Grande Punto

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.10.06  18:22

« Bez nadpisu

Zdravim vo spolok :-)
    Ja mam zimaky od affinisa a pridavam sa k tomkovi, mam pocit ze lacnejsie uz len ked susedovi vecer ukradnem >:D
    Teraz pojdu na "stare" plechace a na jar kupim nejake elektrony...
    tomko
    Tie original puklice stoja 800 SKK/kus !! Teda tolko stali pred pol rokom, ale nemyslim si, ze by nejako radikalne zlacneli...
    Tommy11
    To puzzle je super... Este sa mi ho nepodarilo zlozit, chyba mi vzor, ale potrapim sa :D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.10.06  16:45

« Bez nadpisu

cafte,
    no takze, zimné gumy mi doručili v stredu a dneska som to nechal prezut, uvidim ake budu, lebo s Firestone Winterhawk nemam ziadne skusenosti.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.10.06  15:56

« Bez nadpisu

Caute
    Tak ja som uz doriesil zimne boty pre GPunta. Pneu som bral cez affinisa, ktoremu touto cestou dakujem (lepsie ceny sa asi nedaju zohnat). Plechy som bral v tom www.pneumatiky.sk. Nechal som si to zalsat do ich servisu (ivanka pri dunaji), tam som to nechal obut. Este ale nemam nahodene, kedze vonku davaju babie leto. Ozaj, nevietie niekto co stoja tie vase pekne puklice?
  • 00 Reagovat !

foto

27.10.06  15:48

« Bez nadpisu

Objednal som cez net Savy, telefonicky mi oznámili, že ich nemajú a ponúkli ako náhradu tie Fuldy. Na elektrónoch tie gumy vyzerajú veľmi dobre, vyzerá byť dosť makká zmes, asi bude dobrá priľnavosť k vozovke.
    Oba pneu patria pod koncern Goodyear, aspoň tak to viem ja. Tie Fuldy vyšli veľmi dobre v teste ADACu 2006-zarovno s Goodyear UG7.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.10.06  15:04

« Bez nadpisu

vincentik: cauko. tie SAVA Eskimo S3 nemali na sklade alebo ich nebudu mat vobec? Lebo presne pre tie som sa rozhodol aj ja ale k objednavke som sa este nedostal.
  • 00 Reagovat !

foto

26.10.06  19:45

« Pneuauto

V pondelok som dostal pneu od pneuauto.sk, chcel som Sava Eskimo S3, nemali, dohodli sme zmenu na Fulda Kristall Montero2 +lOOSk na l kus. O deň neskôr prišli aj disky od nejlevnejsipneu.cz. Oba obchody prebehli v pohode.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.10.06  13:55

« Bez nadpisu

Vím že to sem nepatří, ale nemůžu si pomoct :)
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.10.06  13:10

« Bez nadpisu

tak a mame tu zimnu servisnu akciu u fiatu ... [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.10.06  20:27

« Bez nadpisu

Kdo chce puzzle s puntem (mým >:D ), tak napište SZ s emailem, a já Vám ho pošlu. Ikdyž je trošku rozmazaný, bohužel...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.10.06  15:33

« Zimne pneu

Ma niekto skusensti s nakupom pneu zo stranky www.pneauto.sk ? Este jedna otazocka. Ake mate skusenosti s pneu 175/65 R15 Pirelli Winter 190 Snowcontrol?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.10.06  16:30

« Re:

Myslim, že na jedný straně je mezi nima větší mezera než na druhý (tam jak se dělí u dveří)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.10.06  10:40

« Bez nadpisu

Dakujem za odpovede aj za link.
    Robo1.2 1.6dynamic
    U mna sa problem "vyriesil" tiez sam, po asi 4-om nastartovani sa auto spamatalo a zatial sa to uz nezopakovalo. Tiez si myslim ze ide o nejaky zly kontakt alebo zblbnutie softu, pretoze evidentne auto hlasilo problemy ktore neboli - prazdna nadrz, nezapnute svetla a smerovky, posilnovac.. Kazdopadne to nepotesi a teraz do auta sadam s pocitom, ze co zase na mna zasvieti :'-(
    Steven007
    Ak s tym pojdes do servisu, bol by som rad keby si mi dal vediet ako si dopadol, co zistili a spravili.. Dakujem
    Tommy11
    Bocne ochranne listy mam, som si to dnes pozrel a nemam pocit, ze by boli nejako nakrivo, ale nemeral som to.
  • 00 Reagovat !

foto

23.10.06  08:22

« Ausfall Instrumentenbrett

Robo1.2
    Prečítal som si to, mali to tam dvaja hneď prvý a potom posledný príspevok. U toho prvého joergy-ho sa to dalo samé dohromady po niekoľkých reštartoch - ten druhý Baderic išiel s takým autom rovno do servisu, takže chybu videli, ale akonáhle pripojili počítač tak sa auto spamätalo, chyba zmizla. A nedalo sa z pamäťe o tom nič vydolovať.
    Chyba je vraj v CAN BUS niekedy sa proste stane, že počítač zamrzne a pomôže len reštart.
    Ešte tam píšu klasické bla bla, proste stáva sa to na všetkých autách všetkých značiek ....
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.10.06  21:41

