Grande Punto

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.06.06  21:21

« Bez nadpisu

To Octan: Bola priecne k tomu miestu kde je preliacenina. Prave vtedy som mal tu tycku vonku. Pridal som este jednu fotku a nakreslil som kde bola, je tam vidiet sroby, ktore to drzali.
  • 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 13.06.06  21:20

« Bez nadpisu

Jestli chcete vidět jedno krásné černé GP Sport a jak se do něho vejde 22 anglánů tak mrkněte na tohle video z 5th Gear
    [odkaz]%20punto
  • 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 13.06.06  19:46

« Bez nadpisu

To Octan: takže to je vlastně něco aby tam nebylo pnutí, aha díky ... BTW ze šedou jsem spokojený, je to takový decentní, nenápadný a tím vlastně i zajímavý.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.06.06  19:30

« Kryt motoru

Tak jsem se dival na ty fotky moooc pekny akorat mi neni jasne proc tam nedavaji pod ten motor nejaky kryt.
    Myslim si, ze v zime ten spodek musi dostavat pekne zabrat. Ja bych asi ten kryt objednal preci jenom voda sul mraz dokaze hodne a jak jsem videl vedou tam ruzne kabely nektere nejsou zrovna nejlepe zakoncene mam na mysli izolaci dotazenou az ke konektoru ...
    No cas ukaze, ale jinak pekny...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.06.06  19:17

« Re:

To Robo1,2
    Můžeš je dát třeba na [odkaz] , tam je galerie
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.06.06  19:17

« Bez nadpisu

tak toto je moje New Orleans
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.06.06  19:15

« Re: Re:

tomko: nikde nevidím žádnou tu tyčku, kde to přesně má být?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.06.06  19:15

« Re:

GP: pružná část, slouží to k tomu aby se výfuk mohl komíhat a nikde nic neprasklo ;-)
    koukám GP, že ty máš stříbrnou, jak jseš s ní spokojenej??
  • 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 13.06.06  19:12

« Bez nadpisu

Nevíte prosím někdo co to je a k čemu slouží ta drátěná věc na výfukovém potrubí? Nějaký filtr?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.06.06  19:07

« Bez nadpisu

Lida: >:D OK jen to dokazuje, že GP je krásný ve většině barev, jenom doporučuju vyhnout se stříbrnejm a šedejm, viděl jsem pár a to auto nemá ten správnej šmrnc, šedá patří na VW atd ;-)
    BTW Lida gratuluju, pěknej pohled na GP s ženskou za volantem ;-)
  • 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 13.06.06  19:06

« Bez nadpisu

jóóóó černá, tak já už fakt nevím, pěkné to je všecko :-D
  • 00 Reagovat !

foto

13.06.06  19:00

« Bez nadpisu

ok, damove, tady muj manžel vyfotil, že moje černa kara taky dokáže zbourat hranice vašeho vkusu >:D
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.06.06  18:46

« Bez nadpisu

Tak som tam dal aj tie fotky odspodu. NIe je tam fotka celeho podvozku. Na poslednej fotke je presne v strede preliacenina v rure vyfuku. Tam bola prave ta tycka v kontakte s vyfukom. Mate niekto predstavu, ci to nieco sposobuje? Moze to mat vplyv na nieco?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.06.06  18:06

« Bez nadpisu

No zatial sa vsetkym ta modra Orleans pacila nazivo. My sme ju objednali ale normalne som si dlho nebol touto farbou istylebo v slabom svetle je prilis tmava. Vsetci nas presviedcali ze to mala byt cervena ale vzhladom na pocet cervenych farieb v rodine sme o nej ani nepomyslali. Ostatne farby ako seda, bledomodra, siva uz asi vychadzaju z mody, vsimnite si kolko sedivych aut jazdi. Neviete kde mozem zavesit svoje foto??
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.06.06  18:05

« Bez nadpisu

Diki, mne sa tiez GP dost paci. Najlepsie je ale nazivo (fotky to proste nazachytia). Ked som bral cervenu, vahal som prave medzi oranzovou, New Orleans a touto. A musim povedat ze to bola silna dilema, lebo tomu autu seknu (ako ostatne skoro vsetky farby). Aspon u mna to ale vyhrala cervena (tak trocha odkaz na ferrari).
    To octan: Mas recht, s niektorymi som sa trochu pohral vo photoshope.
    Idem na tu stranku hodit tie podvozkove fotky..
  • 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 13.06.06  17:24

