Grande Punto
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
-
"anonym" [147.228.209.XXX] 29.01.07 21:02
« Re:
Zdravím, fotky z výroby GP jsou tady: enzostroj.estranky.cz/fotoalbum/auta/fot… /> O moc lepší ale nejsou ;-)
Hodte si pred to 3*w. jsem tu zelená? a necht?lo mi to povolit vložit odkaz, prej že budu spamovat. Na to tu jsou jiný mach?i, nejaký DR. >:-[] -
"-- skrytý --" 29.01.07 18:40
« Bez nadpisu
Bubu tolka naivita, podla mna si to vymyslas. Tvoje prispevky sa nejak predlzuju az mi vzrastla chut Ti odpisat.
To si bol hodne naivny ked si si kupil 3krat Fiata.
Ortodoxni Fiataci necitajte >:D >:D >:D
My si robime taku srandu ze Fiat je auto na cely zivot
Pripomina mi to slovenske 3krat a dost, ako sa ti ho zakazdym podarilo predat ked bol taky poruchovy?Do AAA?
Ty neplanujes kupit prvu seriu Fabie II
ty ako poctivy a spokojny zakaznik s tolko najazdenymi kilometrami[ani tycky stabiliatora, nekecas, 150tisic?] ?
Ten link co si tam hodil su stare zname problemy ktore tam zavesil TI aby sa stale do nemoty neopakovali dotazy na tychto par veci.
Ked si vezmes kolko sa predalo GP ciek doteraz zname problemy je to dobra bilancia, nie? Lebo su to zname problemy ktore ale nema zakonite kazde vyrobene auto, chapes?
KONECNE TROCHA K VECI
Pre ostatnych fandov GP ciek mrknite sa ako sa GPcka vyrabaju
[odkaz]
Ak by sa niekomu chcelo zaregistrovat a hodil by tie fotky niekde v full rozliseni rad by som si ich pozrel,
kazdopadne aj z malych fotiek vidno ze je to na urovni -
"-- skrytý --" 29.01.07 14:57
« Re: GP 1,3 a 1,4 16V - kde sú?
bobi: no spravili to "genialne". Maju zlavy na skladove modely, pritom na kazdy motor je ina zlava. Lenze nechapem ako je mozne si skladovky konfigurovat >:D ked uz raz su vyrobene.
Pritom plati stale stary cennik, len sa bohuzial neda konfigurovat. -
"-- skrytý --" 29.01.07 14:37
« GP 1,3 a 1,4 16V - kde sú?
Kolega na fiatforum.eu zazanamenal zmeny na stránkach Fiatu CZ/SK
Zastúpenie Fiatu asi hodlá uvrhnú? CZ a SK do akejsi poslednej skupiny, kedže nám okresali ponuku GP - zrušili 1,3MJ a 5D 1,4 16V. Pevne dúfam, že sa mýlim a zmena je len na stránkach Fiatu. A to som si trochu vy?ítal, ze som kupil GP príliš skoro. Teraz síce majú zlavy od 17.000 do 40.000, ale bez týchto zaujímavých kubatúr. -
"-- skrytý --" 29.01.07 08:50
« "zlatý prciny"
Nejvyšší ?as p?esunout se na jiné fórum (viz https://tomashrdlicka.phorum.cz/) fakt už m? nebaví ?íst ten OT >:-[]
Toto fórum by mohl DR. moderovat, má nejvíce zkušeností a informací o GP >:-[]
Nad embryonálními kmenovými bu?kami vytvo?enými z t?lních bun?k terapeutickým klonováním se však donedávna vznášel velký otazník. Jsou opravdu ve všech sm?rech normální? Nepoznamená je negativn? zp?sob, jakým vznikly?
:roll: -
« Bez nadpisu
Tri fiaty som mal preto ze som ich vzdy vymenil za nove a vzdy si naivne myslel ze novy bude lepsi.. nebol
mal som Fabiu na ktorej som najazdil 150 000 km nikdy som okrem servisnych prehliadok nebol v servise teraz som ju predal bola v 100 percentnom stave nic nevrzgalo a kupil som samozrejme novu pretoze viem ze Fabia uz ma davno odladene veci nie tak GP kde je kopa konstrukcnych vad vid riadenie, otvaranie dveri, piskajuce brzdy, nefunkcne el stahovanie okien vid [odkaz]
Len sa modli aby tvoje auto nevyrobili v piatok alebo pondelok. -
« Bez nadpisu
DR.BUBU:
ad1, nemas na tomto fore najlepsiu povest
ad2, mam Fabiu a viem co to o Skode a servisoch
ad3, jeden nemenovany dealer Skody je moj firemny zakaznik v praci takze to vidim a pocujem kedykolvek tam som
ad4, ohladom vrzgani atd. moja Fabia zacala vrzgat po 30000, vsetky loziska boli menene uz 2x (teraz ma 120000km), a este aj ine problemy.
Takze novy Fiat nemoze byt horsi, uz len lepsi - aj podla skusenosti viacerych tu na fore.
VSADE HLADAS CHYBY VO FIATOCH,TAK NACO SI ICH KUPOVAL AZ 3?
VSETKYM TU NAM TO VYSVETLI. JA KED RAZ NIE SOM SPOKOJNY SO ZNACKOU TAK MENIM AKO VIDIS. ALE TY? NEPOCHOPIME... -
"-- skrytý --" 28.01.07 19:49
« Re: Re:
je pravda ze s original H4 Osram Bilux je strasne zle vidiet. Silverstarky to zlepsia [alebo ekvivalentne Philipsy +50%]
teraz je ale novinka Philips X treme +80%
[odkaz]
[odkaz]
Tomuto vravim svetelny tuning, je to novinka a nemam potuchy kedy to bude u nas na trhu a za kolko, lacne to nebude :'-(
tu je pekny guide tychto philipsov, neviete kde na slovensku maju tento sortiment???
[odkaz]