Grande Punto
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
"-- skrytý --" 02.08.06 11:52
« Re: OT: Nové Bravo
Celkom cool dizajn. Len ako bolo uz spominane tie hmlovky su trosku privelke a to vykrojenie tiez mohli urobit nejak sikovnejsie. Este co mi tak trosku chyba tak su smerovky v spetnych zrkadlach. Mozno by to vyzeralo trosku lepsie. Ale zase na druhej strane kazdemu sa paci nieco ine.... -
"-- skrytý --" 02.08.06 10:04
« Bez nadpisu
Tak dnes som uz dosiel na vymenenom riadenie, a..
Zatial to to tusim nebuchoce :-! . Snad to vydrzi.. Urobili mi to za 4h.
To Bravo, no, teda, eeeee, z profilu - super, no ale ten predok je dost zly. Tie hmlovky vyzeraju skoro vacsie ako svetla a to by neslo. Prerobit Fiataci. -
"-- skrytý --" 02.08.06 09:55
« Re: Re: OT: Nové Bravo
GP: jojo na předku mi asi taky nejví neladily ty mlhovky, ale problém je spíš v tom stříbrným lemování, který je jakoby zvětšuje, všimni si, že to je díra pro vzduch k brzdám, tam to udělat černý, tak no problem ;-)
a teď jsem si všimnul dalšího detailu, docela lahůdkově navázaný boční hrany na tvar světel, to je masterpiece...... -
ironlionzion 02.08.06 09:42
« Re: OT: Nové Bravo
... krásnej profil, vyvážené linie, dlouho jsem se zahleděl :-) a pak ten předek, hmmm trochu jsem na rozpacích ... příliš "mnoho mlhovek" ... a to vykrojení na logo mi taky nějak nejde do oka, světla alá hyunday coupé bych i snesl ... no předpokládám že to není ještě final ale musím uznat, že se to rýsuje docela dobře. -
ironlionzion 31.07.06 12:13
« Bez nadpisu
jo jo koncern VW je učebnicí marketingu. Důkazem toho je, že dokážou prodávat mainstreamové produkty za cenu prémiové značky ... vím trochu nadsazená věta ale podívejte na ceny za jaké se prodává POLO nebo FÁBIE na sklonku svého autoživota třeba oproti tomu PUNTU jsou stejné a vyšší ... ale co je podstatné, oni ty auta za ty ceny fakt s velkým úspěchem prodávají !!! a fiat pošle do testu auto s klepající přední nápravou ... ale potěší zpráva, že FIATu se v evropě daří (viz. dnešní článek na Autorevue) a to "nad očekávání odborníků" tak gratuluji FIAT :-) -
"-- skrytý --" 30.07.06 19:16
« Re:
Musim povedat ze ma prekvapilo v tej recenzii toto
Citat : Trošku mi vadilo, že se od přední nápravy ozývaly – při přejezdu větších děr a boulí – rány, takové bouchání. Možná od ramen, možná od čepů, těžko říct. Každopádně u nového vozu bych něco takého nečekal.
To su naozaj v tom fiate prihoreti???Daju taketo auto na test??
Asi by autor netypoval ale od je to od riadenia.... -
"-- skrytý --" 28.07.06 13:23
« Bez nadpisu
bobi, tomko: ja som za... odporucam intraky v mlynskej doline, lacna kofola a je sa na co pozerat keby viazla rec
ja mozem kedykolvek v popoludnajsich hodinach...
to stretnutie by bolo fajn, nase totiz vacsinu dna parkuje prave tu, tak to nebudem mat daleko, zalezi len na vas kedy by ste mali cas... spolocne foto by bolo urcite super :D -
"-- skrytý --" 28.07.06 13:14
« Re: Re:
To Tommy11: tak gratulujem aj ja, nech ti to dobre jazdi >:D
je radost vidiet cim dal viac GPcok, uz ich je po BA neurekom cestou do prace som stretol asi 20 aut z toho 2 GPcka obe oranzove jedno 5dv jedno 3dv
to zdravenie, pokyvovanie hlavou, usmevy, mavanie medzi vodicmi....vazne radost jazdit :) -
"-- skrytý --" 28.07.06 08:57
« all
Servus bobi. Dostal som odporucanie na teba, ze by si mi mohol poradit ohladom leasingu alebo uveru. Vyhody ci nevyhody jedneho alebo druheho a tak. Ked mozes tak mi helfni.
Tommy11: gratulujem a nech dlho a bez poruchy sluzi :-!
Beaver2000: Tiez som si urobil aky taky prehlad ale momentalne som v zahranici takze velmi po predajnach nemozem chodit. O akcii s klimou som rozpraval s predajcom v aprili, ze by malo byt nieco take. Co sa tyka tych much resp. musiek tak mi to nevadi, pretoze kazda automobilka ich ma. I ked niektora menej niektora viac.