Grande Punto

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.01.07  20:28

« Bez nadpisu

Sraz bychom měli zorganizovat, nejdříve tady v Praze nejspíš a pak nějákej jak říkal Octan. Mohli by nám k tomu pomoci ty stránky, poněvadž by mohli přijet i jiní majitelé GP co sem nechodí. Co myslíte? Nejprve se musíme domluvit na nějáké datum a pak to tam hodit. P.S.: nechcete my poslat ty fotky z toho srazu v BA? Abych je dal na ty stránky?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.01.07  19:18

« Bez nadpisu

Poznáš to podle barvy, špatná řemenice=bílá, dobrá=černá.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.01.07  16:37

« zvuk z motora pri startovani

Jarous, z techničáku neviem vyčítať, kedy bolo presne auto vyrobené, ale podľa VIN kódu by som s tým nemal mať problém.
  • 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 22.01.07  12:30

« Bobi

Kdy máš vyrobené auto? Netýká se Tě náhodou ta svolávačka právě na řemenici?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.01.07  09:28

« zvuk z motora pri startovani.

Zdravim a mam na Vas dotaz. Asi od decembra, ked sa znizili teploty, mi GP pri startovani z motorovej casti vychadza zvuk, ako ked mi na starej Š 120 preklzavala remenica, take to presmykavanie. Stane sa to iba pri prvom rannom startovani. Chcel som najprv vediet, ci to aj niekomu z Vas robi, nez to poriesim so servisom.
    Dik
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 22.01.07  00:01

« Bez nadpisu

Zajímavé, velice...
    Nuž Bravu mám 11 let a tak nějak v servise sem neplánovaně byl jen jednou s termostatem. Ale ať přemýšlím jak přemýšlím, tak svolávačka mi nepřišla ani jedna. A nedá se říct, že yb na mě zapoměli, přání k Vánocům dostávám pravidelně od 2 dealerů. Že on ten Dr. Bubu lže? :D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.01.07  23:15

« Re:

český Honza: díky, mě se to auto líbí čím dál víc, a to už ho mám přes 3/4 roku ;-). Čekání taky pro mě bylo nejhorší, ale vydržel jsem, tak držim palce, ať taky vydržíš a ať se ti vyhnou jakékoliv problémy.
    All: měli bychom udělat nějakej ten sraz, nejdřív aspoň lokálně, třeba my pražský (český Honza, odkud jsi?) a pak někde v půlce ČR pro všechny, aby to i ty ze Slovače měli dosažitelnějc ;-)
    P.S. jak ste přežili orkán? já v podzemní garáži naštěstí bez újmy....
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.01.07  15:50

« Bez nadpisu

Ahojte
    to Octan :
    Díval jsem se znova na ty tvé fotky na netu. To GP je opravdu nádherné a ta oranžová barva mu mimořádně sluší.
    Už se těším až se taky svezu ve svém.
    to dr.bubu :
    a mimo jiné - Honda svolává v USA 88 tisíc aut ke kontrole...
    a nic se neděje, že ?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.01.07  23:42

« Re: ROOMSTER

"prave o tom to je ze by som nikdy nekupil auto ktore je na trhu menej ako 2 roky je to jedno aka to je znacka"
    No a? Ty si jako myslíš, že kdokoliv z nás, co si koupil auto z první várky nečekal, že něco bude?
  • 00 Reagovat !

foto

20.01.07  23:40

« ROOMSTER

prave o tom to je ze by som nikdy nekupil auto ktore je na trhu menej ako 2 roky je to jedno aka to je znacka
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.01.07  23:40

« Dr. vymaštěná hlava

DR.BUBU: ty jsi s bravem možná absolvoval svolávačky ve snu, jsi ubohý provokatér, internetový blbec a otrava především. Svolávačky má každá solidní firma, každá (Toyota, Ford, Fiat, atd.) jenom ta Škodovka na ty zákazníky tak nějak kašle, tak prosímtě vem si z ní případ, když už jí ty (dost o tom pochybuji) nebo tvůj fotřík sedlá a kašli tady na to fórum. Budeš tak laskav? Odpověď nečekám, protože už jsme si tady zvykli, že jsi křivák neschopný odpovědět na jakýkoliv dotaz, a ani nejsi schopen a ochoten se omluvit v případech (a není jich málo), kdy jsi byl otevřeně usvědčen ze lži. >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.01.07  18:55

