Grande Punto

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.02.07  13:52

« Bez nadpisu

cesky honza:
    ta modra barva je moc hezka, gratuluji. Taky jsem chtel drive cervenou, ale pak mi to kamaradi rozmluvili, ze za par let vybledne.
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.02.07  11:15

« Bez nadpisu

A jaký největší rozměr se dá na GP 1.4 namontovat? Nebo jaký je ideální rozměr litých kol a pneumatik?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.02.07  10:44

« Re:

No já parkuju na hlídaném parkovišti. Za prvé mám tam vždy volné místo, což se v Praze v centru cenní >:D a za druhé mohu být v klidu co se týče zlodějů vandalů a podobných ,,lidí''. Jo ještě mam zámek zpátečky, ale to spíš kvůli slevě na pojistce, nemyslím že je to nepřekonatelná ochrana a nechal jsem si vyleptat VIN na skla, což je docela dobrá věc a moc to nestojí (dokonce mi to dali k autu zadarmo).
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.02.07  07:22

« Re:

Jak velké zásahy musím hlásit leasingové společnosti? I když si budu chtít koupit nové/větší kola (litá)?
    Prakticky jen nevratne zmeny a to co se zapisuje do TP. (tazne zarizeni, LPG, zmena barvy,.....atd).
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.02.07  00:35

« Bez nadpisu

Jo, ta ochrana mě taky zajímá. Primárně si nechám namontovat do GP zámek zpátečky (aspoň něco), přemýšlím i nad trapnou pákou na volant. Sice nevím, jak na tom jsou GP s oblíbeností u zlodějů, ale člověk nikdy neví.
    Jak velké zásahy musím hlásit leasingové společnosti? I když si budu chtít koupit nové/větší kola (litá)?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.01.07  22:59

« Bez nadpisu

Garáž a nevyjíždět >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.01.07  22:57

« Re:

si8182: garáž, zatím se mi osvědčuje ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

31.01.07  22:57

« Bez nadpisu

No ja som chodil asi 2 mesiace za dealerom az kym som to cele dotiahol aj s vybavou atd.
    Ale k teme: Neviem preco vyberaju urcite motory z ponuky, ale napr.na webe to este nie je ale k 3dv. verzii Sport sa da objednat 1.3 MTJ 90 konovy za 549000,- Sk (Cennikova cena :-) ).
    Pri objednavani mojej GP mi to oznamil moj kamos (predajca).
    Uvidime kedy sa tieto zmeny objavia na webe.
    Mimochodom dnes mi potvrdili moju objednavku na GP,ktoru by mi mali vyrobit v 8.tyzdni,t.j. ak vsetko dobre vyjde,tak zaciatkom marca mam GP.
    nevydrziiiiiiiiiiiiiiiiim.... :'-(
    P.S. Aku najlepsiu ochranu proti odcudzeniu doporucujete?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.01.07  22:52

« Re:

Další odkaz jak se dělá marketing akční verze atd atd, viz www.puntocity.de (po reklamě nebo i kdykoliv dřív kliknout na weiter ;-) ) , chce se mi až brečet, jak se dá marketingově s GP pracovat...
    m4lcolm: ohledně podvozku, vyladit se dá cokoliv, takže bych se nedostatku sportovnosti podvozku brava nebál ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.01.07  22:31

« Bez nadpisu

Ještě mě napadá snižování nákladů, Fiat šetří na webovém prostoru a 1,3 Mjet se jim prostě nevešel na web... >:D
    BTW docela by mě zajímalo, jak bude komfortní podvozek ze Stila ladit s dynamickým charakterem nového Brava. :roll:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.01.07  22:24

« Nové Bravo

BTW: koukněte na www.fiatbravo.com , trochu dýl se to načítá, ale je to čupr ;-)
    a už mám jasno 1.4 T-JET 90 kW (122 k), 203 Nm při 1750 otáčkách :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.01.07  22:23

« Re:

m4lcolm: no bojím se, že máš pravdu >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.01.07  22:21

« Bez nadpisu

Třeba si Fiat ČR stanovil cíl snížit prodeje na polovic...
    Analogicky lze u nového Brava v nabídce očekávat pouze motory 1,4 90k a Multijet 150k. Turbobenzínů se tedy vůbec nemusíš bát, Robo. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.01.07  22:17

« Re:

Octan zacal som doma viest podobne rozhovory, 2 az 4 roky, dovtedy si plne uzijeme GPcka a Bravo bude uz s nejakymi zlavami... >:D
    [a vychytanymi muchami]
    ufff tie Turbobenziny a vykony oproti mojim 48kW :shock:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.01.07  22:15

« Re:

Jak už jsem psal, také to nechápu. Toto chování není normální. Třeba se sem časem GP nebude vůbec dovážet jako idea aj. A přitom idea by mohla krásně konkurovat roomsteru.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.01.07  22:10

« Bez nadpisu

octan.: můži ti říct, že mám blízko do Polska a kdybych měl hotovost, koupil bych GP tam. Tam je Fiat celkově ( a je to celkem logické ) v úplně jiném postavení.
    A dealer ochotný..všechny motory, výbavy, příslušenství.
    Prostě FiatPolska je úplně jiné kafe.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.01.07  22:07

« Re:

Robo: jj Bravo se mi taky moc líbí, uvidím jak na tom budu za tři čtyři roky a mohl by to být adekvátní (růst rodiny) nástupce GP :-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.01.07  22:07

« Bez nadpisu

stačí se podívat na italské fiat strábky...celé do červena
    je hezké, ale už to je jiná kategorie než GP.
    Ale design je super..a ta červená...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.01.07  22:06

« Bez nadpisu

český Honza: A divíš se, s tím co předvádí dovozce, kdo to kdy viděl ubírat motory z nabídky????? Copak to stojí peníze nabízet celou řadu a všechna provedení, když homologace je celoevropská? Kurňa tohle ať mi někdo vysvětlí, prostě za chvíli se bude dát koupit GP jen s motorem 1.2 a dokážu si představit lidi, kteří hodnotí kvalitu auta i podle šířky nabídky, přijdou ke GP, řeknou si krásné, prostorné a bezpečné auto, ale nabízí jen dva motory, to asi nebude nic moc.... :-/ za chvíli to bude jak u hondy, buď si vemeš tohle auto s touhle výbavou nebo máš smůlu..., chápu to???
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.01.07  22:04

« Re: Re:

No mě také trval výběr auta docela dlouho:))Ale pak už jsem se nemohl dočkat a rozhodl jsem se dobře.Pro Buba: Ikdyž fábie je vlastně daleko lepší, ježiši panebože co sem to vlastně koupil.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…