Grande Punto

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.02.07  09:58

« Re:

Předběžný seznam
    Octan
    Tommy11
    Mikain
    Karel Vaňous
    GP
    to už je pět kousků ;-) jen tak dál
  • 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 02.02.07  09:58

« Bez nadpisu

a odkud jsi český honza?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.02.07  09:48

« Bez nadpisu

zdravím a trochu závidím, že na sraz nemohu přijet. GP zatím není, až v březnu a tak doufám, že to není poslední sraz. Jen přemýšlím kam jet, protože do Prahy a do Košic mám stejně daleko...
    udělejte ale aspoň pár pěkných fotek..
  • 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 02.02.07  09:40

« Bez nadpisu

tak předběžně bych sa taky hlásil na ten sraz v Praze, někdo přece mosí zastupovat Valachy, minule mi to nevyšlo ale teď už snaď jo, doufám, že nebude pršet.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.02.07  09:35

« Bez nadpisu

Karel Vaňous: no to by bylo fajn, pokud nás bude aspoň pět (dealerů Fiatu :-D ), tak už to bude stát za to ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

02.02.07  09:34

« Bez nadpisu

OK. Z mojej strany nie je problem, mozeme zrealizovat aj tu v Kosiciach zraz GP-ciek. Ja dufam,ze zaciatkom marca mam auto tu,takze nebude problem.
    MATUS: k tej vymene oleja, podla mna to urcite vymen. Prospeje to motoru a urcite neuskodi. Ja to tiez urobim ked budem mat cca 2000km. Tak som to robil aj pri Fabii a dodnes som s motorom nemal ziaden problem.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.02.07  07:58

« ZRAZ KOŠICE

A čo keby sme urobili aj my v Košiciach nejaký zraz? Počkali by sme aj na prírastok do rodiny GP (si8182) a potom sa nejako dohodli? Môže prísť aj DR. ak si chce pozrieť GP z blízka. Skúsim pokecať aj s kolegom či by nešiel aj on.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.02.07  06:55

« SRAZ PRAHA

:arrow: Čauky, takže já se taky hlásím, že bych 24.2. přijel (z Liberce) :arrow:
    GP 1,4 Emotion, New Orleans Blue
  • « 00 Reagovat !

foto

01.02.07  22:05

« Re: :SRAZ-PRAHA

Zdravím majitelé GP. Datum srazu mi vyhovuje,místo srazu mi je jedno,dojedu taky kamkoliv.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.02.07  21:20

« Bez nadpisu

Je možné někde stáhnout český manuál ke GP 1.4 8V?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.02.07  20:55

« SRAZ - PRAHA

Super, už se těším, místo je mi jedno, dojedu kamkoliv ;-) ale ten výhled nezní marně :-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.02.07  20:40

« SRAZ-PRAHA

Takže sraz se bude konat 24.02.2007, akorát nevíme kde, jsou zatím dvě možnosti.
    1) V letňanech u Tesca
    2) V šestce u Hypernovy (tam lze parkovat na střeše s krásným výhledem na Prahu)
    Pokud víte o lepším místě, můžete ho nabídnout ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.02.07  19:00

« Bez nadpisu

Caute vsetci, tak uz som sa prehupol cez 3000km a auto funguje SUPER :-! . Spotreba po 2900km je 6,23l/100km. Co si myslim, ze na zimu a jazdu po meste s novym autom je celkom slusne. Sem tam mu uz davam zabrat a "cistim trubky". Rozmyslam aj nad vymenou oleja. Co poviete oplati sa?
    Jeden kolega si kupil tiez GP, sice jazdene ale len 12t km a necely rok stare. Je v ciernej farbe, co vyzera celkom dobre, ale interier je sivy :-( . Inak tiez rozmyslam nad kupou elektronov, len sa mi zda, ze sa neoplati kupovat v klasickom obchode ale cez net. Zatial co som pobehal tak maju ceny vyssie min. o 1000Sk/ks ako na nete. Tak asi objednam cez net. Tak zatial sa majte a vela stastnych kilometrov >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.02.07  17:10

« Bez nadpisu

Punta: mám zimáky 185/65 R15 a ráfky 6,5x15 a vše pasuje bez problémů, ty sedmičky jsou už ale moc široký na 185 gumu je 6,5 ráfek maximum....
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.02.07  15:17

« Bez nadpisu

Mluvil jsem s proidejci v saloně Fiat a připravuje se nová verze českých stránek, kde opět budou všechny naftové verze.
    Zajímalo mě to proto, že jsem ssi objednal sice benzín 1.4, ale podle italů už v modelovém roce 2007 bude i ve verzi Dynamic manuální klima adalší vylepšení.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.02.07  15:06

« Re:

řeším podobný problém ale s pneu 175/65 R15. A máš pravdu mezi 6kama není moc výběr
    ad:Sraz, tak co, máte nějáký ten termín co jsem napsal čas?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.02.07  14:44

« Bez nadpisu

Mám pneu 185x65 /R15, dostanu to na disk 6,5x15 nebo 7x15????? :*)
    V 6x15 není žádný výběr >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.02.07  14:33

« Bez nadpisu

pro martyho
    já si nechal na uto dát 16" kola s pneu 195/55 R 16 a vypadá to moc dobře.
    17" jsou jistě ještě hezčí, ale nejsou podle mě na naše silnice.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.02.07  14:31

« Bez nadpisu

Ahoj kluci,
    je pravda, že barva na autě je moc důležitá, ale ty barvy co má fiat jsou více méně všechny skvělé.
    A když se k nim dají pěkná kola, nemá to chybu.
    Včera večer jsem se smál, jak jsme v podstatě všichni vybírali mez různými auty a pak vybrali GP.
    Ono je opravdeově designově nejlepší, takové čisté, vyvážené. Je prostě hezčí než clio, než pažouti, a myslím, že je i hezčí než ta nová corsa.
    Ve mně do okamžiku, než ukázali novou fabii hlodal malý červíček, ale ¨když jsem ji viděl. už ani trošku nelituji.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.02.07  13:58

« Re:

No já si vybral oranžovou, poněvadž se mi líbí ten interiér v oranžový. Ale nad tou modrou jsem též uvažoval. Jó to byli časy, kdy jsem si zkoušel v konfigurátoru ruzný barvy a tak... >:D Ale jsem rád za tu oranžovou, ikdyž ostatní řidiče asi jaksi dráždí...A co teprve ta Octanova oranžová
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…