Grande Punto

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.08.06  16:20

« Predvadzacka

Rozmyslal som aj nad takouto moznostou ale nove je nove a zlava 40.000,-Sk na nove auto si myslim ze je celkom OK.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.08.06  15:46

« Re: Re: Re:

je rozdiel, ci clovek kupuje predvadzacie vozidlo, v ktorom vzdy jazdi so zaujemcom aj pracovnik predajcu alebo sa jedna o nahradne vozidlo, ktore zakaznici nesetria.
    ono je skor rozdiel v tom, aky predajcovia maju to auto k dispozicii, cize uzivaju si na nom ako predajcovia tak zakaznici - rozpraval mi predajca, od ktoreho sme kupovali GP, ze s tou predvadzackou s ktorou sme jazdili isiel 200km/h, vraj aj skoro zrazil policajnu hliadku v 170km/h a ledva to ubrzdil, nastastie policajta poznal a pod... niketo tu dokonca pisal, ako zobral predajca v zime zakaznika a ukazoval mu ako sa studeny motor pekne vytaca az do 6000ot/min... takze nieje az taky rozdiel medzi predvadzackou a nahradnym vozidlom...ja som predvadzacku tiez nesteril, chcel som si vyskusat co to auto dokaze a to iste robi podla mna kazdi a predajca to samozrejme dovoli, jemu ide o zisk ...ak sa jedna o nahradne, to by som prave naopak skor setril, kedze si pohonne hmoty plati kazdi sam :-) (aspon si myslim, este som nemal pozicane nahradne vozidlo)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.08.06  15:27

« Re: Re:

.m
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.08.06  15:27

to affinis:
    hej, kupoval som ho v cechach. zijem a pracujem v prahe, ale GP som kupoval v brne, lebo mi ponukli lepsiu cenu, teda to predvadzacie vozidlo. nie je na nom vobec vidiet, ze je pouzivane, nie je poskrabane a potahy a vnutro je ako novy.
    je rozdiel, ci clovek kupuje predvadzacie vozidlo, v ktorom vzdy jazdi so zaujemcom aj pracovnik predajcu alebo sa jedna o nahradne vozidlo, ktore zakaznici nesetria.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.08.06  14:44

« Když systém hlásí, že zpráva nebyla odeslána

• « 00 Reagovat !

foto

29.08.06  14:38

« Když systém hlásí, že zpráva nebyla odeslána

.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.08.06  14:18

« Re: Re: To paulz

Ono tzv.stádní vybírání má taky cosi do sebe

Byl jsem u Ikey svědkem vzrušené rodinné debaty nad celkem novým sedanem, když rodinka přemýšlela, jak tu knihovnu odvezou, nosiče na střechu nemaje. Požadavek "občasné převážení dlouhých a objemných předmětů" očividně opomenuli - jak při nákupu auta, tak když jeli pro tu knihovnu. "Když ono obojí bylo s takovou slevou..."
    Ale přesuňme tuto debatu do jiného vlákna, třeba sem:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.08.06  14:03

« Re:

ak chces usetrit, odporucam kupit predvadzacie vozidlo. ma najazdenych malo kilometrov, nie je velmi opotrebovane a predajca ti da nan zaujimavu zlavu. ja som svoje GP kupil o 60.000 Kc lacnejsie (malo najazdenych 6000km).

ma to svoje vyhody aj nie, my sme takto kupovali VW CADDY zlava cca 95.000,- auto malo 6000km, plasty uz mierne pouzite (doskrabane) nastastie iba v kufry, auto uz bolo 3 mesiace na znackach takze uz mu bezala zaruka od dna prihlasenia a tiez ked viem ako sa niektori chovaju k predvadzackam je to na zaplakanie....nie nadarmo sa hovori, ze najlepsie terenne auto je firmene auto :D
    BTW: ty si kupoval GP v Cechach? ked pises ze 60.000 Kc?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.08.06  13:55

« Re:

takze v petrzalke ti namontovali pelovy filter? mne v auto-impexe povedali ze sa tam namontovat neda Mad asi vyskusam aj iny servis...

