Grande Punto
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
"-- skrytý --" 20.02.07 07:26
« Doplňky
Chlapi, ještě mám takový dotaz co se týče zavazadlového prostoru GP. Nevíte někdo,kde se dá sehnat přepažovací mříž kvůli psovi? Fiat zatím nic takového k dispozici nemá, pouze pokud si koupíte model s možností odpočtu DPH a univerzální mříž, tu mám, ale je naprd. -
"-- skrytý --" 19.02.07 22:29
« Bez nadpisu
zaradenie spiatocky - je to dalsia featura >:D >:D >:D
Fakt ak to jemne radite a auto stoji nemoze to skrkat, aspon si myslim
mna by skor zaujimalo preco sa tazko radi 2ka ked je auto studene, ked ho patricne zahrejem tak nema problem, aj tommy si to vsimol
No a 3ka mi "krupe" a v servise povedali ze je to normalne, ked to radim paradoxne ako pilot f1 tak je to dobre, alebo zas ked to radim ako klobucnik [pomalicky] tak je to tiez ok -
ironlionzion 19.02.07 21:42
« Bez nadpisu
Ahoj všem, tak jsem si se smutkem početl Mártyho příběh a nevím co k tomu říct, je mi to také moc líto ... snaď se ti Márty osud obmění a GP ti bude sloužit ke vší radosti aspoň půl milionu km bez škrábnutí a poruchy ...
PS: zpátečka mi dělá také co popisujete, zvykl jsem si řadit s citem a pomalu a no problem -
"-- skrytý --" 19.02.07 20:11
« Bez nadpisu
no mne spiatocka neskripe ani nerata zuby, auto musi stat a netreba sa ponahlat s radenim spiatocky, bez problemu
tommy som rad ze s tou 2kou si si to vsimol, ja ked rano radim chodi to tazko, ked je to dobre zohriate, chodi lahko
a trojka mi "krupe"
steven a nemas nejaku fotku ked si to uz rozrobil
co sa tyka vrzania interieru tiez je to zavisle od teploty, tie plasty su v zime akesi tuhe
A robilo to aj predchadzajuci Puntach???Si tak trocha robia srandu a strielaju z teba?
Mimochodom Hitachi je u mna daleko kvalitnejsia firma ako Bosch.Ty mas pocit ze by starter nestihal? Ten moj toci ako besny a uz niekolko dni ta kontrolka teploty to nespravila
Ale daj vediet ako to dopadlo, musi sa ale ochladit >:D
Ved vidis ze to robi aj ostatnym....