Grande Punto
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
« Re:
@ Robo 1.2
Počkej, to přece polymorf nemůže, přejít do jiného vlákna.
To by potom nemohl tvrdit, že zná 20 majitelů jistého vozu, kteří s ním neměli jediný problém. Nicky jako Petter, eifel, Tomáš-33, Cajsi, Brázdič, tomáš. Miro, derbiman, Martin.m..., ti by mu mohli zkazit statistiku.
A už vůbec polymorfa neposílejte na specializované fórum, kde by mu tu statistiku někteří přispěvatelé dokonale rozprášili. -
"-- skrytý --" 21.06.06 15:48
« Bez nadpisu
Dr. : Ta co saleni........., predstav si ze ja pojdem na fabko forum a budem rypat. Roduverni HTP budu asi ziadat admina odfiltrovat moje prispevky. Myslim ze Ta ktosi uz v tych Kosicoch chcel navstivit a ukazat ti GP. Vtedy si nejak nemal cas -
"-- skrytý --" 21.06.06 13:25
« Bez nadpisu
Dr.Bubu: o tý fábii ti nevěřim ani za mák, ono taky jak věřit někomu, kdo tvrdí, že už nebude ostatní obtěžovat svou přítomností ve fóru a dál tak vesele činí. Pojď dáme si sraz, svezeš mě v tý fábiji a pak ti možná tu pohádku uvěřim, ještě jsi zapomněl dodat, tlumiče původní, spotřeba 4,1 l / 100 km a po dálnici minimálně 160... Takovejch pohádkářů už jsem zažil, až hrůza :-! >:D -
"-- skrytý --" 21.06.06 09:56
« Bez nadpisu
Radim
Radim, ked uz umyvarka, tak ti doporucujem Esso na tomasicke pri HZDS. Je tam zatial v Blave jediny system karatcov(popisal som to uz davnejsie). Nema stetiny, ale gumove trubicky. Inak ani ja som este neumyval. Chcel by som ostat pri rucnom umyvani.
Robo
idem dnes cca o 11:15 do BB a hned naspat. Neparkujes niekde po ceste? -
"-- skrytý --" 21.06.06 08:41
« Bez nadpisu
Robo1.2: Odkial si? Nemozem hovorit za druhych, ale myslim si, ze cim viac GP-ciek na parkovisku vedla seba, tym lepsia akcia a zaverecna fotka >:D Ak to nemas daleko, pridej sa!
Puntika mam rad, zbytocne ho netrapim a nenicim, ale za tri mesiace co ho mam, este som ho nebol umyt! Stale sa spolieham na dazd, ze ho zmyje do "pozeratelnej" podby. A s hmyzom je to tak isto :*)
Ale raz sa odhodlam, a do nejakej umyvarky pojdem (vyhovorka -> toto je moje prve auto a ani netusim ako taky akt umyvania auta v umyvarke prebieha).
affinis: Vitaj medzi nami a cit sa tu ako doma :D -
"-- skrytý --" 20.06.06 22:49
« Bez nadpisu
ahojte,
tak chcem vsetkych pozdravit, nakolko je toto moj prvy prispevok na tomto fore. S kolegom sme kupili cierne GP 5 dverove s oranzovym interierom vo verzii dynamic s motorom 1,3 MJT. Rozhodnutie bolo jasne hned po bratislavskom autosalone kedze tam na prednom skle svietil velky napis ´´moznost odpoctu DPH´´ a kedze sa tato prestavba neriesila ako v pande, kde sa vyberie zadna lavica a je z toho dvojmiestne auto tak volba bola jasna....horsie bolo cakanie na auto 13 tyzdnov a zatial ho mame druhy tyzden len na prevoznych znackach, kedze mreza stale nema homologizaciu. vcera som zacal preverovat dynamiku motora a som velmi prekvapeny kedze ma nabehane cca 1200km doteraz sme ho riadne setrili, spotreba je zatial vyssia ako ocakavame, ale to sa utrasie. Mame tiez problem so zadnymi dverami, ale mam uz aj recept na opravu pre domacich kutilov, kedze uz mam na nom folie a zucastnil som sa na celom akte ich montaze, takze som bol aj pri zhadzovani zadnych vyplni dveri a ten mechanizmus je velmi nestastne rieseny, ale komu sa nechce to rozoberat, nech to necha na servis....uz to v jednom zacali opravovat:-) fotky pridam neskor, verim, ze tie dvere budu posledny ´´vaznejsi´´ problem tohto skveleho vozitka -
"-- skrytý --" 20.06.06 22:32
« Bez nadpisu
RadimG : A ako bojujes na bielom GP s hmyzom???
to sa mi nezda aby predajca tvrdil ze o dverach nevie. Mne predajca povedal ze nie som zdaleka prvy ale riesenie nie je este. Divne je ze sa ale na fiatforum.com nikto na toto nestazuje. Zeby len nas chytla takato seria s dverami? Zato je tam relativne kvalitna debata o hlukoch z podvozku. Napadlo ma to lebo dnes som isiel po malo kvalitnych cestach a strasne mi to tlcie, ak idete po ceste s kladenymi panelmi, je to utrpenie, neda sa ist viac ako 80 pocitovo. Ten podvozok je dost dost tvrdy.Normalne rozmyslam ci by som nemal popustit tlak v pneu v tychto horucavach, ale asi by som ich zasa zle zjazdil.
