Grande Punto

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.09.06  09:32

« to Octan

to Octan
    uz je tech GP v Praze hodne. U nas parkuje GP Fiatu CR, poznas ho podle podlozky pod SPZ www.fiat.cz
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.09.06  20:23

« Bez nadpisu

Dneska kolem šestý u Hotelu IPS teda teď už JUWO nebo jak (Praha 10), červený GP Sport, kdo to byl??? ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

13.09.06  08:24

« Re: Zvolavacia akcia

Páni ospravedlňujem sa za nepresnú informáciu. Túto info o zvolávačke neuverejnil nikto iný ako "seriózny, odborný a dôveryhodný" nemecký plátok AutoBILD. Kolegovia na Stilo.org túto prvotnú informáciu poopravili v tom zmysle, že sa nejedná o zvolávaciu akciu, ale "len" servisnú akciu, čiže na žiadosť menia riadenie.
    Zvolávačka sa robí len v prípade, že je ohrozená bezpečnosť, čo v tomto prípade už bolo vylúčené.
    Eine Rückrufaktion gibt es nicht.
    Es gibt eine Serviceaktion, wo Kunden die die knackende Lenkung beanstanden eine neue bekommen, aber eine offizielle Rückrufaktion wo alle Halter angeschrieben werden gibt es nicht.
    Finger weg von der AutoBlöd.
  • 00 Reagovat !

foto

12.09.06  16:50

« Bez nadpisu

bobi aj ostatni : dik za nazory a info.Ja proti novej Corse nic nemam,ale viac sa mi paci GP,hoci ta vychytavka na bicykle je dobra a prakticka vec.Ked by som uz vrazil hodne penazi do noveho GP,tak by som chcel mat pre istotu motor silnejsi a na 1,4 16V nemam dost financii.Ten 1,2 16V,co ma Corsa by bol idealny.O tych Euro normach viem,ale ten 1,2 16V,co ma Corsa normy splna.Myslim,ze ked Oplu dal Fiat moderne naftove motory,mohli sa dohodnut aj na tom,aby GP tiez malo ten 1,2 16V.
    Ale je jasne,ze ked mali medzi sebou tie problemy s opciou,tak sa vztahy zhorsili.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.09.06  11:45

« Bez nadpisu

V sobotu jsem se vrátil z Chorvatska a všemožných GPček jsem potkal na dálnicích poměrně hodně. To auto vypadá opravdu velmi dobře a informovaní evropané to vědí. Dálnice v Chorvatsku, no to je poezie. Od Znojma ku Praze už mají domorodci zřejmě jiné informace, žádné GP jsem ani nezahlédl. V rádiu jsem se dozvěděl, že Jirka vyzval Mirka k rezignaci a poté jsem vletěl do takové díry, že jsem tam málem nechal nápravu. U nás je to prostě všechno nějak jinak.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.09.06  11:15

« Bez nadpisu

michal3
    Mimochodom, prave dnes bol zverejneny slovensky cennik novej Corsy a tu mas 1,2 16v:
    NOVÁ CORSA 5dv. Essentia - 16V (59 kW/80 k) 374 900,- Sk

[odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.09.06  11:14

« Bez nadpisu

Super sprava, 1.6dynamic, dakujem(e) :D
    Som zvedavy kedy s tym zacnu u nas...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.09.06  10:51

« Bez nadpisu

1.6dynamic
    super info, dufam, ze to bude uz ta defintivna podoba
    michal3
    1,2 16V by som bral hned, lenze bohuzial nesplnal Euronormu. Inac je to fakt dokonaly kompromis v kazdom smere.
  • 00 Reagovat !

foto

12.09.06  10:36

« Zvolavacia akcia

Práve som si na stilo.org prečítal, že FIAT zvoláva GP na "vylepšenie" riadenia, pretože môže dochádzať k rázom. Bezpečnosť nie je ovplyvnená.
    Páni dočkali ste sa, zdá sa že konečne majú riešenie ;-)
    FIAT ruft den neuen Grande Punto zum nachbessern zurück in die Werkstätten.
    Beim Grande Punto kann es zu einem Knacken in der Lenkung kommen.
    Die Sicherheit ist laut FIAT nicht beeinträchtigt!!
  • « 00 Reagovat !

