Grande Punto
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
"-- skrytý --" 24.09.06 00:22
« Re: laktova opierka
Cauko. Rozmyslal som ze si kupim do mojho puntika laktovu opierku. Zatial sa mi podarilo zohnat toto www.amckn.sk cena je 2228 sk. Montaz jednoducha no pevnost dost pochybna. Na zraze co sme mali v mlynskej mal niekto z vas inu opierku. Mohol by tu napisat viac informacii? Dik
ja som ju kupoval v POPCARe cena tusim okolo 2000 neviem presne kupoval som aj ine veci...je to dobra vec ju mat, hlavne aj pribudne hned jedna velka odkladacia schranka, tych je v GP vazne pomenej. -
"-- skrytý --" 24.09.06 00:18
« Re: klima
ahojte,
neviete nahodou, da sa domontovat klima do GP? mozno je to blbost a domontovat sa da len vylucne vo fabrike...
dik,
s.
na toto som sa pytal predavaca a ze by to bolo extremne drahe...bolo by dobre si to nechat presne vycislit, ak niekto budete u predajcu, alebo v servise skuste sa spytat a hodte to sem, nech maju aj ostatny prehlad -
"-- skrytý --" 24.09.06 00:12
« Re: FIAT MEET Maly Ratmirov
chlapi, no co, nemate trochu casu na vikend? Myslel som, ze Stilaci budu mat na co pozerat - na krasne GP-čka. Tomko, Radim, 3dno, affinis, co vy na to? A popo ty bi si si mohol nabehat prvych 550 km.
je mi luto aj ja som tento vikend pracovne mimo, takze snad niekedy nabuduce...az teraz mam cas sem skocit a nieco si nove o GPckach precitat -
"-- skrytý --" 22.09.06 14:33
« Bez nadpisu
bobi: velmi rád by som sa zúčastnil nejakého zrazu, ale idem pre auto hodne daleko od BA uplne opačným smerom - na východ, takže smola.
(dneska to už chvílu vyzeralo že auto nebude, lebo sa posralo všetko čo sa mohlo, ale nakoniec to vyšlo). Mohla by sa zopakovať nejaká kofola na mlynoch, to bych šel. -
"-- skrytý --" 22.09.06 13:44
« Prezentace GP na CD
Ciao všem GP-čkářům,
mám doma toto CD a vezu jej na FIAT MEET v Ratmírově tento víkend. Je pro bobiho. Od něho můžete v SK kopírovat. Pokud máte zájem získat toto CD ihned a máte FTP, pošlete mi na SZ zprávu, že máte zájem a obratem vám pošlu data pro připojení. Můžete hned stahovat, je toho cca 120MB. FTP server bude dostupný do dnešní půlnoci. -
"-- skrytý --" 21.09.06 18:57
« Bez nadpisu
Moje New Orleans asi nikdy nebolo ciste ani tyzden. Vzdy sa mi ho podari umyt a o dva dni prsi. No a je to na tej farbe riadne vidiet. Minule som sa nachytal ze sledujem dlhodobu predpoved a rozmyslam UMYT ? NEUMYT ?
Videl som minule aj cierne GP a spina je vidiet aj na nom. Mozno by pomohli tie zasterky, pravidelne mam spinavy zadok vratane skla. -
"-- skrytý --" 21.09.06 18:23
« Bez nadpisu
popo s tou spinou je to teda fakt blbe. Vyjdem z umyvarky a o 10 minut mam uz len taky "satenovy" lesk :?. Ale manzelka mi to "svojsky" "žensky" vyjasnila, ze inac by vraj nevynikli zadne svetla >:D . Ženy...
Mal som predtym este aj Punto2 s tou svetlomodrou metlou a to si naozaj vyzadovalo minimalnu udrzbu. Dobry vyber. -
"-- skrytý --" 21.09.06 16:14
« Bez nadpisu
Radim G: yo yo petržka, ty si asi v polovici petržalky a ja som na začiatku. Len škoda že nemam možnosť parkovať tak ako ty, na straženom parkovisku.
bobi: tiež som uvažoval podobne ako ty, ale potom prišla ešte aj akcia na klímu, tak som ju nechal aj z praktických dôvodov, nebude na nej videť všetku špinu :-)) -
"-- skrytý --" 18.09.06 13:16
« Bez nadpisu
3dno
V DS som tu neoriginalnu opierku aj videl, nevyzera zle a ma aj odkladaci priestor.
