Grande Punto

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.01.07  22:32

« Bez nadpisu

A te? už to bude k Fiatu?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.01.07  22:28

« Re: Re: Re: Re: Re:

:lol: >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D seš legra?ní
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.01.07  22:25

« Bez nadpisu

To bylo také inteligentní. Co nám ješt? povíš? >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.01.07  22:24

« Re: Re: Re: Re:

hochu ja v tvojom veku som uz mal viac rozumu
    300hodin na sportovych lietadlach >:D
    Asi sa nemas moc s kym bavit, sobotnajsia noc by chcela v tvojom veku skor nejaku babu ako rypat na GP fore >:D >:D >:D
    [a to nie som zanieteny fiatak]
    dnes sme sa obiehali na dialnici s jednym GPckom, najprv orange mna a jeho spolujazdkyna si isla krk vykrutit, a potom na jeho, obe posadky vysmiate, toto auto su fakt emocie, toto sa neda so skodovkou zazit :D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.01.07  22:22

« Re:

Drž hubu!!!!!!!!!!! >:-[] >:-[] >:-[] >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.01.07  22:20

« Bez nadpisu

A n?co v?cného k Fiatu, nejlépe ke GP nemáš?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.01.07  22:17

« Bez nadpisu

dnes uz konecne nasnezilo a prve co bolo tak sa islo testovat ABS. Je to super vec v kombinacii so zimakmi pirelli. Zobral som aj otca co ma HTP bez abs [a na letnych] aby si to skusil. bol z toho uneseny. strasne sa mu to pacilo a lutuje ze pred rokmi to nebol standard na htp....
    M? ABS ve ?tvrtek ABS zachránilo od srážky s bl*cem, byl jsem opravdu tád, že už nejezdím na Fabii bez n?ho :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.01.07  22:16

« Re: Re: Re:

:lol: >:D >:D cha cha nemám Golfa :-) :-) :-) :-) :-) sem ?íkal že to má jeden týpek né já >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.01.07  22:13

« Re: Re:

Mark GTI
    bez si prudit niekde inde, tipujem ze mas tak 18-24 rokov a hrdzaveho golfa
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.01.07  22:12

« Bez nadpisu

Mo je v?c co d?lám a jak se vyjad?uju já ale neprovokuje víš kolik lidí provokuje zksu zageoglovat a uvisíš
    D?láš ze sebe p?knýho blba. P?iho? ješt? n?kolik smajlík?, prosím. >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.01.07  22:11

« Bez nadpisu

dnes uz konecne nasnezilo a prve co bolo tak sa islo testovat ABS. Je to super vec v kombinacii so zimakmi pirelli. Zobral som aj otca co ma HTP bez abs [a na letnych] aby si to skusil. bol z toho uneseny. strasne sa mu to pacilo a lutuje ze pred rokmi to nebol standard na htp....
    Az teraz som poriadne pocitil cvakanie [az kopance] do pedala. Auto aj na snehu pri brzdeni je velmi stabilne a vobec nevybocuje zo stopy ani na lade pri brzdeni zo 40-50tky.
    myslel som ale ze ABS funguje na vsetkych kolach ale na zadnych som jeho pribrzdovanie nespozoroval, tak to ma byt?
    a brzdna draha sa certovsky predlzi, a pri cistom lade sa ale prekazka neda obist ani s ABS[auto ide rovno a nereaguje na volant] , zotrvacnost vozu a fyzika nepusti :x :x :x
    tolko moja prva skusenost
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.01.07  22:09

« Re:

Mo je v?c co d?lám a jak se vyjad?uju já ale neprovokuje víš kolik lidí provokuje zksu zageoglovat a uvisíš >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] ;-) ;-) ;-) >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D :D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.01.07  21:53

« Bez nadpisu

Koukám, že jsem byl p?edb?hnut v reakci. Mimochodem dobrý odkaz ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.01.07  21:51