ako som pisal mne v impexe to iste povedal technik, ze sa to neda...v Grife vyzeral prijimaci technik tiez na to, ze nema velmi paru o tom co hovori, ale navrhol riesenie, ze necha zhodit ten kryt a nech sa mechanici pozru, ci sa to bude dat, alebo nie...najskor aspon jeden z mechanikov daval na skoleni pozor a vedel, ze sa to dat bude a mozno to bolo len technikou pokus-omyl a tentokrat to vyslo :-) .
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.08.06  10:42

« Bez nadpisu

affinis: takze v petrzalke ti namontovali pelovy filter? mne v auto-impexe povedali ze sa tam namontovat neda :x asi vyskusam aj iny servis...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.08.06  10:16

« Bez nadpisu

to matus:
    ak chces usetrit, odporucam kupit predvadzacie vozidlo. ma najazdenych malo kilometrov, nie je velmi opotrebovane a predajca ti da nan zaujimavu zlavu. ja som svoje GP kupil o 60.000 Kc lacnejsie (malo najazdenych 6000km).
  • 00 Reagovat !

foto

28.08.06  22:12

« Bez nadpisu

:oops: ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.08.06  22:04

« pelovy filter

inak dnes rano som sa vratil s usmevom na tvary zo servisu Grif v petrzalke...bol som objednany na pokusenie sa domontovania peloveho fitra do auta a na vymazanie piskania bezpecnostneho pasu. Dosiel som na osmu a prijimaci technik vypisal protokol vypital cislo a poslal ma ta tam >:D , ze oni sa ozvu ked to bude... boli sme ale dohodnuty, ze to spravia na pockanie tak sadol do auta a odisiel do zadu.....40 minut som sa prechadzal po showroome ked dosiel technik a povedal, ze to mam hotove....ked ma objednaval tvrdil, ze musia cely nasavaci kryt vzduchu v motore zhodit a pozret sa ci sa tam nejakym sposobom bude dat ten filter namontovat...nakoniec vravel, ze na pelovy filter netreba nic dorabat staci ho len umiestnit do pripraveneho boxu, ktory je pred spolujazcom zospodu (maju to tak aj ine auta) takze vysledna cena 1282,- Sk s DPH za filer, nahodenie a vymazanie pipania je gratis...dost ma to potesilo, ze som tam netvrdol zbytocne, lebo som mal osobne informacie od technika z auto-impexu ze sa tam filter domontovat neda...len pre vozy s klimatizaciou sa standratne dodava...takze s bordelom co lietal zo stromov je dufam definitivny koniec. Takze prva skusenost s tymto tretim bratislavskym servisom zatial pozitivna...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.08.06  21:55

« Re: Re: Objednavka

to affinis: Uz som to poskusal.....dostal som dost dobru zlavu si myslim (spolu cca 9% ak nepocitam akciu na klimu). Poskusal som vseliakych predajcov (napr. Svit, Presov. DS, KE). Najlepsie a najblizsie mi ponukli KE takze som celkom spokojny. A cakanie na auto mi vyhovuje, pretoze som v zahranici (momentalne doma na dovolenke). Co sa tyka jednania s nimi, tak najprv som len tak hodil cifru, ze mam taku a taku cenu a caal som kto sa chyti. Potom som zobral najlepsiu ponuku a skusal telefonovat, ze mam taku a taku cenu ci s tym vedia nieco urobit. Potom som dostal tip na DS. Poslali mi najlepsiu ponuku. Tu som upravil tak aby neboli identifikovatelne znaky predajcu, ktory tu ponuku pripravil. Tu som poslal do Svitu a do KE. Dali rovnku ponuku, ktore bola lepsia ako z DS. Kedze som z KE tak beriem z KE (aj ked len prechodny pobyt). Bol som tam aj osobne este v aprili na skusobnej a mali super pristup (Auto VMV). Bol som aj u druheho kosickeho predajcu (Auto Palazzo) a tam po mne ani pes nestekol.....po 15-tich minutach sa ku mne privliekol predajca a s takou ochotou ze az.... Takze asi tak.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.08.06  21:30