« Bez nadpisu

@Robo
    Jsem prostě rychlík. Na netu :-!
    Teď už nám neodpoví, tohle mu nehraje do krámu... >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.01.07  18:43

« Re: ZVOLAVACKY

doctore
    a trhu ojazdach aut mozno coskoro narazis na roomstera z prvych serii.
    ak citas aj ine ako o fiatoch tusis na co narazam
    tam problem so zvolavackami nebude >:D >:D >:D
    m4lcolm si ma predbehol
    tusim vcera som ta zas spomenul ze robis taky dozor nad vsetkymi zavadami GP, no spomen certa....
    januarova sobotna noc bude horuca, urcite zas koli tebe pribudne 20prispevkov [minimalne] >:D :D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.01.07  18:38

« Bez nadpisu

Za prvé, vypni si capslock, ten ti pravdu nedá.
    Za druhé, lepší svolávačka než se na zákazníky vysr*t jako třeba Škoda
    - máme v rodině Roomster za skoro 1/2 milionu a má 6 nefunkčních airbagů.
    A žádná svolávačka se údajně nechystá. Je proto tuzemská značka lepší než Fiat?
  • « 00 Reagovat !

foto

20.01.07  18:34

« ZVOLAVACKY

NIC NOVE FIAT MAL VZDY NIEKOLKO ZVOLAVACIEK DO ROKA JA SOM Z BRAVOM ZA DVA ROKY ABSOLVOVAL 5 ZVOLAVACIEK
    TAKZE SA NIC NEMENI
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.01.07  18:33

« Bez nadpisu

Nějaký vlastní komentář je nad tvé možnosti?
  • « 00 Reagovat !

foto

20.01.07  18:30

« PROBLEMY SA PEKNA SYPU

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.01.07  11:51

« Bez nadpisu

Matus vdaka, to vypnutie motora neni moc dobry napad :shock: :shock:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.01.07  09:40

« Re:

Rückruf PKW, Fiat, Grande Punto
    Rückrufdatum: 12/2006
    Hersteller: FIAT
    Modell: Grande Punto
    Motory: 1,1 / 1,2 / 1,4 8V und 16V Benziner
    Datum vyroby: 09/2005 bis 05/2006
    VIN.: ZFA18800000793362 bis ....902645
    ZFA18800004990567 bis ....4999998
    ZFA19900000000688 bis ....087968
    Chybna remenica klukoveho hriadela pre pohon alternatora (Akcia 5083)
    To bolo vraj napisane v ADAC. Dalsi tam spominaju vymenu remenice pre pohon pomocnych zariadeni.
    Vyjadrenie hovorcu Fiata v DE (Claus Witzeck), ze je chybny zvar na remenici klukoveho hriadela a tento moze zlomit remenicu. Nasledkom toho riadiaca jednotka nedostava ziadny signal ohladom otacok motora a vypne ho. Chyba bola u subdodavatela tejto casti. Postihnute vozidla s motormi 1.1 az 1.4 vyrobene od augusta 2005 do maja 2006. Vozidla budu zvolane do servisov, podrobia sa 20 minutovej kontrole a ak bude potrebne, tak sa vymeni remenica, co bude trvat cca 90 min.
    Toto vyjadrenie je pre Autobild a tyka sa vozidiel Fiat Panda, Grande Punto, Idea a Stilo taktiez Lancia Ypsilon a Musa. Tot v skratke asi vsjo co tam pisu.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.01.07  22:27

« Bez nadpisu

sorry ze s tym este otravujem, nevie niekto po nemecky povedat ake info maju nemci ?
    este k tej zvolavacke, su toho 3 stranky
    [odkaz]
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.01.07  21:41

« Bez nadpisu

zvolavacka sa nemoze tykat iba Talianska, pretoze ten incident podla toho eu linku je hlaseny z Grecka
    Nuz cakajme >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.01.07  21:25

« Bez nadpisu

chlapik moje auto overoval cez pocitac, vraj maju system na hlasenie zvolavaciek, kam zada VIN a hned vidi ci sa konkretneho auta tyka alebo nie a nebolo tam nic..
    takze su dve moznosti, zvolavacka sa tyka iba talianska, co sa mi zda divne, alebo cakat a cakat a cakat..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.01.07  21:07

« Re:

No ved prave, ako vravis cakat.
    iba jednu vec nezeriem - ako to ze na talianskej web stranke je takato informacia a nase servisy ako o tom nevedia?
    Sak by mi ako majitelovi firmy toto muselo byt prinajmensom trapne ak zakaznik vie skor info o tom co sa pripravuje. Servisy predsa necitaju web, maju svoj system, Eper, Elearn a verim ze aj ine >:D >:D
    Hlavne ked na stranke eu, nebezpecnych produktov figuruje tento oznam uz v decembri!!!!
    [odkaz]
    pre rypalov su tam v archive skoro vsetky znacky aut, najcastejsie hadam toyota >:D >:D :D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.01.07  20:59

« Bez nadpisu

Robo1.2: je to fakt nejake divne.. ta stranka je ofiacialna stranka talianskeho fiatu a podla nej by zvolavacka mala byt.. ale mas pravdu v tom, ze nikde inde o tom nie je ani zmienka.. tak som teraz zavolal do servisu, a prijimaci technik tiez nic nevedel, preveril moje auto podla VINu a vraj zatial ziadna zvolavacka na moje auto nie je.. myslim si ze to taliani chystaju, preco inak by ta informacia bola zverejnena, ale asi sa take veci nerealizuju tak rychlo ako by sme chceli/predpokladali.. neostava nam nic ine ako cakat :?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.01.07  20:50

« Re:

RadimG si ma predbehol >:D
    Matus teba sa to asi netyka ty ho mas chvilu ale ten oznam a nase VINka hovoria ze predsa len tyka. Tiez mi je podozrive ze som to nenasiel na fiatforume, stale tam preberaju dokola vacsinou somariny ze im nejde Ipod, BlueMe, 6Gigove kluce a pod....
    ak je tam nieco dolezite, Dr.B... nam to hned skopci >:D >:D :D
    V tomto Fiate nejako viaznu informacie, co ma celkom irituje ked niekto tvrdi ze na prehliadku po roku, iny po 20tisic km, dokonca aj prijimaci technik mi tvrdil ze 20tisic az kym nesiel do knizky = 30tisic.
    Vytkol to aj novinar
    [odkaz]
    Predajca obcas s prepacenim toho vela nevie co robi servis na GP, hoci pracuju v tej istej firme. Skuste sa spytat predajcu ake su najcastejsie poruchy a bude sa pekne vykrucat....
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.01.07  20:38

« Bez nadpisu

prekladys: dakujem za info.. ak mam pravdu povedat, este som cez internet nenakupoval, takze netusim ako to prebieha :roll: najviac sa bojim ze mi pride nejaka blbost co som nechcel a neviem ako to potom riesit.. asi klasicke predsudky voci nakupu cez internet :-)
    matus: neviem preco ti predajca tvrdil ze sa zvolavacka gp-ciek netyka.. priamo na stranke talianskeho fiatu je zoznam aut a je tam aj gp..
    [odkaz]%2fFIAT_ITALI… /> jedna sa len o auta vyrobene v urcitom case, takze mozno sa to teba netyka, ale gp by malo byt zvolavane.. alebo sa mylim?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.01.07  20:07

« Re:

Volal som predajcovi ohladom tej stahovacky. Mna sa to vraj netyka (a vraj GP-ecok vobec), koho sa to tykalo tak ho kontaktovali (Panda, Idea). Pytal som sa konkretne na tu remenicu ale on mi nevedel podevedat presnejsie, lebo vraj to ma na starosti servis. Aj ked sa mi velmi nechce verit, ze presne nevie ale ked sa ma to netyka tak je to tym padom u mna vyriesene.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.01.07  18:51

« Bez nadpisu

presiel zasa nejaky cas, vie niekto nieco o tej stahovacke GP? na kontolu remenice?
  • « 00 Reagovat !

foto prekladys

prekladys 19.01.07  18:31

« Re:

kreditky i v tvém vlastním zájmu přes paypal: pro kupujícího je to zcela zdarma, jinak vše na domluvě s prodávajícím, neboj se kontaktovat prodávajícího a zeptat se ho na podrobnosti - zpětná vazba ti taky napoví o jeho solidnosti a ochotě věnovat se ti, platit pak můžeš třeba i penězi v obálce. s platbou přímo kartou jsem se setkal pouze v USA, v D ne. firmy pak dost často vyžadují platbu převodem, což je ovšem nepříjemně drahé.
    moje více než dvouletá zkušenost je vesměs pozitivní, a to i přímo s ebay při rešení jediné reklamace - zboži nebylo podle popisu, díky službě paypal jsem pak peníze dostal zpět.
    pokud chceš přece jen přímou platbu přes kartu, doporučuju samostatný účet a před platbou na něj vložit požadovanou částku, abys pak nepřišel o víc...
    renovuju auto a v podstatě 3/4 věcí jsem natahal přes ebay.com a ebay.de, a že toho bylo. takže spokojenost
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.01.07  09:25

