Grande Punto

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.01.07  20:54

« Bez nadpisu

Jaké GP sis objednal?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.01.07  20:51

« Bez nadpisu

Díky za reakce. Domů to budu mít z autosalonů 500km, takže si vyberu trasu po okreskách a pěkně jí "protáhnu" jak se má. Postupně pak začnu přidávat.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.01.07  19:51

« Re: Zajíždění

Takže čas mam o těchto víkendech 9-11.2; 23-25.2...Tak si vyberte nějáké datum ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.01.07  19:39

« Zajíždění

No zásadní a nejdůležitější je zatěžovat auto až když má zahřátý motor. Jinak klidně točit i v počátcích, ale nevytáčet razantně pod zátěží.
    Ad sraz: tak kolik by se nás mohlo sejít o víkendu v Praze? zaregistroval jsem nejméně čtyři zájemce ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.01.07  18:34

« Bez nadpisu

ahojte
    to Marty.
    Čekám na GP, ale teď stále ještě jezdím s Fábií,a když jsem ji přivezl novou, tak jsem ji super zajel. Jak byla syrová, točil jsem ji max. do 3/4 otáček a lépe delší cesty a střídat okresky a delší úseky, třeba po dálnici.
    Tak jsem ujel asi ty 2 tisíce km a pak jsem ji pořád přidával. Na plný výkon jsem ji začal lehce tlačit kolem 3 tisíc km. Vyplatilo se mi to, v 5 tisících jezdí jako čert, je živá a má přiměřenou spotřebu. Jo a nikdy jsem ji pepřetězoval, jezdil jsem sám nebo ve dvou. Teprve pak jsem ji naplnil celou. Podotýkám, není to žádné dělo, ale běžná 1.2 HTP se 47 kW. Za tři roky jsem s ní najel 75 tisíc km a průměrná spotřeba je necelých 6,5 l/100 km. A nejsem louda.
    Čekám na 1.4 16 V a myslím, že s k tomu autíčku budu chovat stejně. Ono mi to pak určitě vrátí. A vrchovazě. Přeji hodně šťastných kilometrů.
    Honza
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.01.07  17:49

« Re:

No dnešní motory už se až tak zajíždět nemusí. Ikdyž je lepší ho prvních pár kilometrů (tak 2000km) nevytáčet jak psal Robo1.2. Poté jak ho naučíš, tak bude jezdit. Buď lenivě a ekonomicky, nebo žravě, ale bude více papat >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.01.07  17:18

« Bez nadpisu

zober auto cez vikend a najazdi s nim na okreskach aspon 500km, men otacky 2000-4000tisic, rad casto, po 1500 vymen olej a ho uz lepsie prevetraj, ale s nejakym tocenim vysokych otacok este cakaj
    inac neni to kriticke
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.01.07  16:45

« Bez nadpisu

Mohl by mi prosím někdo napsat, jak správně zajíždět (nebo svojí zkušenost se zajížděním) GP 1.4?
    Jistě se to v tomto tématu probíralo, ale díky jeho obsáhlosti se v tom špatně hledá. Díky
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.01.07  14:04

« Bez nadpisu

6,3
  • 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 31.01.07  13:48

« Bez nadpisu

6,8 taky tak nějak
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.01.07  13:45

« Bez nadpisu

Jinak to s tou nabídkou si dělají srandu ne? Tam snad pracují samý úchy...áci, nebo co. To už by snad stálo někam napsat....
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.01.07  13:40

« Re:

6,8l/100km hlásí 1,4/8V se zimnímy koly. Jízda většinou po městě.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.01.07  09:20

« Bez nadpisu

hmm také nechápu ten tah FIATu ala sleva na slabší motory a jinak nic >:-[]
    A jak jste na tou se spotřebou vy? [odkaz] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.01.07  08:54

« Re:

nic, duplicitni prispevek.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.01.07  08:54

« Re:

A toto je co za novinka???? ze zmizla z fiat.sk webu ponuka na 1.3MTJ????
    Fiat se chysta asi uplne polozit.
    Pro CR nabizi pro 5-dverovy model jenom 1,2 48kW a 1,4 57kW ....jinak vubec nic. Diesel zadnej. :(
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.07  20:34

« Re:

sraz v Praze
    Pokud bude sraz GP o víkendu,rád bych také dojel.
    ________________________________________… /> GP 1.4 16V Sport Exotica Red
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.01.07  19:44

« Bez nadpisu

A toto je co za novinka???? ze zmizla z fiat.sk webu ponuka na 1.3MTJ????
    ved to je skvela motorizacia, co to ma znamenat???
    kontrola s nemeckym webom = 8variant MTJ???
    dalsi krok k zvyseniu predajnosti? a tiez by sa uz mohli obadat s cenami po roku uvedenia GP na trhu??
    Ved Stilo MW maju nove za 430kSKK
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.01.07  11:26

« Bez nadpisu

si8182: diky za ponuku ;-) Bol som rozhodnuty ze kupim auto, GP bol velky favorit, ale nejak teraz zvazujem skor kupu bytu. Priority sa menia u mna kazdy tyzden :D
  • 00 Reagovat !

foto

30.01.07  11:07

« Re: istého DR.

Tomko tento DRBO z východu tu už toho naklamal viac, okrem iného bol behom dvoch rokov 5 krát v servise s Fiatom na zvolávacej akcii a podobne .. pricom na vraj "jeho" Bravo bola maximálne jedna zvoláva?ka.
    O výške DRBOvého IQ som sa tu už vyjadril, má prispevky na mentálnej úrovni trinás?or?ného fagana, skrátka je to šalený výhodnar, fanatický škodovkár, Fiata v živote nemal, ignoruj ho ..
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.01.07  10:31

« Bez nadpisu

Nedá mi nezareagova? na nedávny príspevok istého DR.
    Pred trištvrte rokom táto osoba písala o tom že vlastnila Fiat Brava a po problémoch si povedala že Fiat nikdy viac. Teraz sú z toho 3 Fiaty. Nie?o ty smrdí.
    To si akože v tomto medziobdobí zakúpila ?a?šie 2 Fiaty? Žeby dokonca Grande Punto? Na pozadí príspevkov tejto osoby je to potom ale dos? bláznivá predstava, však? A presne ako si8182 písal, nespokojný ?lovek nekúpi/nechce 3x to isté.
    Alebo je celá story o vlastníctve Fiatu rovnaký výmysel ako tie ?alšie 2 Fiaty? To asi najskôr. Rovnako aj jeho svedectvo o zázra?nej bezporuchovej Fabií. Takú, ktorá by dokázala vydrža? 150 000km úplne bez poruchy ešte nevyrobili. Ale to už som zase OT.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…