« Re: Objednavka

To Matus
    tusim Ti tu uz niekto radil aby si skusil aj predajcov z inej casti republiky, za zavolanie das par korun a ked uz neuspejes aspon si spravis prehlad a mozes sem napisat nejake skusenosti s jednanim predajcov...skus sa spytat na skladove zasoby mozno Ti niekto bude mat ponuknut presne ten model a vtej vybave co chces...a mozno bude mat to auto aj nieco navyse (nemyslim buchajuce riadenie >:D ) mozes si pozistovat ceny, pospisuj si co vsetko mozes dostat k autu, aky predajca Ti da aku zlavu a s tym mozes operovat u dalsich. Ak ziskas slusnu zlavu urcite sa ti opalti pricestovat kamkolvek.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.08.06  15:11

to matus: Velavazeny pan doktor je z Kosic, on ti urcite s radostou opise aky je ten predajca na prd >:-[] Tiez som z Kosic ale nemam ziadne info o miestnych predajcoch Fiatu.
    Btw siel som do Talianska, isli sme z Kosic do Blavy, cez rakusko, trochu nemecko aj CH a prve GP som videl az v Bormiu na parkovisku :shock:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.08.06  15:02

Tak to máš stejnou barvu jako já...:)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.08.06  14:49

« Re:

Oranžová Merenque aj interier v oranzovej. Chystam sa do VMV Auto Kosice. Ak ma niekto skusenosti s tymto predajcom hodte do placu nejake info.
  • 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 28.08.06  14:28

« Bez nadpisu

Tak skoro vitej do klubu šťastlivče. Skus se mrknout hloubějc do diskuse už se to tady probíralo. Ale ohledně rad bych ti doporučil obrátit se na prodejce. Já se dočkal skvělého přístupu, všechny dotazy ohledně postupu při koupi mi byli s ochotou vysvětleny a vše ostatní představeno. Povinnou výbavu jsem měl v kufru a navíc jsem dostal textilní koberce s logem Punto zdarma. Tímto zdravím FIAT ZLÍN.
    PS: jaká bude barva?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.08.06  14:04

« Objednavka

Chystam sa ist objednat GPecko. Je nieco, na co by som si mal davat pri objednavke pozor? Alebo ako to vseko vlastne prebieha? Ide totiz o to, ze idem objednavat auto prvy krat a nechcel by som dospiet k nejakym omylom alebo nedorozumeniam. Cenu uz mam dohodnutu. Chcem GP Dynamic/Sole 1.2 8V + metaliza a chcem si doobjednat zatmavenie skiel a autoradio s MP3. Este by som chcel vyjednat aby mi dali povinnu vybavu zadarmo.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.08.06  11:40

« Re: To paulz

To Viktor:No ono pokud by jsi přemýšlel co je vlastně nejlepší tak ono se taky nemusíš dostat výsledku nikdy.Konkurence v auto průmyslu je tak obrovská,že i při malém upravení priorit se člověk dostane k jinému výsledku.No a pokud se do toho ještě míchají různé akční slevy....
    Ono tzv.stádní vybírání má taky cosi do sebe:např.u nás koupíš škodovku máš na výběr největší počet servisů,v případě nespokojenosti máš celkem dobrý výběr.V případě potřeby nejrychlešší dodávky nahr.dílů,pokud máš nějaký problém můžeš komunikovat přímo s továrnou.
    A tak je to předpokládám i např.v Itálii s Fiaty,ve Francii s Peugoty a pod.
    V okamžiku jak nastupují další mezičlánky se všechno prodlužuje a komplikuje.
    Že by si měl každý auto před koupí vyskoušet o tom není pochyb a u všech značek je to bez problémů.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.08.06  10:56

« To paulz

a k čemu by došli pokud by tzv.přemýšleli?

Pokud by jen "tzv. přemýšleli", tak to tedy fakt nevím :-)
    Pokud člověk o svých nákupech přemýšlí, snaží se se zjistit co nejvíce informací, v rámci možností daný výrobek vyzkoušet, aby za své peníze dostal optimální výkon. Takže si napíše na papír, co od auta chce, jak ho bude využívat, atd. Pak se to taky pokusí vyzkoušet - bylo docela veselé sledovat prodejce, kteří něco tvrdili a reálná zkouška je vyvedla z omylu. Ať už to byly 3 dětské sedačky vedle sebe, nebo třeba výměna žárovky v předním světle.
    Pokud nepřemýšlí, rozhoduje se "stádně". Souhlas, dnes (co do kvality výroby) nevidím mezi EU výrobci spotřebních aut rozdíl. Souhlas tím, že "stádní" chování vede v ČR k velkým prodejům Škody, v Itálii Fiat Group atd.
    Nedůvěře rozumím, proto taky nadávám na Fiat ČR, kudy chodím. Ta banda není schopná tady jakkoliv oslovit trh - ono by jim to totiž mohlo vygenerovat nějakou práci.
  • 00 Reagovat !