« Bez nadpisu

Jinak, kdo máte boční ochranné lišty, už jste srovnávali pravou a levou stranu? Sice je to blbost, ale zkuste se na to podívat. Já to mam na 3D na každý straně jinak šouplý.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.10.06  21:30

« Bez nadpisu

Myslim ze aj tu je presne popisany tento problem, bol by som rad ak by to niekto precital a v strucnosti nam prelozil, po nemecky neviem >:-[]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.10.06  18:54

« Re:

RadimG, mne sa to stalo uz 2krat. Odpojil som baterku na chvilu, potom spat a vsetko bolo ok.Buduci tyzden idem ajtak do servisu, spitam sa na to.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.10.06  18:14

« Bez nadpisu

Radim to co si popisal je dost divne a povedal by som ze chyba kontaktov??To je verzia Active ci Dynamic?
    Jasne ze servisak povedal ze sa to moze stat lebo netusim co by s tym spravil. Aj ked to pripoji na diagnostiku, nic mu to nepovie pokial chyba nie je trvala :roll:
    Ja zasa obcas pozorujem nieco ine, hned po nastartovani rucicka teploty motora ide za roh a svieti aj kontrolka prehriatia motora, asi po 3 sekundach rucicka spadne na nulu, ledka zhasne a vsetko je ok.
    Uz sa mi to stalo asi 4krat, ale ignorujem to.
    Dokonca som videl ze sa na to este ktori stazoval ze multifunkcny displej vypise hlasku o prehriati motora a potom zhasne pri startovani.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.10.06  13:19

« Bez nadpisu

Tak som vcera vecer zazil prve neprijemne prekvapenie. Po nastartovani zacali svietit kontrolky airbagov, brzdovej kvapaliny, ABS a posilnovaca riadenia, nadrz blikala ze je uplne prazdna a naopak nesvietili kontrolky zapnutych svetiel a smeroviek (neozyvalo sa ani to tukanie). Dva krat som skusil motor vypnut a znova nastartovat, ale nepomohlo. Ked som sa pohol ze s tym idem domov, uvedomil som si ze je "mrtvy" aj otackomer a tachometer. Zastavil som, vypol motor, chvilu som cakal (uvaha - ist ci neist) a nakoniec znova nastartoval a.. Vsetky kontrolky zhasli, svetla svietili, stierace stierali :-) Proste auto sa tvarilo ze sa nic nedeje a vsetko je tak ako ma byt. Dnes rano vsetko OK, nastartovalo, tie kontrolky ktore mali zhasli, tie co mali svietili.. Sevisak mi do telefonu povedal ze to sa moze stat a ze mam este pockat ci sa to zopakuje.
    Chcel by som sa opytat ci sa to uz niekomu z vas stalo (nemusi to byt priamo na GP-cku), co si o tom myslite a pripadne poradit, ci mam cakat ci sa problem zopakuje, alebo s tym mam ist do servisu a dat to skontrolovat? Dik za rady..
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.06  19:21

« Re: Svetla

to robo1.2:
    Ja tiez pouzivam uvdene ziavorvky a velka spokojnost .. tak nech sluzia 8)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.10.06  23:21

« Bez nadpisu

Já už objednal Michelin A3 185/65/R16 88T, tak jsem na ně zvědavej >:-[]
    Jinak řízení a kvílení brzd si jdu nechat zkontrolovat v ponděli...
  • 00 Reagovat !

foto

20.10.06  21:09

« Bez nadpisu

Tak dneska mi menili rizeni (Imofa Praha). Subjektivni pocit - o hodne tissi na hrbolech. Navic auto umyli, takze velka spokojenost. Doporucuji kazdemu vymenu.
    Co zimni kola? Rad bych koupil i krome pneu kola a resim zda 16 nebo 15. Rozdil v cene je docela dost ... Co vy, uz jste premysleli nad zimou :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.10.06  20:45

« Svetla

Cau chlapi
    Prave som uneseny z novych ziaroviek Osram Silverstar +50%. Neuveritelne, konecne poriadne vidim. Originaly tam boli Osram Bilux a nevidel som s nimi bohvieako, mozno vydrzia roky ale svietia slabo. Dal som za kus 240sk, je to super investicia do bezpecnosti. Najviac ma pobavilo ked mi auta blikli ze preco mam dialkove. Nemam, konecne aj reklama neklame ze vidno o 20metrov viac. Ze som to uz davno nevymenil >:D >:D
    Fabka, otcova HTP hrkoce jak traktor, a to ma iba 10tisic, 5dvere drncia jak stary autobus. Martanx schvalne si daj do googla klucove slovo vrzani palubky a uvidis ze vrza kazde auto :shock: :shock: a ludia to riesia na forach s roznymi vysledkami. Nemyslim ze GP ma nejake vyrazne chyby, ano chyby pri aute sa vzdy najdu, ale na to je zaruka, bolo by naivne si mysliet ze kupis auto ktore nebude mat absolutne nic....
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.10.06  14:02