« Bez nadpisu

Dobré ráno, chci se jen zeptat, jaké jsou rozdíly u GP v modelovém roce 2007 proti verzi 2006?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.01.07  19:15

« Bez nadpisu

Zdravim, chcel by som sa Vas opytat ci mate skusenosti s nakupovanim na eBay.de? Akceptuju vobec nase kreditky? Dik..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.01.07  11:02

« Re: Re:

odporucam pozriet ten navod, tie hodnoty su rozne pre rozne motory..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.01.07  10:46

« Re:

Ne ne, pro 185 to je 2,2 pro zadek a 2,1 pro předek, to pokud je auto normálně zatížené. Při vyšší zátěži je to tušim 2,2 na obou.Ale radši mrkni do návodu, je to někde ke konci.
  • 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 18.01.07  09:31

« Bez nadpisu

mne se také smazal, ale já hustím kolem 2,5 atmosféry, myslím, že správně přesně tam na štítku bylo 2,4 pro předek a 2,3 pro zadek ale nevím to jistě ...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.01.07  07:55

« Re: Štítek pneu

mne sa stitok zmazal tiez, ale som len rad, lebo podla neho som mal multijet >:D tie hodnoty najdes aj v servisnej knizke alebo v navode..
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.01.07  07:50

« Štítek pneu

Zjistil jsem, že se mi totálně smazal štítek s hodnotami jak hustit pneu (u řidiče na sloupku dveří).
    Jak hustíte? :*) (zim.g. 185/65 15R, let.g. 195 15R)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.01.07  18:33

« Bez nadpisu

Díky za podporu, teď jsem podíval co je tu nového, a hned mám lepší náladu.
    Pravdou ale zůstává, že majitelé auta příslušné značky toho o tom autě vědí vždy více ( než prodejci v saléně, asi i ti novináři atd.)
    Ale je to docela logické. Oni totiž o tom autě hledají všemožné informace -a také je najdou. Jen některé jsou zavádějící - viz mé váhání.
    Takže teď už si jen přeji, abych své GP mohl také prohlédnout a pořádně projet.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.01.07  17:15

« Bez nadpisu

O víkendu jsem byl v Rize a co jsem neviděl, jen za sobotu odpoledne projelo kolem mne asi 5 GP, z toho jedno firemní...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.01.07  17:13

« Bez nadpisu

Honza
    nove GP brzdi ako stihacka pri rolovani, brzdy su na aute velmi silna stranka [okrem piskania ktore neviem preco ja chvalabohu nemam]
    Honza urcite si sa nerozhodol zle, aj ja obcas banujem preco nemam tempomat, klimu a pod. ale mam 19800km a je to stale super auticko. Urcite som s nim bol viackrat v servise ako u lekara za rok ale je to aj o pristupe majitela.
    Interier je fakt kvalitny v danej kategorii, a ten design je fakt pekny, hlavne ak si si objednal modry ci cerveny....
    Obcas mam pocit ze niektori z nas su profesionalni predajcovia >:D >:D >:D
    ak si necital tento novinarsky test tak citaj
    [odkaz]
    a hlavne nazor automobiloveho pretekara na brzdy v zavere
  • 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 17.01.07  13:58

« Bez nadpisu

ad brzdy: jsou hóódně účinné tak bych to řekl, ano při nižší rychlosti a bez citu se auto skoro postaví na přední jak to brzdí ale při vyšších rychlstech když chce člověk stáhnout 150kmh rychlost na 90 tak to jde krásně a ryhcle dolů ... jenomže jsou lidi a lidi, někdo si s citem vyhrává s každou zatáčkou, řazením i bržděním takový řidič brzdy v GP ocení, někdo zas brzdí stylem dupnu na to však potřebuji zastavatit tak u tohoto typu řidiče bych se nedivil hodnocením jako jedovaté nebo ostré ...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…