Grande Punto
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
"-- skrytý --" 01.02.07 10:44
« Re:
No já parkuju na hlídaném parkovišti. Za prvé mám tam vždy volné místo, což se v Praze v centru cenní >:D a za druhé mohu být v klidu co se týče zlodějů vandalů a podobných ,,lidí''. Jo ještě mam zámek zpátečky, ale to spíš kvůli slevě na pojistce, nemyslím že je to nepřekonatelná ochrana a nechal jsem si vyleptat VIN na skla, což je docela dobrá věc a moc to nestojí (dokonce mi to dali k autu zadarmo). -
"-- skrytý --" 01.02.07 00:35
« Bez nadpisu
Jo, ta ochrana mě taky zajímá. Primárně si nechám namontovat do GP zámek zpátečky (aspoň něco), přemýšlím i nad trapnou pákou na volant. Sice nevím, jak na tom jsou GP s oblíbeností u zlodějů, ale člověk nikdy neví.
Jak velké zásahy musím hlásit leasingové společnosti? I když si budu chtít koupit nové/větší kola (litá)? -
« Bez nadpisu
No ja som chodil asi 2 mesiace za dealerom az kym som to cele dotiahol aj s vybavou atd.
Ale k teme: Neviem preco vyberaju urcite motory z ponuky, ale napr.na webe to este nie je ale k 3dv. verzii Sport sa da objednat 1.3 MTJ 90 konovy za 549000,- Sk (Cennikova cena :-) ).
Pri objednavani mojej GP mi to oznamil moj kamos (predajca).
Uvidime kedy sa tieto zmeny objavia na webe.
Mimochodom dnes mi potvrdili moju objednavku na GP,ktoru by mi mali vyrobit v 8.tyzdni,t.j. ak vsetko dobre vyjde,tak zaciatkom marca mam GP.
nevydrziiiiiiiiiiiiiiiiim.... :'-(
P.S. Aku najlepsiu ochranu proti odcudzeniu doporucujete? -
"-- skrytý --" 31.01.07 22:52
« Re:
Další odkaz jak se dělá marketing akční verze atd atd, viz www.puntocity.de (po reklamě nebo i kdykoliv dřív kliknout na weiter ;-) ) , chce se mi až brečet, jak se dá marketingově s GP pracovat...
m4lcolm: ohledně podvozku, vyladit se dá cokoliv, takže bych se nedostatku sportovnosti podvozku brava nebál ;-) -
"-- skrytý --" 31.01.07 22:10
« Bez nadpisu
octan.: můži ti říct, že mám blízko do Polska a kdybych měl hotovost, koupil bych GP tam. Tam je Fiat celkově ( a je to celkem logické ) v úplně jiném postavení.
A dealer ochotný..všechny motory, výbavy, příslušenství.
Prostě FiatPolska je úplně jiné kafe. -
"-- skrytý --" 31.01.07 22:06
« Bez nadpisu
český Honza: A divíš se, s tím co předvádí dovozce, kdo to kdy viděl ubírat motory z nabídky????? Copak to stojí peníze nabízet celou řadu a všechna provedení, když homologace je celoevropská? Kurňa tohle ať mi někdo vysvětlí, prostě za chvíli se bude dát koupit GP jen s motorem 1.2 a dokážu si představit lidi, kteří hodnotí kvalitu auta i podle šířky nabídky, přijdou ke GP, řeknou si krásné, prostorné a bezpečné auto, ale nabízí jen dva motory, to asi nebude nic moc.... :-/ za chvíli to bude jak u hondy, buď si vemeš tohle auto s touhle výbavou nebo máš smůlu..., chápu to???
ta modra barva je moc hezka, gratuluji. Taky jsem chtel drive cervenou, ale pak mi to kamaradi rozmluvili, ze za par let vybledne.
[odkaz]