Grande Punto

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.02.07  19:45

« Re: Re:

zdvojený příspěvěk - smazáno
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.02.07  19:45

Márty: pozvánka vypadá moc fajn, jen ten obsah je trošku nadbytečnej, odkazy na mapy, na diskuzi pod článkem a chybějící email. Tommy udělal úpravu textu a pokud by se ti chtělo, bylo by fajn, kdybys to předělal do té tvé grafické podoby. Když tak děj vědět kam ti můžem poslet tu upravenou verzi ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.02.07  11:59

« Bez nadpisu

Tak pozvánka je hotová, akorát jí nemám kde vystavit. Je ve formátu pdf. Jinak díky Mártymu za snahu, máš jí graficky líp udělanou bych řekl.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.02.07  10:54

« Bez nadpisu

pani, ale to tu fici. clovek na par tyzdnov vypadne a potom sa ucita k smrti, kym to cele preluska >:D
    v podstate nemam nic nove, len sa pridam do zoznamu aut ktorym obcas teplomer rano zacne svietit na cerveno a niekedy nastartovanie motora nie je take svizne ako normalne (1.2 8V) ale pred casom sa na nieco podobne pytal bobi (1.4 16V), takze to nie je zalezitost len tejto verzie motora..
    ten prazsky zraz sa zacina pekne rozbiehat, uz sa tesim na fotografie >:D
    Steven007: zalezi od toho co je to za zvuk, ale cital som ze po vymene tej buchotajucej napravy niektorym vymienali aj tyc riadenia (mozno pouzivam zly vyraz, nevyznam sa v tom) prave preto, ze sa im ozyval nejaky buchot z volantu..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.02.07  09:44

No neviem, ale v tej pozvanke je v kazdej druhej vete spomenuty nejaky email, ale adresa nie je nikde napisana. Este je tam odkaz aj na mapy aj na diskusiu pod clankom :P
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.02.07  09:42

« Re: Re: Re: Střešní nosič

No, nevím už přesně jestli je se 4hrannou tyčí, ale mám ho na rakev na lyže, pasuje dobře a zamykací je taky. Sháněl jsem i jiné nosiče, ale paradoxně mi vyšel nejlépe ten originální. Obvykle jsou originální dražší, ale u fiatu ne. Tak jsem ho vzal. Měl jsem ho ale na střeše jen jednou, ta zima nestojí za nic, tak lyže moc nepotřebuji..... :roll:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.02.07  09:35

« Re:

tak tady je ta pozvánka:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.02.07  07:14

« PRAVÝ STĹPIK + niečo

Čaute všetci!!!
    Robo1.2.: Chcel by som spýtať ako a kde presne si dával ten molitan. Do toho úzkeho stĺpika pri dverách, alebo do toho väčšieho? A odkiaľ presne? Vytiahol si tú tesniacu gumu pri dverách?
    Možno fotka by pomohla. Tiež si to chcem spraviť. Thanks in advance!!!
    All:
    Nevie náhodou niekto čo vydáva taký divný hlas z volantu?Tuším už niekto to spomenul. Dá sa to nejako odstrániť? Začalo to asi odkedy mi menili to riadenie. Možno vo volante niečo neni na mieste, možno nejaky kablik.
    Bobi: Bol si už v servise kvôli tomu alarmu?
    Ja viem...mam same otazky :?: , ale možno nabudúce niečim novym prispejem aj ja >:D :idea:
    Ďíki každému...sú tu super ľudia....už aj pre toto sa oplatí mať GP ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.02.07  00:22

« Bez nadpisu

hod to jenom nejak do pdfka, je si je barevne vytisknu. dik. muj email mas.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.02.07  00:20

« Re:

No pokusím se, jenže nemám žádný kvalitní grafický editor, ikdyž sem nad tím uvažoval již dříve. A jak by sis je převzal?Poslat Ti je, že si je vytiskneš sám, nebo vytištěný?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.02.07  23:35

« Bez nadpisu

Tommy 11
    Nemohl bys prosim te udelat nejake tistene pozvanky na sraz, dal bych je za sterace GP v mem okoli a jednu muzu hodit do IMOFY v Londynske. Dik
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.02.07  21:55

