Grande Punto
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
"-- skrytý --" 02.04.07 09:08
« olej
no, čo sa týka oleja, tak mne už tiež dolievali cca 0,5 litra a bolo to okolo 10tiskm.
pri kolkych km sa chystáte do servisu na výmenu oleja ? pri 15tiskm alebo 20tiskm.
Lebo v papieroch sa uvádza že pri 20tiskm a na štítku ktorý mám v aute po výmene oleja pri 2tiskm mi napísali že dalšia výmena by mala byť po 15tiskm -
"-- skrytý --" 01.04.07 22:15
« Plechové disky
ahojte, chtěl jsem jenom napsat že rád bych levně prodal plechové disky na grande, kdyby jste někteří potřebovali. Začínáte mě všichni štvát, jak neustále pořizujete elektrony a píšete jak jsou na punťovi nádherné >:D >:D
"-- skrytý --" 01.04.07 20:52
« Farbenie bubnov
Dnes ked som tak pozeral na mojho umyteho puntika na novych elektronoch (konecne :-! ) a nieco mi tam chybalo. Asi to budu tie hrdzave bubny :-( . Nema niekto skusenosti s farbenim bubnov na zadnych brzdach a strmenov kotucovych brzd v predu? Chcel by som to dat takej istej farby, alebo aspon co najviac podobnej tej mojej. -
"-- skrytý --" 01.04.07 18:43
Spotreba oleja na 1.2 je na 13500km asi 1liter oleja
Teda pokles od hornej ku dolnej ryske
Teda vymena pri 1500 a potom 15000km ked tam bolo na spodnej ryske.
To bolo v lete,
V zime od 15000km ku 24000km asi 0.8litra
Co je ale najlepsie, ten motor skoro vobec nezere benzin, ked je bezvetrie tak 4.5 pri 90rychlosti...
Uz je super zabehnuty -
"-- skrytý --" 01.04.07 12:55
Ne ne, elektrony mi příjdou až ve středu! Ale fotky dam na naše stránky. S motorem jsem spokojen, je živý, kultivovaný...Akorát jak sem se ptal na ten olej. Mám najeto asi 8600km a motor spapal cca 400-500ml oleje. Což je dle manuálu v normě. Ale moc se mi to nezdá, tak uvidíme! Co ostatní, jak jsou na tom s olejem? -
"-- skrytý --" 01.04.07 12:27
« alu kola
Tommy11: Psal jsi že už konečně máš ty elektrony. Doufám že je co nejdříve vyfotíš a dáš na internet. Já si až teď začínám uvědomovat, že jsem udělal hloupost když jsem si elektrony nekoupil a místo nich koupil druhé ocelové kola. na leto a na zimu. Už se mi ty krytky, které sice jsou krásné, okoukávají. Docela mě to začíná deptat. "Auto dělají kola". A jak jsi ty spokojený s naším motorem.
"-- skrytý --" 31.03.07 23:11
Dnes sem čwtl nějáký anglický tisk. A víš co tam psali o tý tvý kraksně? Že jediný její pozitivum je její cena a to je prosím anglie bašta škodovek. Tak se seber a di prudit někam jinam, poněvadž toto už je spamování naší diskuze. Nebo snad chceš přijít o svůj ádherný nick? Až Tě nahlásíme jako spam administrátorům??? Takž se odeber tam, kde končí záda a začínají nohy (_._) vypadá to tam asi takto. Jinak prosím ostatní aby nereagovali, nemá to cenu -
"-- skrytý --" 31.03.07 22:55
« Re: Re: Vynikající gp
Tommy11: měnil jsem olej při 10000km, když jsem sledoval nepřišlo mi že by ho nějak ubylo. Teď tam mám nový a auto jede o poznání lépe. Nevím jestli je to olejem a nebo že jsem překročil 10000km a motor se rozjel.
"-- skrytý --" 31.03.07 20:14
« Vynikající GP
Ahojte všichni, dneska jsem se svým Punťou přesně rok. Mám naježděné 11000km a nemám co italům vytknout. Jsem strašně rád že jsem se nakonec rozhodl pro Punťu a ne Fabii. Motor šlape jako hodinky, akcelerace a hlučnost mě příjemně překvapují, podvozku se nedá nic vytknout. Můžu jezdit podstatně rychleji, protože rychlost v puntu vůbec nepříjde, a má přítelkyně tedy ani nehudruje. :-)
"-- skrytý --" 30.03.07 09:23
steven neda sa ti to cvaknut trebars mobilom, toto by som veril ide mi to snad niekde stadial, teraz neviem co myslis - zvonku WDcko ci zvnutra?
Ako je dole na celnom skle zvonku ta plastova lista?
neviem ake klipy presne myslis
nechcem to sklo vyplavit wd ckom, pomohlo by keby si to lepsie definoval
mam tusaka ze si na to prisiel
a to by som ti bol fakt zaviazany -
"-- skrytý --" 30.03.07 08:20
Robo1.2: Mal si pravdu, nie je to ta mala umela hmota. Dal som to dole a aj tak to vrzgalo. Polial som vodou tu umelu hmotu pod celnym sklom. Bude to ono. Aj som to dal dole a ono to je ku sklu prichitene aj clipsom, asi to to robi. Skus dat WD40 pod tu umelu hmotu ktora zakryva spodnu cast celneho skla. -
"-- skrytý --" 29.03.07 22:01
Je to 1,4 8V, protože se Emotion s 16V nedělá. Ale mě to bude na běžné ježdění stačit. Sice to má pouze 57kW a ve stávajícím Puntu mám 1,2 16V 59kW s automatem. Jo a barvu jsem si vybral červenou bolero. Výbava je už tak dostačující, že jsem si přiobjednal poze boční ochranné lišty, koberečky, zámek řadící páky aktivní opěrky hlavy a pak jsem si neodpustil ještě dešťový senzor.