Octan a to su dve verzie radii s MP3? Ved v cenniku je bud vo verzii radio s CD alebo s CD a MP3. No a potom podla coho zalezi kto ake radio vyfasoval?
Ja som vyfasoval take iste ako ty ale bez MP3 v zaklade Dynamic
Kofolu Vam chlapi zavidim, pred nejakymi 10 rokmi som tam koncil a viem o com hovorite >:D -
"-- skrytý --" 20.06.06 19:35
« Re: Re: Re:
Ten test je vicedilnej a toto byla teprve 1. cast.
Hodnotil se pouze cena+vybava, design, dilenske zpracovani.
Hodnoceni bylo
Punto: 2,5 x 1 x 2
207: 2,5 x 1,5 x 2
Clio 3 x 1,5 x 2
Fabia: 2 x 2 x 1,5
Nic vic se nehodnotilo. Jak vidite tak Fabia ma podle SM nejhorsi design. Cena je fakt, ta jim proste tak vysla. Samozrejme se odvyji od zvoleneho motoru. A Fabia ziskala 0,5 b za dilenske zpracovani.
Vsadim se ze v konecnem dusledku Fabia prohraje, takze z toho nedelejte zatim zavery.
Jo a jedna se o test dieslu. Punto 1,3 66, 207 1,6 66, Clio 1,5 63, Fabia 1,4 59 -
« Bez nadpisu
Dneska jsem při nakupování v Delvitě nakoukl do nového čísla světa motorů a byl tam srovnávací test Peugeot 207, GP, Clio a Škoda Fabia. Připadá vám to normální aby škoda fábia vyhrála test nad těmadle novinkama? Bohužel se tak stalo tak jsem ten svět motorů vrátil hodně rychle zpátky do poličky :-). že to těm autorům už opravdu neni trapný když podle mě fabka nepřevyšuje tydle auta už ani v jednom parametru možná v ceně, ale to je u výběhovýho modelu už celkem logický :x -
"-- skrytý --" 20.06.06 16:42
« Bez nadpisu
octan Ty mas radio s MP3, zvonku ale vyzera tak isto ako moje bez napisu MP3/lebo nemam MP3/.
A ake je potom radio toto??
[odkaz]
Este stale mi to nik neobjasnil.
bobi : Inac dik za tie info o dverach, je divne ze sa to ale opravuje bastlenim? Vyrobca by mohol byt taky laskavi a urychlene dodat nejaky repair kit -
"-- skrytý --" 20.06.06 14:33
« Bez nadpisu
RadimG
Kupil som ich v Avione oproti hypernove - autodoplnky POPCAR tel: 43412005. Mali ich ale len nahodou a caka sa cca 2 tyzdne. Samozrejme podla ceny sa da tusit, ze su polske, tusim HAKO. Ale to mne neva. Pekne zatmavene a dobre priliehaju.
Zavolaj tam, su ustretovi. -
"-- skrytý --" 20.06.06 14:20
« Bez nadpisu
bobi: Ked sa prihlasis do galerie na autorevue, pod bannerom autorevue je riadok s moznostami a druha z prava je "Nahrat fotogalerie"...
Na tie deflektory som zvedavy, lebo o nich uvazujem aj ja. Kedze nemam klimu, jazdim s otvorenymi oknami... Kde si ich kupil? To su original Fiat? Lebo sa mi zda ze podla cennika doplnkov boli drahsie... -
"-- skrytý --" 20.06.06 14:00
« Bez nadpisu
Tak som si dnes odskusal jazdu s deflektormi. Bohuzial GP ma oproti PuntuII trochu horsie výrenie vzduchu pri polootvorenom okne, tak som si vcera kupil(uplnou nahodou mali) deflektory na GP - 650,- Sk. Je to citelne lepsie. Bal som sa, ze to bude vyzerat zle, ale docela sa to hodi. Vyfotil by som, ale nemam vam to ako ukazat. GP v tej galerii na autorevue mi to akosi nefunguje. -
"-- skrytý --" 20.06.06 11:44
« Re:
bobi: Dakujem za info o tom oleji, asi ho tiez pojdem vymenit skor (teraz mam najazdene cca. 3000 km).
