Grande Punto

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.02.07  11:27

« Re:

To jsem rád...:) Jinak, jestli chceš můžeš se ukázat na našem srazu v Praze více info na našich stránkách, nebo níže v diskuzi.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.02.07  11:21

« Bez nadpisu

@ Tommy11
    Dalo by se říct, že mám s nima velmi dobré zkušenosti i se servisem, kromě lakování, to museli dělat 3x než trefili barvu a kvalitu (zajišťuje externí firma, auta tam vozí na odtahovce). Ceny přijatelné, ochotný a příjemný personál, poradí a hlavně udělají to, co je potřeba (nic navíc, aby vydělali) a co slíbí. Kromě toho laku jsem tam stilouna neměl nikdy déle než 10 hodin a vždy mi zavolali, že vůz je hotov. Umytí je samozřejmost (naposledy i uvnitř - zdarma).
    Celková známka: 1- :D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.02.07  11:08

« Re:

Je to trochu OT, ale ty máš nějáké zkušenosti s Imofou? Myslím hl. servis. Já tam kupoval auto a přístup dobrý, v servise jsem ještě nebyl...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.02.07  10:26

« Bez nadpisu

ad. Ráfky a pneu
    Na www.pneunet.cz v sekci techniké info se dá najít také optimální kombinace rozměrů
    ad. GP 1,3 MJET 16V a 1,4 16V v 3D i 5D
    Někde tady šly stesky, že na CZ/SK trhu již nejsou nabízeny tyto motorizace.
    V IMOFA Praha (jinde asi také) je sice nenajdete v konfigurátoru, ale benzíňák je nabízen pod názvem 1,4 STARJET 16V DYNAMIC a SPORT; 1,3 MJET 16V 75HP ACTIVE, DYNAMIC a 1,3 MJET 16V 90HP DYNAMIC, EMOTION a SPORT. Osobně jsem se na to ptal v showroomu a dostal jsem na to i propagační materály + ceníky. Bohužel prospekt na nové BRAVO jsem si mohl pouze prolistovat :-(
    :!: LZE JE OBJEDNAT :!:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.02.07  10:00

« Re:

No to máš pravdu, tak nevím :?: . Jsem z toho zmaten 8-s Tato odpověď mi přišla z www.elektrony.cz V discích ani pneu se moc nevyznám...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.02.07  08:34

« Bez nadpisu

prispevok 3333, >:D >:D :-! >:-[] (1000 mi usla, tak som si teraz neodpustil)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.02.07  08:27

« Bez nadpisu

Takze Octan tu daval taky super link:
    [odkaz]
    a pod oddielom An ideal rim-width calculator
    ti ukaze rozsah idealnych siriek diskov
    pre 175 vyhadzuje aj 6.5 inch
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.02.07  20:30

« Re: Re:

Tak ja som sa niekde docital, ze aj na 6,5" sa daju dat 175/65 R15 pneu. Bol tu aj niekde link. Ta sirka diskov sa udava medzi vonkajsimi hranami disku? Lebo ak ano tak 6,5"x25,4=165,1mm a to je menej ako 175mm (co je sirka pneu). Takze teoreticky tam ostava este 10mm, t.j. po 5mm na kazdu stranu....
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.02.07  19:18

« Re:

Kdo máte pneu 175/65/R15 tak nejširší disk na který jdou pneu nazout je 5-6, jenže v těchto rozměrech je špatná nabídka :-( . Vznes jsem dotaz na jednoho prodejce.
    Jinak už jsem si koupil střešní nosič, mam ho připravený na prodejně, tak uvidíme, pokud bude dobrý, hodím sem link.
  • 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 08.02.07  11:40

« Bez nadpisu

I když to nepatří pod GP ale pod BRAVO stejně to sem přidám ... potěšte svoje oči a uši :-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.02.07  21:09

« Re: GP Brzdy

No dřeli mi, ale to je tím, že auto cca 3dny stálo a před tím sem s ním jel v tom marastu jak sněžilo. Asi trochu orezli kotouče, ale už se to obrzdilo... :-) Takže žádná závada (pro dr. Buba-opravdu se nejedná o závadu), alespoň u mne.
  • 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 07.02.07  13:29

« Bez nadpisu

... já si ničeho nevšiml
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.02.07  13:12

« GP Brzdy

Taky někomu z Vás dřou brzdy? (že jsou hrozně slyšet při brždění)
  • « 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 07.02.07  11:41

« Re:

Robo1.2 - souhlas ve všem, kvalitní příspěvek
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.02.07  07:04

