Grande Punto

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.12.06  21:32

« Bez nadpisu

máme své vlastí fórum, konečně. ikdyž jsem to musel udělat externě, ale máme ho... https://tomashrdlicka.phorum.cz/
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.12.06  15:32

« Bez nadpisu

cauko. nejak to tu podochlo :-) ma niekto original stresny nosic? aky mate z neho akusticky dojem? nepiska pri vyssich rychlostiach? dik.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.12.06  16:55

« Re:

No mam sklo nějáký pomatlaný, ale nevim, jestli je to stěračema, nebo špínou. P.S.: Nepřemýšlel jste někdo nad fóliema na skla? Mohlo by to GPčku slušet.. ;-)
    A ještě něco, nechcete poslat nějáké fotky vašich GPček na naše stránky? respektive na mail Grande_punto@centrum.cz
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.12.06  19:02

« Bez nadpisu

Neměnil jste někdo gumu ve stěrači? Nevím jestli se to mění celé, je to Aerotwin?
    Také vám ten velký nestírá a matlá? Je poznat kde končí ten kratší ... >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.12.06  13:33

« Bez nadpisu

3dno: to je po spuštění z heveru dolů, musíš vždycky popojet, aby to auto kleslo, obvod (velikost) kol je naprosto shodný, takže po popojetí to vypadá stejně jako se 17" ;-) udělám ještě finální podobu po sklesnutí do pracovní polohy
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.12.06  09:39

« Bez nadpisu

ked uz sme pri tych palcoch .... tie 15'' vyzeraju dost hnusne. verzia sport ma viac vykrojene blatniky? lebo tie kolesa tam vyzeraju dost stratene.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.12.06  18:58

« Koberečky

Taky mám textilní koberečky, originál, z Imofy.
    Mají zespodu gumu, takže sníh není problém.
    P.S. Přidávám porovnání jak vaypadá GP Sport s letními 17" a pak se zimními 15" ;-)
    Letní gumy 17"
    Zimní gumy 15"
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.12.06  10:00

« Re:

matus: ja mam original gumove co je podla mna ovela praktickejsie ako textilne, hlavne teraz ked sa blizi zima a dost casto budes nastupovat do auta s topankami od snehu ......textilne mozes o rok vyhodit a kupovat nove
    ja mam presne opacny nazor na koberceky :-) gumove uz za rok sa nedaju tak dokonale umyt a zostavaju tam biele stopy co na ciernej gume nieje velmi esteticke...je to bud vodny kamen teda skor povlak co sa tam vytvara, alebo je to starnutie materialu neviem, neriesim, ale mne sa to nepaci....povodne som si myslel o textilnych kobercekoch to co 3dno, az ked som nemal auto kde uz boli nahodene...aj po dvoch rokoch vyzerali ako nove...prach a bordel sa z nich jednoducho vytriasol...ziadny problem ak bol aj sneh a vlhko...takze v GP su tiez original textine a dokonca s peknym logom co autu velmi sekne... :)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.12.06  13:19

« Bez nadpisu

matus: ja mam original gumove co je podla mna ovela praktickejsie ako textilne, hlavne teraz ked sa blizi zima a dost casto budes nastupovat do auta s topankami od snehu ......textilne mozes o rok vyhodit a kupovat nove
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.12.06  08:02

« koberčeky

matus
    ja som si pockal na akciu a kupil som si originaly, ale musim povedat, ze tie zadne su sice dobre tvarovane, ale namaju odspodu suchy zips a permanentne sa podsuvaju pod predne sedadla a teda neplnia svoj ucel. Staci aby deti nastupili dozadu a je to. Predtym som si kupil v Cerrefoure za 399, neznackove s potlačou "Sport" s modrymi okrajmi a mali (neviem ako to nazvat) akusi "asfaltovu" spodnu upravu a dokonale sa prichytili k podlahe, takze ich pohyb nehrozil.
    Predne koberceky samozrejme su osadene suchym zipsom, takze OK.
  • 00 Reagovat !

foto

08.12.06  22:47

« Bez nadpisu

Gumove koberecky z Imofy. Celkem 1200,- Kc.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.12.06  21:02

« Koberceky

Ake mate koberceky v GP? Originaly alebo nejake nahrady? Za aku cenu a odkial ste ich zohnali? Dikes
    PS: Nejake foto urobim ked dojdem domov (20.12.) a umyjem auto (asi neskor) aby nevyzeralo zle na fotkach 8)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.12.06  14:55

« Bez nadpisu

Tommy11:
    Možná by jsi využil na stránkách:
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.12.06  08:18