« Bez nadpisu

Upn? hrozný auto to se divím že za ty léta co produkujou ´´Strašné´´ auta neskrachovaly no chápu že si to n?kdo koupí ale tohle nevypadá naitalský auto tak se koukn?te na Ferrari ferrari je italský zna?ka koukn?te na Lamborghini taky italská zna?ka!!!!!
    Vzhledem k úrovni Tvého písemného projevu není divu, že jsi nezam?stnaný... Máš n?co k v?ci nebo jen plácáš hlouposti a provokuješ?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.01.07  21:49

« Re: Fiat....Nikdy!!!!!!!!!!!!

odporucam pozriet [odkaz]%20Fiat&gs=La… a potom sa vyjadrovat..... 8)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.01.07  21:45

« Fiat....Nikdy!!!!!!!!!!!!

Upn? hrozný auto to se divím že za ty léta co produkujou ´´Strašné´´ auta neskrachovaly no chápu že si to n?kdo koupí ale tohle nevypadá naitalský auto tak se koukn?te na Ferrari ferrari je italský zna?ka koukn?te na Lamborghini taky italská zna?ka!!!!! >:-[] :roll: :?: :?:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.01.07  10:33

« Bez nadpisu

matus: koukni na tento odkaz [odkaz] a najdi si tam pomocí CTRL+F "An ideal rim-width calculator", tam zadáš pneumatiku a vypo?ítá ti to rozsah ráfk?, na kterém ji m?žeš bez problém? použít.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.01.07  10:11

« Re:

Jj, pošli to na náš mail. a? to dám na stránky. Budeš moc hodnej a díky. Kdyžtak tam napiš své autorství.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.01.07  10:06

« Odporucane rozmery

Neviete poradit ake su odporucane sirky pneu na elektrony so sirkou 6, 6.5 a 7 palcov? Dik
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.01.07  09:08

« Re:

Zdravim, prosim te byl bys tak hodnej a poslal mi na email ten tvuj preklad toho testu GP 1.3 mjet? DIky moc na bastar@post.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.01.07  23:47

« Re:

musim teda pohundrat na jednu vec
    neviem ci to auto testovali aj v zime ale dneska rano mi primrzol kufor. No a kedze nema ziadne madlo tak akosi nesiel otvorit, neni ho totiz za co chytit!!!
    Poucenie : rozmrazovaci sprej a skrabky nenechavat v kufri lebo sa do neho nemusite dostat.
    A tiez mi primrzlo okno vodica, co vyskusate iba tak ze proste stlacite tlacitko. nastastie to nevyhadzuje poistky, takze ked sa po chvili auto otepli uz to funguje ako ma
    Otazka : natierate gumy na dverach, oknach nejakym pripravkom na baze silikonu? mam to aj kupene ale kdesi tu som cital ze zasa po aplikovani mozu zacat vyliezat pazvuky z tych tesneni [vrzganie dveri]
    PS>asi je dobre vyskusat ci nie su primrznute stierace, tie by som nerad skusal zapnut primrznute :shock: :shock: :shock:
  • 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 26.01.07  21:24

« Bez nadpisu

S tou rychlostí u 1.3MJ - Italové píšou, že se jednalo o chybný software u prvních model?, tzn. tachometrov? to jde za max.rychlost, ale auto fyzicky nezrychluje. P?eložil jsem dojmy 100t.km testu Punta, ale je to celkem obsáhlý, tak pokud bude zájem, pošlu to t?eba na Vaše GP stránky. Jinak pokud by Vás zajímaly fotky nového Brava v rozlišení 1600x1197,tak mrkn?te sem: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.01.07  18:33

« Re:

ale to asi do Tv nep?jde:)))) Jinak už jsem to vd?l d?ív, ale hezký.
    A te? n?co z jiného soudku [odkaz]
    [odkaz]
    Dokonce jsme se dostali i do hry [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.01.07  17:59

« Bez nadpisu

[odkaz]
    ale toto nema chybu...... >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 26.01.07  15:48

