Grande Punto
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
"-- skrytý --" 23.02.07 16:55
« Korekční lak
Dnes sem si byl koupit korekční lak na ty poškrábaný dveře. Natřel sem to zatím jednou, uvidíme...Jinak před prodejnou byli zrovna lidi a okukovali nejdříve AR147 a pak GP. Když sem odjížděl, mohli si krky ukroutit :shock: , zkrátka GP se stále líbí a je o něj zájem i přes nemarketingový přístup zastoupení Fiat CZ/SK :? -
"-- skrytý --" 23.02.07 14:36
« Špatné startování
Čauky chlapi, nějak tu chcíp pes, už dva dny a žádný příspěvek, že by za to GP nestálo? To snad ne!!! Tak jsem přijel ze servisu, výměna startéru Hitachi za Bosch proběhla v průběhu 45 minut včetně předání vozu a dokumentace. Zatím nevím co to bude dělat po delší odmlce, tj. stání, a dále při ochlazení teploty, ale i když zn. Hitachi je víc než Bosch, mohu už nyní říct, že samotný start s Boschem je mnohem rychlejší než předchozí starty s původním startérem. No tak uvidíme jak se to bude chovat dál. Jinak co se týče servisu u nás v Budějkách, musím je pochválit, rychlá a perfektní práce, perfektní vystupování a chování k zákazníkovi. -
"-- skrytý --" 21.02.07 23:12
« Bez nadpisu
m4lcolm zaujimave ze mne sa spiatocka radi bez akychkolvek problemov a ta teplota oleja prevodovky sa mi prejavuje zas pri radeni 2ky. Ale snad na jar a v lete to uz bude ok >:D . A teplota by nemala vplyvat na radenie spiatocky, treba to tam pomalicky s citom vtlacit, ak nejde staci vratit do neutralu a este raz, netreba asi ani slapat na spojku. Ak nejde ani tak tak neutral,1az2x stlacit spojkovy pedal a zaradit..... -
"-- skrytý --" 20.02.07 18:03
« Re: Re:zpátečka
tak se nám to tu něják hroutí, skoro jako cafe.auto >:D To sem také ještě nepsal. Stalo se to stejný den jako s těmi dveřmi. Kámoš couval a něják neodhadl vzdálenost, drcnul mi do značky >:-[] Odpružením toho nárazníku vypadla ta spodní mřížka. Nasadil jsem jí tam zpět, naštěstí šla lehce. Já vim Bubu s fóbií by se mi to nestalo, holt prostě Fiat. >:D -
Giorgio 20.02.07 09:49
« Re: Špatné startování
Já bych tomu i věřil, momentálně jezdím s autem trasy cca 1 + 1 + 2 km (garáž - tesco - domů - garáž) a když auto stojí víc jak týden odstavené, tak vlivem pasivního odběru už je loterie, jestli auto chytne. Je třeba ho asi vážně brávat i na delší cesty, já už takhle (asi) odrovnal baterii (naštěstí ji vyměnili v záruce, takže možná byla vadná).
A ještě k té převodovce. To bude asi taky bolest, kterou chlapci v Turíně za deset let nevychytali, občas mi to dělá taky, a to stojím a neřadím tu zpátečku jak o život. Co mě mrzí, že tohle nedělá ani škodovka, ale fiat ano. :( -
"-- skrytý --" 20.02.07 09:31
« Re:zpátečka
Mám zámek zpátečky a někdy se tam té zpátečce nechce..... tak si poskočím v sedle :*) .... auto se kousek pohne a jde tam jak po másle.
Než jsem si zvykl, také jsem 2x počítal zuby >:-[]
Jinak jsem po zadním nárazu, před přechodem za mnou nedobrzdil >:-[]
...nárazník je celý, jen na jednom místě lehce popraskal lak. -
"-- skrytý --" 20.02.07 08:13
« Bez nadpisu
ono mne ta cervena kontrolka zasvietila aj vcera >:D a to bola urcite mensia zima ako dnes..
Robo1.2: bohuzial v niektorych servisoch ti budu tvrdit akukolvek blbost, len aby nemuseli povedat ze nemaju tusenie v com je problem..
tiez som zvedavy ako s tym Kauli dopadne..
mne niekedy zaskripe spiatocka, ostatne (aj dvojka) idu v pohode.. len obcas ide jednotka tazsie ked chcem do nej podradit, ale to je vraj normalne a je to nieco ako ochrana, aby tam clovek nepleskol jednotku omylom pri velkej rychlosti.. -
"-- skrytý --" 20.02.07 08:10
« Špatné startování
Robo, nevím zda si dělají či nedělají srandu, jak už jsem dříve napsal, řekli mi, že to byl problém i u předcházejících Punt, kdy při kratších jízdách, tj. po městě, a při nižších venkovních teplotách se nestačí dobíjet baterie tak aby utáhla stávající startér a pak to takhle blbne. Je pravda i to, že teď posledních 5 dní, kdy se ochladilo, mi to blbne pomalu při každém startu, jak kontrolka a hláška, tak i delší točení motoru. Tak uvidíme, každopádně je to v záruce viď, tak ať si s tím poradí.
Ako vies ze to lepsie toci? len pocitovo
A nepytal si sa ich na kontrolu remenice ?Pytam sa to zasa preto ze minule keby sa mi rozthrla a chcipol mi motor...brrrr radsej nemysliet.A vobec ma k tomu niekto nejake info?