Grande Punto
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
« reakcia na matusa
Fakticky premakany tah na predajcov p. matus bednarcik, aspon predpokladam dane meno, pretoze som dostal niekolko mailov ako predajca Fiat-u od vas p. matus. Hned pri prvom kontakte som vedel, ze budete vyjednavac - ze ako? no je to vediet zo stylu pisania mailu. A ten tah s popreskrtanou ponukou od inych predajcov, fakt dalsi vynimocny napad. Ja ako predajca, mozem zodpovedne povedat, ze som dal ponuku minimalneho zisku na aute!!!! a dalej vyjednavat sa proste neda!!!! Ak AUTO VMV dava este lepsie ceny, tak je velmi cudne z akych penazi vie ako autorizovany dealer Fiat-u fungovat. Je tu jedna mozna odpoved. Da sa este viac napisat, ale kcomu by to viedlo. -
"-- skrytý --" 05.09.06 10:27
« Malý Ratmírov FIAT Stilo & GP meet
Jsem rád, že bobi mě u GP-čkářů podporuje, bylo by to fajn setkání. Alespoň by byla vidět síla Fiatů na našich trzích.
Musím zde oznámit malou změnu termínu, došlo k posunu o jeden den.
Vzhledem k tomu, že nebyl projeven zájem o památky v okolí ani v Praze bude rozumější posunout termín konání na:
sobota 23. září - neděle 24. září
a příjezd bude v sobotu do 12 hodin, to by měli stihnout všichni. Když někdo přijede později, také se nic nestane.
Počasí má dlouhodobou předpověď na září vcelku příznivou, takže by mohlo být i hezké počasí. -
"-- skrytý --" 05.09.06 09:39
« Maly Ratmirov a GP's
zdravim džípí 's
som naspät z dovolenky v IT, stav tacho 13.040 km, spotereba na ceste späť "bohuzial" 6,6, lebo som nedokazal na rakuskej dialnici spomalit :P. Komplet "narvane" GP a k tomu este traja dospeli a 2 deti. V IT som konecne videl viac GP.
@ pražáci
ked ste uz teda viaceri, co keby ste sa ukazali v Ratmirove? A predstavte si tie pohlady, keby sa pridali aj blavaci a dalsi majitelia GP.... :shock: .
@majitelia GP a Ratmirov
okrem Beavra i ja Vas chcem vyzvat, ak mate cas, chut a pol nádrže, nahlaste sa Beavrovi2000. Isto nebude co lutovat. -
"-- skrytý --" 04.09.06 19:53
« Re: Re: grande
Dik za link !
V te modre metalize to GP vypada fakt moc pekne v sobotu jsem jel kolem autosalonu Fiat a zrovna meli venku jedno modre GP venku.
Tak jsem ho omrknul a je to pekne vnitrek take domodra hmm.
Byla to 1.4 Dynamic 5D 57 KW cena tam byla 339 000. -
"-- skrytý --" 04.09.06 19:24
« GP 1.4
Tommy 11 chtel jsem se zeptat jak moc hlucne se ti to zda ? Cetl jsem test ve Svete Motoru a tam bylo srovnani se Seatem Ibiza a GP tam bylo co se tyce hlucnosti lepsi.
A jeste bych se zeptal pokud to neni tajne nakolik Ti prislo to tve GP ? Jsou prodejci ochotni jit s cenou dolu, nebo proste vemou cenik a jedou podle tabulek.
Pokud bych uvazoval o GP tak asi o te 1.4 Dynamic nejlepe s klimou, takze asi verzi Sole, ale ta cena je uz hrube pres 350 000 coz je hodne tak nevim co se da ukecat.
Dik za info -
"-- skrytý --" 04.09.06 17:34
« GP
No tak dnes som bol objednat GP 1.2 Dynamic/Sole s oranzovou metalizou a s oranzovym interierom. Nebol tam predajca s ktorym som rokoval o cene a ten co tam bol tak sa dost cudoval, ze som si to vydupal s takou cenou. Ze vraj je to skoro za nakup.......tak neviem -
"-- skrytý --" 04.09.06 15:39
« Re: Zkusenosti s Grande
No já mam motor 1,4/8V. Myslim že je asi hlučnější než ta 1,2. Ale pořád v normě. Kupoval sem auto na začátku srpna, zatim najeto přes 3000km. Žádný klepání ani nic takovýho od podvozku. Spotřeba 6,3l, zatim sem pp nenuloval ani jednou. Včera sem chytil strašnej déšť a od tý doby mi přijde motor hlučnější, tak nevim:) -
ironlionzion 04.09.06 12:54
« Bez nadpisu
Jarous, vůbec se nedivím, včera jsem jel po D1 a potkal jsem černé GP tří dveřák s německou značkou :shock: , tak jsme se pár krát předjeli a zamávali si >:D Takové zážitky, to je milá přidaná hodnota k "obyčejnému" autu. BTW v černé mu to moc sluší, za jízdy ještě víc než na stojáka.
Grande, nevím jak si to vysvětlit ale klepání si buďto už nevšímám nebo úplně odeznělo. Kdo ví, možná si pohyblivé části "sedli" nevím ale pozorují poslední tisíce km, že klepání zmizelo (najeto 19000 km) (y). Co vy, pozorujete nějaké změny?
A ještě jedna pozitivní zpráva. V pátek jsem nabral plnou, byl v myčce a vypucoval jsem vnitřek před jednou delší cestou. Najel jsem rekord na jednu nádrž 750 km, z toho půlka dálnice ... >:-[] >:-[] >:-[] 8) -
"-- skrytý --" 03.09.06 18:14
« Zkusenosti s Grande
Zdravim !