foto

28.08.06  09:40

« dovolena

No, tak diky za info. Ja jedu za 14 dni na dva tydny na dovolenou do italie, tak jsem zvedav, jak dopadnu ja. Mam stejnou motorizaci, tak uvidim, co za cisla vyleze z meho palubniho pocitace.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.08.06  13:18

« Návrat z dovolenky :-)

Tak přátelé včera, vlastně dneska ráno jsem se vrátil se svým ultramegasuperhypernebezpečným autem z dovolené z Itálie, byl jsem v Cesenaticu (pod Ravennou) a autíčko mě i přes svoji absolutní nebezpečnost maximálně pohodlně dovezlo tam i zpět. Kufr naprosto vyhovující pro 2 dospělé + jedno dítě v sedačce. Cestou tam 4,5 hodiny zácpy, popojíždění, zpátky přes noc. Cesta 70% dálnice a výsledky??
    Průměrná rychlost 74 km/h
    Ujetá vzdálenost 2023 km
    Čistý čas jízdy 27,03 h
    a to vše s průměrnou spotřebou 6,2 l/100 km, začínám to auto mít ještě radši, jede líp než předchozí Punťa I 1.2 16V a hlavně míň žere :-)
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 26.08.06  15:39

« Bez nadpisu

Na tyhle ty záruky Paulz sem se jmenovitě ptal. A bylo mi řečeno )není důvod věřit) na moji otázku jak je to te´d u Fiatu s reklamacemi, tak mi bylo sdělelno, že za rok jich bylo asi 20, z toho jich bylo 18 kladně vyřízeno (u jednoho dealera a reklamace se vztahovaly i an práci a servis obecně). Co se týká závady od výroby, tak se jednalo o jednu pouhou závadu. Co se týká toho podvozku, tak i na podvozku se dá bezproblémů zjistit, zda-li to byla výrobní vada, či nikoliv. bohužel přijít reklamovat cokoliv na podvozku po ujetí 20 000 km je prostě ošajstlich. A opravdu záleží na tom, co reklamuješ. Například Monroe uvádí výměnu tlumíčů právě po těch cca 20 000 km. Je jasné, dkyž někdo bude jezdit normálně dle předpisů, že ti ten tlumič, když netrefíš jámu vydrží i 100 000 km. Ale pokud tomu dáváš zakouřit, tak ti klidně i po těvh 10 000 km odejde... ber to tak že na závodních autech všechno yvdrží tak max 1000 km. A někdo s tím jezdí, ajko by ty závody jel a to se jedná o standardní auto.
    No přeber si to jak uznáš za vhodné...
    A mimochodem, řekl bych že Fiat má velmi vysokou výdrž originálních dílů (no někdy se taky nezadaří,a le obecně je na tom Fiat velmi, velmi dobře) a třeba takové palio prostě ani an našich cestách nezničíš.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.08.06  14:30

« Bez nadpisu

Paulz: S tím omezením záruky to zase nebude tak dramatické. Sám jsem měnil na Stilu v rámci záruky silentblok na zadní nápravě. Žádné velké drama, náprava povrzávala při přejíždění větších nerovností. Oprava po najetých 35K, týden před ukončením záruky. Bez jakýchkoliv problémů, s naprostou vstřícností a ochotou. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.08.06  14:10

« Re: To wolff

To Viktor:a k čemu by došli pokud by tzv.přemýšleli?Že stejně je mít potřeba při koupi nového auta štěstí a narazit na dobrý kousek.
    Jinak když koupíš od kterékoliv renomované značky nové auto neprohloupíš,nebo si myslíš,že v dnešní době je nějaký velký rozdíl v kvalitě?
    A se škodou a VW má u nás spoutu lidí dobré skušenosti/včetně mě a mých známých/proto se nediv že se u nás nejvíce prodávají škodovky/stejně jako v Itálii Fiaty/.
    A že je u nás nedúvěra např.ve Fiat?Za něco můžou dovozy ojetých trosek a za něco i politika Fiatu u nás.Např.omezení záruky na podvozek vzhledem k našim cestám na 20 000 km/!!!/snad už tato blbost neplatí/,musela naopak přemýšlející lidi odradit/to stojí podvozek tak za h....,že houby vydrží?/
  • 00 Reagovat !