foto

11.09.06  20:40

« Re: motor pre GP

nebude to tym ze Fiat a GM uz nie su kamarati ?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.09.06  20:24

« Re: motor pre GP

No já osobně bych tento motor taky bral, ale takhle sem se rozhodl pro 1,4/8V. Určitě by tímto motorem získali víc lidí. Nebo kdyby Fiat Čr začal dovážet i levnější verzi 1,4/16V a ne jen sport, myslim ve 3D.
  • 00 Reagovat !

foto

11.09.06  20:21

« motor pre GP

Preco sa do Grande Punto nedodava motor 1,2 16V 59 kW,ked nova Corsa ho bude mat a predpoklada sa,ze prave s tymto motorom bude mat najvacsi predaj ?
    Motor by bol vhodny aj pre GP ako zakladna motorizacia,vyhody su tiez z poistenia.
    Zda sa mi,ze je to dost cudne,ked tieto automobilky maju mnohe motory spolocne.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.09.06  17:36

« Re:

No to jo, ale snad to nebude druhá felcka, nebo fábia. >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.09.06  17:31

« Bez nadpisu

to Tommy11
    skoda, ze se rozrustame >:D mit GP uz nebude elitni zalezitost ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.09.06  17:27

« Re: to Octan

Já mam taky 6A4, ale o víkendu jsem byl v západních čechách...:) Jj už se rozrůstáme.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.09.06  14:36

« Re: to Octan

Takže je jich tu víc a zanechávají stopy ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.09.06  14:32

« to Octan

Na parkovisti na Orliku a pak u Benesova na silnici Tabor-Praha. Octan ale ty mas jinou SPZ, ten GP na Orliku mel 6A4 ... a mel stresni okno.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.09.06  14:28

« Bez nadpisu

Bugaboo: a v kterejch místech?? Já jsem trochu proháněl svýho GP ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.09.06  12:09

« Bez nadpisu

Pres vikend jsem byl trochu na cestach a potkal jsem dva oranzovy GP 3 dv. s prazskou SPZ.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.09.06  16:59

« Bez nadpisu

rano som nechal auto v servise - domontovanie peloveho filtra, vymena list na streche, namazanie prednych dveri a pripadne dostavenie (mam pocit ze sa s nimi az moc musi trepat) a doplnenie toho zlomeneho drziaka oblozenia na piatych dverach. o dvanastej volali ze to je uz hotove, tak idem po to a uvidime co sa im podarilo.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.09.06  14:34

« Radim

Black&White :P
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.09.06  12:07

« Bez nadpisu

Tak pani, od vcera vedla mna na nasom parkovisku stoji cierne GP :D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.09.06  10:15

« Bez nadpisu

Ďalší dlhodobý test : Fiat Grande Punto – záchranca s naftovým motorom
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.09.06  19:31

« Re: Re:

stacilo by nechat u trech prazskych autoprodejcu vzkaz, ze se bude konat sraz majitelu - provozovatelu:-) GP a lidi by prijeli
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.09.06  19:27

« Re:

No to jo, už jich jezdí docela dost...No pár sm jich viděl, asi tak. >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.09.06  19:25

« Bez nadpisu

pockame urcite do konce zari. chtelo by to jeste najit a pozvat dalsi majitele GP z Prahy
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.09.06  19:22

« Re: to Bogaboo

No mohli bychom počkat ne:)) Koukam, že to všechny táhne do IT... Já tam taky plánuju cestu příští rok.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.09.06  18:49

« Punta06

Punta06 uprav si prosim podpis:
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

06.09.06  17:49

« to Bogaboo

Klidne muzem :-) Ale v patek odjizdim do IT na 14 dni na dovolenou, takze eventuelne az pote nebo drive beze me.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.09.06  21:55

« Re: Re: Re: Re:

Tommy, normálně se to chytá za okraj plechu nad oknem (na zadním okně máš takovej trojúhelníček, to je to místo) a protikus nahoře na střeše, na obou koncích je guma, aby to nepoškodilo lak ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.09.06  21:32

« Re: Re: Re:

A nevíte, jak se to montuje na 3D?Já sem koukal, že tam je taková gumová podložka čtvercová.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.09.06  20:16

Já mám originály (využil jsem 20% slevu >:-[] ) a jsou dost podobný těmto [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.09.06  19:56

Tommy: jasně, ale tohle jsou nosiče Fapa a Gev, výroba It, podle všeho originály jsou jedny z nich, ale u dealera za ně dáš trochu víc, navíc tady je velkej výběr, mě se zamlouvaj ty hliníkový ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.09.06  19:49

« Re:

zatím díky. Já se koukal jen na orig. Já to potřebuju na převoz kola...
    A na tý jízdě se musíme pak něják domluvit.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.09.06  19:37

« Bez nadpisu

bugaboo: jasně pro jízdu jsem >:D
    tommy: no nosiče jsem ještě nekupoval, nicméně už mám nějaký typy, takže pokud ti to pomůže, dají se sehnat tady:
    [odkaz]%2C+r.v.+05-x… /> nebo tady
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.09.06  17:46

« Bez nadpisu

ak sa clovek pozrie na zvyhodnenu ponuku DUNAUTA, tak zisti, aky velky priestor ma predajca na znizenie cennikovej ceny vozidla
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.09.06  17:39

« Re: reakcia na matusa

No ano, trafili ste sa som to ja - Matus Bednarcik. Neviem ci mam brat Vas prispevok ako kompliment ak ano tak dakujem. Vyjednavanie nieje z mojej hlavy, ale napad mi dali ini ludia, ktori uz nejake to auto kupili. Co sa tyka tej preskrtanej ponuky tak to ma napadlo preto, aby to nevyzeralo ze dristam do vetra ale aby som mal podlozene to co tvrdim. Pokial ide o ponuku od VMV tak podobnu (cena bola o zanedbatelnu sumu vacsia) som dostal este od dvoch dalsich predajcov. Kedze som momentalne v KE tak mi najviac vyhovoval predajca VMV. Predpokladam, ze vy ste predajca z Presova (kedze ste sa nepredstavili). Ak chcete tak mozme kludne pokecat dalej o tejto teme.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.09.06  17:35

« Re: to: Beaver 2000

No někdy bychom mohli. Zakít na birell >:D Ještě se ch zeptat, nekupoval jste někdo na GP nosič na střechu?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.09.06  16:03

« to: Beaver 2000

Na vikend 23.-24.9 uz bohuzel mam jiny program.
    Waskko, Octan, Tommy11 udelame spanilou jizdu GP po Praze?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.09.06  13:27

« reakcia na atraca

Zdravim Vas atrac. Sam som zpociatku nevedel k Vasej reakcii zaujat stanovisko. Urcite je snaha kazdeho predajcu predat, co navacsie mnozstvo vozidiel. Dnes sa samozrejme bez zisku neda dalej fungovat. Je vsak mozne, ze ako Vas tak i mna, ako i niektorych na tomto fore nenapadlo, ze matus mozno nakupuje auto prvy krat(vid ako priklad pandaforum) a nevie presne co a ako ma pri takejto(pre Slovakov este stale velkej) investicii presne pozadovat, resp. co za nu dostane - a pod. Nenapadam Vas, naopak ste prvy priznajuvsi sa predajca, bodaj by bolo takych viac - porozumenie je vzdy lepsie, ako kydanie. Vidite, resp. citate urcite aj na tomto fore, ze su rozny predajcovia a aj taki, ktorych prepustia za (neviem ako to nazvat) dristy, oblbovanie a pod. Verim, ze Vy ste v inej kategorii. Drzim palce a isto bude zaujimave, ak sa viackrat konstruktivne zapojite do debaty. A samozrejme navrhujem, ako je to tu zvykom, tykanie.
    Jano, alias bobi
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…