Grande Punto
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
« Re: Zvolavacia akcia
Páni ospravedlňujem sa za nepresnú informáciu. Túto info o zvolávačke neuverejnil nikto iný ako "seriózny, odborný a dôveryhodný" nemecký plátok AutoBILD. Kolegovia na Stilo.org túto prvotnú informáciu poopravili v tom zmysle, že sa nejedná o zvolávaciu akciu, ale "len" servisnú akciu, čiže na žiadosť menia riadenie.
Zvolávačka sa robí len v prípade, že je ohrozená bezpečnosť, čo v tomto prípade už bolo vylúčené.
Eine Rückrufaktion gibt es nicht.
Es gibt eine Serviceaktion, wo Kunden die die knackende Lenkung beanstanden eine neue bekommen, aber eine offizielle Rückrufaktion wo alle Halter angeschrieben werden gibt es nicht.
Finger weg von der AutoBlöd. -
« Bez nadpisu
bobi aj ostatni : dik za nazory a info.Ja proti novej Corse nic nemam,ale viac sa mi paci GP,hoci ta vychytavka na bicykle je dobra a prakticka vec.Ked by som uz vrazil hodne penazi do noveho GP,tak by som chcel mat pre istotu motor silnejsi a na 1,4 16V nemam dost financii.Ten 1,2 16V,co ma Corsa by bol idealny.O tych Euro normach viem,ale ten 1,2 16V,co ma Corsa normy splna.Myslim,ze ked Oplu dal Fiat moderne naftove motory,mohli sa dohodnut aj na tom,aby GP tiez malo ten 1,2 16V.
Ale je jasne,ze ked mali medzi sebou tie problemy s opciou,tak sa vztahy zhorsili. -
"-- skrytý --" 12.09.06 11:45
« Bez nadpisu
V sobotu jsem se vrátil z Chorvatska a všemožných GPček jsem potkal na dálnicích poměrně hodně. To auto vypadá opravdu velmi dobře a informovaní evropané to vědí. Dálnice v Chorvatsku, no to je poezie. Od Znojma ku Praze už mají domorodci zřejmě jiné informace, žádné GP jsem ani nezahlédl. V rádiu jsem se dozvěděl, že Jirka vyzval Mirka k rezignaci a poté jsem vletěl do takové díry, že jsem tam málem nechal nápravu. U nás je to prostě všechno nějak jinak. -
« Zvolavacia akcia
Práve som si na stilo.org prečítal, že FIAT zvoláva GP na "vylepšenie" riadenia, pretože môže dochádzať k rázom. Bezpečnosť nie je ovplyvnená.
Páni dočkali ste sa, zdá sa že konečne majú riešenie ;-)
FIAT ruft den neuen Grande Punto zum nachbessern zurück in die Werkstätten.
Beim Grande Punto kann es zu einem Knacken in der Lenkung kommen.
Die Sicherheit ist laut FIAT nicht beeinträchtigt!!
-
« motor pre GP
Preco sa do Grande Punto nedodava motor 1,2 16V 59 kW,ked nova Corsa ho bude mat a predpoklada sa,ze prave s tymto motorom bude mat najvacsi predaj ?
Motor by bol vhodny aj pre GP ako zakladna motorizacia,vyhody su tiez z poistenia.
Zda sa mi,ze je to dost cudne,ked tieto automobilky maju mnohe motory spolocne. -
"-- skrytý --" 08.09.06 16:59
« Bez nadpisu
rano som nechal auto v servise - domontovanie peloveho filtra, vymena list na streche, namazanie prednych dveri a pripadne dostavenie (mam pocit ze sa s nimi az moc musi trepat) a doplnenie toho zlomeneho drziaka oblozenia na piatych dverach. o dvanastej volali ze to je uz hotove, tak idem po to a uvidime co sa im podarilo. -
"-- skrytý --" 05.09.06 17:39
« Re: reakcia na matusa
No ano, trafili ste sa som to ja - Matus Bednarcik. Neviem ci mam brat Vas prispevok ako kompliment ak ano tak dakujem. Vyjednavanie nieje z mojej hlavy, ale napad mi dali ini ludia, ktori uz nejake to auto kupili. Co sa tyka tej preskrtanej ponuky tak to ma napadlo preto, aby to nevyzeralo ze dristam do vetra ale aby som mal podlozene to co tvrdim. Pokial ide o ponuku od VMV tak podobnu (cena bola o zanedbatelnu sumu vacsia) som dostal este od dvoch dalsich predajcov. Kedze som momentalne v KE tak mi najviac vyhovoval predajca VMV. Predpokladam, ze vy ste predajca z Presova (kedze ste sa nepredstavili). Ak chcete tak mozme kludne pokecat dalej o tejto teme. -
"-- skrytý --" 05.09.06 13:27
« reakcia na atraca
Zdravim Vas atrac. Sam som zpociatku nevedel k Vasej reakcii zaujat stanovisko. Urcite je snaha kazdeho predajcu predat, co navacsie mnozstvo vozidiel. Dnes sa samozrejme bez zisku neda dalej fungovat. Je vsak mozne, ze ako Vas tak i mna, ako i niektorych na tomto fore nenapadlo, ze matus mozno nakupuje auto prvy krat(vid ako priklad pandaforum) a nevie presne co a ako ma pri takejto(pre Slovakov este stale velkej) investicii presne pozadovat, resp. co za nu dostane - a pod. Nenapadam Vas, naopak ste prvy priznajuvsi sa predajca, bodaj by bolo takych viac - porozumenie je vzdy lepsie, ako kydanie. Vidite, resp. citate urcite aj na tomto fore, ze su rozny predajcovia a aj taki, ktorych prepustia za (neviem ako to nazvat) dristy, oblbovanie a pod. Verim, ze Vy ste v inej kategorii. Drzim palce a isto bude zaujimave, ak sa viackrat konstruktivne zapojite do debaty. A samozrejme navrhujem, ako je to tu zvykom, tykanie.
Jano, alias bobi
uz je tech GP v Praze hodne. U nas parkuje GP Fiatu CR, poznas ho podle podlozky pod SPZ www.fiat.cz