Grande Punto

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.02.07  16:37

« Bez nadpisu

jj, díky za tip. A asi by bylo lepší dát rezervaci předem. Akorát, nevím kolik nás bude....
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.07  15:06

« Re: Sraz-Praha

Ahojky. Dávám jeden dobrý tip na večerní posezení učastníků srazu. Hotel-Restaurace Bouček se nachází přibližně 12km od Prahy. V obci Mochov. Je tam příjemné posezení a hezké prostředí a lze tam parkovat bez problémů s více vozy. Mrkni na www.mochov.com
    GP 1.4 16V Sport Exotica Red
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.02.07  10:02

« Bez nadpisu

Mohu se na zde přítomné pražáky obrátit s jednou prosbou? Chtěl bych se zeptat, zda nevíte o nějáké hospodě,l kde by se dalo zaparkovat více aut...Myslim na to večerní posezení. Já znám bohužel hospody jen v centru a to jak sami dobře víte by nebylo to pravé ořechové. Může to být i kousek za Prahou...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.02.07  00:58

« Bez nadpisu

nebylo by spatne napsat o tom nasem srazu taky prodejcum fiatu v praze a poprosit je, aby tuto informaci sdelili dalsim majitelum GP, kteri servis navstivi. :roll:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.02.07  22:42

« SRAZ-PRAHA

Sraz se bude konat 24.2. 2007. Začátek mezi 14.00 - 14.30 a to na střešním parkovišti nového obchodního centra šestka na Praze 6 Ruzyni. Mapu nejdete zde a zde . Příjezd k OC je směr od Evropské, směr terminál Jih a dále odbočit vlevo přímo do OC. Na střechu se dotanete následujícím způsobem, po odbočení k OC se dáte první křižovatku vpravo a dále pak už rovně za nosem. Kdyby někdo nevěděl jak se tam dostat, napište mi na mail, budu se snažit Vám poradit. !!!Pozor!!! Účast nutno potrvdit e-mailem předem. Připomínky pište buď na mail, nebo do diskuze pod článek.
    Program - sraz mezi 14.00 - 14.30
    - focení
    - projižďka Prahou
    - posezení u limonády popřípadě večeře .)
    P.S.: Pokud se domluvíte na ten sraz v Košicích, mohu Vám ho také šoupnout na naše stránky...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.02.07  18:25

« Re: Loketní opěrka

Díky za tip!! Je pěkná. Jen se ptám, instaloval jste to někdy někdo? Koukám, že dole je to na 4 šrouby.
    [odkaz]
    Levnější: [odkaz]
    Musí se kvůli vyvrtání děr vyndat sedačky nebo jak? Neumím si to vůbec představit.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.02.07  22:24

« Re: SRAZ-PRAHA

[odkaz]
    [odkaz]
    A zde se to nachází...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.02.07  21:50

« SRAZ-PRAHA

Tak já nevím, jak by jste si to představovali?Sraz by mohl být někdy v brzkém odpoledni, aby si každý mohl dojít v pohodě na oběd. Tak nejdůležitější bude to focení, dále bych dal jízdu Prahou...A večír někam na limču >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.02.07  19:32

« Loketní opěrka

Ahoj, já loketku mám, originální, kombinovanou s bederní, ale upřímě, nic moc. Je docela malá, i prostor v ní je malý. No ale ujde. Mrkni se sem: [odkaz] , možná tě to osloví, cena je taky dobrá. :!:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.02.07  19:08

« Bez nadpisu

příští týden si jedu pro nové GP 1.4 Dynamic, ale bohužel tam není mnou vysněná loketní opěrka. Dá se někde pořídit a vlastními silami přimontovat? Když jsem se ptal přímo u dealera, tak říkal, že bohužel oni to zařídit nemohou, když se jedná o skladovku. Pouze, když by to bylo samozřejmě z výroby.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.02.07  18:04

« SRAZ PRAHA

Tak ten srazík bude fajn, těším se....Je mi jedno kde, jen ať je tam trošku prostor, taky ať je kam jít pokud bude pršet. A co budeme dělat kromě focení? :idea: :?:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.02.07  16:16

« velky test v českom AMS

Myslím, že u nás nedostanem české vydanie automotorsport.
    [odkaz]
    Už ste sa niekto k tomu dostali? Je tam zaujimave porovnanie:
    Fiat Punto 1.4 16V, Ford Fiesta 1.4, Hyundai Getz 1.4, Nissan Micra 1.4, Opel Corsa 1.4 16V, Peugeot 207 1.4 16V, Renault Clio 1.4 16V, Seat Ibiza 1.4 16V, Škoda Fabia 1.4 16V, Toyota Yaris 1.3, Volkswagen Polo 1.4 16V. Ve velkém mezinárodním Mastertestu jsme zjišťovali, kdo je králem u nás tak populární třídy malých hatchbacků. Uspěly spíš novinky, nebo osvědčená klasika?
  • 00 Reagovat !

foto

02.02.07  15:52

« Bez nadpisu

Hlasim se na prazsky sraz. :D
  • 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 02.02.07  14:56

« Bez nadpisu

já radši ten výhled, a letadla to můžu, zkus to místo pak poslat přes www.mapy.cz
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.02.07  14:47

« Bez nadpisu

Taže už nás je šest...Chcete radši výhled na prahu(Ruzyně), nebo větší prostranství(Letňany) :-) a chce to začít za světla aby byli fotky tak i tak...Takže dnes večer to dám ještě na stránky (pevný termín čas i místo)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.02.07  12:23

« Bez nadpisu

ja prijedu taky na prazskej sraz :!:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.02.07  11:41

« Bez nadpisu

to si8182: mne tiež predajca vravel, že 8 týždňov je dodacia lehota a už po 4 mi volal, že auto bude o 2 dni na autosalóne :P
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.02.07  10:23

« Bez nadpisu

Zlín znám dobře, ale ani Praha pro mě není problém a rád v březnu či dubnu přijedu ...
  • 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 02.02.07  10:12

« Bez nadpisu

heh no tak to máš opravdu od ruky, ale já taky nejsem čistokrevní, jsem ze Zlína a to je přesně uprostřed mezi Valašskem (Vizovice, Vsetín) Slováckem (Uherské Hradiště) a dalo by se říct že i Hanou (Kroměříž) no každopádně za moravu jedu :-D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.02.07  10:08

« Re:

Pro informaci Valachovi, 20 let jsem bydlel na Vsetíně, teď u Třince.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…