Grande Punto

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.02.07  23:13

« Re:

Beaver: Paráda, rád Tě poznám :-) ono těch fór je povícero, GP zatím nikde nezakotvilo tak nějak nastálo, je na www.club-fiat.com na www.fiatclub.eu na www.stilo.org tady na motorcafé tušim že i na autorevue a máme taky nové co zařídil tommy, takže opravdu široký záběr ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.02.07  22:58

« Bez nadpisu

To, že se seriozní stiláci přestěhovali na stilo.org je trochu přehnané tvrzení. Na stilo.org je jiná organizace vláken, je to tam přehlednější za cenu členitosti. Jde o zvyk, mě to tam vyhovuje i když za posledních 16 měsíců forum několikrát změnilo face i název. Btw. pro GP je tam připravena stejná sekce jako pro Stilo, není problém začít komunikovat tam. Zbavíte se takových exotů jako je "doktor" a moderátoři i správci tam fungují. Café mám docela rád, je to tady takové domácnější. Na stilo.org nebo fiatforum.eu zase naleznu potřebné info a pomoc.
    ad sraz GP v Ruzyni 24. 2. - děkuji za pozvání, určitě se na vás přijedu podívat. 8)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.02.07  21:17

« Re:

Tommy to ma uz pripravene napriklad[len prihlasenie tam akosi dlho trva este s akymisi certifikatmi a celkovo je to pomale, co sa asi prejavi ak by nastal masovy prilev server by to nemusel rozchodit???]
    No máš pravdu, jsou s tím nějáké problémy. Ale něják nevím v čem, s PHP nemám moc zkušenosti... :*)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.02.07  21:09

« Re:

Robo: Gratuluji, tys byl ten vyrovnávací příspěvek, s těma Stilákama máš pravdu, ale i tak během prvního roku tam bylo o hodně méně příspěvků, Honďáci jsou zvláštní pavouci ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.02.07  21:06

« Re:

Inak teraz je v nejakom auto moto casaku porovnanie GP s dalsimi 10vozmi a GP cko vyhrava v osvetleni spomedzi vsetkych vozidiel.
    To si ale nemyslim ze mohlo vyhrat test s obycajnymi Biluxkami. Tie svietia zle, hlavne po nonstop svieteni. Budis, som ochotny verit lebo ine auta nemam odskusane v noci >:D
    No a na dasich strankach je test auta po 30000km a samozrejme uz aj vymenene riadenie. Je tam aj odfotene a napisane ze fiat povedal ze to vplyv na bezpecnost nema...
    Inac nic hrozne sa s autom nestalo takze, takze spokojnost
    Neviem presne co to je za casak cital som to v sobotu v Kauflande ked sme nakupovali....
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.02.07  20:58

« Bez nadpisu

No vidite ze ta ficura s overtemp - vysokou teplotou je normalna, ked to reportovalo uz zopar ludi
    ja si aj tak myslim ze to suvisi s vonkajsou teplotou. Som inac zvedavy co na to povedia v servise, dnes zasa je teplo, 10C, pri startovani vsetko v pohode dnes.

no a hned mi ide aj radenie 2ky lepsie ako je rano teplo. Fakt to ovplyvnuje asi viskozita prevodoveho oleja, ked je stuhnuty tak dvojka ide tazko ....
    Ked auto prevetram tak uz ide radenie dobre.....
    Octan seriozni Stilaci sa asi odstahovali na Stilo.org myslim ze v buducnosti by sme sa aj my mohli niekde odstahovat.....
    Tommy to ma uz pripravene >:D napriklad[len prihlasenie tam akosi dlho trva este s akymisi certifikatmi a celkovo je to pomale, co sa asi prejavi ak by nastal masovy prilev server by to nemusel rozchodit???]
    Ale inac si tiez myslim ze je to uspech a tak si teda zagratulujme
    Hondaci sa uz odstahovali >:D >:D :D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.02.07  20:50

« Blahopřání

Ahoj,
    a to ještě někteří mlčíme a jen čteme co je nového, protože na GP netrpělivě čekáme.
    Aspoň mě ale potešil dealer Fiatu, protože mi sdělil, že budu mít v Dynamicu ( verze 2007 ) také klimatizaci, trochu jinou modrou barvu a jiný modrý vnitřek...tedy samé potěšující zprávy.
    Jen už se nomohu dočkat...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.02.07  20:27

« GP vs. Stilo

Přřátelé a je to tady, před půl rokem jsem si říkal, kdy počet příspěvků dosáhne na rekordmana Stilo v podsekci Fiat, zatímco u Stila bylo zapotřebí k dosažení tohoto počtu příspěvků celého pět a čtvrt roku, v případě Grande Punta se to podařilo za jeden jediný rok, gratuluji k úspěchu, protože i to značí, že o GP je ve srovnání se Stilem v prvním roce daleko větší zájem, bohudík pro Fiat. 8)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.02.07  20:21

