Grande Punto
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
"-- skrytý --" 13.12.06 16:55
« Re:
No mam sklo nějáký pomatlaný, ale nevim, jestli je to stěračema, nebo špínou. P.S.: Nepřemýšlel jste někdo nad fóliema na skla? Mohlo by to GPčku slušet.. ;-)
A ještě něco, nechcete poslat nějáké fotky vašich GPček na naše stránky? respektive na mail Grande_punto@centrum.cz -
"-- skrytý --" 10.12.06 10:00
« Re:
matus: ja mam original gumove co je podla mna ovela praktickejsie ako textilne, hlavne teraz ked sa blizi zima a dost casto budes nastupovat do auta s topankami od snehu ......textilne mozes o rok vyhodit a kupovat nove
ja mam presne opacny nazor na koberceky :-) gumove uz za rok sa nedaju tak dokonale umyt a zostavaju tam biele stopy co na ciernej gume nieje velmi esteticke...je to bud vodny kamen teda skor povlak co sa tam vytvara, alebo je to starnutie materialu neviem, neriesim, ale mne sa to nepaci....povodne som si myslel o textilnych kobercekoch to co 3dno, az ked som nemal auto kde uz boli nahodene...aj po dvoch rokoch vyzerali ako nove...prach a bordel sa z nich jednoducho vytriasol...ziadny problem ak bol aj sneh a vlhko...takze v GP su tiez original textine a dokonca s peknym logom co autu velmi sekne... :) -
"-- skrytý --" 09.12.06 08:02
« koberčeky
matus
ja som si pockal na akciu a kupil som si originaly, ale musim povedat, ze tie zadne su sice dobre tvarovane, ale namaju odspodu suchy zips a permanentne sa podsuvaju pod predne sedadla a teda neplnia svoj ucel. Staci aby deti nastupili dozadu a je to. Predtym som si kupil v Cerrefoure za 399, neznackove s potlačou "Sport" s modrymi okrajmi a mali (neviem ako to nazvat) akusi "asfaltovu" spodnu upravu a dokonale sa prichytili k podlahe, takze ich pohyb nehrozil.
Predne koberceky samozrejme su osadene suchym zipsom, takze OK. -
"-- skrytý --" 07.12.06 08:18
« Bez nadpisu
3dno, Punta06:
Vitajte v klube >:D Stalo sa mi to par tyzdnov dozadu, ale odvtedy je pokoj. Vsetko funguje, takze sa jedna(lo) asi len o obcasne a nahodne zblbnutie. Servisak povedal ze ak by sa to opakovalo castejsie, tak to mozu dat na diagnostiku, ale ak chyba nie je trvala, pravdepodobne nic nezistia. Zostava len dufat, ze sa to uz nezopakuje.
Tommy11:
Stranka je super, uz som sa aj zacal trapit s mojimi postrehami, ale kedze nepatrim medzi "literarne" nadane jedince, este nejaky cas mi to potrva, ale moj prispevok je na ceste >:D -
-
"-- skrytý --" 04.12.06 19:06
« GP 1.2 Dynamic/Sole
Tak a od stvrtka som majitelom GP-ecka. Cez vikend som nabehal 700km. Priemerna spotreba podla PP bola 5.8 l/100km, podla metody plna-plna 5.99 l/100km. Dnes som bol u predajcu a reklamoval som to uchytenie izolacie v motorovej casti a izolaciu kablov k riadiacej jednotke. Dal mi dalsie uchytky a zaizoloval tie kable paskou. Taktiez som nasiel skrabanec na zadnych dverach z vnutra hned za spolujazdcom, ktory taktiez opravil (zatrel pastelkou). Inac som si pozrel ci mi neodiera farbu na tych zadnych dverach. Zatial som nenasiel nic. Na showroome som si pozrel 3 GP a z toho malo tu odretu farbu iba jedno. Zimne pneu mam Matador MP59 185/65 R15. Auto sedi ako prilepene na ceste a uz som stihol otestovat ABS. Keby som ho nemal tak skoncim vo zvodidlach. -
"-- skrytý --" 02.12.06 23:13
« Zimáky
Tak už mám konečně zimní gumy i disky, nakonec jsem koupil 15" elektrony MAM W2 po 1899 Kč a penumatiky Pneumant PN 150 Wintec s asymetrickým dezénem po 1360 Kč. V týdnu to nechám obout (díky zimo, že nepřicházíš rychle :-) ) a pak uvidím jak to bude vypadat, holt sedmnáctky to asi nebudou :-) -
"-- skrytý --" 02.12.06 15:55
« Re:
Tak presne toto sa mi stalo vcera vecer. Potreboval som prejst len par metrov tak som to neriesil .... no ale kazdopadne nepotesi....
