Grande Punto

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.01.07  20:37

« Re: ZBIERA SA TO

drbo vitaj spat
    "...today my wife called me and told me that the skydome exploded with no reason !!!..."
    you really believe that if she had done "something" wrong she would tell you....??? ....women......things just happen.....
    je tu dost chytrych ludi aby si to prelozili k tej explozii skydomu
    >:D >:D >:D
    no a v druhom prispevku zasa jeden chytrak vybil autoradiom baterku >:D >:D :D
  • « 00 Reagovat !

foto

09.01.07  20:31

« ZBIERA SA TO

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.01.07  20:19

« Bez nadpisu

takže já mam VIN 159xxx, takže mne to asi mine, ale uvidíme, třeba dopis též dostanu:) koupě byla 27.7. vím, že bylo vyrobený v sobotu, ale datum si nepamatuji:))
  • 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 09.01.07  19:20

« kontrola

Kluci, asi bych nečekal na dopis od Fiatu, ale zavolal bych do "svého" servisu a uvidíte o co se přesně jedná. Jak jsem už psal níže, z toho textu plyne že bude provedena kontrola kladky(řemenice), která pohání řemen pomocných ústrojí aby zlepšili jejich spolehlivost. Dále se píše, že "postižení" zákazníci budou vyzváni doporučeným dopisem. Pro další informace mohou volat bezplatné číslo xxxxx. No vzhledem k práci CZ/SK zastoupení bych asi nečekal až mě milostivě kontakují, ale třeba Vás příjemně překvapí.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.01.07  19:15

« servis

Zdravím Vás,
    já ještě GP nemám, včera jsem ho objednal, ale podle oficiálních italských stránek se asi jedná o kontrolu řemenice. Ta je konec konců u všech aut, výrobce je stejný.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.01.07  17:41

« Bez nadpisu

Takže podľa toho textu "...688 e ...87968" je jasné, že sú to tie čísla od konca s tým, že pred nimi je na ďalšom mieste nula. Tiež si ale myslím že to nebude len "kontrola remenice".
    To Robo: Podľa toho odkazu od Punta06 sú to aftá s motormi 1.1, 1.2, 1.4 8V/16V, toto by mohol byť spoločný menovateľ týchto modelov.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.01.07  17:34

« Bez nadpisu

punta06 diky za ten link, ja uz chvilu googlujem v anglictine ale nic nie som schopny vylovit
    finta je ale v tom ze sa zvolavaju rozne modely, takze co maju spolocne???stilo, punto,idea, panda???
    elektroniku?
    spekulujem coskoro to niekto napise co sa deje
    ked mam povedat vtip medzi nami, ja by som uvital vymenu mechanizmu zadnych kluciek za taky isty ako vpredu
    >:D >:D :D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.01.07  17:17

« Bez nadpisu

mam taky pocit ze sa to bude tykat vacsiny GP predanych u nas. a dovod? no treba sa zamysliet co nas trapilo/trapi. urcite to bude buchotajuce riadenie, mozno aj zadne prave dvere. mozno budu menit aj piskajuce brzdy. myslim ze ine problemy serioveho razu sme nezaznamenali. kto si to daval priebezne opravovat tak ho ta zvolavacka asi obide.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.01.07  17:15

« RE:svolávačka

[odkaz]
    Já tedy nevím, ale já mám 1990000012xxxx v 06/2006, takže 6té místo musí být asi také 0 ne?
    Jinak, GP se asi všem líbí, dnes mi ho nějaká obtáhla klíčem >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.01.07  17:10

« Bez nadpisu

GP: dolezity je koniec VINu, asi kazde grande zacina 199.... ale kedze sme auta dostali naraz, budes tam aj ty.. vitaj v klube :)
  • 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 09.01.07  16:59

« Bez nadpisu

no já budu na seznamu asi taky VIN1990...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.01.07  16:55

« Bez nadpisu

sluzobne najstarsi na fore sice nie som, ale mam VIN 332xx, takze sa tesim na list z Fiatu
    da sa podla VINu rozpoznat, ktore GP poskladal ktory zavod Fiatu?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.01.07  16:41

« Bez nadpisu

pani nastala tu panika >:D >:D >:D
    ja som 70xxx
    nema skor niekto info od Fiatu o co sa jedna?
    stojim si asi na kabli ale tyka sa to od VIN 00688 az do 87968
    hlavne klud pani
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.01.07  15:59

