ale vzhladom na pocet cervenych farieb v rodine sme o nej ani nepomyslali. Ostatne farby ako seda, bledomodra, siva uz asi vychadzaju z mody, vsimnite si kolko sedivych aut jazdi. Neviete kde mozem zavesit svoje foto?? -
"-- skrytý --" 13.06.06 18:05
« Bez nadpisu
Diki, mne sa tiez GP dost paci. Najlepsie je ale nazivo (fotky to proste nazachytia). Ked som bral cervenu, vahal som prave medzi oranzovou, New Orleans a touto. A musim povedat ze to bola silna dilema, lebo tomu autu seknu (ako ostatne skoro vsetky farby). Aspon u mna to ale vyhrala cervena (tak trocha odkaz na ferrari).
To octan: Mas recht, s niektorymi som sa trochu pohral vo photoshope.
Idem na tu stranku hodit tie podvozkove fotky.. -
"-- skrytý --" 13.06.06 09:08
« Bez nadpisu
Mal som nakoniec pravdu s tou tyckou. Ohla sa po vyfuk a pri zrychlovani ten vyfuk o tycku vybroval. Isiel som do servisu, ale neurobili mi to hned, tak som isiel k znamemu na jamu, dali sme tycku dole, vyrovnali a bolo. Je to teraz v poriadku. Urobil som z jamy aj par foto podvozku.
Inac som prihodil par foto na svoju stranku:
[odkaz]
Mozem aj tie podvozkove prihodit. -
"-- skrytý --" 12.06.06 21:44
« Bez nadpisu
Kedar : Lak som si nevsimol oskrety lebo som to este nepozeral ale tie zadne dvere ma zacinaju vazne stvat, sme sice len dvaja ale neznamena to ze zadne dvere mam na okrasu. Dneska som tie dvere uz nedokazal otvorit dvakrat. Mam pocit ze s nimi treba tresnut aby sa dali otvorit. Ked to bolo uplne nove stacilo to chytat na konci kluciek, teraz ani to uz tusim nestaci. A to mas na oboch stranach alebo len jedny dvere?
Ale aj cosi pozitivne : vcera 400km, polovica ztoho po dialnici 130tkou a spotreba 5.8 . -
"-- skrytý --" 12.06.06 21:30
« To Robo1.2 a bobi
Zadní dveře jdou opravdu velice špatně otevírat, ale co je horší na blatníku, kde dveře svojí spodní částí dosedají při zavření, mám již dosti odřenou barvu. Je to odřený pruh cca 5 mm široký a dlouhý cca 30 cm po oválné části blatníku pode dveřmi. Naštěstí to není při zavřených dveřích vidět. Vypadá to, jako když jsou oboje zadní dveře, usazené moc dole, čímž se při jejich zavírání odírá část zadního blatníku. Ještě tento týden to půjdu společně s otevíráním reklamovat. Samozřejmě, že budu požadovat opravu laku.
Máte někdo taky takové problémy?
Co hodláte dělat s velice špatně fungujícím utevíráním zadních dveří? -
"-- skrytý --" 12.06.06 10:26
« Bez nadpisu
Bobi dobra trefa ja ich uz snad ani nemozem otvorit, toto musi byt nejaka konstrukcna chyba. Uz kopec ludi s tym mykalo, asi mi zachvilu ostanu klucky v ruke, je to na reklamaciu, ale ked to mame [si myslim] vsetci tak neviem co by s tym asi tak v servise urobili -
"-- skrytý --" 11.06.06 21:20
« Bez nadpisu
Zdravim. Tak dnes sa smola pritrafila aj mne (dufam ze len maleho rozsahu). Isiel som z chaty po nespevnenej vozovke, sice velmi pomaly a po pomerne dobrej, ale vyoral som taky maly kamen. Celkom to buchlo. Potom to zacalo vydavat obcas (pri prudsom rozbehu na nerovnejsom povrchu) taky divny mechanicky zvuk (tusim od vyfuku). Pozeral som odspodu, ale vyfuk je ok. Nasiel som ale taku ticku medzi prednymi kolesami ktora je vyhnuta dohora a dotyka sa vyfuku (je to zda sa mi najnizsi bod podvozku). Podla mna ju vyhol kamen a rezonuje o vyfuk pri jeho vacsom pohybe.
Please, mohol by som ta Octan alebo aj niekoho ineho poprosit mrnut sa pod predny naranik medzi kolesa na tycku ci ju mate vyhnutu dohora alebo rovnu? Moc by mi to pomohlo, dikes. -
"-- skrytý --" 10.06.06 20:17
« Bez nadpisu
Dobrý den,
na jaře příštího chci koupit nové auto a GPčko je hlavním favoritem sháním tedy všechny dostupné informace. Četl jsem test Grande Punta 1.2 na AUTO.CZ. a díval se na fotky, které k tomuto článku jsou. Nevím, zda se mně to jen zdá, ale řekl bych, že některé díly karosérie jsou hůře slícované, např. spoj před. blatníku a nárazníku u levého světlometu a zrovna tak na druhém konci tohoto spoje linie nad levým před. kolem není úplně rovná. Možná se mi to jen zdá nebo se jednalo o zapůjčení vozu z prvních výrobní série, kdy není ještě vše řádně vyladěno, ale to už se pouštím na tenký led, protože zas až tak tomu nerozumím. Zajímaly by mě názory prvních majitelů, zejména na slícování karosářských dílů.
Dále mi trošku vadí v diskusi popisované problémy s autorádiem. Nechápu, že firma Fiat nedovede dodat k těmto rádiím dokonalý návod a vyřešit problém s TA funkcí, pokud se jedná opravdu o problém.
Přes tyto drobnosti považuji GPčko za skvělý vůz a doufám, že všechny pihy na kráse (pokud nějaké vůbec jsou) se časem podaří odstranit.
A ještě jeden dotaz : GPčko s motorem 1.4 16V má šestistupňovou převodovku jen u verze Sport nebo je možná i u Dynamiku?