GP
ten tempomat fakt doporucujem, jazdim s nim aj po meste. Len neviem, ci je mozne domontovat ho dodatocne
GP a ostatni
co ja viem, tak zatial ideme do Maleho Ratmirova len dvaja(z BA GP a z PD Stilo) - nepridate sa? Pokusime sa pri povzbudzujucom napoji za topolanka a fica vyriesit Schengen pre Ceskoslovensko ;-)
GP, ty si tiez "pomerne" blizko, mozes sa napojit na pmpolisa, ktory ide z Prievidze -
"-- skrytý --" 18.09.06 11:05
« Re:
3dno: Ano, mas pravdu, pri objednavke noveho auta z vyroby je laktova opierka viazana na bedrovu opierku. Ale moze sa predsa stat ze sa mi pokazi a je ju treba vymenit, asi mi kvoli tomu nevymenia aj sedadlo. Ide len o ochotu servisu, objednat ju ako nahradny diel, aj ked v takom pripade moze byt drahsia... Byt tebou skusim sa aspon opytat, za to nic nedas a myslim ze original tam bude pasovat, drzat a aj vyzerat najlepsie.
Na povzbudenie skusenost s Oplom Meriva - atermicke celne sklo sa dalo objednat len s klimou, ale keby sa mi rozbilo aj to obycajne, nebol problem uz domontovat aj to atermicke, samozrejme za plnu cenu.
Ale samozrejme existuju urcite aj neoriginalne a svoju ulohu urcite splnia.
bobi: Cakam, cakam :D -
"-- skrytý --" 18.09.06 10:09
« Bez nadpisu
3dno
V DS mi tiez nukali opierku, ale neznackovu, no zabudol som presnu cenu, ak sa nemylim, tak to bolo nejak okolo 1.700 aj s montazou. Ale pre istotu si tam napis fiat@dunauto.com .
matus @ all GP's
ad zimne pneu: na stretnuti som vam hovoril o moznosti lacnejsieho nakupu zimnych pneu. Ide o Micheliny a teraz uz viem, ze ide o novy "vzor" Alpin3, ktory ma udajne zvysenu zivotnost o dalsich 13.000 km, co je iste zaujimave. Zhruba o 2-3 tyzdne budem mat presnejsie info, kde sa budu dat vyzdvihnut a za kolko a Blavaci mozu vyuzit hned aj prezutie. Jedine, co moze byt problem, tak som zatial nevidel v ponuke rozmer 175/65 R15. V tom pripade zostava v ponuke Alpin A2. Takze, ked budem mat ceny, hned dam vediet. -
"-- skrytý --" 17.09.06 17:18
« Malý Ratmírov FIAT MEET 23. - 24. 9.
Dnes jsem mluvil s majitelem kempu a dostal jsem povolení točit si sám pivo v "pitevně", tzn. že je možné si dovézt svůj vlastní sud. Potřebuji vědět, zda bude zájem více o Plzeň 12° PU nebo 10° G (event. oba ?) a kolik nás zhruba bude (na ten sud). Ve čtvrtek pojedu pro sud, tak do té doby pište. >:D >:D :D -
"-- skrytý --" 16.09.06 18:49
« Zimne pneu
Caute GP-eckari. Rozmyslam nad zim. pneu. Mozno je este priskoro ale neviem ci dostanem na zaciatku novembra ku novemu GP zimne alebo letne gumy. Rozmyslam nad 175/65 R15 84T HANKOOK W440. Alebo mozte poradit nejake ine? Pozeral som ceny (menovany typ) tak v nemecku vyjdu aj o 400Sk/kus lacnejsie. Skuste poradit -
"-- skrytý --" 16.09.06 11:39
« laktova opierka
Cauko. Rozmyslal som ze si kupim do mojho puntika laktovu opierku. Zatial sa mi podarilo zohnat toto www.amckn.sk cena je 2228 sk. Montaz jednoducha no pevnost dost pochybna. Na zraze co sme mali v mlynskej mal niekto z vas inu opierku. Mohol by tu napisat viac informacii? Dik
tempomat sa do GP domontovat neda, teda mozno by sa dal ale bolo by to fifancne velmi narocne, musela by sa menit cela riadiaca jednotka...do SKODA, VW, SEAT sa da domontovat bez problemov, staci kupit packu s kablami, stoji to 3500 a len sa to pripoji na riadiacu jednotku, ktora ma na to konektor....fiat bohuzial....takze pri tychto znackach sa oplati si to nekupovat priamo s autom lebo sa ceny pohybuje okolo 11-13 tis. je to lacnejsie ako nahradny diel
To Bobi
tie zimne gumy by boli fajn, ak budes mat info tak napis >:D
BTW: nekupoval uz niekto elektrony na GPcko? poklice mu tiez velmi slusia, ale chcel by som na letne pneu hlinikace a na zimne nechat na plechovych...ak by niekto mal hodte fotky nech sa moze clovek inspirovat co sa na punto hodi :D