Rad bych se nekoho zeptal kdo ma nedavno koupene GP zda se i jemu proveju klepani na predni naprave popripade problem se zadnima dverma.
Dale me zajimaji poznatky ohledne motoru 1.4 57 KW ( hlucnost, jizda, spotreba ).
Dik za info -
"-- skrytý --" 03.09.06 09:58
« Re: dopravne spravy - hlasitost
Nastavit TA sa urcite nikomu nepodarilo, skor by ma zaujimalo kto to pouziva. To autoradio proste nebola moc vyhodna kupa, je pekne integrovane, hodi sa tam, pekne hra.
A keby sme my ako zakaznici boli vypocuti , tak aktualizacia firmwaru by bola otazkou okamihu aby sa TA dalo nastavit. Lenze chce to najprv niekoho presvedcit ze to nie je spravne, pouzivatelne ci dokonca nebezpecne. A dat do pohybu celu masineriu nie je jednoduche.
A pytat sa na to predajcu asi toto neporiesi.
Inak aj taliani to riesia na fore
[odkaz]
Sorry vsetkyn ze zasa na toto reagujem ale som na to alergicky ako mi to zhuklo na dialnici a este chvilu som to rozdychaval -
"-- skrytý --" 02.09.06 15:16
« dopravne spravy - hlasitost
hojte,
podarilo sa uz niekomu z vas nastavit hlasitost pre TA? ta pevna hodnota 20 je strasne vysoka a nepouzitelna pre mna - vacsinou mam nastavenu hlasitost nizko, ale ked sa zapnu spravy tak to je iny horror. zatial to mam radsej vypnute... da sa to vobec neako vyriesit? :'-(
s. -
"-- skrytý --" 30.08.06 15:55
« Bez nadpisu
Koniec gumenej listy odstava aj mne na na pravej liste pri kufri. A ja to mam od prevzatia auto ale kaslal som zatial na to, tiez ma napadlo ze si to prilepim.Raz som sa na to pytal a vraj by to objednali nove, no neviem ci by to kvalitnejsie nasadili, aj ja si to asi radsej prilepim sam, je to tak 4cm -
"-- skrytý --" 30.08.06 11:11
« FIAT meet - Malý Ratmírov - 22. - 23. 9. 06
@ ALL FIAT
Na závěr letní sezóny vás všechny zvu do Relax Campu Slunečnice mezi Malým Ratmírovem a Vlčicemi u Jindřichova Hradce ve dnech 22. 9. a 23. 9. Na programu jsou pouze tři body:
1) sejít se v přírodě
2) dobře se najíst a napít mezi svými
3) vše opět zdokumentovat a předat si zkušenosti i historky o našich miláčcích
Ubytování zajištěno v chatičkách, večerní a noční program - opékání, rožnění, grilování všeho, co si kdo přiveze, pití - 11° točené pivo a nealko v místní "pitevně" po dobu naší potřeby. V případě nepříznivého počasí se dá grilovat v "pitevně" (resp. tam se bude sedět v teple a vybraný jedinec bude před pitevnou, ale v přístřeší hlídat gril). Ostatní program záleží na počasí a chuti účastníků.
Místo naleznete na www.mapy.cz nebo www.bumball.wz.cz/images/mapka_.gif -
"-- skrytý --" 29.08.06 22:13
« Bez nadpisu
TommyEngelo: Grande nemá upravený podvozek z II. genrace, je to zcela nová platforma (geometrie, ramena, uchycení, rámy) vyvinutá společně s GM v Turíně. V principu je samozřejmě konstrukce stejná (vepředu MacPhersony, vzadu vlečená ramena spojená torzní příčkou), ale to by si mohl napsat, že fabie má podvozek z corsy a ta z fiesty a ta z punta II. generace ;-) -
"-- skrytý --" 29.08.06 19:39
« Bez nadpisu
Nadviazem na Octanov komentar, ja som prave zaparkoval Punta po navrate z Alp, celkovo 1600km, spotreba 5.8l[co sa mi zda blbost, 3plne som natankoval a nevymazal PP, cas v aute 24hodin, maximalka teraz v Nemecku na rovinke 170km pri tom Chiemsee [mozno by to este cosi dalo, ale moc to nemusim :shock: ], no a kopec kopec alpskych stupani.3 horske prechody[hore=dole], jeden taky najznamejsi Gerlos [odkaz] .
Inac vodicska maturita, tie zvysne prechody iba pre jedno auto, takze stretnutia s inym autom vzdy cuvat, vyhybat sa.
Bohuzial Grossglockner bol v inej casti Alp.
Podla mna ten pp je divny, valil som to v kuse medzi 120-140, v Nemecku aj v niekolko krat vylet na 160tku]. No ale fakt je ze rano som natankoval a po 650km som dosiel domov a este nesvieti rezerva, je to na tej prvej ryske nad rezervou....
V tych horskych stupaniach to bolo divne, na dvojku to tocilo v pohode, aj zatah, no trojka sa dusila. Prvykrat som pocul vetrak
Jednoducho, ten moj Punto nezere, nechapem -
« Bez nadpisu
To Matus: akú verziu a motor si kúpil? Ja som bol u predajcu VMV v KE opakovane ešte na jar, osobne so šéfom som sa vozil na Crome, neskôr na GP l.3 9Ok s nejakým mlaďasom. Naozaj super prístup, vždy uvarili kávu, šéf sa mne a manželke venoval bez preháňania asi hodinu. Až mi bolo ľúto toľkej snahy a ja nič /som nekúpil.../. Popozerali sme aj Alfy, na tie tiež núkal zľavy. Celkom by ma zaujímala cena tvojho auta, možno by som aj ja nové kúpil.