Grande Punto

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.02.07  19:29

« Bez nadpisu

Kauli no som zvedavy ci ti to s tym Boschom nebude robit, dnes rano mrzlo a mne teplota motora opat prekmitla do cerveneho.
    Ako vies ze to lepsie toci? len pocitovo
    A nepytal si sa ich na kontrolu remenice ?Pytam sa to zasa preto ze minule keby sa mi rozthrla a chcipol mi motor...brrrr radsej nemysliet.A vobec ma k tomu niekto nejake info?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.02.07  19:27

« ???

Nějakou dobu jsem tady nebyl a asi mi něco uniklo :shock: Místo srazu tedy není v Ruzyni :?: Sice jsem pozván pouze jako pozorovatel >:D , ale rád bych viděl letku GPček v akci. Prosím zopakujte místo setkání, datum a čas se snad nezměnil. THX
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.02.07  18:36

« Re: Re: Špatné startování

Nebo právě není o čem psát, poněvadž nejsou žádné problémy. P.S.: Jak se těšíte na srazík?
    A ještě jeden link [odkaz] , zde bude to posezení.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.02.07  18:29

« Re: Špatné startování

Čauky chlapi, nějak tu chcíp pes, už dva dny a žádný příspěvek, že by za to GP nestálo?
    Vsichni jsou v servisu :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.02.07  16:55

« Korekční lak

Dnes sem si byl koupit korekční lak na ty poškrábaný dveře. Natřel sem to zatím jednou, uvidíme...Jinak před prodejnou byli zrovna lidi a okukovali nejdříve AR147 a pak GP. Když sem odjížděl, mohli si krky ukroutit :shock: , zkrátka GP se stále líbí a je o něj zájem i přes nemarketingový přístup zastoupení Fiat CZ/SK :?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.02.07  14:36

« Špatné startování

Čauky chlapi, nějak tu chcíp pes, už dva dny a žádný příspěvek, že by za to GP nestálo? To snad ne!!! Tak jsem přijel ze servisu, výměna startéru Hitachi za Bosch proběhla v průběhu 45 minut včetně předání vozu a dokumentace. Zatím nevím co to bude dělat po delší odmlce, tj. stání, a dále při ochlazení teploty, ale i když zn. Hitachi je víc než Bosch, mohu už nyní říct, že samotný start s Boschem je mnohem rychlejší než předchozí starty s původním startérem. No tak uvidíme jak se to bude chovat dál. Jinak co se týče servisu u nás v Budějkách, musím je pochválit, rychlá a perfektní práce, perfektní vystupování a chování k zákazníkovi.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.02.07  23:17

« Bez nadpisu

tak tak, Robo. ;-) A když to nebude v létě OK, vyreklamovat. :)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.02.07  23:12

« Bez nadpisu

m4lcolm zaujimave ze mne sa spiatocka radi bez akychkolvek problemov a ta teplota oleja prevodovky sa mi prejavuje zas pri radeni 2ky. Ale snad na jar a v lete to uz bude ok >:D . A teplota by nemala vplyvat na radenie spiatocky, treba to tam pomalicky s citom vtlacit, ak nejde staci vratit do neutralu a este raz, netreba asi ani slapat na spojku. Ak nejde ani tak tak neutral,1az2x stlacit spojkovy pedal a zaradit.....
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.02.07  23:06

« Bez nadpisu

Teď v zimě je to ještě umocněno při startu studeného auta nízkou teplotou oleje ve spojce, než se zahřeje, jde to trochu ztuha.
  • 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 21.02.07  22:56

« Bez nadpisu

Tommy to je super zpráva já se těším :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.02.07  22:54

« Re:

no já to taky neberu jako závadu. Je to spíš rukama:))) Nedá mi zaspamovat >:D
    [odkaz] .
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.02.07  22:48

« Bez nadpisu

Chlapi, to občasné těžké řazení zpátečky není závada, ale vlastnost - není na ní synchron a prostě občas stojí zub proti zubu a nejde to. Vyřaďte a na pár vteřin pusťte spojku, pak by tam už měla jít.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.02.07  22:41

« Sraz-Praha

Tak budeme mít na srazu jedno malé spestření. Přijede se na nás nejspíše podívat kolega s Fordem Mustang... ;-)
    P.S.: Jak se těšíte?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.02.07  18:03

« Re: Re:zpátečka

tak se nám to tu něják hroutí, skoro jako cafe.auto >:D To sem také ještě nepsal. Stalo se to stejný den jako s těmi dveřmi. Kámoš couval a něják neodhadl vzdálenost, drcnul mi do značky >:-[] Odpružením toho nárazníku vypadla ta spodní mřížka. Nasadil jsem jí tam zpět, naštěstí šla lehce. Já vim Bubu s fóbií by se mi to nestalo, holt prostě Fiat. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Giorgio

Giorgio 20.02.07  09:49

« Re: Špatné startování

Já bych tomu i věřil, momentálně jezdím s autem trasy cca 1 + 1 + 2 km (garáž - tesco - domů - garáž) a když auto stojí víc jak týden odstavené, tak vlivem pasivního odběru už je loterie, jestli auto chytne. Je třeba ho asi vážně brávat i na delší cesty, já už takhle (asi) odrovnal baterii (naštěstí ji vyměnili v záruce, takže možná byla vadná).
    A ještě k té převodovce. To bude asi taky bolest, kterou chlapci v Turíně za deset let nevychytali, občas mi to dělá taky, a to stojím a neřadím tu zpátečku jak o život. Co mě mrzí, že tohle nedělá ani škodovka, ale fiat ano. :(
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.02.07  09:36

« Bez nadpisu

Punta06: tak tomu sa hovori "poznat svoje auto" >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.02.07  09:31

« Re:zpátečka

Mám zámek zpátečky a někdy se tam té zpátečce nechce..... tak si poskočím v sedle :*) .... auto se kousek pohne a jde tam jak po másle.
    Než jsem si zvykl, také jsem 2x počítal zuby >:-[]
    Jinak jsem po zadním nárazu, před přechodem za mnou nedobrzdil >:-[]
    ...nárazník je celý, jen na jednom místě lehce popraskal lak.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.02.07  08:13

« Bez nadpisu

ono mne ta cervena kontrolka zasvietila aj vcera >:D a to bola urcite mensia zima ako dnes..
    Robo1.2: bohuzial v niektorych servisoch ti budu tvrdit akukolvek blbost, len aby nemuseli povedat ze nemaju tusenie v com je problem..
    tiez som zvedavy ako s tym Kauli dopadne..
    mne niekedy zaskripe spiatocka, ostatne (aj dvojka) idu v pohode.. len obcas ide jednotka tazsie ked chcem do nej podradit, ale to je vraj normalne a je to nieco ako ochrana, aby tam clovek nepleskol jednotku omylom pri velkej rychlosti..
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.02.07  08:10

« Špatné startování

Robo, nevím zda si dělají či nedělají srandu, jak už jsem dříve napsal, řekli mi, že to byl problém i u předcházejících Punt, kdy při kratších jízdách, tj. po městě, a při nižších venkovních teplotách se nestačí dobíjet baterie tak aby utáhla stávající startér a pak to takhle blbne. Je pravda i to, že teď posledních 5 dní, kdy se ochladilo, mi to blbne pomalu při každém startu, jak kontrolka a hláška, tak i delší točení motoru. Tak uvidíme, každopádně je to v záruce viď, tak ať si s tím poradí.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.02.07  07:29

« výfuk

Má GP nerezový výfuk?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…