« Bez nadpisu

Octane, no jasně na oranžovou jsem zapoměl ;-) ta je zase pěkně šťavnatá a takové živá. Červená je ale červená, navíc k italskýmu autu sedí jako ulitá. Ale stejně, nejlepší je na tom to auto a ve 3 dvěřích vypadá punťa nejlíp.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.06.06  16:38

« Re:

Robo: NewOrleans je naživo moc pěkná, taková elegantní, ale trošku usedlá.
    Oranžový mám třeba já ;-):
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.06.06  16:30

« Bez nadpisu

Ano je pekna cervena ale videli sme live New Orleans???
    ale ta oranzova, kto mate taku????
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.06.06  15:22

« c

Jj přesně tak, nádherný fotky nádhernýho auta a v nádherný krajině, nemá to chybu.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.06.06  15:09

« Bez nadpisu

GP: dovolím si nesouhlasit, jedno tu je, GP Sport v oranžové ;-)
    ale jinak v červený je to samozřejmě taky paráda, byla to hned oje druhá voba, navíc tomko to umí krásně nafotit a krásně dodělat v photoshopu ;-)
  • 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 13.06.06  14:58

« Bez nadpisu

Tomko, to jsou nádherné fotky, lepší než reklamní. Myslím že bys tam měl dát ještě stránku s varováním před vstupem ... "pozor, způsobuje závist" ... není dnes hezčího auta ve třídě malých, než 3D Grande Punto Sport v červené ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.06.06  13:11

« Bez nadpisu

Mohl bych se jen zeptat kamarádů ze slovenska jestli není někdo odtud [odkaz]%2C%20Star%E1… ,kdyžtak dejte vědět pomocí sz. JINAK SE OMLOUVAM ZA TENTO OFF TOPIC PŘÍSPĚVEK!!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.06.06  11:02

« Re:

Jojo dej tam i ten podvozek, zajímalo by mne, jak to maj ošetřený...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.06.06  10:50

« Bez nadpisu

tomko: moc hezký fotky ;-) jinak klidně přihoď i ten podvozek a na co tam ta tyčka je??
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.06.06  09:08

« Bez nadpisu

Mal som nakoniec pravdu s tou tyckou. Ohla sa po vyfuk a pri zrychlovani ten vyfuk o tycku vybroval. Isiel som do servisu, ale neurobili mi to hned, tak som isiel k znamemu na jamu, dali sme tycku dole, vyrovnali a bolo. Je to teraz v poriadku. Urobil som z jamy aj par foto podvozku.
    Inac som prihodil par foto na svoju stranku:
    [odkaz]
    Mozem aj tie podvozkove prihodit.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.06.06  22:07

« Bez nadpisu

Robo1.2: Hlavně pravé zadní dveře, na levých to teprve začíná. Oni i pravé zadní jdou otevírat o něco hůře.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.06.06  21:44

« Bez nadpisu

Kedar : Lak som si nevsimol oskrety lebo som to este nepozeral ale tie zadne dvere ma zacinaju vazne stvat, sme sice len dvaja ale neznamena to ze zadne dvere mam na okrasu. Dneska som tie dvere uz nedokazal otvorit dvakrat. Mam pocit ze s nimi treba tresnut aby sa dali otvorit. Ked to bolo uplne nove stacilo to chytat na konci kluciek, teraz ani to uz tusim nestaci. A to mas na oboch stranach alebo len jedny dvere?
    Ale aj cosi pozitivne : vcera 400km, polovica ztoho po dialnici 130tkou a spotreba 5.8 .
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.06.06  21:35

« Bez nadpisu

kedar: v podstatě pokud někdo má problémy, tak to musí reklamovat a v rámci záruky to musejí zdarma odstranit. Teď sem rád, že mám třídveřáka, kde všechny dveře fungujou jako po másle ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.06.06  21:30

« To Robo1.2 a bobi

Zadní dveře jdou opravdu velice špatně otevírat, ale co je horší na blatníku, kde dveře svojí spodní částí dosedají při zavření, mám již dosti odřenou barvu. Je to odřený pruh cca 5 mm široký a dlouhý cca 30 cm po oválné části blatníku pode dveřmi. Naštěstí to není při zavřených dveřích vidět. Vypadá to, jako když jsou oboje zadní dveře, usazené moc dole, čímž se při jejich zavírání odírá část zadního blatníku. Ještě tento týden to půjdu společně s otevíráním reklamovat. Samozřejmě, že budu požadovat opravu laku.
    Máte někdo taky takové problémy?
    Co hodláte dělat s velice špatně fungujícím utevíráním zadních dveří?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.06.06  12:01