Ja mam tmavy interier - cierne sedadla a sivy plast (vybava Active). Biele Punto s modrym interierom bude asi vybava Dynamic. Vyzera to ze mi konci slovenska jedinecnost, uz bude bielych behat viac :x
Na BumBall by som sa rad isiel pozriet, a snazim sa vikendove aktivity tomu prisposobit. Ale ja budem tiez jeden z tych co pridu len na otocku. -
"-- skrytý --" 20.06.06 11:23
« Bez nadpisu
RadimG
Pytal som sa opat na vymenu oleja a opat mi potvrdil 20.000 km. Ja som menil teraz pri 5.800 - takuto skoru vymenu doporucuju kvoli znecisteniu oleja kovovymi pilinkami po nabehani prvych km. Chcel som ist pri 3.000, ale nestihal som. Mimochodom videl som tam biele GP, ako mas ty, len malo modry vnutrajsok(neviem aky mas ty).
Na bumball idem(aj s rodinkou) - zatial co som ratal by tam malo byt cca 17 aut. Z toho asi piati len na otocku. Keby si sa pridal, tak by sme tam boli aspon dvaja s GP. -
"-- skrytý --" 20.06.06 11:06
« Re: otvaranie zadnych dveri
bobi: Po kolkych km si menil olej? Lebo mne predajca povedal ze ho staci menit po 20 tisic km alebo po roku, proste pocas prehliadky, co sa mi zda trochu dlho...
S tymi dverami si ma potesil, ked budem mat cas, tak do tej DS skocim. -
"-- skrytý --" 20.06.06 10:58
« otvaranie zadnych dveri
Takze pani, bol som teraz v Dunajskej Strede po koberceky a v ramci toho som sa spytal na tie zadne dvere. Ti, ktori mate problem s odieranim farby, tak naozaj to treba dostelovat, co vam servis hravo zvladne. A co sa tyka zleho otvarania dveri, tak V Dunaute to uz dotiahli a vedia to opravovat. Bohuzial, je to trochu vacsi zasah a nespravia vam to za 5 minut. Ide o to tiahlo, ktore tu niekto spominal. Vedia to urobit akymsi nadpajkovanim. V kazdom pripade je to dobra sprava. Ak by ste niekto mal zaujem to riesit a "napomoct" svojmu servisu, paci sa cislo na servis Dunauto 031-5900130.
Este male upozornenie pre majitelov GP: ked mi menili minuly tyzden olej, dali mi na vedomie, aby som nestratil servisnu knizku. Importer dodava ku kazdemu autu jednu knizku a duplikat vam NEVYDA!!!!! Vraj boli v minulosti podvody v ramci reklamacii a uz ktosi ziadal oficialne o novu knizku, ale bohuzial nepochodil. Takze si ju strazte.
Vratim sa okrem ineho k tvojej neochote vyskusat si GP. Fakt ma to mrzi a bol by som ti aj prisahal, ze by som ta tu na fore potom nezhadzoval. Skutocne ti prajem vsetko dobre s tvojou Fabiou(dufam ze sa ti nerozoberaju dverove opierky, ako na vsetkych nasich firemnych Fabkach - max. 60.000). Ale tentokrat ta musim ja napadnut a musim s tebou silne nesuhlasit. Stacilo mi 200 km na Fabiach 1,4, aj na 1,2 a komfort jazdy nemozem vobec porovnavat s GP. Prave preto som ti ponukol jazdu. Ty si mozno skusal par km po meste a este k tomu s nezabehanym vozom, co vsak nieje to prave orechove. Dnes som sa dopracoval na 7.000 a potvrdzuju sa mi slova ostatnych majitelov GP o zlepsovani sa.
Fakt ma mrzi tvoja nevrazivost a výpady do prazdna. Tie dvere som spomenul pre ostatnych majitelov GP a som rad, ze to bude zazehnane. Myslim, ze je omnoho lepsie problemy riesit, nez nad nimi zalamovat rukami a pindat na ne. A ty pindáš a pindáš a pindáš a niesi schopny ani len elementarnej komunikacie - o slusnosti uz ani nehovorim. Dal som ti na mna kontakt a ani si mi nevyhuboval. Pls bolo by dobre, pokial nemas najazdenych par100km na GP, aby si sa zdrziaval invektiv ku GP. Ja jazdim dennodenne na Felcii, na Fabii, na GP a fakt viem co je pre mna lepsie. Ty mi to naozaj neporadis - nedokazes poradit. Ak sledujes toto forum, spravil som za 26 dni 7.000 km a myslim, ze je to slusne cislo na to, aby som zhodnotil v com sa citim lepsie.
Mimochodom moja ponuka stale plati - ak pojdem cez KE, napisem ti opäť SZ.