« Bez nadpisu

ano
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.01.07  15:49

« please help

ludia, ja v tom mám guláš jak sviňa ? čo si mám kuknúť ? VIN-ko? a jeho poslednych 5 cisel ?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.01.07  15:35

« Bez nadpisu

bobi: oni su sikovni, ja im verim >:D teraz si to mozme stopnut, kolko im to bude trvat, kym ma oficialne pozvu :?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.01.07  15:26

« Bez nadpisu

Radim, na druhej strane haaaadam tu kontrolu remenice zvladnu 8).
    Mali by ti poslat postou oznamenie, mal som to u Punta2.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.01.07  15:24

« Bez nadpisu

a este cosi, pochopili ste kvoli comu to je? ze by to mohlo mat suvis s tymi zvukmi co sa mi ozyvaju niekde z motora? ze ci mam chvilku pockat kym ma zavolaju..
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.01.07  15:21

« Bez nadpisu

bobi: mam ...59xxx som tu jeden zo sluzobne najstarsich (27.3.) >:D
    myslis ze musim ist na roznavsku? nemozem ist do ktorehokolvek servisu? predpokladam ze mi poslu nejaky papier, alebo ako to funguje?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.01.07  15:20

« Bez nadpisu

ludia, ja v tom mám guláš jak sviňa ? čo si mám kuknúť ? VIN-ko? a jeho poslednych 5 cisel ?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.01.07  15:10

« Bez nadpisu

ja mam ...89xxx, ja som myslel Radim, ze si ho mal neskor nez ja(25.5.06)
    No veru, na Roznavskej ti drzim palce
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.01.07  14:56

« Bez nadpisu

patri niekto z vas medzi tych "stastnych"? lebo ja asi ano.. teraz neviem ci sa mam tesit alebo nie :?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.01.07  14:13

« Bez nadpisu

Jarous az na to za pre GP je fra ...688 e ...87968 per le "Grand Punto"
  • 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 09.01.07  14:02

« Re:kontrola

Podívej se sem: jedná se o vozy vyrobené mezi zářím 2005 až květnem 2006.
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.01.07  11:19

« kontrola..

Jarous: odkial máš túto informáciu ??
  • 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 09.01.07  10:45

« kontrola řemenice

Fiat svolává cca 85t. modelů ke kontrole(Panda,Punto,GP,...). Modely GP, které mají toto číslo karoserie by měly být zkontrolovány. od ...92100 do ...132472 .
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.01.07  10:29

« Bez nadpisu

bobi: ta moja "vanicka" je gumova, takze je makka, ohybna, ale tvar drzi, takze sa da lahko zlozit (zrolovat, prelozit) a zase rozlozit..
    Robo1.2: myslim ze to bolo len zle zaradene, nieco podobne sa mi stalo pri jednotke, tiez som sa kusok pohol a zrazu paka sama vyskocila do neutralu..
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.01.07  10:25

« Bez nadpisu

To Robo: No presne, takmer by sa zdalo, že sme predajcovia... A mne by teda napr. aj BOSCH mohol niečo za tu propagaciu ESP prispieť na benzin... >:D
    To č.H.: Maš pred sebou dlhych 8 týždnov. Prajem Ti nech bežia čo najrýchlejšie, ale obavam sa že nebudu. :(
    btw - čo ten zraz?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.01.07  09:07

« dlhodoby test GP

A tu je opäť dlhodoby test GP od novinarov SME a Autožurnalu
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.01.07  21:39

« Bez nadpisu

dnes zasa trocha divna skusenost, pri cuvani auto asi po 3metroch prestalo ist a len cinkali zuby.
    Utesujem sa ze mozno spiatocka nebola len dobre zasunuta a vyskocila a nic sa nedeje :roll: Po skusani sa to uz neopakovalo
    any idea?
    Inac sa smejem ze tu masirujeme novych zaujemcov lepsie ako za to plateni predajci >:D >:D :D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.01.07  20:49

« Bez nadpisu

Jo a ještě jedna drobnost, přeji aby se před datem výroby Tvého GP dařilo Juventusu >:D
    PS ten motor se Ti bude líbit ;-) 8)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.01.07  20:31

« Re:

to m4lcolm
    a omlouvám se za to zkomolení jména
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.01.07  20:30