« Bez nadpisu

dobré, jenom jestli to není jenom statická zkouška n?kde na brzd?, protože by to znamenalo, že jel tak 250 tkou ...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.01.07  14:41

« Re: že by maximálka

to je dobree >:D len si neviem predstavit kde to mohli skusat. lebo to musela byt uplne rovna cesta, mozno aj dole kopcom..
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.01.07  14:31

« že by maximálka

ten se ?ák rozjel >:-[] [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.01.07  13:36

« Bez nadpisu

GP: ano, to je ona >:D je pravda ze je trosku "agresivnejsia", ale mozno prave preto si ju ludia vsimnu.. a vzdy lepsia ako reklama na kia cee'd, ta ma vyslovene drazdi >:D
    Tommy11: mas recht, ja by som to robil tak isto >:D
  • 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 26.01.07  12:17

« Bez nadpisu

Radime tak to bude tahle
    [odkaz]
    ale tato se mi moc nelíbí, moc agresivní a nepůsobí moc věrohodně
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.01.07  12:12

« Re:

Já vím, ale přece nebudu pracovat ne?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.01.07  12:09

« Bez nadpisu

ee, to nie je ona.. v tejto je pohlad zhora akoby na mesto, auto ide po ceste a okolo domy, ktore su vlastne modre a cervene kvadre, skackaju ako graficky ekvalizer do rytmu hudby.. teda, dufam, lebo moje pozorovacie schopnosti su dost biedne >:D
    bohuzial nemam moznost to nejako zaznamenat.. ale videl som ju uz 3 krat, co povazujem na fiat za velky vykon >:D
  • 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 26.01.07  11:58

« Bez nadpisu

není to tato?
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.01.07  11:45

« Bez nadpisu

Tommy11: tak to by som mal par pripomienok k tvojej praci >:D
    BTW, aj v cechach sa rozbehla nova reklama na gp-cko? uz som ju par krat zahliadol v tv..
  • 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 26.01.07  11:41

« Bez nadpisu

:-D :-D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.01.07  11:39

« Re:

Já sem šéf zastoupení Fiat čr, sk a pl. Taky mám pár autosalónů. Už ani nevim, kolik přesně. Tak honem lidi, běžte a kupte si u mne druhý GP.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.01.07  11:38

« Re:

GP: velmi dobrý postřeh a ani bych se tomu moc nedivil, ono zloděj křičí chyťte zloděje nebo pod svícnem bývá největší stín platí v životě velmi často >:D ;-)
  • 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 26.01.07  11:37

« Bez nadpisu

no mě by nepřišlo divny kdyby právě BUBU byl tím prodejcem konkurenční značky. Protože nechápu jinak kde bere motivaci hledat chyby na určitém autě. Kdyby prodával konkurenční auto tak chápu že by mohl pak tyto škarohlídské poznatky pěkně vymalovat potenciálnímu zákazníkovi a odradit ho od konkurence. :-D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.01.07  11:30

« Bez nadpisu

Dr.Bubu: ty budeš taky vřele vítán, mě by opravdu zajímalo, jak vypadá totálně vypatlanej *, kterej ani nerozpozná o čem se tady bavíme >:D my si tady domlouváme sraz majitelů a z něj vypadne tohle :shock:
    P.S. pro ostatní, tomu * nenadávám, to je diagnóza, ten člověk trpí vážnou duševní chorobou >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.01.07  11:16

« Bez nadpisu

DR.BUBU: to si nespravne pochopil.. tu sme sa bavili o stretnuti majitelov gp-cka, teda ludi co ho uz maju :-)
    a ako majitel auta urcite vies, ze to uz predajcu ani trochu nezaujimas >:D
  • 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 26.01.07  11:12

« Bez nadpisu

DR.BUBU, je toto možný, dyť ty už jsi tady internetová celebrita :-D nebylo by to ono bez tebe.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…