« Bez nadpisu

já mám 1.4 16V a zatím žádný problém s kontrolkami ani přístroji...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.02.07  19:40

« Tepoměr

Dnes jsem si také všiml, že při startování vyletěl ukazatel teploty na pár sekund na maximum, ovšem se signálkami problém nebyl. Parkuji ve zděné garáži, takže to asi nebude okolní teplotou natož baterkou. Bude to asi nějaká SW chyba, když se toto projevuje u několika GP. Má s tímto problémy i někdo s motorizací jinou než 1,2?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.02.07  15:58

« Re: Re:

no koukám...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.02.07  15:45

« Re:

tommy: platíme si limču ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.02.07  15:44

« Re: follow me home

Márty: follow me home funguje po vytažení klíčku ze spínací skříňky, přtažením levé páčky přidáváš dobu po 30 s (30, 60, 90..)
    zadní okna nevím, mám 3D ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.02.07  15:43

« Bez nadpisu

affinis: MFD funguje aspoň u mně tak, že po vypnutí a znovunastartování se objeví opět počítadlo kilometrů, po jednom stisku tlačítka na pravé páčce pod volantem vyvolá poslední zobrazovaný údaj (např. akt spotřebu, průměr atd.) ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.02.07  15:42

« Bez nadpisu

No funkce folow me home fachá následovně - Klíček může být i vyndaný, co stisk páčky světlometů to +30s svícení. Páčku taháš k sobě jako na světelnou houkačku....
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.02.07  15:23

« follow me home

Nejde mi nastavit funkce "Follow me home" - v manuálu je popsáno, že musím podržet levou přepínací páku k sobě při klíčku v poloze STOP. Zkoušel jsem to několkrát, ale nic...
    Také jsem se nikde nedočetl jak deaktivovat ochranu úplného stažení zadních skel. Nevíte?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.02.07  12:17

« multifunkcny display

ahojte,
    mozem sa este spytat ci niekto z vas co ma tento display neriesil to aby po nastartovani zostala zobrazena hodnota aktualnej spotreby, ako ked si ju navolim, vypnem motor a po nastartovani je tam datum...niesom si isty, ale ked som mal tusim zapnuty ten denny kilometrovnik tak po vypnuti a nastartovani zostal...skusil som tak narychlo prejst menu ci tam nieco neobjavim, ale je mi rychlejsie napisat sem, mozno to uz niekto riesil a hravo vyriesil... :)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.02.07  11:59

« stretko praha

ja by som aj s kolegom velmi rad prisiel a mozno sa to aj podari, ale zatial nemozem nic slubit, takze do rezervacie podniku sa zatial nehlasim... :-) mozno by sme prisli na otocku spravit si vylet a poznat sa aj osobne porobit foto a dobre si pokecat... ale este to nemozem na 100% prislubit...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.02.07  11:56

« umyvanie aut

ahojte,
    skusim napisat moje skusenosti, umavanie aut som robieval vacsinou rucne ked som mal biele auta a ked mam k dispozicii strieborne...jednym vedrom sa dalo umyt cele auto...pri tmavych farbach (cierna je najhorisa) sa umyvanie rucne dost casovo natiahne ak nechcete mat na aute stopy po stekajucej vode, takze po dokladom umyti sa musi pekne rucne vyutierat...takze z 10minutovehu umyvania je hodina a velka pravdepodobnost, ze pri suseni bud jelenicou, alebo aj papierovymi utierkami dojde k jemnemu poskriabaniu laku...
    takze riesenie je aj wapka aj ked sa nedoporucuje striekat z velkej blizkosti, prave kvoly poskodeniu laku, ale hlavne nevystriekavat priestor medzi dvermi a kufrom, vtedy trpi velmi tesnenie a moze dojst k poskodeniu, to je z osobnych skusenosti jedneho mechanika a jeho zakaznikov,
    alebo potom asi ta umyvacka...mna osobne aj bavilo rucne umyvanie pred barakom, ale len ked to travalo 10minut >:D teraz chodim na omv..tam su vraj kefy z nejakych handier a menej to doskriabe lak, aj ked si myslim ze tie mikro skrabance vzniknu prave z rucneho umyvania...este som nevidel tie skrabance pravidelne rovne co by mohly urobit kefy, ale vzdy to je z rucneho kruziveho pohybu...na omv je najlacnejsi program za 99,- Sk takze je to uplne v pohode a po umyti a vysuseni vyzera aj cierne punto ako nove...az na tie obrovske skrkance co nam nejaky dobrak praviedlne zanecha na dverach... :-( a ziadne cmuhy po stekanej vode ako pri rucnom umyvani
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.02.07  09:05

« Bez nadpisu

Ano je rozhodnuto. Dobrá dám vědět. Ale je třeba aby mi teda potvrdily lidé kteří mají zájem svou účast s počtem lidí.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…