« Re: GP problémy

Naprosto s tebou s souhlasím, nejvíc o těch "učních" v servisu. Nechával jsem si namontovat Handsfree a skoro jsem nespal při představě, že se mě tam budou hrabat ti kluci ze servisu, jak jsem je viděl. Strčej dovnitř igelit, pustěj si rádio a ... jdou na to.....A až bude potřeba ,molitan si tam klidně dám taky....Nechtěl jsem se vším čekat až na garančku taky proto, že většinu dílů objednávají z Itálie a fakt to někdy trvá....
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.02.07  22:44

« Bez nadpisu

GP co sa tyka toho cvakania v tom pravom stlpiku, toto mi islo fakt na nervy.
    Tak som jednoducho povytiahol tu tesniacu gumu a vrazil tam peknu vrstvu molitanu na urovni tej malej ciernej palubky[asi 4cm na vysku, neviem kolko na dlzku, som to natlacil]. Pomohlo to na 85%, resp na 100% ale ako sa ten molitan utlacil tak na 85% >:D >:D >:D . Airbag s tym nema nic, ten sa odpaluje zo strechy smerom dole, takze ak to spravne chapem okenny airbag sa nevypaluje ani nahodou spod toho bieleho kryty stlpika airbagu, no a ten biely stlpik tam robi neplechu, este je v nom zasadena ta mala palubovka. Ako som uz pisal tak prave ta mala cierna palubka sa mi rozpojila v jednom mieste spoja s tym bielim krytom stlpika, zatial neriesim, normalne sa na to nikto neprizera a keby mi to menili tak sa stavim ze poskriabu palubovku pred spolujazdcom co by asi nikto nechcel to mat pred ocami
    takze tak radsej si to nevsimam, to auto nebude s vekom dokonale a volim cestu mensieho zla :-) .
    Aj ked poletite na starom Boeingu tak zistite ze tam vsetko drnci a pod.
    Originalne tam cosi ako kocka molitanu je tiez ale zrejme zmena teplot s tym robi svoje. Dalsie pazvuky na moje prekapenie ked poklopem prstom po mriezke s vyduchom vzduchu spolujazdca, su to proste plasty a nemienim sa nad tym nejako zvlast vzrusovat, vzdy to vrzga ked je interier hlavne studeny,
    co ma tiez prekvapuje je ze mi obcas cosi plastovo puka ked tocim volantom, nemam potuchy co to je ani to s nicim nesuvisi, neriesim
    Ostatni co si chcete v servise davat rozoberat = dobre si to rozmyslite ci Vam to stoji za to.Ako tu niekto poznamenal ze na aute na 400tskk chce mat vsetko tip top. Aby ste nedopadli ako TOM69 ze Vam do palubky narvu za igelitku molitanu.....aby odstranili pukanie. A tiez kto z Vas da auto za 400skk ucnom, tu na cafe si mozete precitat kopec pribehov...
    Proste na Vasom voze sa budu ucit zborku a rozborku. Je rozdiel servis a servis. GP je na trhu kratko a v servisoch este menej aby mechanici vsetky fajnosti poznali. Pokial to priamo nesuvisi s funkcostou ci stazovanim existencie v aute tak kozmeticke zalezitosti moc neriesim, myslim ze kazde auto cakaju vaznejsie poruchy ako nejake lupnutie plastov, hoci ked sa mi to zacalo tak som bol rozcarovany. A zasa na druhej strane niektore veci ako prisli tak odisli [vrzganie spojkoveho pedala]
    Ventilator ja mam uz vymeneny, na jednotke nedrnci, na dvojke je hlucnejsi zasa ako ten predtym, ale celkovo je to lepsie.
    Som proste nedovercivy v tychto veciach, nemajte mi to za zle.
    Preto ma napada v ktor om servise na SK mozete byt s autom pri 1.garancke????
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.02.07  22:21

« Re: Re: Re: Re: potahy

tak šťastnou cestu..... Na sraz se ti asi nechce přijet co?
    Jel bych klidně (aspoň bych se projel >:D ), ale mám denní v práci. Bohužel...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.02.07  22:14

« Re: Re: Re: potahy

tak šťastnou cestu.....:) Na sraz se ti asi nechce přijet co?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.02.07  22:12

« Re: Re: potahy

Ahoj Márty, tak koukám, už toho krasavce máš? Všecko OK, včetně cesty?
    Ještě ho nemám doma. Už je ovšem v Ostravě připraven a čeká až si pro něj v pátek přijedu. Pak mě čeká první jízda 400km domů :-) už se fakt těším.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.02.07  13:14

« ceny sk a cz

Porovnal som si ceny u nas a v Cechcach. Dajme tomu pri
    Grande Punto 5dv. 1,2 65 k Dynamic to vychadza na:
    Na Slovensku po zlave: 379.900,00 Sk = 304.000 Kč
    V Cechach po zlave: 254.900,00 Kč
    Takze v Cechach je ta verzia lacnejsia o 49000 Kč!!!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…