« Bez nadpisu

matus toto s antenou uz mam za sebou >:-[]
    nova vraj stoji vo fiate ale 500Skk[mam na to iba jeden ekvivalent prirovnania] , skoro ma rozhodilo
    horsie je ze bez anteny mi na to hra iba Slovensky rozhlas, uz mam druhy prut a pravidelne ho nasrobovavam pred dlhsou cestou, poviem ti ale nebavi ma to
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.02.07  20:51

« Antena

No tak už mi nejaký chytrák ukradol anténu.....nech mu dobre slúži......
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.02.07  16:11

« Re: Re: Střešní nosič

No chtěl jsem zamykací...A to je s čtyřhranou tyčí, nebo už ten s hliníkovou aerodynamickou?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.02.07  15:51

« Re: Střešní nosič

Ahoj, no já jsem koupil originální střešní nosič fiat na GP, sice jsem s ním laboroval skoro 2 hodiny, než mi došlo, že to musím umístit zároveň na obě strany a pak dotáhnout, jinak to nejde. Ale stál asi 2700, a je super, má i gumové podložky. Tak celkem nechápu, proč jsi kupoval tenhle nosič, navíc o dost dražší. .... :idea:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.02.07  14:54

« Střešní nosič

[odkaz] tak jsem si koupil tento nosič. Má jednu nevýhodu, jde kov na kov, takže ty packy, které se dávají na lem dveří musím něčím podlepit. Pokud chcete mohu udělat detailní fotky a hodit je na net, zatím ale jen samotého nosiče, bez auta. Na auto to dám až podlepené....
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.02.07  07:24

« Problémy se startováním

Zdar chlapi, tak jsem si včera Puňtu přivezl ze servisu, krom toho jak bylo zmíněno v příspěvcích,přihráli mi soft,ale dále mi řekl, že problém s kontrolkou,rafičkou a následnou hláškou o teplotě,souvisí s kratšími cestami. S těmi souvisí krátké dobíjení baterie,která pak v nižších teplotách má problémy při prvním startování utáhnout startér zn. Hitachi, který so do GP dává. Tyto problémy se již vyskytovaly v předchozích Puntech a tak mi řekli, že kdyby se to opakovalo, bude mi startér vyměně za nový zn. Bosch. Jinak k ohlasu Beavera 2000, já mám černou metalízu 3D a moc mu sluší, nechal jsem si zatmavit okna a je to opravdu dělo. Co se týče oranžové, která se dává na Sporting, viděl jsem jej jak na 1.3 multijet, tak zároveň i u nás v Budějkách jej vlastní jeden maník na 1,9 Mjet 130 k 6M Sport, má posazeno na 17 a dále prosklenou střechu-panoramatické střešní okno, a řeknu Vám, že mu moc moc sluší tahle barva.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.02.07  23:33

« Bez nadpisu

@ Octan
    Je to přes rok, co jsem koukal na GP u Dojáčka a právě tam měli tu tvou oranžovou a vůbec se mi nelíbila, jestli to bylo nasvícením nebo že jsem nahlížel jen do výkladu (dovnitř už mě nikdo nikdy nedostane), nevím. Ale na těch tvých fotkách to vypadá skvěle, jsem zvědav na pohled a dotek in natura >:D >:D :D. Opravdu z blízka jsem viděl jen modrou metlu (bobi) a bílou (někdo z Blavy, nick si nepamatuji). Obě super, GP-čku seděly.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.02.07  23:23

« Re:

Beaver: jasně, i já jako Honzus na jiných fórech i na fiatforum.eu ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.02.07  23:22

« Bez nadpisu

@ Octan
    Ono není důležité kde to forum je, důležitá je jeho návštěvnost a organizace => informační hodnota. Tady to větvení moc nefunguje a když jdou 2-3 i více debat současně je v tom zmatek. A potom přístup "nekalých živlů", kteří vlákno jen zaplácnou, to mě dost štve. Proto raději stilo.org = fiatforum.eu. Ale jak vidíš i tady se občas zjevuji :D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…