Tak som vcera vecer zazil prve neprijemne prekvapenie. Po nastartovani zacali svietit kontrolky airbagov, brzdovej kvapaliny, ABS a posilnovaca riadenia, nadrz blikala ze je uplne prazdna a naopak nesvietili kontrolky zapnutych svetiel a smeroviek (neozyvalo sa ani to tukanie). Dva krat som skusil motor vypnut a znova nastartovat, ale nepomohlo. Ked som sa pohol ze s tym idem domov, uvedomil som si ze je "mrtvy" aj otackomer a tachometer. Zastavil som, vypol motor, chvilu som cakal (uvaha - ist ci neist) a nakoniec znova nastartoval a.. Vsetky kontrolky zhasli, svetla svietili, stierace stierali Proste auto sa tvarilo ze sa nic nedeje a vsetko je tak ako ma byt. Dnes rano vsetko OK, nastartovalo, tie kontrolky ktore mali zhasli, tie co mali svietili.. Sevisak mi do telefonu povedal ze to sa moze stat a ze mam este pockat ci sa to zopakuje.
Chcel by som sa opytat ci sa to uz niekomu z vas stalo (nemusi to byt priamo na GP-cku), co si o tom myslite a pripadne poradit, ci mam cakat ci sa problem zopakuje, alebo s tym mam ist do servisu a dat to skontrolovat? Dik za rady.. -
"-- skrytý --" 29.11.06 20:53
« Re: Re:
No jen jedna taková drobnost, já mam jen 3dvéř >:D Jinak, když budete mít náladu a chuť, můžete napsat i svůj článek a poslat na email grande_punto@centrum.cz a já ho vložím na stránky, samozřejmě pod vaším jménem,či přezdívkou... Článek se totiž musí garficky upravit...né že by jste to nezvládli, ale... Toto platí i pro fotografie.
To Octan, jestli cjceš, mohu Ti poslat přístupové informace mailem -
"-- skrytý --" 29.11.06 12:04
« Bez nadpisu
zdravím, čo sa týka vrzania dveri, palubky a plastov - tak stým problém nemám,
jediné čo ma trápi je častejšie prevrzávanie operadla v klbe ohybu so sedákom pod vodičom - myslíte že je to na reklamáciu ?
Tommy11: fakt dobry napad, a dobre to vyzerá,.... už len aby to tam vrelo tak ako tu :-)) -
-
"-- skrytý --" 27.11.06 19:19
« Bez nadpisu
Caute
Ja mam teda jednu otazku, ako vam z dvojky zaskakuje trojka? Hlavne pri rychlejsom radeni.
Ja teda citim zuby. Ak pockam s radenim prevodovou pakou asi 2 sec v neutrale tak tam ta 3ka zaskoci v pohode. Ani zo 4 na 3 nie je problem. Moju situaciu mi pripomina tento opis radenia v novom Cliu
[odkaz]
Kde je chyba, myslim ze od novoty s tym problem nebol?
Ja na zimakoch mam po dvoch tankovaniach tak okolo 5.8, nic vazne ine nemam.
dikes