Grande Punto

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.02.07  07:27

« Bez nadpisu

Kauli len tak logicky mi nejde do hlavy ako bateria nemoze utiahnut starter?a svieti z toho teplota motora?
    A robilo to aj predchadzajuci Puntach???Si tak trocha robia srandu a strielaju z teba?
    Mimochodom Hitachi je u mna daleko kvalitnejsia firma ako Bosch.Ty mas pocit ze by starter nestihal? Ten moj toci ako besny a uz niekolko dni ta kontrolka teploty to nespravila
    Ale daj vediet ako to dopadlo, musi sa ale ochladit >:D
    Ved vidis ze to robi aj ostatnym....
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.02.07  07:26

« Doplňky

Chlapi, ještě mám takový dotaz co se týče zavazadlového prostoru GP. Nevíte někdo,kde se dá sehnat přepažovací mříž kvůli psovi? Fiat zatím nic takového k dispozici nemá, pouze pokud si koupíte model s možností odpočtu DPH a univerzální mříž, tu mám, ale je naprd.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.02.07  05:38

« Špatné startování

Chlapi,tak už jsem domluven se servisem, bude se měnit startér původní Hitachi za Bosch.
  • 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 19.02.07  23:02

« Bez nadpisu

Robo, ne to jsem se neptal ... ale ještě tam pojedu tento týden tak se optám ...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.02.07  22:54

« Re: Re:

GP a nepytal si sa nahodou na tu comessu, s tou remenicou?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.02.07  22:44

« Re:

to je dobrá cena. Předpokládám pouze výměna oleje a filtru...
  • 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 19.02.07  22:43

« Bez nadpisu

PS: něco hrkalo ve dvěřích řidiče tak to rozebrali a zjistili, že tam nějaký italský technik nechal volně položený nítek tak ho vyndali ;-)
  • 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 19.02.07  22:42

« Bez nadpisu

jinak byl jsem na garančce po 30.000 km a všechno proběhlo v pohodě, platil jsem 2800,- Kč ...
  • 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 19.02.07  22:39

« Bez nadpisu

hmmm ... dvojka ta mi jde hladce
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.02.07  22:38

« Bez nadpisu

Ten zvuk těch zubů je hrůza. Snažím se jí řadit s citem, nervat jí tam za každou cenu, ale někdy se to holt povede..
    S tou dvojkou je to zvláštní, ale něják mě to neznemožňuje jízdu, tak to neřeším.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.02.07  22:29

« Bez nadpisu

zaradenie spiatocky - je to dalsia featura >:D >:D >:D
    Fakt ak to jemne radite a auto stoji nemoze to skrkat, aspon si myslim
    mna by skor zaujimalo preco sa tazko radi 2ka ked je auto studene, ked ho patricne zahrejem tak nema problem, aj tommy si to vsimol
    No a 3ka mi "krupe" a v servise povedali ze je to normalne, ked to radim paradoxne ako pilot f1 tak je to dobre, alebo zas ked to radim ako klobucnik [pomalicky] tak je to tiez ok
  • 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 19.02.07  22:27

« Bez nadpisu

to jen normál, Fábka mi to udělá občas taky, když si zrovna zub se zubem nepodají ruce, chce to akorát cit a nevrážet to tam pokaždé naplno ---
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.02.07  22:14

« Re:

No myslím, že s tím v servise stejně nic neudělají. A navíc to dělá zatim všem...Takže to je normální (asi nějáká konstrukční vada). Nebo to je rukama? :roll:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.02.07  21:59

« Bez nadpisu

Robo1.2: ono mi to robi aj ked mam auto zaparkovane a chcem si vycuvat, takze auto urcite stoji (rucnu odbrzdujem ako poslednu).. ale je pravda, ze doteraz som to robil sposobom spojka a bac ho tam, takze asi zbytocne rychlo..
  • 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 19.02.07  21:42

« Bez nadpisu

Ahoj všem, tak jsem si se smutkem početl Mártyho příběh a nevím co k tomu říct, je mi to také moc líto ... snaď se ti Márty osud obmění a GP ti bude sloužit ke vší radosti aspoň půl milionu km bez škrábnutí a poruchy ...
    PS: zpátečka mi dělá také co popisujete, zvykl jsem si řadit s citem a pomalu a no problem
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.02.07  20:25

« Re:

zbytocne zaklad je s autom stat, pise sa to aj v manuale ze nie je synchro, a tiez sa to da s citom zaradit bez skripania.
    stalo sa mi to raz ked auto uplne nestalo
  • 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 19.02.07  20:13

« Bez nadpisu

Zkuste předtím než dáte zpátečku zařadit dvojku a teprve potom zpátečku.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.02.07  20:11

« Bez nadpisu

no mne spiatocka neskripe ani nerata zuby, auto musi stat a netreba sa ponahlat s radenim spiatocky, bez problemu
    tommy som rad ze s tou 2kou si si to vsimol, ja ked rano radim chodi to tazko, ked je to dobre zohriate, chodi lahko
    a trojka mi "krupe"
    steven a nemas nejaku fotku ked si to uz rozrobil
    co sa tyka vrzania interieru tiez je to zavisle od teploty, tie plasty su v zime akesi tuhe
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.02.07  18:58

« Bez nadpisu

pridam sa.. aj mne to niekedy trochu zaskripe.. v navode je napisane ze sa ma spojka podrzat zasliapnuta min. 2 sekundy, az potom zaradit spiatocka, ale aj tak to niekedy zrata zuby..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.02.07  17:56

« Re:

Jo, taky se mi to stává. Stojím na brzdě, mám seslášpnutou spojku a stejně tam zpátečka skočí přes zuby.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…