« Bez nadpisu

to m4lcom
    Taď jsem přijel domů, pustil počítač a s velkým zájmem přečetl, co nového. A bylo to velmi příjemné a poučné čtení. A musím potvrdit zkušenosti řady z Vás, že se člověk musí vyzbrojit informacemi předem, než jde do salonu.
    A tak jsem objednal s velkou radostí a velikým očekáváním Grande Punto 1,4 16 V Dynamic v modré metalíze a s příslušnou výbavou.
    A teď budu jen 8 týdnů netrpělivě čekat, az mi ho přivezou z italského Melfi. A pak si jen přeji, aby venku bylo pěkně a já ho ,ohl pěkně projet.
    A díky za přání. Od vlastníků GP to těší dvojnásob. Honza
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.01.07  20:12

« Bez nadpisu

@český Honza
    Tak ať Ti Fiat slouží ke spokojenosti a nezlobí :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.01.07  17:49

« Re:

No to by bylo super, ten článek, já už zatím nemám o čem psát, tedy co se týče mne a mého GP... >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.01.07  17:21

« Bez nadpisu

zdravím Vás vsetkých,
    trošku mi trvalo kým som sa prekúsal kvantom nových príspevkov.
    ja som sa akurát včera vrátil z lyžovačky z Oravy, a moje postrehy sú:
    cesta z BA do Habovky som mal spotrebu 6L/100km, prevažne dialnica a rýchlosť okolo tých 110-130km/h. Ten šiesty kvalt je super vec :-)
    cestou späť som to trošku hnal okolo tých 140-160 a spotreba bola 7L/100km - myslím že dosť slušné čísla. Cestou s5 som prekročil hranicu 7000km.
    Čo sa týka spomýnaných problémov, tak mi na začiatku trošku buchotala náprava, ale v šúčasnosti si to asi nejak sadlo, lebo to už nepočuť. So stieračmi som tiež fakt nemal problém, akurát vo vyššých rýchlostiach tam fakt chýba ten stredný ostrekovač, ale prežijem to. Ostatné problémy ma zatial obchádzajú - ťuk ťuk. Musím ešte skontrolovať olej, ešte ani raz som ho nekukal, po výmene pri 2000km. Jediné čo mi trošku vadí je občasné vrzanie sedadla vodiča.
    Trošku som si vyskúšal jazdu na snehu a ľade a musím uznať že som nemal problém s nejakými velkými nedostatkami na oboch povrchoch - zimné gumy Firestone Whinterhawk. Auto krásne drží.
    Čo sa týka krytu motoru, tak pri kúpe auta som ho strášne moc chcel dokúpiť, len kvôli financiám som si povedal že to kúsok odložím na neskôr , ale po tomto výlete kde bol na ceste kašovitý sneh a hodne vody si myslím že to není až taká súrna vec, lebo nebadám zvýšené znečistenie aj pri klasických zimných podmienkach.
    Vaničku do kufra som kupoval origoš vo Fiate a stála tuším okolo 1000-1200Sk.
    To Tommy11: porobil som nejaké foto, tak ti to v dohladnej dobe pošlem, možno sa zmohnem aj na nejaký článok o GP, kde by som zhrnul moje postrehy o používaní GP
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.01.07  16:52

« Meta 7199

Steven007
    takytak
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.01.07  16:51

« deflektory

český Honza
    este som si spomenul, ze by sa ti mozno hodili na tie cesty deflektory. Omnoho lepsie rozražaju obtekajuci vzduch, ako ked ich nemas.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.01.07  16:41

« 7199

bobi - Aj mne to uz raz skontrolovali (DUNAUTO /DS/) a nic nenasli.Daj mi potom vediet prosim ta.Inac tebe to kde robili?DIK zatial!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.01.07  16:37

« Bez nadpisu

To č. H.:
    Na margo ESP - možno ho nikdy nevyužiješ. A na tom neni nič zlé. Ale úúúplne stači abi ťa to raz zachránilo od šmyku. A už len keby výsledkom bola plechárina, pri dnešných cenách dielcov a cene práce v autoservisoch, tam máš hneď cenu ESP vrátenú. Pri závažnejších havárkach potom myslím argumentácia ani nemá význam.
    To je ESP. Ale s tým kupuješ aj ASR. No a to už využiješ omnoho častejšie. Napr. rozjady do kopca na snehu. Šetríš pneumatiky, pohonné ústrojenstvo, lak, benzín,...
    No a okrem toho tam je HillHolder. Stojiš v kopci, zaradíš jednotku, pustíš brzdu, pokojne priložíš nohu na plyn a pritom si sa dozadu nepohol ani o zastrúhany chlp. Toto využiješ každý deň.
    Asi by som to osobne uprednostnil aj pred 16tkami, kebyže si musim vybrať.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…