Grande Punto
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
"-- skrytý --" 27.01.07 22:24
« Re: Re: Re: Re:
hochu ja v tvojom veku som uz mal viac rozumu
300hodin na sportovych lietadlach >:D
Asi sa nemas moc s kym bavit, sobotnajsia noc by chcela v tvojom veku skor nejaku babu ako rypat na GP fore >:D >:D >:D
[a to nie som zanieteny fiatak]
dnes sme sa obiehali na dialnici s jednym GPckom, najprv orange mna a jeho spolujazdkyna si isla krk vykrutit, a potom na jeho, obe posadky vysmiate, toto auto su fakt emocie, toto sa neda so skodovkou zazit :D -
"-- skrytý --" 27.01.07 22:17
dnes uz konecne nasnezilo a prve co bolo tak sa islo testovat ABS. Je to super vec v kombinacii so zimakmi pirelli. Zobral som aj otca co ma HTP bez abs [a na letnych] aby si to skusil. bol z toho uneseny. strasne sa mu to pacilo a lutuje ze pred rokmi to nebol standard na htp....
M? ABS ve ?tvrtek ABS zachránilo od srážky s bl*cem, byl jsem opravdu tád, že už nejezdím na Fabii bez n?ho :) -
"-- skrytý --" 27.01.07 22:11
Az teraz som poriadne pocitil cvakanie [az kopance] do pedala. Auto aj na snehu pri brzdeni je velmi stabilne a vobec nevybocuje zo stopy ani na lade pri brzdeni zo 40-50tky.
myslel som ale ze ABS funguje na vsetkych kolach ale na zadnych som jeho pribrzdovanie nespozoroval, tak to ma byt?
a brzdna draha sa certovsky predlzi, a pri cistom lade sa ale prekazka neda obist ani s ABS[auto ide rovno a nereaguje na volant] , zotrvacnost vozu a fyzika nepusti :x :x :x
tolko moja prva skusenost -
"-- skrytý --" 27.01.07 21:51
Vzhledem k úrovni Tvého písemného projevu není divu, že jsi nezam?stnaný... Máš n?co k v?ci nebo jen plácáš hlouposti a provokuješ? -
"-- skrytý --" 27.01.07 21:45
« Fiat....Nikdy!!!!!!!!!!!!
Upn? hrozný auto to se divím že za ty léta co produkujou ´´Strašné´´ auta neskrachovaly no chápu že si to n?kdo koupí ale tohle nevypadá naitalský auto tak se koukn?te na Ferrari ferrari je italský zna?ka koukn?te na Lamborghini taky italská zna?ka!!!!! >:-[] :roll: :?: :?: -
"-- skrytý --" 26.01.07 23:47
musim teda pohundrat na jednu vec
neviem ci to auto testovali aj v zime ale dneska rano mi primrzol kufor. No a kedze nema ziadne madlo tak akosi nesiel otvorit, neni ho totiz za co chytit!!!
Poucenie : rozmrazovaci sprej a skrabky nenechavat v kufri lebo sa do neho nemusite dostat.
A tiez mi primrzlo okno vodica, co vyskusate iba tak ze proste stlacite tlacitko. nastastie to nevyhadzuje poistky, takze ked sa po chvili auto otepli uz to funguje ako ma
Otazka : natierate gumy na dverach, oknach nejakym pripravkom na baze silikonu? mam to aj kupene ale kdesi tu som cital ze zasa po aplikovani mozu zacat vyliezat pazvuky z tych tesneni [vrzganie dveri]
PS>asi je dobre vyskusat ci nie su primrznute stierace, tie by som nerad skusal zapnut primrznute :shock: :shock: :shock: -
JTF 26.01.07 21:24
S tou rychlostí u 1.3MJ - Italové píšou, že se jednalo o chybný software u prvních model?, tzn. tachometrov? to jde za max.rychlost, ale auto fyzicky nezrychluje. P?eložil jsem dojmy 100t.km testu Punta, ale je to celkem obsáhlý, tak pokud bude zájem, pošlu to t?eba na Vaše GP stránky. Jinak pokud by Vás zajímaly fotky nového Brava v rozlišení 1600x1197,tak mrkn?te sem: [odkaz] -
"-- skrytý --" 26.01.07 12:09
ee, to nie je ona.. v tejto je pohlad zhora akoby na mesto, auto ide po ceste a okolo domy, ktore su vlastne modre a cervene kvadre, skackaju ako graficky ekvalizer do rytmu hudby.. teda, dufam, lebo moje pozorovacie schopnosti su dost biedne >:D
bohuzial nemam moznost to nejako zaznamenat.. ale videl som ju uz 3 krat, co povazujem na fiat za velky vykon >:D -
ironlionzion 26.01.07 11:37
no mě by nepřišlo divny kdyby právě BUBU byl tím prodejcem konkurenční značky. Protože nechápu jinak kde bere motivaci hledat chyby na určitém autě. Kdyby prodával konkurenční auto tak chápu že by mohl pak tyto škarohlídské poznatky pěkně vymalovat potenciálnímu zákazníkovi a odradit ho od konkurence. :-D -
"-- skrytý --" 26.01.07 11:30
Dr.Bubu: ty budeš taky vřele vítán, mě by opravdu zajímalo, jak vypadá totálně vypatlanej *, kterej ani nerozpozná o čem se tady bavíme >:D my si tady domlouváme sraz majitelů a z něj vypadne tohle :shock:
P.S. pro ostatní, tomu * nenadávám, to je diagnóza, ten člověk trpí vážnou duševní chorobou >:D