« Bez nadpisu

3dno, Punta06:
    Vitajte v klube >:D Stalo sa mi to par tyzdnov dozadu, ale odvtedy je pokoj. Vsetko funguje, takze sa jedna(lo) asi len o obcasne a nahodne zblbnutie. Servisak povedal ze ak by sa to opakovalo castejsie, tak to mozu dat na diagnostiku, ale ak chyba nie je trvala, pravdepodobne nic nezistia. Zostava len dufat, ze sa to uz nezopakuje.
    Tommy11:
    Stranka je super, uz som sa aj zacal trapit s mojimi postrehami, ale kedze nepatrim medzi "literarne" nadane jedince, este nejaky cas mi to potrva, ale moj prispevok je na ceste >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.12.06  10:56

« Kontrolky

Dnes ráno při výjezdu z garáže se mi rozsvítili všechny kontrolky jak vánoční stromeček a kontrolka paliva blikala ... :shock:
    Po restartu vše O.K., řešil to ještě někdo? >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.12.06  09:55

« Bez nadpisu

To je dost, Stilo mi se stejným motorem proměřuje v padesátce jen o kilometr :shock: Ale nic hrozného, Fabie proměřuje o 7kmh 8)
  • 00 Reagovat !

foto

06.12.06  09:26

« Bez nadpisu

1.4 16V Sport s 17 mi pri tachometrovych 50 radar ukazuje 45.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.12.06  08:59

« Bez nadpisu

Když jsme u té rychlosti, měřili jste někdo, kolik proměřuje u GP tachometr?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.12.06  23:01

« Re:

no bylo to trochu z kopce. v TP je max. 168km/h
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.12.06  22:35

« Bez nadpisu

tak to je dost slusna rychlost na tak slaby motor......
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.12.06  22:10

« Re:

ne moje punto to není. ale taky sem tuto rychlost dokázal vivinout:) mam 1,4/8V (viz. níže)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.12.06  17:45

« Bez nadpisu

to Tommy11: nazdarek chcel by som sa ta opytat na jednu vec. pozrel som si stranku ktoru si uviedol [odkaz] a vsimol som si fotku punta, konkretne tachometer "co dokaze punto". Tuto tychlost si dosiahol ty sam? a ak ano s akym motorom?? dakujem
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.12.06  21:30

« Re: Re: matus

tak je pošli na tento mail ( grande_punto@centrum.cz ), jestli chceš. A my je uveřejníme na našich stránkách.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.12.06  20:11

« Re: matus

Nestihol som urobit ziadne a zajtra odlietam na sluzobku na 2 tyzdne >:-[] . Tkaze nasjkor urobim nejake foto pred sviatkami.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.12.06  20:07

« matus

Tak hoď nějaký fotky ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.12.06  19:06

« GP 1.2 Dynamic/Sole

Tak a od stvrtka som majitelom GP-ecka. Cez vikend som nabehal 700km. Priemerna spotreba podla PP bola 5.8 l/100km, podla metody plna-plna 5.99 l/100km. Dnes som bol u predajcu a reklamoval som to uchytenie izolacie v motorovej casti a izolaciu kablov k riadiacej jednotke. Dal mi dalsie uchytky a zaizoloval tie kable paskou. Taktiez som nasiel skrabanec na zadnych dverach z vnutra hned za spolujazdcom, ktory taktiez opravil (zatrel pastelkou). Inac som si pozrel ci mi neodiera farbu na tych zadnych dverach. Zatial som nenasiel nic. Na showroome som si pozrel 3 GP a z toho malo tu odretu farbu iba jedno. Zimne pneu mam Matador MP59 185/65 R15. Auto sedi ako prilepene na ceste a uz som stihol otestovat ABS. Keby som ho nemal tak skoncim vo zvodidlach.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.12.06  23:13

« Zimáky

Tak už mám konečně zimní gumy i disky, nakonec jsem koupil 15" elektrony MAM W2 po 1899 Kč a penumatiky Pneumant PN 150 Wintec s asymetrickým dezénem po 1360 Kč. V týdnu to nechám obout (díky zimo, že nepřicházíš rychle :-) ) a pak uvidím jak to bude vypadat, holt sedmnáctky to asi nebudou :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.12.06  23:00

« Re: Re:

3dno: občas se to stane, je to ale jeno SW chyba. Mě se to nestalo ještě anijednou.....
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.12.06  15:55

« Re:

Tak presne toto sa mi stalo vcera vecer. Potreboval som prejst len par metrov tak som to neriesil .... no ale kazdopadne nepotesi....
    Tak som vcera vecer zazil prve neprijemne prekvapenie. Po nastartovani zacali svietit kontrolky airbagov, brzdovej kvapaliny, ABS a posilnovaca riadenia, nadrz blikala ze je uplne prazdna a naopak nesvietili kontrolky zapnutych svetiel a smeroviek (neozyvalo sa ani to tukanie). Dva krat som skusil motor vypnut a znova nastartovat, ale nepomohlo. Ked som sa pohol ze s tym idem domov, uvedomil som si ze je "mrtvy" aj otackomer a tachometer. Zastavil som, vypol motor, chvilu som cakal (uvaha - ist ci neist) a nakoniec znova nastartoval a.. Vsetky kontrolky zhasli, svetla svietili, stierace stierali Proste auto sa tvarilo ze sa nic nedeje a vsetko je tak ako ma byt. Dnes rano vsetko OK, nastartovalo, tie kontrolky ktore mali zhasli, tie co mali svietili.. Sevisak mi do telefonu povedal ze to sa moze stat a ze mam este pockat ci sa to zopakuje.
    Chcel by som sa opytat ci sa to uz niekomu z vas stalo (nemusi to byt priamo na GP-cku), co si o tom myslite a pripadne poradit, ci mam cakat ci sa problem zopakuje, alebo s tym mam ist do servisu a dat to skontrolovat? Dik za rady..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.11.06  20:53

« Re: Re:

No jen jedna taková drobnost, já mam jen 3dvéř >:D Jinak, když budete mít náladu a chuť, můžete napsat i svůj článek a poslat na email grande_punto@centrum.cz a já ho vložím na stránky, samozřejmě pod vaším jménem,či přezdívkou... Článek se totiž musí garficky upravit...né že by jste to nezvládli, ale... Toto platí i pro fotografie.
    To Octan, jestli cjceš, mohu Ti poslat přístupové informace mailem
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.11.06  12:04

« Bez nadpisu

zdravím, čo sa týka vrzania dveri, palubky a plastov - tak stým problém nemám,
    jediné čo ma trápi je častejšie prevrzávanie operadla v klbe ohybu so sedákom pod vodičom - myslíte že je to na reklamáciu ?
    Tommy11: fakt dobry napad, a dobre to vyzerá,.... už len aby to tam vrelo tak ako tu :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.11.06  10:58

« Re:

Stránky budou super ;-)
    ad recenze-vrzání: Nekontroloval jsi si zadní dveře jestli nedrhnou o blatník? Mě to přesně tak vrzalo a na blatníku byl šrám....
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.11.06  21:35

« Re:

Tommy: líbí se mi to moc, klidně ti s tim helpnu, co se týče nějakých článků, možná bych tam udělal i rubriku Fiat News a můžem tam dáva novinky. Fakt dobrý :)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.11.06  18:32

« Bez nadpisu

Tak co na ně říkáte? Už sem tam dal první ,,recenzi'' >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.11.06  14:18

« Bez nadpisu

[odkaz] tak zde jsou naše stránky. Zatím obsah nic moc, spíš jen tak pro formu..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.11.06  09:26

« Re:

Tak já se do toho pustím akorát, nepomohl by mi někdo s administrováním. Jako např.: přidávání fotografií, článků atd... Kdyžtak se ozvěte řes SZ, díky.
  • 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 27.11.06  21:35

« Bez nadpisu

Tommy skvělý nápad s tím webem, byla by to dobrá věc na výměnu zkušeností.
    Robo to je divné co popisuješ, dvojka mi jde na trojku úplně hladce
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.11.06  19:47

« Bez nadpisu

Co by jste řekli, kdybych udělal webové stránky o GP. Mohli bychom tam mít všechny fotky pohromadě aj. ...Nejsem sice znalec html, spíš sem myslel vytvořit např. zde [odkaz] , nebo zde www.estranky.cz (tam je mam i já, pro info může to vypadat např takto [odkaz] )
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.11.06  19:19

« Bez nadpisu

Caute
    Ja mam teda jednu otazku, ako vam z dvojky zaskakuje trojka? Hlavne pri rychlejsom radeni.
    Ja teda citim zuby. Ak pockam s radenim prevodovou pakou asi 2 sec v neutrale tak tam ta 3ka zaskoci v pohode. Ani zo 4 na 3 nie je problem. Moju situaciu mi pripomina tento opis radenia v novom Cliu
    [odkaz]
    Kde je chyba, myslim ze od novoty s tym problem nebol?
    Ja na zimakoch mam po dvoch tankovaniach tak okolo 5.8, nic vazne ine nemam.
    dikes
  • 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 27.11.06  17:03

« Bez nadpisu

jednadvojka hlásí - dlouhodobá kombinovaná spotřeba: 6,0l - když profukuji trubky tak 7l - s cílenou ekonomickou jízdou 5,5 včetně dálnice do 130 km/h ... jo dá se ... i když těžko se držím na uzdě ... auto jezdí dobře
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…