foto

26.08.06  12:31

« To wolff

No, já zase chápu lidi, kteří si bez rozmýšlení koupí škodovku nebo VW - často to jsou lidi, kteří o svých nákupech přemýšlejí stylem "proč bych si s tím lámal hlavu, jezdit to bude". A škodovek je u nás nejvíc, tak to nemůže být krám. Takových lidí je (nejen) u nás nejvíc a stejně nepřemýšlejí při nákupech čehokoliv - od potravin po byt. To jsou lidé, ze kterých žije Provident a spol., pro které se vyrábějí párky bez masa, atp. - prostě konzumenti každým coulem.
    Aby nedošlo k omylu - podle mých dosavadních zkušeností se tato charakteristika netýká nikoho, kdo se pohybuje na zdejších fórech (pozor, včetně Polymorfa). Pro typického konzumenta je něco jako "mít vlastní názor" a dokonce "vlastní názor někde prezentovat a hájit ho" něco nepředstavitelného.
    Sorry za takřka dokonalý off-topic a za dočtení až do konce.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 25.08.06  15:07

« Bez nadpisu

100% souhlas.Však jo... (jen těch problémů u škody bylo fakt hodně, oni soudruzi v NDR hold občas vyseknou velkou konstrukční krpu), což se italům až tak moc často nestává (i když taky sem tam a vím o nich). Ale jak říkám, kdo je bez viny ať hodí kamenem... (to znáš ten fór, jak přijde ta stařenka a hodí na jéžiše ten obrovskej balvan?...A on na to.... Už mě sereš matko!!! ;-) )
    Já kdyby o škodovce místní média psaly trochu realisticky (aspoň někdy něco špatného an ni našli), tak bych proti ni v podstatě taky toho moc neměl... Ale prostě sám dobře víš, že některé odborné magazíny byly schopny v porovnání Fabie a GP klidně to Punto sepsut a sestřelit a Fabii glorifikovat...(tam už to bylo jako pěst na oko, ale věřím, že i Croma by ve srovnání s OII a nebo Superbem vyšla poražená do posledního muže) A sám víš, že prostě ty dvě auta jsou úplně o něčem jiném (teda pokud nebudu za auto považovat všechno co má 4 kola a volant a v zásadě to neprohlásime za rovné si). Na jedné straně dílenské spracování u škodofky snese srovnání jen s Mercedesema (i když to už je v poslední době i pravda, neb mercedes už enní co býval) u Fiatu je to *. Sakra každej rozumnej člověk ví, že je to pitomost... Ale už nechci o tom psát. Konec....
  • « 00 Reagovat !

foto

25.08.06  14:17

« Re:

To Wolff:však jo,já Tě taky nepřesvědčuji abys měl škodovku rád.Pokud to napíšeš tak jak teď já to beru.Ale je stejný nesmysl psát o škodovkách tak jak píše např.dr.Bubu o Fiatech.Dobře víš,že kdyby nějaká automobilka vyráběla šmejdy tak v dnešní konkurenci půjde brzy do kytek.Zas i díky klesajícím cenách se šetří u všech automobilek i např.na vývoji skoušení a pod.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 25.08.06  10:59

