Grande Punto

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.08.06  14:43

« Bez nadpisu

tommy11 : tak sa spytaj predajcu ako sa nastavuje hlasitost TA??? >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.08.06  12:30

« Prodejce

Jak jste zatím spokojeni se svým prodejcem. Hl. Vy co jste se nevyjádřili posledně. Já sám sem zatím velmi spokojen, uvidíme, jak to bude se servisem.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.08.06  22:26

« Re: Re: Re: OT: Nové Bravo

no vyzera celkom good...... :!:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.08.06  19:04

« Re: Re: OT: Nové Bravo

[odkaz] toto sem taky objevil.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.08.06  17:36

« Bez nadpisu

Skoro ako moje s bobiho naraznikom >:D
    Tommy11: Sice trochu neskor, ale aj ja sa pridavam ku gratulacii k novemu auticku a zelam hlavne vela spokojnosti.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.08.06  16:34

« Bez nadpisu

[odkaz]
    [odkaz]
    Mrkněte na toto. Jinak pod testem GP 1,9sport na AR je vcelku zajímavá diskuze.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.08.06  11:52

« Re: OT: Nové Bravo

Celkom cool dizajn. Len ako bolo uz spominane tie hmlovky su trosku privelke a to vykrojenie tiez mohli urobit nejak sikovnejsie. Este co mi tak trosku chyba tak su smerovky v spetnych zrkadlach. Mozno by to vyzeralo trosku lepsie. Ale zase na druhej strane kazdemu sa paci nieco ine....
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.08.06  10:04

« Bez nadpisu

Tak dnes som uz dosiel na vymenenom riadenie, a..
    Zatial to to tusim nebuchoce :-! . Snad to vydrzi.. Urobili mi to za 4h.
    To Bravo, no, teda, eeeee, z profilu - super, no ale ten predok je dost zly. Tie hmlovky vyzeraju skoro vacsie ako svetla a to by neslo. Prerobit Fiataci.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.08.06  09:55

« Re: Re: OT: Nové Bravo

GP: jojo na předku mi asi taky nejví neladily ty mlhovky, ale problém je spíš v tom stříbrným lemování, který je jakoby zvětšuje, všimni si, že to je díra pro vzduch k brzdám, tam to udělat černý, tak no problem ;-)
    a teď jsem si všimnul dalšího detailu, docela lahůdkově navázaný boční hrany na tvar světel, to je masterpiece......
  • « 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 02.08.06  09:42

« Re: OT: Nové Bravo

... krásnej profil, vyvážené linie, dlouho jsem se zahleděl :-) a pak ten předek, hmmm trochu jsem na rozpacích ... příliš "mnoho mlhovek" ... a to vykrojení na logo mi taky nějak nejde do oka, světla alá hyunday coupé bych i snesl ... no předpokládám že to není ještě final ale musím uznat, že se to rýsuje docela dobře.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.08.06  09:30

« OT: Nové Bravo

Je to i ve Stilo fóru, nicméně myslím, že to patří i sem, větší brácha Bravo v hodně nadějně vypadajících fotkách ;-)
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.08.06  08:09

« Re: Je tu nějak mrtvo !

Tak zatim najeto +/-256km průměrná spotřeba 5,8l. A vcelku živoučký...Ale zatím je to vše syrové:)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.07.06  20:36

« Je tu nějak mrtvo !

Zdravím !
    Tak co chlapi jak vám jezdí Gpecka ? Co Tommy11 a jeho 1.4 57kw ? Všichni čekáme jak Ti to šlape >:D
  • 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 31.07.06  12:13

« Bez nadpisu

jo jo koncern VW je učebnicí marketingu. Důkazem toho je, že dokážou prodávat mainstreamové produkty za cenu prémiové značky ... vím trochu nadsazená věta ale podívejte na ceny za jaké se prodává POLO nebo FÁBIE na sklonku svého autoživota třeba oproti tomu PUNTU jsou stejné a vyšší ... ale co je podstatné, oni ty auta za ty ceny fakt s velkým úspěchem prodávají !!! a fiat pošle do testu auto s klepající přední nápravou ... ale potěší zpráva, že FIATu se v evropě daří (viz. dnešní článek na Autorevue) a to "nad očekávání odborníků" tak gratuluji FIAT :-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.07.06  11:27

« Test

Asi fakt nerozmyslaju hlavou ked daju take auto na test. Vo VW ak ide nejake auto na test, tak uz na vyrobnej linke je na aute nalepene Presse alebo take nieco a ludia co tam robia tak vedia ze si maju dat "extra" zalezat pri vyrobe.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.07.06  11:09

« Re: Test GP Sport

To su naozaj v tom fiate prihoreti???Daju taketo auto na test??