« Bez nadpisu

Waskko: koberečky jsem kupoval originál, látku zeshora, guma zespoda, má to loga Punto a stojej 1600
    tomko: podívám se na tu tyčku
  • 00 Reagovat !

foto

12.06.06  11:08

« koberecky

Ahoj,
    mam dotaz. Kupoval jste nekdo do GP koberecky proti osoupani podlahy? Jake, za kolik, kde? :-)
    Diky za radu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.06.06  10:27

« Re:

No na smlouvě je do 01.08.06 Jinak říkal měsíc až měsíc a půl... No už se těšim.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.06.06  10:26

« Bez nadpisu

Bobi dobra trefa ja ich uz snad ani nemozem otvorit, toto musi byt nejaka konstrukcna chyba. Uz kopec ludi s tym mykalo, asi mi zachvilu ostanu klucky v ruke, je to na reklamaciu, ale ked to mame [si myslim] vsetci tak neviem co by s tym asi tak v servise urobili
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.06.06  10:22

« Bez nadpisu

@ Punta & ALL 5D
    Este k tym nedostatkom - zaroven je to dotaz na ostatnych majitelov 5D. Tiez sa vam tazko otvaraju oboje zadne dvere?
    @Waskko
    drzim palce
    @Tommy11
    Na kedy priblizne ti slubili dovoz GP?
  • « 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 12.06.06  08:35

« Re:

Ahoj Tomko, dneska se na to podívám. Nemůžeš poslat foto?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.06.06  21:20

« Bez nadpisu

Zdravim. Tak dnes sa smola pritrafila aj mne (dufam ze len maleho rozsahu). Isiel som z chaty po nespevnenej vozovke, sice velmi pomaly a po pomerne dobrej, ale vyoral som taky maly kamen. Celkom to buchlo. Potom to zacalo vydavat obcas (pri prudsom rozbehu na nerovnejsom povrchu) taky divny mechanicky zvuk (tusim od vyfuku). Pozeral som odspodu, ale vyfuk je ok. Nasiel som ale taku ticku medzi prednymi kolesami ktora je vyhnuta dohora a dotyka sa vyfuku (je to zda sa mi najnizsi bod podvozku). Podla mna ju vyhol kamen a rezonuje o vyfuk pri jeho vacsom pohybe.
    Please, mohol by som ta Octan alebo aj niekoho ineho poprosit mrnut sa pod predny naranik medzi kolesa na tycku ci ju mate vyhnutu dohora alebo rovnu? Moc by mi to pomohlo, dikes.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.06.06  00:04

« Bez nadpisu

brava: rádio je Blaupunkt i přes jeho chyby (místy až podivné) si myslím, že hraje velmi pěkně a hlavně je skvěle designově integrováno do palubky.
    jinak 6-ti kvalt je standard u všech motorů 1.4 16V
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.06.06  20:17

« Bez nadpisu

Dobrý den,
    na jaře příštího chci koupit nové auto a GPčko je hlavním favoritem sháním tedy všechny dostupné informace. Četl jsem test Grande Punta 1.2 na AUTO.CZ. a díval se na fotky, které k tomuto článku jsou. Nevím, zda se mně to jen zdá, ale řekl bych, že některé díly karosérie jsou hůře slícované, např. spoj před. blatníku a nárazníku u levého světlometu a zrovna tak na druhém konci tohoto spoje linie nad levým před. kolem není úplně rovná. Možná se mi to jen zdá nebo se jednalo o zapůjčení vozu z prvních výrobní série, kdy není ještě vše řádně vyladěno, ale to už se pouštím na tenký led, protože zas až tak tomu nerozumím. Zajímaly by mě názory prvních majitelů, zejména na slícování karosářských dílů.
    Dále mi trošku vadí v diskusi popisované problémy s autorádiem. Nechápu, že firma Fiat nedovede dodat k těmto rádiím dokonalý návod a vyřešit problém s TA funkcí, pokud se jedná opravdu o problém.
    Přes tyto drobnosti považuji GPčko za skvělý vůz a doufám, že všechny pihy na kráse (pokud nějaké vůbec jsou) se časem podaří odstranit.
    A ještě jeden dotaz : GPčko s motorem 1.4 16V má šestistupňovou převodovku jen u verze Sport nebo je možná i u Dynamiku?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.06.06  23:03

« Rádio s MP3 User EQ

Tak Mix mode a Repeat jsem ještě na rádiu s MP3 nerozchodil, ale alespoň se mi povedlo nastavit uživatelský ekvalizér, což mi předtím taky nešlo ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.06.06  23:02

« Bez nadpisu

Punta: prahy nemám, ale disky alessio jsou v pohodě.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…