Grande Punto
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
OK. Z mojej strany nie je problem, mozeme zrealizovat aj tu v Kosiciach zraz GP-ciek. Ja dufam,ze zaciatkom marca mam auto tu,takze nebude problem.
MATUS: k tej vymene oleja, podla mna to urcite vymen. Prospeje to motoru a urcite neuskodi. Ja to tiez urobim ked budem mat cca 2000km. Tak som to robil aj pri Fabii a dodnes som s motorom nemal ziaden problem. -
"-- skrytý --" 01.02.07 19:00
Caute vsetci, tak uz som sa prehupol cez 3000km a auto funguje SUPER :-! . Spotreba po 2900km je 6,23l/100km. Co si myslim, ze na zimu a jazdu po meste s novym autom je celkom slusne. Sem tam mu uz davam zabrat a "cistim trubky". Rozmyslam aj nad vymenou oleja. Co poviete oplati sa?
Jeden kolega si kupil tiez GP, sice jazdene ale len 12t km a necely rok stare. Je v ciernej farbe, co vyzera celkom dobre, ale interier je sivy :-( . Inak tiez rozmyslam nad kupou elektronov, len sa mi zda, ze sa neoplati kupovat v klasickom obchode ale cez net. Zatial co som pobehal tak maju ceny vyssie min. o 1000Sk/ks ako na nete. Tak asi objednam cez net. Tak zatial sa majte a vela stastnych kilometrov >:D -
"-- skrytý --" 01.02.07 15:17
Mluvil jsem s proidejci v saloně Fiat a připravuje se nová verze českých stránek, kde opět budou všechny naftové verze.
Zajímalo mě to proto, že jsem ssi objednal sice benzín 1.4, ale podle italů už v modelovém roce 2007 bude i ve verzi Dynamic manuální klima adalší vylepšení. -
"-- skrytý --" 01.02.07 14:31
Ahoj kluci,
je pravda, že barva na autě je moc důležitá, ale ty barvy co má fiat jsou více méně všechny skvělé.
A když se k nim dají pěkná kola, nemá to chybu.
Včera večer jsem se smál, jak jsme v podstatě všichni vybírali mez různými auty a pak vybrali GP.
Ono je opravdeově designově nejlepší, takové čisté, vyvážené. Je prostě hezčí než clio, než pažouti, a myslím, že je i hezčí než ta nová corsa.
Ve mně do okamžiku, než ukázali novou fabii hlodal malý červíček, ale ¨když jsem ji viděl. už ani trošku nelituji. -
"-- skrytý --" 01.02.07 13:58
No já si vybral oranžovou, poněvadž se mi líbí ten interiér v oranžový. Ale nad tou modrou jsem též uvažoval. Jó to byli časy, kdy jsem si zkoušel v konfigurátoru ruzný barvy a tak... >:D Ale jsem rád za tu oranžovou, ikdyž ostatní řidiče asi jaksi dráždí...A co teprve ta Octanova oranžová
Octan
Tommy11
Mikain
Karel Vaňous
GP
to už je pět kousků ;-) jen tak dál