« Bez nadpisu

Jistě, tak to taky je...
    Mě nebaví už o tom diskutovat. Pokud si přesvědčený, že jsou škodofky pupkem světa je to tvůj názor, nebudu ti ho vyvracet. Já bych koupil Punto a byl bych taky spokojený.
    Já vím co Fabie a jiné škodovky měly za problémy ( s výjimkou Superbu,a le to je vlastně Passatú, tak ten ybl vychytaný). Vím, že kdybych já koupil škodofku tak tyhle problémy jsem schopen řešit levně, mám i servis na škodofky... A vidíš, přesto bych si ji nekoupil. Jsou mi škodofky prostě ukradené...
    Popravdě.. Revoluce byla dobrá hlavně z toho důvodu, že už nemusím jezdit ve škodofce. A nechápu lidi, kteří dobrovolně této možnosti nevyužili a jezdí dál ve škodofkách. Já tu potřebu nemám. Mě svojí povahou Fiat prostě vyhovuje, je to značka s tradicí, která něco umí a něco dokázala. Má se k čemu odvolávat. Škodofka je jen dceřinou společností nějakého finančního konglomerátu bez tradice (pokud nepočítám tu nacistickou) a tím se já (a věřím, že i ostatní) vnitřně nikdy nesrovnám. Tak už mě prosím se škodofkou neotravuj. Díky. Zajímají mě Fiaty, zajímá mě, co je nového u Fiatu... Snad ještě mazdy můžu a i jiné značky, ale škodofku fakt ne. Nic obyčejnějšího a sterilnějšího prostě neznám. Toť můj názor... Ať si v tom kdo chce jak chce jezdí,ale nechápu ty lidi úpřimně... Pokud by měl člověk emoce a pozitivní vztah k autům, nemůže jen tak přijít do obchodu a říct chci škodofku. Je to jako by chtěl rohlík... A cena nebo výhodný leasing u mě jako argument neuspěje. Nemůžu si koupit něco co se mi nelíbí, i když je to třeba "výhodné". Takže dost už o škodofkách!!!
    Vybírám teď skůtr (jen tak předběžně, letos ho už asi nekoupím) a taky bych mohl mít za 60 000 Yuki a nebo Kentoyu... Nebo za 80 000 Kymco.. Ne, koupím Aprilii za 120 000 nebo Piaggio X9 právě z toho stejného důvodu... To Yuki taky bude jezdit, ale když mi nedá žádné emoce a radost... Byla by to jenom věc bez duše...
  • 00 Reagovat !

foto

25.08.06  10:32

« Bez nadpisu

Kdežto u Fabií, všechny měly špatnou převodovku, U Octávií an všech praskaly přední skla a tak dále... V tom je ten rozdíl... Punto je kvalitně udělané auto...
    To Wollf:nejsi příbuzný dr.BUBU ovšem na druhé straně barikády? >:D
    A jak se pozná kvalitně udělané auto?Já jsem si vždycky myslel,že se to pozná až po několika letech provozu. :(
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.08.06  19:49

« Bez nadpisu

Tak som zavesil nejake fotky zo kofolomitingu:
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.08.06  18:00

« Bez nadpisu

Nevíte někdo, kolik stojí nosič kol+zahrádka komplet. z ceníku to něják nechápu, je tam víc položek. A zda jí někdo máte, tak jakou za auto, nebo na střechu a originál, nebo ne. ufff, to je asi vše >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.08.06  14:54

« Bez nadpisu

Tak sem dal fotky na net [odkaz] Myslim, že by to mělo být i vpodpisu, jak jsme se tu dohodli. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.08.06  12:52

« Re:

Čo dodať - veľmi pekné :D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.08.06  23:07

« Bez nadpisu

Tak sem doma z dovolenky. Mam najeto přes 2600km. Auto zatim v pohodě, ikdyž trochu ubyl olej. Nestalo se Vám to taky?Jinak 100%spokojenost. Podálnici to ale pěkně žralo ve čtyřech lidech+ plnej kufr a ještě za zadnim oknem kabela:)
    (Jinak jak okolo Žiliny cestou tam sme jeli v 5ráno, pohoda a zpaátky asi okolo12 a taky to šlo.)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.08.06  22:50

« Bez nadpisu

nazdar, tak som sa az teraz dovalil. S tomkom sme este dali predsa aj tu kofolu a popri tom prisiel aj Radim, takze este budu aj nocne snimky s bielym GP. Robo, aj sme hovorili, ze by bolo mozno zaujimave urobit dalsie stretko niekde uprostred ciest, kde by si sa mohol pridat ty a aj GP - z Moravy je to na skok.
    3dno super rychlik
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.08.06  22:13

« Bez nadpisu

Chlapi to je super, strasna skoda ze som dnes nemohol. Mam sice aj ja modre ale urcite sa dovalim ked zasa nieco naplanujete. Vsetci to mate tak nalestene. Velmi pekne
  • 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 23.08.06  21:58

« Bez nadpisu

paráda, krása, škoda že jsem tam nebyl
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…