Grande Punto

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.02.07  08:19

« Re:čipování motoru

Do toho bych se vůbec nepouštěl, tedy pokud nechceš měnit i další součásti (např. brzdy, spojku, apod...) Poněvadž se může stát, že spojka bude prokluzovat.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.02.07  08:12

« Bez nadpisu

Kauli som zvedavy
    Ale dneska rano vsetko v pohode, bolo +5C :shock:
    Bez najmensieho zavahania
    To som vazne zvedavy co su schopny spravit okrem diagnostiky
    Zasa na druhu stranu je to mensia blbost ako "vianocny stromcek" co mali iny majitelia ked im po nastartovani svieti vsetko a na radiu je cancheck ci co. A servis na nic neprisiel
    Tipujem ze ak to nedokazu zopakovat, ale drzim palce lebo to zaujima aj mna. Daj vediet diky
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.02.07  07:35

« Čipování motoru

Ahoj všem, máte někdo zkušenost z čipováním benzínových motorů? (např. fabie MPI) nebo o čipování obecně? Přemýšlím o tom u svého GP, ale chtěl bych o tom vědět něco víc, kromě toho, co je na netu. Nějaký názory a zkušenosti. Díky :idea:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.02.07  07:16

« Problémy se startováním

Chlapi, zítra to vezu ráno do servisu s tím, že tam Punťa bude až do středy, to aby to zkusili se řádně studeným motorem, dám Vám pak vědět, co ty špatný starty dělalo. Ale přesto všechno díky za odpovědi.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.02.07  23:22

« Re: Re: Re:

jj, vím. Díky
    to: Mikain Jak dlouho předem je třeba dát vědět s tou rezervací?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.02.07  23:16

« Re: Re:

tommy: posílal jsem ti mail...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.02.07  23:14

« Re:

taky jsem koukal, ještě musím apelovat na ostatní zde, aby napsali kolik s sebou vemou lidí :!:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.02.07  23:09

« Bez nadpisu

tommy: koukám ;-) hned jsem tam hodil noticku o srazíku
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.02.07  23:07

« Re: Fiat Klub

Tak už jsem tam taky...:)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.02.07  22:48

« Fiat Klub

Přátelé Fiaťáci,
    našel jsem stránky českého Fiat klubu, tak sem se tam zaregistroval, můžete také a rozšíříme tak počet členů ;-)
    jo odkaz [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.02.07  21:19

« Bez nadpisu

To Robo 1.2
    mne to punto urobilo tiez vtedy ked motor hned nabehol, tak ci to nemoze byt este suvis s tym ze sa elektricky okruh neprepne hned na alternator a este mozno 1s bezi motor na bateriu az potom to riadiaca jednotka prepne, ale to uz je len moja uvaha...netusim ako to presne prebieha, ale viem, ze potom mi to uz nespravilo. Bolo by tiez divne ak by taka nova bateria mala mat slaby prud, ale clovek nikdy nevie a mohla by byt chyba aj v nej aj ked je to menej pravdepodobne, ale nahodou nemas moznost to skusit s inou baterkou :-) BTW to bootovanie auta je vyborny a presny vyraz :-) .
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.02.07  21:00

« Re:

a co když blbne alternátor, jak píšeš, tak by to tak mohlo být. Když je to studený, tak se jakoby hned nerozběhne...Ale nevím, je to jen laický názor. Mě to 1,4 nedělá ani když stojí chvíli dýl
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.02.07  20:57

« Bez nadpisu

affinis
    no bohuzial som to mal aj dnes rano, rucicka po chyteni motora prekmitla za roh, zasvietila Ledka, 2sec, a potom zhasla a padla na nulu
    Baterka je v skvelej kondicii, ak nie tak vratim titul >:D >:D >:D
    Je to blbost ale nieco to naznacuje....
    Rano cakam [vlastne vzdy] kym pozhasinaju vsetky kontrolky pred startom, je to taky zvyk nechat vsetko nabootovat....a az potom startovat
    Aby nova VARTA po 10mesiacoch davala slaby prud??
    Finta je v tom ze starter toci dobre a rucicka prekmitne az ked auto chyti a vtedy to uz nema s bateriou nic spolocne lebo elektriku dodava alternator.
    A robi to iba rano.....
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.02.07  20:13

« Bez nadpisu

ahojte,
    k tomu ukazovateli teploty pri studenych startoch, ja by som sa priklonil k Tomiho popisu, kedze mne sa stalo na starsom punte 1.3 MTJ to iste miulu zimu, ked v noci prituhlo rano pri starovani sa udialo presne to co je popisane vo vasich prispevkoch, v servise zistili, ze to slabym prudom akumulatora, takze poriadne ho nabili a bolo po probleme, mozno by to stalo za skusku ho nabit a skusit odsledovat ci sa to nezopakuje
    K problemom startovania by ste mohli skusit nechat dlhsie kluc v polohe 1 nez zacnete startovat, neviem ci to pomoze, ale moze to suvisiet s chladnejsim pocasim a treba dat motoru a riadiacej jednotke mozno dlhsi cas na napr. natiahutie paliva a pod.. ja mam diesel a na starsom punte som s tym nikdy nemal problem, ze po zhasnuti kontrolky zhavenia hned chytil na GP by som tak ani raz nenastartoval bez trapenia startera...kolega dosiel na to, ze treba pockat po skonceni zhavenia asi 5sek a potom nema problem chytit bez problemu a je jedno ci je motor studeny alebo teply, vzdy necham polohu 1 dlhsie a ziadny problem so startom sa uz neobjavil...takze skuste a uvidite, mozno to pomoze.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.02.07  19:20

« Re:

Rozhodně Tě jako konkurenci neberu. A už vůbec si nemyslím, že bychom si nějak konkurovali obecně >:D Navíc já si budu dělat webík o mém GPčku, nic víc. Ty můžeš dělat web všeobecný.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.02.07  15:59

« Bez nadpisu

jinak stránky vypadají dobře....myslím, že si konkurovat nebudem, spíš se doplňovat:) Jo a přidal jsem link na tvý stránky mezi odkazy na našich stránkách.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.02.07  11:35

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: moje GP

Jo a jestli mne nebereš jako konkurenci, tak nějáký fotky můžeš poslat i na naše stránky >:D .
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.02.07  11:21

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: moje GP

Tak díky za rady. Uvidím co mi tam poradí.
    Ty fotky tam hodím až to nafotím. Zatím je hnusné počasí, tak se to nedá. Prozatím tam jsou fotky z netu no... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Giorgio

Giorgio 11.02.07  09:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: moje GP

Tak dodnes jsem byl přesvědčen, že registrované auto musí mít TP, čili běž se raději zeptat tam, kde auto budeš přihlašovat, ať Ti neradím nějaké hlouposti. Možná by stačilo tam (na DI/obec) jen zavolat, než začneš s papírováním.
    Jinak na ty stránky nahoď i nějaké vlastní fotky... ;)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.02.07  22:09

« Osobní web o GP

Rád bych ostatním představil osobní web o mém GP. Tyto stránky nejsou zaměřeny na Grande Punto obecně, ale jsou konkrétně o mém voze. Budu tam psát své zkušenosti, rady a statistiky ze života mého GPčka.
    link: [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…