Grande Punto
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
"-- skrytý --" 31.01.07 19:39
« Zajíždění
No zásadní a nejdůležitější je zatěžovat auto až když má zahřátý motor. Jinak klidně točit i v počátcích, ale nevytáčet razantně pod zátěží.
Ad sraz: tak kolik by se nás mohlo sejít o víkendu v Praze? zaregistroval jsem nejméně čtyři zájemce ;-) -
"-- skrytý --" 31.01.07 18:34
« Bez nadpisu
ahojte
to Marty.
Čekám na GP, ale teď stále ještě jezdím s Fábií,a když jsem ji přivezl novou, tak jsem ji super zajel. Jak byla syrová, točil jsem ji max. do 3/4 otáček a lépe delší cesty a střídat okresky a delší úseky, třeba po dálnici.
Tak jsem ujel asi ty 2 tisíce km a pak jsem ji pořád přidával. Na plný výkon jsem ji začal lehce tlačit kolem 3 tisíc km. Vyplatilo se mi to, v 5 tisících jezdí jako čert, je živá a má přiměřenou spotřebu. Jo a nikdy jsem ji pepřetězoval, jezdil jsem sám nebo ve dvou. Teprve pak jsem ji naplnil celou. Podotýkám, není to žádné dělo, ale běžná 1.2 HTP se 47 kW. Za tři roky jsem s ní najel 75 tisíc km a průměrná spotřeba je necelých 6,5 l/100 km. A nejsem louda.
Čekám na 1.4 16 V a myslím, že s k tomu autíčku budu chovat stejně. Ono mi to pak určitě vrátí. A vrchovazě. Přeji hodně šťastných kilometrů.
Honza -
"-- skrytý --" 30.01.07 19:44
« Bez nadpisu
A toto je co za novinka???? ze zmizla z fiat.sk webu ponuka na 1.3MTJ????
ved to je skvela motorizacia, co to ma znamenat???
kontrola s nemeckym webom = 8variant MTJ???
dalsi krok k zvyseniu predajnosti? a tiez by sa uz mohli obadat s cenami po roku uvedenia GP na trhu??
Ved Stilo MW maju nove za 430kSKK
[odkaz] -
« Re: istého DR.
Tomko tento DRBO z východu tu už toho naklamal viac, okrem iného bol behom dvoch rokov 5 krát v servise s Fiatom na zvolávacej akcii a podobne .. pricom na vraj "jeho" Bravo bola maximálne jedna zvoláva?ka.
O výške DRBOvého IQ som sa tu už vyjadril, má prispevky na mentálnej úrovni trinás?or?ného fagana, skrátka je to šalený výhodnar, fanatický škodovkár, Fiata v živote nemal, ignoruj ho .. -
"-- skrytý --" 30.01.07 10:31
« Bez nadpisu
Nedá mi nezareagova? na nedávny príspevok istého DR.
Pred trištvrte rokom táto osoba písala o tom že vlastnila Fiat Brava a po problémoch si povedala že Fiat nikdy viac. Teraz sú z toho 3 Fiaty. Nie?o ty smrdí.
To si akože v tomto medziobdobí zakúpila ?a?šie 2 Fiaty? Žeby dokonca Grande Punto? Na pozadí príspevkov tejto osoby je to potom ale dos? bláznivá predstava, však? A presne ako si8182 písal, nespokojný ?lovek nekúpi/nechce 3x to isté.
Alebo je celá story o vlastníctve Fiatu rovnaký výmysel ako tie ?alšie 2 Fiaty? To asi najskôr. Rovnako aj jeho svedectvo o zázra?nej bezporuchovej Fabií. Takú, ktorá by dokázala vydrža? 150 000km úplne bez poruchy ešte nevyrobili. Ale to už som zase OT.