« Re: gulaš

Prave ze nic som si nedal, lebo som bol najedeny. Keby som tusil, tak uz ani neveceriam >:D A skusobna jazda? Keby sa dala spravit s niektorou z hostesiek co tam boli, este teraz sa niekde vozim >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.10.06  13:57

« gulaš

Ale neverim, ze si nevyskusal z kazdeho trosku :D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.10.06  13:54

« Bez nadpisu

pre bratislavcanov:
    Dnes som bol nahodne v servise Auto-Impex na Roznavskej, a maju den otvorenych dveri. Zadarmo vam skontroluju auto: brzdy, tlmice, svelta, kvalapiny. Pocas prehliadky mate zadara gulas, parky, kavu, nealko, moznost skusobnej jazdy. Stihali to robit priebezne, takze za pol hodinku som odchadzal s tym, ze je auto v poriadku.
  • 00 Reagovat !

foto

20.10.06  13:26

« Bez nadpisu

jasne :shock: ..... hlavne po precitani prispevkov som tento dojem nadobudol :roll: :mrgreen:
  • 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 20.10.06  09:54

« Bez nadpisu

martanx ... zas tak hrozné to není :-) jednou za čas něco vrzne, věštšinou pak přijdeš na to, že hrkají jen CD v přihrádce, nebo deštník v kufru a je klid ...
  • 00 Reagovat !

foto

20.10.06  09:18

« Obavy

Uvazujem na kupou GP, ale ked tu tak citam prispevky tak vidim, ze nejake veci tam este nie su dotiahnute. Dost ludi sa mi zda ze sa tu stazuje na vrzgoty atd. Tak fakt neviem. Stazuju sa len ludia co maju problemy a ostatny ludia si len uzivaju, alebo su to len chyby prvych verzii?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.10.06  08:40

« Riadenie

Hi!Vie niekto co sa ma presne vymenit ak mi to tam v aute pri pomalej jazde vydava divne zvuky?Cele riadenie?Diki!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.10.06  22:43

« Bez nadpisu

Octan: ake Firestony tam ideš dávať ? ja som si pozeral Firestone Winterhawk, ale ani len netuším čo je to za gumy.
    All: Nemáte niekto s týmito zimnými gumami skúsenosti?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.10.06  13:31

« Bez nadpisu

tomko: kupuju hliníky, vycházej o pár stovek dráž než plechy a jsou krásnější, jeden za 1890 Kč, na to si koupím asi Firestony 185/65 R15 a bude ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.10.06  12:02

« Bez nadpisu

To Octan: Sakra, skoro som blbost kupil, diki, aj affinis ma uz upozornil. Esteze som to sem zavesil. Ozaj ako riesit ty zimaky, kupujes na tie hliniky? Podla mna je to skoda penazi, a na tie sirsie pneu sa nesmu davat retaze..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.10.06  11:39

« Re: plechače

Chlapi, podla mna budu cierne plechace dost blbo vyzerat na takom peknom aute >:D Jedine ze tam pripevnite pekne puklice.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.10.06  10:52

« plechače

tomko & all GP's
    [odkaz]
    Typ: Disk - Plechový
    Rozmer: 6 J x 15
    Značka a model auta: FIAT GRANDE PUNTO
    Dátum výroby: 10/2005 – doteraz
    Rozteč: 4 × 100
    ET: 43
    Doporučené pneu: 185/65R15
    Bežná MOC s DPH: 1973,- Sk Ušetríte 470,- Sk (31%)
    Naša cena s DPH: 1503,- Sk

Volal som im prave teraz a je mozny aj osobny odber v Zalesi(Ivanka)
    Ceny za pneu 185/65 su ale lepsie u affinisa.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.10.06  01:40

« Bez nadpisu

tomko: pozor GP má 4x100 ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.10.06  20:04

« Bez nadpisu

To bobi:
    Ten possible ice on the road, je celkom dobre upozornenie. Vcera som o 6.00 videl na dialnici -1 stupen (aj ked zatial len vzduch, vozovka 7).
    Na [odkaz] som nasiel plechace Fiat Punto 4 x 98 mm za 1945 Sk.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.10.06  17:18

« Bez nadpisu

Tak zatím najeto asi 5300km. Občas se ozve nějáký zvuk, ale to jen na brutálních přejezdech přes tram koleje apod. Jinak je to OK.
  • 00 Reagovat !

foto

18.10.06  15:52

« Bez nadpisu

to Bobi:
    - Posible ice on road: vonkajsi teplomer pri urcitom teplotnom intervale je v RJ automaticky zapisane, ze RJ ma vypisat hlasku.
    - retaze: zalezi ako casto chodis na hory a v cerstvo napadamom neujazdenom snehu. Na prilezitostne pouzitie postacia bohato
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.10.06  15:00

« Posible ice on road

dnesna ranna hlaška na PP: Posible ice on road.
    Sice chapem co to je, ale viete niekto pri akej prilezitosti sa to vypisuje? Resp., "čo" vydava povel RJ, zeby teplomer?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.10.06  09:57

« plechače

aj mne sa to zda vela, ale je mozne zohnat aj "neznackove" plechove disky? Samozrejme so spravnymi roztecami skrutiek.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…