Ano, ve Fiatu ČR jsou. Tento případ jen zapadá do mozaiky "kvalitní" práce osazenstva importéra. A jak již delší dobu píšu, není to o penězích, ale přemýšlení a snaze něco udělat.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.07.06  19:16

« Re:

Musim povedat ze ma prekvapilo v tej recenzii toto
    Citat : Trošku mi vadilo, že se od přední nápravy ozývaly – při přejezdu větších děr a boulí – rány, takové bouchání. Možná od ramen, možná od čepů, těžko říct. Každopádně u nového vozu bych něco takého nečekal.
    To su naozaj v tom fiate prihoreti???Daju taketo auto na test??
    Asi by autor netypoval ale od je to od riadenia....
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.07.06  18:40

« Bez nadpisu

konkurence pro Fabii >:D >:D >:D
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.07.06  21:31

« Bez nadpisu

certovsky smutny koniec jedneho Puntika :'-( :'-( :'-(
    [odkaz]
    zaujimava fotka interieru, zaujimalo ma odkial presne vyletia vaky, teraz to uz viem... :'-( :'-( :'-(
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.07.06  14:11

« kofča

Blavaci, viem ze to je prilis narychlo, ale bohuzial musim prepustit auticko manzelke od zajtra na 2 tyzdne, takze ja mozem len dnes, alebo potom az 14-25.8. Ak sa dohodnete, pridem kamkolvek910810215.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.07.06  13:23

« Bez nadpisu

bobi, tomko: ja som za... odporucam intraky v mlynskej doline, lacna kofola a je sa na co pozerat keby viazla rec
    ja mozem kedykolvek v popoludnajsich hodinach...

to stretnutie by bolo fajn, nase totiz vacsinu dna parkuje prave tu, tak to nebudem mat daleko, zalezi len na vas kedy by ste mali cas... spolocne foto by bolo urcite super :D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.07.06  13:14

« Re: Re:

To Tommy11: tak gratulujem aj ja, nech ti to dobre jazdi >:D
    je radost vidiet cim dal viac GPcok, uz ich je po BA neurekom cestou do prace som stretol asi 20 aut z toho 2 GPcka obe oranzove jedno 5dv jedno 3dv
    to zdravenie, pokyvovanie hlavou, usmevy, mavanie medzi vodicmi....vazne radost jazdit :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.07.06  09:37

« Re:

No mam takový nutkání. Přemejšlim, jestli mam jet na noční, přece jen rána jsou takový podivný potom:)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.07.06  08:59

« Bez nadpisu

Tommy gratulujem. A teraz uz zacnes mat tie iste problemy ako my ostatni - najdes si akykolvek dovod, aby si sa zviezol, hoci aj za roh baraku :-) .
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.07.06  08:57

« Bez nadpisu

Tommy11: Gratulujem. Nech ti bodka sluzi a nech sa zbytocne nerozbija o okolite vozidla a ine tvrde predmety. :-) No a referuj co nove.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.07.06  08:57

« all

Servus bobi. Dostal som odporucanie na teba, ze by si mi mohol poradit ohladom leasingu alebo uveru. Vyhody ci nevyhody jedneho alebo druheho a tak. Ked mozes tak mi helfni.
    Tommy11: gratulujem a nech dlho a bez poruchy sluzi :-!
    Beaver2000: Tiez som si urobil aky taky prehlad ale momentalne som v zahranici takze velmi po predajnach nemozem chodit. O akcii s klimou som rozpraval s predajcom v aprili, ze by malo byt nieco take. Co sa tyka tych much resp. musiek tak mi to nevadi, pretoze kazda automobilka ich ma. I ked niektora menej niektora viac.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.07.06  00:42

« Re:

Ne, nemam. Mam ho na hlídanym parkovišti, náhoda je blbec a eliminuje se tím i vandalismus. Je zatím bez značek...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.07.06  23:02

« Bez nadpisu

tommy gratulujem, mas ho na sidlisku?
    A ziadny zamestnanec Fiatu sa neozval....
    dnes som to odpalil s tym radiom ako staznost na customer centrum
    >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.07.06  22:31

« Bez nadpisu

Tommy: Já Strašnice
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.07.06  22:25

« Re:

Bydlim v Holešovicích. A kde Ty?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.07.06  19:51

« Bez nadpisu

tommy: tak gratuluju ;-) , takže nákup byl v Imofě a bydlíš v okruhu 8 km do Imofy, tzn. že přibližně stejně daleko jako já, teď jen kterým směrem :-) btw. dneska se bude těžko usínat ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.07.06  19:03

« Re: Re:

Tak a už ho mam na parkovišti...:) Docela živá ta 1,4, ale ujel sem jen 8km z Pankráce.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.07.06  13:58

« Re:

myslim, že jo. Jdu si ještě pro penize, a pak vyrážím.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.07.06  13:58

« Re:

červená Bolero. Ale nebude moje, já jsem žlutý.
  • 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 27.07.06  13:50

« Bez nadpisu

BDX tož vitaj :-D, a jakou barvu jsi si vybral abych věděl, když se potkáme?
    Tommy, ještě hoďku >:-[] doufám že ti rychle uteče :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.07.06  13:49

« Re: Re: GP

nemám. Zkušenosti mám jen s 1,8 16V 130k :D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.07.06  13:38

« Re:

Jj přesně tak...Ve tři.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.07.06  13:26

« Bez nadpisu

Tommy, bdx: tak gratulace, a tommy, nejdeš pro auto náhodou už dneska?? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.07.06  12:55

« Re: GP

Máš nějákou zkušenost s tímhle motorem? Já si ho objednal, a jsem na něj zvědav...Kdyžtak budu referovat :)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.07.06  12:47

« GP

Další GP přibude do Zlína (GP bude mít radost).
    GP 1,4 8V Active 5D - je to v N1, tam žádný výběr benzinových motorů není. Dovybaveno téměř vším, co šlo. Očekávaný příjezd začátek října :)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…